Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Artikelen
Pagina's
Categorie
Energie
Internet
Mobiel
Verzekeren
2.2

no prev

Aanbiedingen

Energie vergelijken loont! Door te kiezen voor de goedkoopste energiedeal bespaart u honderden euro’s! Start met energie vergelijken, stap snel en simpel over naar de goedkoopste energieleverancier en bespaar op uw energiekosten!

scores

Algehele indruk
Energietarieven
‘Eerlijkheid’ product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?
10 positief – 74 negatief

Top 5

Schrijf ervaringen en maak zo kans op een gratis vvv waardebon van 50 euro!

Bespaardirect.nl

Jong en fris bedrijf dat opzoek is naar het helpen van andere bedrijven op basis van besparen op energie. Team van adviseurs zijn gespecialiseerd in het besparen van energie en laten u met een duidelijk overzicht zien hoe makkelijk u eigenlijk wel niet geld kunt besparen. Gids in het doolhof van energie. Efficiënt advies is wat ons bedrijf staande houdt en we doen dat ook nog is helemaal gratis. Klaar om u te helpen. Door samen te kijken naar wat de juiste en beste keuze voor uw bedrijf is kunt u verbaasd zijn over hoeveel geld u eigenlijk kunt besparen.

Bespaardirect.nl ervaringen

Geef Bespaardirect.nl een beoordeling

111 Bespaardirect.nl ervaringen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algehele indruk( Klik sterren om te beoordelen )
Energietarieven
'Eerlijkheid' product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?

Roel de Bruin
29/09/2019
via website
thumbs down

Erg opdringerig, willen graag gelijk verkopen en als je dan een aanbod krijgt in de mail willen ze gelijk afsluiten en het zogenaamd allemaal regelen ook boetes zouden betaald worden en als je dan vraagt om even wat bedenkttijd ivm de 70+ bladzijdes in pdf bellen ze gegaranddeerd binnen 12uur weer op omdat iederreen toch wel even 20min heeft aan de telefoon en 70 bladzijdes maar al te graag gaat lezen in het weekend alsof ik niks beters te doen heb zucht! als je een vraag probeerd te stellen dan worden ze na elke bvraag steeds opdringeriger en herhalen waarschijnlijk 20x dat ze onafhankelijk zijn en de goedkoopste dus wat wil je nog meer?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Hanneke
26/09/2019
via website
thumbs down

Ben weer gebeld door ze, de eerste keer maakte ze zelf een offerte voor me waar ik niet om gevraagd heb, toen ik dat zei bleven ze me bellen, drukte ze steeds weg op de telefoon maar ze bleven maar bellen de tweede keer zei ik dat ik er niet op in ga, toen hebben ze genoteerd dat ik niet meer gebeld wil worden

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Natalie
Geen oordeel
03/09/2019
via website

Blijven maar bellen zelfs meerdere keren op een dag. Meerdere malen aangegeven niet gebeld te willen worden en dat ik in bel me niet sta. Trekken ze zich niets van aan. “Dus u wilt niet besparen” is het enige wat ze kunnen zeggen. Erg onbeschoft aan de telefoon.

Nuttig? Ja   Nee

mohan koendjbiharie
30/04/2019
via website
thumbs down

Agressieve mail waarin een offerte staat waar ik niet om heb gevraagd. Als ik op de button van het aanbod klik, zit ik eraan vast.
Verhaal gehaald en kreeg de slappe smoes:

Geachte heer/mevrouw,

Door een softwarefout heeft u per ongeluk een mail ontvangen van bespaardirect. U mag deze mail als niet verzonden beschouwen. U bent niets aangegaan via ons en uw gegevens worden verwijderd.

Excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Marcel de Jong

Jah de software was het schuld.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Grace
Geen oordeel
18/04/2019
via website

Bespaardirect sluist mij zomaar.over en.zeggen dat ook nog.bedenktijd.is.voorbij…..mensen in de problemen helpen op dezede manier

Nuttig? Ja   Nee

Ella
18/04/2019
via website
thumbs down

Verschrikkelijk bedrijf, blijven maar bellen en zijn vervolgens zeer onbeschoft als je van ze af wilt komen. Niet mee in zee gaan!
Zo’m bedrijf zou verboden moeten worden!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Tom
14/02/2019
via website
thumbs down

Vind het een afschuwelijke bedrijf !!!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jolanda pappers
Geen oordeel
11/02/2019
via website

Proberen je via email eenbestelling te laten doen. Irretante organisatie,blijven doordrammen ook als je al duidelijk hebt aangegeven niets te willen

Nuttig? Ja   Nee

JKD
11/02/2019
via website
thumbs down

Elke week aangegeven bel me niet want zo vaak bellen ze
Ingeschreven bij bel me niet register interesseert ze geen hol
Compleet respectloze organisatie

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
CvW
08/02/2019
via website
thumbs down

Blijven bellen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
SvH
22/01/2019
via website
thumbs down

Wordt 100.00 x door ze gebeld en alle keren aangegeven dat ik niet door ze gebeld wil worden.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
1 2 3

Wat mensen over Bespaardirect.nl vertellen.

Heeft u ervaringen met Bespaardirect.nl en wilt u deze delen, dan bent u op het juiste adres. Op Overstapervaringen.nl kunt u elke aanbieder beoordelen op diverse aspecten zoals algehele indruk, tarieven, eerlijkheid, overstapproces, service, klachtenafhandeling, kwaliteit, facturatie en meer.

Ons doel is altijd dat u snel en simpel de beste keuze kan maken en zorgeloos kan overstappen. Die keuze is aan u en wij helpen u graag!

Aanbieders vergelijken

Met onze onafhankelijke vergelijkers kunt u alle tarieven en aanbiedingen vergelijken. Zo weet u binnen enkele minuten welk aanbod voor u de beste keuze is.

Bespaardirect.nl 1.10 stars 111 reviews