Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Artikelen
Pagina's
Categorie
Energie
Internet
Mobiel
Verzekeren
1

no prev

Aanbiedingen

scores

Algehele indruk
Energietarieven
‘Eerlijkheid’ product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?
0 positief – 11 negatief

Top 5

laatste ervaringen

Vincent noske

21/02/2018

Vincent noske

Ik ben al 3 jaar kl...

(Lees Meer)
Hendrik

19/02/2018

Hendrik

Omdat we voor onze ...

(Lees Meer)
Anoniem

19/02/2018

Anoniem

Via een wazig telef...

(Lees Meer)

Bespaardirect.nl

Jong en fris bedrijf dat opzoek is naar het helpen van andere bedrijven op basis van besparen op energie. Team van adviseurs zijn gespecialiseerd in het besparen van energie en laten u met een duidelijk overzicht zien hoe makkelijk u eigenlijk wel niet geld kunt besparen. Gids in het doolhof van energie. Efficiënt advies is wat ons bedrijf staande houdt en we doen dat ook nog is helemaal gratis. Klaar om u te helpen. Door samen te kijken naar wat de juiste en beste keuze voor uw bedrijf is kunt u verbaasd zijn over hoeveel geld u eigenlijk kunt besparen.

Bespaardirect.nl aanbiedingen en tarieven 2018

Profiteren van extra korting, actie's en aanbiedingen bij Bespaardirect.nl. Met onze onafhankelijke prijsvergelijkers kunt u alle tarieven van Bespaardirect.nl vergelijken. Zo weet u binnen enkele minuten of Bespaardirect.nl voor u de beste keuze is! Vervolgens kunt u overstappen naar Bespaardirect.nl of naar een andere aanbieder...

Bespaardirect.nl ervaringen

Geef Bespaardirect.nl een beoordeling

15 Bespaardirect.nl ervaringen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algehele indruk( Klik sterren om te beoordelen )
Energietarieven
'Eerlijkheid' product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?

D. Mathew
13/02/2018
via website
thumbs down

Via Bespaardirect een abonnement bij KPN wat later veel duurder blijkt te zijn. Opzegging was NIET geregeld waardoor ik met dubbele kosten kwam te staan!!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Bert
Geen oordeel
08/02/2018
via website

Ik pak toevallig de telefoon van iemand anders op omdat die even weg is. Hallo meneer kent u me nog? We hebben contact gehad. Daarna volgt een heel lulverhaal over Essent enz. Nadat ik ingrijp: “Och nee sorry, u bent niet mevrouw H.” Maar ook met die hebben ze nog nooit gesproken!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gesprek afgekapt, toch maar snel het belmenietregister laten aanzetten.
Dit gaat gewoon over ordinair geld proberen te verdienen door ontzettend populair proberen te doen.

Nuttig? Ja   Nee

Pieter
30/01/2018
via website
thumbs down

Gebeld door bespaardirect.nl begint direct een verkoop praatje dat ze werken voor eneco.Door dat de dame aan de telefoon nogal opdringerig was vertrouwde ik het niet.Heb dus het aanbod niet geaccepteerd omdat ik net deed of ik de IBAN niet bij de hand had. Eerst op internet gezocht en eneco gebeld, die werken dus niet met hun samen wat ze duidelijk wel zeggen dat ze in opdracht werken van eneco.Niet mee in zee gaan!!!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Rob
27/01/2018
via website
thumbs down

In dit soort gevallen, meldt dit bij Autoriteit Consument en Markt.
Met genoeg meldingen doen zij iets.
Laat het ook weten aan Ziggo, KPN, et cetera.
Die zijn echt niet blij met dit soort partijen

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
THW
27/01/2018
via website
thumbs down

Oplichters zijn het! Ze geven zich uit als medewerkers van Eneco maar blijken dat helemaal niet te zijn. Zij verkochten ons onder dwang een abonnement dat uiteindelijk slechter is dan wij hadden. Tijdens het gesprek wordt ook bewust gelogen en misleid. Er zou een bedenktijd gelden maar op het contract stond vermeld dat er geen bedenktijd bestond. Ook stonden op het contract allemaal bepalingen die tijdens het gesprek niet aan de orde zijn geweest. De onderstaande reactie van Marc Nuijten, directeur bespaardirect, is een leugen. Er worden weldegelijk klanten tegen hun wil aangesloten. Het klantenbelang zou zogenaamd voorop staan maar het gaat alleen om hun eigen gewin. Pas op! Ga niet met dit bedrijf in zee.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
RL
23/01/2018
via website
thumbs down

Vreselijk!
Telefoontje met een meneer die amper uit zijn woorden kwam en direct in de aanval gaat. Op mijn opmerking dat ik zelf graag via internet de tarieven vergelijk krijg ik te horen dat dat mijn probleem was… Het gesprek verder verloopt niet echt klantvriendelijk. Tsja, en dan wel klant moeten worden? Volgens mij hebben ze het daar nog niet helemaal begrepen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
hees
24/12/2017
via website
thumbs down

Ook ik heb helaas slechte ervaringen met dit bedrijf . Zelf kunnen ze mailen en bellen maar als jezelf contact wil opnemen gaat dit niet lukken !!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Bespaardirect
Geen oordeel
22/12/2017
via website

Beste Recensisten,

Vervelend om te horen dat jullie nare ervaringen hebben met de acquisitie van ons bedrijf. We zien graag ook recensies verschijnen van klanten die daadwerkelijk zijn overgestapt 🙂

Wij werken niet met een telefonisch akkoord en sluiten alleen klanten aan die zelf per mail akkoord gaan met ons voorstel.

Ons verdienmodel is simpel: wij krijgen betaald uit het marketingbudget van de telecomproviders en energieleveranciers.

Vriendelijke groet,

Marc van Bespaardirect.nl

Nuttig? Ja   Nee

vincent de kooker
Geen oordeel
22/12/2017
via website

Lastig gevallen door telefoniste en na ik haar nogmaals wilde benadrukken dat ik niet meer gebeld wenste te worden …hing ze op. Ik weet zeker dat energievergelijker.nl het bedrijf is geweest dat mijn informatie heeft doorverkocht aan derden dus weest gewaarschuwd voor energievergelijker.nl!

Nuttig? Ja   Nee

Sloep
02/12/2017
via website
thumbs down

ben anoniem gebeld op een zaterdag door dame van deze club voor internet…geen bedrijfsnaam genoemd , pas na doorvragen.’ ‘ werken samen met ziggo en t-mobile’, bla bla…ook geen BMNR en recht van verzet genoemd einde gesprek, uiterst onprofessioneel.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Anoniempje
01/12/2017
via website
thumbs down

Onaangename persoon langs de deur gehad van dit bedrijf. Bleef maar door drammen en zeuren dat moet overstappen naar zakelijk tarief wat ik niet wil. Via kvk mijn nummer weten bemachtigen en blijft mij bellen en zelfs langs komen!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
eddie
30/11/2017
via website
thumbs down

Onaangename telefooncolporttage.
Onduidelijk business model.
Onduidelijke website.
Voor mij te louche…

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Richard
18/11/2017
via website
thumbs down

Wordt gebeld en gelijk gemaild en er wordt een overstap geregeld naar andere provider zonder dat je ja hebt gezegd,Dan alleen maar mailtjes van nieuwe provider dat je overstap wordt geregeld…..op mailtjes wordt niet gereageerd.nooit in mee gaan.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Zakaria
Geen oordeel
26/10/2017
via website

Goedemiddag,

Vervelend om te horen dat u overstap niet goed is gegaan. Kunt u ons voorzien van u mobiele nummer en u naw gegevens? Dan nemen wij direct contact met u op om dit voor u op te lossen.

Excuses voor het ongemak,

Bespaardirect.nl

Nuttig? Ja   Nee

MFH
23/10/2017
via website
thumbs down

Bespaardirect.nl zijn OPLICHTERS
Mijn vrouw zou informatie opgestuurd krijgen (ze heeft meerdere keren gecheckt dat het geen contract was) en vervolgens worden we een Eneco MKB contract aangesmeerd zonder bedenktijd. Meneer “Zacharia” is vervolgens totaal niet meer bereikbaar op zijn nummer 0857606070 en zijn voicemail inbox is vol. Email wordt ook totaal niet op gereageerd. We hebben hier al direct contact over met Eneco om dit te fixen. Alleen nog bij de politie aangifte doen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores

Bespaardirect.nl ervaringen 2018

Heeft u ervaringen met Bespaardirect.nl en wilt u deze delen, dan bent u op het juiste adres. Op Overstapervaringen.nl kunt u Bespaardirect.nl beoordelen op diverse aspecten zoals algehele indruk, tarieven, eerlijkheid, overstapproces, service, klachtenafhandeling, kwaliteit, facturatie en meer.

Ons doel is altijd dat u snel en simpel de beste keuze kan maken en zorgeloos kan overstappen. Of u nu kiest voor Bespaardirect.nl of voor een andere aanbieder. Die keuze is aan u en wij helpen u graag! Kijk ook eens op Aanbiedingen.com voor de goedkoopste aanbiedingen van Bespaardirect.nl en andere aanbieders!

Bespaardirect.nl 0.51 stars 15 reviews