Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Artikelen
Pagina's
Categorie
Energie
Internet
Mobiel
Verzekeren
6.2

Aanbiedingen

scores

Algehele indruk
Tarieven
‘Eerlijkheid’ product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Kwaliteit netwerk
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?
122 positief – 256 negatief

Gsm aanbiedingen vergelijken

Schrijf ervaringen en maak zo kans op een gratis vvv waardebon van 50 euro!

Top 5

Youfone

Youfone.nl is een aanbieder van sim only en mobiele abonnementen. Zij maken hierbij gebruik van het KPN netwerk, wat een van de beste netwerken van Nederland is. Ze bieden gratis onderling bellen, gratis nummerbehoud en controle over al je kosten. Je kan je eigen bundels samenstellen zodat je altijd precies het abonnement hebt dat je wilt hebben. 250 minuten bellen of smsjes versturen kost je € 4,- internetbundels zijn vanaf € 6,- toe te voegen en sms onbeperkt kost eveneens € 6,- in de maand. Youfone is recentelijk nogal overladen met klachten, onder andere klachten als na het vernietigen van een sim kaart nog facturen ontvangen.

Youfone aanbiedingen en tarieven vergelijken

Vergelijk hier alle Youfone aanbiedingen op basis van uw situatie en voorkeuren. U kunt Youfone ook met andere providers vergelijken om te zien welke sim only deal op dit moment de goedkoopste is.


Youfone aanbiedingen en tarieven 2018

Profiteren van extra korting, actie's en aanbiedingen bij Youfone. Met onze onafhankelijke prijsvergelijkers kunt u alle tarieven van Youfone vergelijken. Zo weet u binnen enkele minuten of Youfone voor u de beste keuze is! Vervolgens kunt u overstappen naar Youfone of naar een andere aanbieder...

Youfone ervaringen

Geef Youfone een beoordeling

405 Youfone ervaringen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algehele indruk( Klik sterren om te beoordelen )
Tarieven
'Eerlijkheid' product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Kwaliteit netwerk
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?

Tijmen Hupkens
23/04/2018
via website
thumbs down

Wat een prutservice bij Youfone.

Aanvraag gedaan om over te stappen op 10 mei, op 17 april ineens een berichtje dat mijn overstap gelukt is en dat ik kan bellen. Buiten dat dit bijna een maand te vroeg is werkt de sim kaart ook nog steeds niet. Het is inmiddels 23 april en ik zit dus al 6 dagen zonder telefoon. Ondanks dat ik elke dag bel met de klantenservice voelen de medewerkers totaal geen druk dit op te lossen. Contact met een IT afdeling is alleen mogelijk via een ticketsysteem en vervolgens kan het 5 dagen duren, belachelijke gang van zaken.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Loes
22/04/2018
via website
thumbs down

Wat een verschrikkelijke dieven!!!

Ze bieden een mooi sim only abonnement aan, echter je hebt als klant niet in de gaten hoe je ontzettend je wordt afgezet als je over de bundel heen gaat. Door het bekijken van een aflevering waarvan ik dacht dat het op wifi ging, ineens 1700 MB boven mijn bundel uitgekomen. Je krijgt pas een smsje als je als €167.75 kosten hebt gemaakt waarbij ook direct je internet geblokkeerd wordt. Zodra je belt met de klantenservice denken ze op geen enkele manier mee en wordt je enkel gewezen op het feit dat je zelf geen bundelplafond hebt ingesteld en moet ik het zelfs als een service zien dat ze me nog laten weten ‘waarom’ ik afgesloten wordt van internet.
Youfone is de enige provider die bewust niet meegaat in de ‘gedragscode Transparante Mobiele Datagebruikt’ oftewel, ze wachten gewoon tot je over je bundel gaat om buitensporige bedragen te kunnen afschrijven van je rekening!

Kortom, nooit mee in zee gaan! Erg vervelende verrassingen betreffende zaken waarvan je als klant verwacht dat iets netjes geregeld wordt. Heel snel mijn abonnement stopgezet en ergens ander een abonnement afgesloten, om mezelf veel geld maar vooral frustratie te besparen!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Marc
Geen oordeel
17/04/2018
via website

Overgestapt van KPN naar youfone op 16-04, maar nog steeds geen internet. Heb gebeld en er wordt aan gewerkt. Beetje lastig als je van Youfone geem bericht krijg en er zelf achteraan moet. Wacht morgen maar weer ff af

Nuttig? Ja   Nee

marcel
17/04/2018
via website
thumbs down

overstappen vanaf tele 2 gewoon een ramp, al 2 dagen geen bereik. Youfone zegt er niets aan te kunnen doen en u moet maar afwachten

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Arnt Haagen
03/04/2018
via website
thumbs up

Voor zover een ruime 8!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
1 7 8 9

Youfone ervaringen 2018

Heeft u ervaringen met Youfone en wilt u deze delen, dan bent u op het juiste adres. Op Overstapervaringen.nl kunt u Youfone beoordelen op diverse aspecten zoals algehele indruk, tarieven, eerlijkheid, overstapproces, service, klachtenafhandeling, kwaliteit, facturatie en meer.

Ons doel is altijd dat u snel en simpel de beste keuze kan maken en zorgeloos kan overstappen. Of u nu kiest voor Youfone of voor een andere aanbieder. Die keuze is aan u en wij helpen u graag!

Youfone 3.08 stars 405 reviews