Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Artikelen
Pagina's
Categorie
Energie
Internet
Mobiel
Verzekeren
3.4

no prev

Aanbiedingen

scores

Algehele indruk
Energietarieven
‘Eerlijkheid’ product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?
6 positief – 19 negatief

Schrijf ervaringen en maak zo kans op een gratis vvv waardebon van 50 euro!

Top 5

Bespaardirect.nl

Jong en fris bedrijf dat opzoek is naar het helpen van andere bedrijven op basis van besparen op energie. Team van adviseurs zijn gespecialiseerd in het besparen van energie en laten u met een duidelijk overzicht zien hoe makkelijk u eigenlijk wel niet geld kunt besparen. Gids in het doolhof van energie. Efficiënt advies is wat ons bedrijf staande houdt en we doen dat ook nog is helemaal gratis. Klaar om u te helpen. Door samen te kijken naar wat de juiste en beste keuze voor uw bedrijf is kunt u verbaasd zijn over hoeveel geld u eigenlijk kunt besparen.

Bespaardirect.nl aanbiedingen en tarieven 2018

Profiteren van extra korting, actie's en aanbiedingen bij Bespaardirect.nl. Met onze onafhankelijke prijsvergelijkers kunt u alle tarieven van Bespaardirect.nl vergelijken. Zo weet u binnen enkele minuten of Bespaardirect.nl voor u de beste keuze is! Vervolgens kunt u overstappen naar Bespaardirect.nl of naar een andere aanbieder...

Bespaardirect.nl ervaringen

Geef Bespaardirect.nl een beoordeling

31 Bespaardirect.nl ervaringen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algehele indruk( Klik sterren om te beoordelen )
Energietarieven
'Eerlijkheid' product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?

Acire
Geen oordeel
20/04/2018
via website

Wordt echt constant telefonisch gestalkt door verschillende medewerkers van Bespaar direct…..ze schijnen ook maar niet te begrijpen dat ik al mijn zaakjes keurig op orde heb…de arrogantie en laagdunkendheid die wordt uitgestraald in hun toonzetting als ik dit aangeef tijdens het gesprek is echt te bizar! Wat een afschuwelijke toko!!!!!!! Van mij mogen ze per direct uit de lucht wegens algehele incompetentie en stalking!!! Al zou ik nog duizend euro kunnen besparen…dan nog niet via dit stelletje ‘ggr578#brrr’ vul zelf maar in!

Nuttig? Ja   Nee

Lennaert
17/04/2018
via website
thumbs down

Wordt al weken gestalkt door deze figuren. Kom je niet vanaf. Meneer aan de andere kant van de lijn is brutaal en arrogant. Hopen dat niemand hierin trapt.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Anton de Jong
13/04/2018
via website
thumbs up

Zojuist gebeld door verkoopster van Bespaardirect. Had zelf helemaal geen zin in het gesprek maar achteraf blij dat ik gebeld ben. Hele vriendelijke verkoopster die me duidelijk heeft geinformeerd over de mogelijkheden van besparen op internet en tv. Top!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Lia
10/04/2018
via website
thumbs down

Vreselijk bedrijf, al zou ik hier de energie gratis krijgen, dan hoefde ik het nog niet. Zeer onbeleefde, agressieve verkoper.

Verkoper: U heeft er zelf om gevraagd om teruggebeld te worden, mevrouw.
Ik: Dat kan ik me niet voorstellen, ik weiger stelselmatig dit soort aanbiedingen.
Verkoper: het is op band opgenomen, mevrouw. Zal ik het voor u afspelen?

Ik heb nee gezegd en opgehangen, maar achteraf vind ik het nogal wat dat zij mij ongevraagd bellen en het gesprek opnemen zonder mij daar over te informeren. Walgelijke praktijken.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ruud
10/04/2018
via website
thumbs down

4 zeer positieve reacties geplaatst op dezelfde dag, dat kan geen toeval zijn tussen het woud aan negatieve reacties van afgelopen maanden. Pas op met dit bedrijf, door een slimme truc weten ze jou een contract aan te slepen zonder dat je hiermee instemt. Vervolgens kom je er op geen enkele wijze vanaf. Ik spreek uit eigen ervaring, dus mocht dit bedrijf jou bellen, wees kortaf en laat weten geen interesse te hebben.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Geert
10/04/2018
via website
thumbs down

Negeren de registratie in het belmeniet register, zeer aanhoudend & onbeleefd.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Harold
05/04/2018
via website
thumbs down

Bellen anoniem, bel me niet register hebben ze schijt aan, bellen soms wel twee keer per dag, kijk er mee uit. Ben ze inmiddels dik zat.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
faunts
04/04/2018
via website
thumbs down

Blijven bellen terwijl er al 5x nee is gezegd, terug worden gebeld door onbeschofte verkoper. Dreigen, terreur,vreselijk bedrijf .Ik hoop dat het ACM hier snel tegen optreedt.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
E. Korte
Geen oordeel
23/03/2018
via website

Zojuist gebeld door bepaardirect.nl, Dezelfde firma had gisteren ook al gebeld en een collega van mij aan de telefoon gehad met de mededeling dat ik er niet was. Ik heb die persoon verteld geen interesse te hebben en kreeg te horen dat hij een terugbel actie moest ondernemen naar mij. Nogmaals verteld geen interesse te hebben en kreeg een grote mond van hem, dat het zonde was van zijn tijd. De verbinding werd zo zonder dat ik nog wat kon zeggen afgekapt.
Het was gewoon bij het onbeschofte af.

Nuttig? Ja   Nee

G.J. Bouwmeester
16/03/2018
via website
thumbs up

Vorige maand gebeld door een medewerker van Bespaardirect voor het overstappen van energiemaatschappij. Vanwege nare ervaringen in het verleden bij het telefonisch overstappen van energiemaatschappij heb ik besloten om eerst met mijn zoon te overleggen. Medewerker gaf mij hier alle tijd voor en belde mij netjes op de afgesproken dag terug. Na overleg besloten over te stappen en inmiddels tot nu toe tevreden klant bij NLE. Medewerker was geduldig en ik herken dan ook niks in de negatieve recensies van hiervoor. Met vriendelijke groet, Dhr G.J. Bouwmeester

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Viresh
16/03/2018
via website
thumbs up

Onlangs overgestapt op bespaar direct. Werd goed geholpen aan de lijn en kreeg concrete informatie. Wisten alle vragen goed te beantwoorden en waren zeer duidelijk. Dat gaf mij een goed gevoel. Vandaar dat ik heb voor hen heb gekozen! Extra mooi dat het ook in kosten scheelt!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Pieter
16/03/2018
via website
thumbs up

Ik ben ook door bespaardirect.nl gebeld, ik wordt niet vaak gebeld en sta meestal niet open voor dit soort gesprekken. Gezien de besparing die mij aangeboden werd heb ik toch besloten om het aanbod te accepteren. Ik zit nu met alle liefde bij NLE met een lager maandbedrag. De besparing bied mij de mogelijkheid om met de kids vaker wat leuke dingen te doen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Daniël
16/03/2018
via website
thumbs up

Goed geholpen, dachten goed mee en heb na overleg de beste deal voor mij persoonlijk gekozen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Anna
13/03/2018
via website
thumbs down

Ook ik ben net gebeld; zeer agressief en indien ze je een aanbod doen zit je er direct aan vast! Dus niet op reageren. Ze bellen anoniem. De verkoper was nogal agressief! Ook beweerde hij dat total de beste aanbieding had (groene energie).

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Stefanie
02/03/2018
via website
thumbs up

Zojuist werd ik telefonisch benaderd door BespaarDirect. Speurder als ik ben, ga ik pas op een aanbod in na wat onderzoek gedaan te hebben. Ik schrok enorm van deze reacties! Ik heb een ontzettend positieve ervaring met de telefoonmedewerker, het was zijn eerste dag, dus moest nog wel even wennen aan wat dingen en het systeem leren kennen, maar bovenal ontzettend positief, geduldig en klantvriendelijk. Hij deed enorm zijn best om mij van de juiste informatie te voorzien. Complimenten! Hij kon een goed aanbod voor mij maken, ondanks dat wij al hele zuinige energieverbruikers zijn. Ik heb nog niet besloten om op het aanbod in te gaan, omdat de leverancier die ik aanbevolen kreeg (E-on) volgens het jaarlijkse energiebedrijven-onderzoek uit 2017 als DE grootste vervuilers uit de bus is gekomen… (dit komt vooral door het grote moederbedrijf van E-on).
Daar valt dus wellicht nog een puntje op te verbeteren. Ook al zegt E-on zelf op zijn website 100% groene energie te leveren, blijken de onderzoeken het tegendeel te bewijzen. Ik vind dat BespaarDirect hier best open over kan zijn, aangezien 100% groene energie best duur is en wij om die reden op het moment ook niet bij een volledig groene aanbieder zitten. Het kan een persoonlijke keuze zijn om (nog) geen 100% groene energie te nemen natuurlijk, als dit aanzienlijk in de kosten scheelt. Bovendien is dit natuurlijk vooral een probleem van de energieleveranciers zelf, die niet eerlijk zijn.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Molenaar
28/02/2018
via website
thumbs down

Registratie in het bel-me-niet register wordt niet gerespecteerd. Daarmee overtreden ze de wet. Arrogante telefonische medewerker wenst zich niets van de kritiek aan te trekken en gaat bijdehand lopen doen. Op mijn verzoek om mijn gegevens te verwijderen en nooit meer te bellen wordt niet gereageerd.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
D. Mathew
13/02/2018
via website
thumbs down

Via Bespaardirect een abonnement bij KPN wat later veel duurder blijkt te zijn. Opzegging was NIET geregeld waardoor ik met dubbele kosten kwam te staan!!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Bert
Geen oordeel
08/02/2018
via website

Ik pak toevallig de telefoon van iemand anders op omdat die even weg is. Hallo meneer kent u me nog? We hebben contact gehad. Daarna volgt een heel lulverhaal over Essent enz. Nadat ik ingrijp: “Och nee sorry, u bent niet mevrouw H.” Maar ook met die hebben ze nog nooit gesproken!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gesprek afgekapt, toch maar snel het belmenietregister laten aanzetten.
Dit gaat gewoon over ordinair geld proberen te verdienen door ontzettend populair proberen te doen.

Nuttig? Ja   Nee

Pieter
30/01/2018
via website
thumbs down

Gebeld door bespaardirect.nl begint direct een verkoop praatje dat ze werken voor eneco.Door dat de dame aan de telefoon nogal opdringerig was vertrouwde ik het niet.Heb dus het aanbod niet geaccepteerd omdat ik net deed of ik de IBAN niet bij de hand had. Eerst op internet gezocht en eneco gebeld, die werken dus niet met hun samen wat ze duidelijk wel zeggen dat ze in opdracht werken van eneco.Niet mee in zee gaan!!!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Rob
27/01/2018
via website
thumbs down

In dit soort gevallen, meldt dit bij Autoriteit Consument en Markt.
Met genoeg meldingen doen zij iets.
Laat het ook weten aan Ziggo, KPN, et cetera.
Die zijn echt niet blij met dit soort partijen

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
THW
27/01/2018
via website
thumbs down

Oplichters zijn het! Ze geven zich uit als medewerkers van Eneco maar blijken dat helemaal niet te zijn. Zij verkochten ons onder dwang een abonnement dat uiteindelijk slechter is dan wij hadden. Tijdens het gesprek wordt ook bewust gelogen en misleid. Er zou een bedenktijd gelden maar op het contract stond vermeld dat er geen bedenktijd bestond. Ook stonden op het contract allemaal bepalingen die tijdens het gesprek niet aan de orde zijn geweest. De onderstaande reactie van Marc Nuijten, directeur bespaardirect, is een leugen. Er worden weldegelijk klanten tegen hun wil aangesloten. Het klantenbelang zou zogenaamd voorop staan maar het gaat alleen om hun eigen gewin. Pas op! Ga niet met dit bedrijf in zee.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
RL
23/01/2018
via website
thumbs down

Vreselijk!
Telefoontje met een meneer die amper uit zijn woorden kwam en direct in de aanval gaat. Op mijn opmerking dat ik zelf graag via internet de tarieven vergelijk krijg ik te horen dat dat mijn probleem was… Het gesprek verder verloopt niet echt klantvriendelijk. Tsja, en dan wel klant moeten worden? Volgens mij hebben ze het daar nog niet helemaal begrepen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
hees
24/12/2017
via website
thumbs down

Ook ik heb helaas slechte ervaringen met dit bedrijf . Zelf kunnen ze mailen en bellen maar als jezelf contact wil opnemen gaat dit niet lukken !!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Bespaardirect
Geen oordeel
22/12/2017
via website

Beste Recensisten,

Vervelend om te horen dat jullie nare ervaringen hebben met de acquisitie van ons bedrijf. We zien graag ook recensies verschijnen van klanten die daadwerkelijk zijn overgestapt 🙂

Wij werken niet met een telefonisch akkoord en sluiten alleen klanten aan die zelf per mail akkoord gaan met ons voorstel.

Ons verdienmodel is simpel: wij krijgen betaald uit het marketingbudget van de telecomproviders en energieleveranciers.

Vriendelijke groet,

Marc van Bespaardirect.nl

Nuttig? Ja   Nee

vincent de kooker
Geen oordeel
22/12/2017
via website

Lastig gevallen door telefoniste en na ik haar nogmaals wilde benadrukken dat ik niet meer gebeld wenste te worden …hing ze op. Ik weet zeker dat energievergelijker.nl het bedrijf is geweest dat mijn informatie heeft doorverkocht aan derden dus weest gewaarschuwd voor energievergelijker.nl!

Nuttig? Ja   Nee

Sloep
02/12/2017
via website
thumbs down

ben anoniem gebeld op een zaterdag door dame van deze club voor internet…geen bedrijfsnaam genoemd , pas na doorvragen.’ ‘ werken samen met ziggo en t-mobile’, bla bla…ook geen BMNR en recht van verzet genoemd einde gesprek, uiterst onprofessioneel.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Anoniempje
01/12/2017
via website
thumbs down

Onaangename persoon langs de deur gehad van dit bedrijf. Bleef maar door drammen en zeuren dat moet overstappen naar zakelijk tarief wat ik niet wil. Via kvk mijn nummer weten bemachtigen en blijft mij bellen en zelfs langs komen!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
eddie
30/11/2017
via website
thumbs down

Onaangename telefooncolporttage.
Onduidelijk business model.
Onduidelijke website.
Voor mij te louche…

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Richard
18/11/2017
via website
thumbs down

Wordt gebeld en gelijk gemaild en er wordt een overstap geregeld naar andere provider zonder dat je ja hebt gezegd,Dan alleen maar mailtjes van nieuwe provider dat je overstap wordt geregeld…..op mailtjes wordt niet gereageerd.nooit in mee gaan.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Zakaria
Geen oordeel
26/10/2017
via website

Goedemiddag,

Vervelend om te horen dat u overstap niet goed is gegaan. Kunt u ons voorzien van u mobiele nummer en u naw gegevens? Dan nemen wij direct contact met u op om dit voor u op te lossen.

Excuses voor het ongemak,

Bespaardirect.nl

Nuttig? Ja   Nee

MFH
23/10/2017
via website
thumbs down

Bespaardirect.nl zijn OPLICHTERS
Mijn vrouw zou informatie opgestuurd krijgen (ze heeft meerdere keren gecheckt dat het geen contract was) en vervolgens worden we een Eneco MKB contract aangesmeerd zonder bedenktijd. Meneer “Zacharia” is vervolgens totaal niet meer bereikbaar op zijn nummer 0857606070 en zijn voicemail inbox is vol. Email wordt ook totaal niet op gereageerd. We hebben hier al direct contact over met Eneco om dit te fixen. Alleen nog bij de politie aangifte doen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores

Bespaardirect.nl ervaringen 2018

Heeft u ervaringen met Bespaardirect.nl en wilt u deze delen, dan bent u op het juiste adres. Op Overstapervaringen.nl kunt u Bespaardirect.nl beoordelen op diverse aspecten zoals algehele indruk, tarieven, eerlijkheid, overstapproces, service, klachtenafhandeling, kwaliteit, facturatie en meer.

Ons doel is altijd dat u snel en simpel de beste keuze kan maken en zorgeloos kan overstappen. Of u nu kiest voor Bespaardirect.nl of voor een andere aanbieder. Die keuze is aan u en wij helpen u graag!

Bespaardirect.nl 1.70 stars 31 reviews