Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Post Type Selectors
Categorie
Beste
Beste
Energie
Internet
Mobiel
Verzekeren
1.2

no prev

Aanbiedingen

scores

Algehele indruk
Energietarieven
‘Eerlijkheid’ product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?
Gemiddeld oordeel
0 positief – 5 negatief

Top 5

Schrijf ervaringen en maak zo kans op een gratis vvv waardebon van 50 euro!

Besparenkan.nl

Besparenkan is een initiatief van Motto Products B.V. Doel van Besparenkan is om voor u als consument meer duidelijkheid te scheppen in de vaak onoverzichtelijke markt van energie, internet, televisie, telefonie en verzekeringen en zo een mogelijke besparing op uw vaste lasten te kunnen realiseren. Besparenkan zorgt voor een snelle en duidelijke afhandeling van uw aanvraag, de administratieve rompslomp bij een mogelijke overstap wordt u dan ook grotendeels uit handen genomen.

Besparenkan.nl ervaringen

Geef Besparenkan.nl een beoordeling

10 Besparenkan.nl ervaringen

Anneke
Geen oordeel
22/02/2021
via website

Informatie over Overstapboete klopt niet!
Mijn zorg dat ik de “overstap-boete” van € 200,00 moet betalen, terwijl ik dat geld niet heb,
werd door -BesparenKan- medewerker weggenomen met de toezegging dat ik mij geen zorgen hoefde te maken dat ik de boete eerst zelf moest betalen. Volgens de contactpersoon zou de nieuwe energieleverancier de boete meteen aan mij uitbetalen, dus ik hoefde dat bedrag niet eerst voor te schieten.
Nu blijkt dat de nieuwe energie leverancier een termijn van 4 maanden hanteert en ik moet de eindnota met boete binnen 14 dagen betalen.
Ik heb de contactpersoon van Besparen kan gebeld en gezegd dat ik dus nu wel met dat probleem zit dat ik die boete dus moet voorschieten en pas over 4 mnd. terug krijg. Maar hij zegt dat hij hier verder niks meer aan kan doen. Dat snap ik, maar als ik hem erop attendeer dat hij mij alles mooier heeft voorgespiegeld, beweert hij nu dat hij die toezegging niet heeft gedaan, zijn woord tegen het mijne. …………..
Enfin: Waarschuwing die overstapboete wordt niet meteen door leverancier terugbetaald, je moet ‘m toch eerst zelf betalen en daarna krijg je bedrag terug. Als die medewerker mij had gezegd dat ik 4 mnd. moet wachten op de terugbetaling van de overstapboete, had ik die overstap niet gedaan! Omdat ik nl. niet 4 maanden € 200,00 kan missen.

Nuttig? Ja   Nee

Adrie
08/07/2020
via website
thumbs down

slechte ervaring.
inderdaad liegers en bedriegers, het allereerste contact met deze persoon (Roy Smeets) was redelijk, energietarieven waren niet zoals afgesproken, contract geannuleerd, ik krijg een nieuw contract,(niet te geloven, exact hetzelfde), daarna is deze man niet meer te bereiken, heb uiteindelijk met een ander persoon gesproken, deze vertelde dat meneer Smeets genoteerd had dat hij mij gebeld had, DUS NIET.
3 dagen op telefoontje gewacht, direct geannuleerd (is nog snel gelukt).
Conclusie: niet met deze mensen in zee gaan, ze kunnen niet waarmaken wat ze beloven!! en ze bellen niet terug!! zijn ook niet meer te bereiken!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
claudia
02/04/2020
via website
thumbs down

Liegers en bedreigers. Maak GEEN gebruik van deze tussenpersoon! Het heeft ons 500 EUR gekost en een boel ergernis en werk, maar we zijn weer terug bij onze oude provider!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ben
12/03/2020
via website
thumbs down

Vanmorgen gebeld door een medewerker van Besparenkan.
Hij had het over gemeentelijke besparingen, jaja of tarieven per gemeente verschillen, niet dus.
Toen hij mij de kale tarieven noemde voor stroom en gas en ik hem vertelde dat ik bij Vattenfall goedkoper zat, kon dat volgens hem niet en gooide hij de hoorn op de haak. Onbeschoft noem ik dat.
Zo gaat Besparenkan schijnbaar met potentiële klanten om.
Mensen trap er niet in.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Remy
Geen oordeel
08/11/2019
via website

Slim, vlak voor etenstijd mensen benaderen… goed verhaal ophangen dat je kan besparen op gas en elektriciteit.
Gaf aan dat ik eerst de voorwaarden wil door lezen, of de besparing ook reëel is.
Wordt verwezen naar de email die dan gelijk verstuurd is en of ik dan op de acceptatie knop wil drukken… zit ik vast aan een 3 jarige contract, en nog wel een variabele tarieven (altijd link).

Later de avond, toch nog mijn huidige contract bij oxxio na gepluist… conclusie de zelfde kosten… Ik heb bij oxxio 1 jaar contract en heb daar een actie lopen, dat ik op de eindrekening €320 korting krijg.
Naast dit voordeel kan ik altijd nog gaan shoppen (dat loont) na de contract tijd.

Goed dat ik mij kan beroepen op mijn herroeping recht, en ook gebruik van gemaakt.

Achter af, hoe haal ik het in mijn hoofd om binnen een kwartier in een telefoongesprek een energie contract af te sluiten voor 3 jaar…. erg dom van mij, maar gelukkig kon ik mij beroepen op de herroeping recht… Pffff..

Nuttig? Ja   Nee

Jan Harks
18/09/2019
via website
thumbs down

Wordt door hun benadert voor kosten reductie op energie kosten. Om te vergelijken geef ik onze jaarlijkse stroomkosten op van 4200 Kw per jaar op, telefonisch geeft hij door dat mijn kosten verlaagt kunnen worden naar 50 euro per maand. Ik denk dat is interessant, 20% goedkoper. Als ik de offerte goed lees berekent hij de maandlasten op 2800Kw en komt zo op 50 euro per maand.
MISLEIDNG TEN TOP !!!!!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Mieke
Geen oordeel
07/08/2019
via website

Zeer slecht.
Wordt 10 keer per dag gebeld en als je opneemt krijg je een bandje te horen.
Als je niet opneemt spreken ze niks in maar bellen je vervolgens met een privénummer.
Hoe kom ik hier vanaf?

Nuttig? Ja   Nee

jos
05/03/2019
via website
thumbs down

In eerste instantie een aardige medewerker aan de telefoon, vervolgens.. toen ik niet binnen 12 secondes een contract wilde ondertekenen nam iemand anders het over.,… een hondsbrutaal onbeschofte man. Ik kan hem nog net niet wegens bedreiging aanklagen. Niet met dit bedrijf in zee gaan.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Tony
Geen oordeel
03/12/2018
via website

Blijven maar bellen ook als je aangeeft geen behoefte te hebben.
Besparenkan, bespaardesk enz.. allemaal motto products.
Erg opdringerig, geen behoeft aan.

Nuttig? Ja   Nee

Van Neukschoten
Geen oordeel
12/04/2018
via website

Amateur aan de lijn die door bleef praten en drammen terwijl ik aangaf dat het mij nu niet uitkwam. Zat in de auto met o.a. Mijn zoon en die riep “soppen pannekoek”
Daarna belde hij nog 3 keer terug, ook anoniem. Wat een pannekoek.

Nuttig? Ja   Nee

Besparenkan.nl 0.59 stars 10 reviews