Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Artikelen
Pagina's
Categorie
Energie
Internet
Mobiel
Verzekeren
2.8

no prev

Aanbiedingen

scores

Algehele indruk
Energietarieven
‘Eerlijkheid’ product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?
10 positief – 47 negatief

Top 5

Schrijf ervaringen en maak zo kans op een gratis vvv waardebon van 50 euro!

Bespaardirect.nl

Jong en fris bedrijf dat opzoek is naar het helpen van andere bedrijven op basis van besparen op energie. Team van adviseurs zijn gespecialiseerd in het besparen van energie en laten u met een duidelijk overzicht zien hoe makkelijk u eigenlijk wel niet geld kunt besparen. Gids in het doolhof van energie. Efficiënt advies is wat ons bedrijf staande houdt en we doen dat ook nog is helemaal gratis. Klaar om u te helpen. Door samen te kijken naar wat de juiste en beste keuze voor uw bedrijf is kunt u verbaasd zijn over hoeveel geld u eigenlijk kunt besparen.

Bespaardirect.nl aanbiedingen en tarieven 2018

Profiteren van extra korting, actie's en aanbiedingen bij Bespaardirect.nl. Met onze onafhankelijke prijsvergelijkers kunt u alle tarieven van Bespaardirect.nl vergelijken. Zo weet u binnen enkele minuten of Bespaardirect.nl voor u de beste keuze is! Vervolgens kunt u overstappen naar Bespaardirect.nl of naar een andere aanbieder...

Bespaardirect.nl ervaringen

Geef Bespaardirect.nl een beoordeling

75 Bespaardirect.nl ervaringen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algehele indruk( Klik sterren om te beoordelen )
Energietarieven
'Eerlijkheid' product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?

Peter
24/09/2018
via website
thumbs down

Oplichting. Welke mongool trapt hier in? Dan heb je echt een IQ van een aap.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Oplichters
20/09/2018
via website
thumbs down

Oplichters, blijven je bellen, voornamelijk anoniem. Waren ze bij mij even vergeten! ‭+31 85 732 69 35‬ Is hun nummer, blokkeer ze! Als je dit belt krijg je een bandje van Tariefadvies, een heel ander bedrijf, ben door beiden al zo vaak benaderd, zelfs al heb ik gezegd dat ik niet in Nederland woon.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Esther
Geen oordeel
20/09/2018
via website

Ik word ondanks bel-me-niet register keer op keer gebeld, heb al meermaals aangegeven niet gebeld te willen worden, ik woon niet eens in Nederland! Nog even en ik ga ze aanklagen voor privacyschending.

Nuttig? Ja   Nee

Jorgen Vermont
05/09/2018
via website
thumbs down

Enorme oplichters met hele slechte smoesjes als je hun opbeld !!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jorgen Vermont
05/09/2018
via website
thumbs down

Ernorme oplichters met hele slechte smoesjes als je hun opbeld !!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Nadine
Geen oordeel
03/09/2018
via website

Ik had een vervelende man aan de lijn. Ik kreeg argwaan toen ik op een linkje moest klikken.
Ik wilde nergens op klikken en meneer reageerde bijna geirriteerd en boos dat ik dit niet wilde. Heb de lijn moeten ophangen omdat ik er niet vanaf kwam. Vervolgens nog het lef hebben om nog een keer terug te bellen. Ze mogen wel wat doen aan de vriendelijkheid van hun medewerkers. En op een linkje klkken is niet meer echt van deze tijd, zeker niet dat ik eerst al argwanend mijn rekeningnummer moest doorgeven.

Nuttig? Ja   Nee

Bas
22/08/2018
via website
thumbs down

Al meerdere malen gebeld door Bespaar Direct. Telkens over besparingen. Telkens aangegeven dat ik uit de bellijst verwijderd wil worden omdat ik hier GEEN INTERESSE in heb. Dit schijnt een erg moeilijke opgave te zijn blijkbaar, na ZES keer dezelfde vraag te hebben gesteld. Zeer irritant!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Wouter
13/08/2018
via website
thumbs down

Ze zeggen dat je al eerder contact hebt gehad en dat ze toen hebben aangeboden terug te bellen, en nu komen ze netjes hun afspraak na.

joeee. Ik vertelde ze dat ik geen interesse had in hun energie. Zeiden ze doodleuk dat ze bellen over belastingen. Hihihaha

No caller ID is altijd leuk. Het beste kun je ze lang aan de lijn houden en hun aanbod laten doen om uiteindelijk geen rekeningnummer te geven of op het laatste moment heel erg te gaan twijfelen om ze te horen spartelen. Enjoy!!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
BESPRAADIRECT
01/08/2018
via website
thumbs down

Wij zijn een besrijf dat contracten verkoopt. Het antwoord “NEE” bestaat niet voor ons. We blijven u net zo lang en vaak bellen, tot wij een “ja” hebben.
Natuurlijk benaderen wij u met een houding, alsof U ons benaderd hebt.
Indien een zakelijke houding niet werkt, dan werkt misschien wel een arrogante en agressievere houding.
Indien dit niet werkt, bellen wij u gewoon de volgende dag weer, om te kijken of u dan maar wel ja zegt, om maar van ons af te komen.
Het belmeniet register hebben wij niks mee. Dat lezen wij gewoonweg niet.
Wat wij verkopen, hebben wij zelf geen verstand van, en praten maar wat. In de hoop u te overtuigen.
Ga aub niet teveel vragen stellen, want dan worden wij geirriteerd.
Ubmoet begrijpen, wij willen zoveel mogelijk contracten verkopen in zo min mogelijk tijd.
En tja het zijn waarschijnlijk contracten bij energieleveranciers of telecombedrijven waar u al lid van bent. Maar wij willen hier gewoon tussen zitten, zodat wij ook wat geld van u kunnen afnemen.

Begrijp ook, dat wij verkopen. We hebben geen tijd voor klantenservice. Dat geeft gewoon teveel gedoe voor ons.
Want tja, wie geen klachten in behandeling neemt, heeft ook geen klachtenoplossing nodig.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jeroen
01/08/2018
via website
thumbs down

Eerst werden wij gebeld door een man, “we moesten nog wat gegevens doorgeven, want we hadden ons ingeschreven”. Aangegeven dat dit niet zo is en dat wij geen interesse hadden. De Volgende dag werden we weer gebeld door een man “onze gegevens klopte nog niet” hij bleef onze vragen ontwijken en was duidelijk uit op het antwoord “ja”. Gezegd dat hij ons niet meer moet bellen. Paar dagen later, werden we weer gebeld door een man, die heel opdringerig en agressief over kwam. Wij moesten onze gegevens doorgeven, anders zou men stappen ondernemen. Wij hebben nogmaals gezegd dat wij niet gediend zijn van deze telefoonterrorisme. Vandaag 3 x gebeld door een dame. Sochtends gezegd geen interesse te hebben, 2 uur later dezelfde dame. We hebben meteen opgehangen. 1,5 uur later weer dezelfde dame. Heel verhaal over onze kvk inschrijving en dat we alleen nog even onze gegevens moesten bevestigen, want dan was onze inschrijving compleet.
Ik heb gevraagd hoe het zat met hun AVG. Eerst deed mw alsof ze me niet goed verstond en praatte er overheen. Nogmaals gevraagd hoe het zit met hun AVG. “ow dat zit wel goed” en hup een verkooppraatje. Gevraagd waar ik dit kon controleren. Mw begreep mij in eerste instantie niet. Dus even heel duidelijk uitgelegd dat wij al 6 keer nee hebben gezegd en aangaven niet meer gebeld te willen worden. Dat als men nog 1 maal beld, wij aangifte gaan doen. Mw werd duidelijk boos en begon over dat ik me maar bij het belmenietregister moest inschrijven. Aangegeven dat wij dat al zijn. Mw begon weer over dat wij in hun systeem staan met een rood vinkje. Dus aangegeven dat wij totaal niet in hun systeem horen te staan. Gesommeerd direkt alles te wissen en nooit meer contact met ons op te nemen.

Absoluut agressieve manier van verkoop. Willen geen nee horen, maar zijn duidelijk uit op een toestemmend antwoord. Waarschijnlijk om hiermee te knoeien en contracten aan te smeren.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Nel Troost
Geen oordeel
01/08/2018
via website

Vreselijk vasthoudende en irritante bellers. Mij is al 8 keer beloofd dat ik niet meer gebeld zou worden en het gebeurt nog steeds 1 of 2 keer per week.Ik ben het helemaal zat !!

Nuttig? Ja   Nee

PJ
20/07/2018
via website
thumbs down

Pure telefoonterreur van een organisatie die mij al eerder lastig viel maar toen nog onder een geheel andere naam. Vandaag de mevrouw die mij telefonisch bleef bestoken dan ook haarfijn uitgelegd dat er geen ene moer van haar verhaal klopte. De informatie die ze mij als feiten en waarheden voor de voeten smeet waren werkelijk waar nergens op gebaseerd. Nooit klant van ze geweest, nooit klant geweest van de energieleverancier die ze zeggen te vertegenwoordigen. Wel ooit een informatiepakket ontvangen waarin meteen stond dat er een contract afgesloten was welke ze per omgaande hebben kunnen annuleren omdat ik anders even op de koffie was gekomen bij ze. Alles maar dan ook alles aan deze club stinkt naar leugens en oplichting. Onvoorstelbaar dat dit soort ratjes niet aangepakt worden.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ron Termeer
19/07/2018
via website
thumbs down

Zojuist gebeld met een onduidelijk verhaal dat ik mij had moeten aanmelden bij Total Gas en Power. Na doorvragen en doorvragen kwamen wij er achter dat het vooral te doen is om te verkopen van een nieuw contract.
Ze brengen het als zijnde dat jij iets niet gedaan hebt (aanmelden) wat je wel had moeten doen.
diverse malen gevraagd of ze bellen om wat te verkopen en continue negatief als antwoord. Uiteindelijk zelf het gesprek beeindigd omdat het gesprek niet open en eerlijk was.
Riekt naar vastleggen op basis van de halve waarheid.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
W E
19/07/2018
via website
thumbs down

Nee, ik wil niet besparen.
Nee, jullie hoeven het niet 2 keer te vragen.

Ja, je bent een idioot als je niet doorhebt dat ik het niet nodig heb als ik twee keer in je gezicht ophang.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
HK
19/07/2018
via website
thumbs down

Oplichters die zogenaamd doen alsof je eerder via hun een contract hebt afgesloten bij je energieleverancier. Ze zeggen te bellen namens de energieleverancier, yeah right… Meteen afkappen deze oplichters.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ryan
Geen oordeel
18/07/2018
via website

Verschrikkelijke hoe zij te werk gaan. Snap niet dat ze hier mee weg kommen in Nederland. Zonder dat je toestemming geeft stap je over. Miselijk volk.

Nuttig? Ja   Nee

Suzanne van der Velde
16/07/2018
via website
thumbs up

Ga €450 per jaar minder betalen! lief vriendelijke jongen aan de lijn!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
JP
13/07/2018
via website
thumbs down

Vandaag ongevraagd opgebeld met een verhaal over terugkrijgen van geld van Enexis, over de afgelopen 4 jaar. Ik vond dit vreemd, want ik ben klant bij Eneco, dus ik ga ervan uit dat ik door Eneco zou worden opgebeld als ik geld terug zou krijgen. Hij wilde mijn rekeningnummer weten ter controle. Heb ik uiteraard niet gegeven. Hij vertelde, dat ik enkele seconden na het gesprek een mailtje zou krijgen. Heb ik nog niet gekregen en dat is al vele uren geleden. Riekt naar oplichterij. Ik ben ingescheven bij belmenietregister, maar die negeren ze kennelijk.
Het wordt tijd dat dit bedrijf aangepakt wordt, gezien alle reacties die ik lees op deze site. Overigens was het geen onbeschofte verkoper.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
I H
05/07/2018
via website
thumbs down

bij bellen geven ze aan dat je in het verleden via hun bent overgestapt naar je huidige leverancier. DIT IS NIET WAAR!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jaco van Maaren
Geen oordeel
04/07/2018
via website

Deze mensen is het maar om een ding te doen: de boel oplichten. Liegen keihard aan de telefoon dat ze eerder al commitment hadden en dat je eerder al beloofd had over te stappen van energieleverancier. Dit terwijl ik in een bedrijven verzamelpand zit en geen energie afneem. Wanneer wordt deze bende eens opgerold? Jammer dat de staat ons met allerlei wetten wil beschermen maar dus niet tegen oplichters!

Nuttig? Ja   Nee

D. L. Dijk
03/07/2018
via website
thumbs down

Heb dit bedrijf verteld dat ik geen behoefte heb aan hun hulp om leveranciers te selecteren, maar het bedrijf blijft bellen, bellen en bellen. Ik wordt hier echt heel moe van.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Anoniem
Geen oordeel
28/06/2018
via website

Geen zaken doen met dit bedrijf. Ze sluiten een energiecontract op je naam af zonder dat je hen toestemming geeft. Ze overtreden duidelijk de wet. Als je niet reageert op de bevestigingsmail zit je jaren vast aan te dure energie, tenzij je een torenhoge boete betaalt.

Nuttig? Ja   Nee

Angelique
27/06/2018
via website
thumbs down

Wanneer je niet direct de mail wilt of kunt openen..gaan ze over op sms. Wanneer ik wederom aangeef nu niets te gaan openen wordt meneer geirriteerd en of ik dat niet eerder kon zeggen. Pardon?? Liet mij weten van de consumenten bond te zijn maar betwijfel dat.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Gideon
27/06/2018
via website
thumbs down

Zeer onprettig gesprek.
Meerdere keren aangegeven dat ik niet meer gebeld wil worden, zeggen ze dat ik zelf heb gezegd dat ik teruggebeld wil worden.
Zeg ik maakt niet uit.. ik wil niet meer gebeld worden..
Zegt hij MAAKT WEL UIT.. toen maar opgehangen..
Rot op met die troep van jullie..

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
astrid
27/06/2018
via website
thumbs down

Probeer nu al een paar dagen contact te zoeken met bespaardirect, maar op mail
wordt niet gereageerd, evenals mijn vraag om me terug te bellen op hun antwoordapparaat…
Miss dat het me hier lukt om contact te krijgen ( zou wel fijn zijn namelijk….)

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
1 2

Bespaardirect.nl ervaringen 2018

Heeft u ervaringen met Bespaardirect.nl en wilt u deze delen, dan bent u op het juiste adres. Op Overstapervaringen.nl kunt u Bespaardirect.nl beoordelen op diverse aspecten zoals algehele indruk, tarieven, eerlijkheid, overstapproces, service, klachtenafhandeling, kwaliteit, facturatie en meer.

Ons doel is altijd dat u snel en simpel de beste keuze kan maken en zorgeloos kan overstappen. Of u nu kiest voor Bespaardirect.nl of voor een andere aanbieder. Die keuze is aan u en wij helpen u graag!

Bespaardirect.nl 1.38 stars 75 reviews