Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Post Type Selectors
Categorie
Beste
Beste
Energie
Internet
Mobiel
Verzekeren
10

Aanbiedingen

scores

Algehele indruk
Energietarieven
‘Eerlijkheid’ product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?
Gemiddeld oordeel
2 positief – 0 negatief

Top 5

Schrijf ervaringen en maak zo kans op een gratis vvv waardebon van 50 euro!

Energievergelijking.nl

Heeft u ervaringen met Energievergelijking.nl? Deel uw ervaringen zodat andere mensen ook een betrouwbare keuze kunnen maken. Energievergelijking.nl is een online energievergelijker, oftwel een prijs vergelijkingssite voor energie, en dan met name de energieleveranciers en de kosten van hun energiecontracten. Energievergelijking.nl stelt zich ten doel zoveel mogelijk mensen te helpen met het vergelijken van energieleveranciers op prijs, kwaliteit en duurzaamheid.

Energievergelijking.nl heeft als een van de weinige energievergelijkers een handige switch en bespaar tool. Hiermee kunnen de bezoekers van Energievergelijking.nl niet alleen onafhankelijk energie vergelijken, maar ook nog eens binnen enkele minuten het voordeligste energiecontract regelen. Overstappen is makkelijk want Energievergelijking.nl regelt zowel de overstap als de opzegging van het oude energiecontract.

Energievergelijking.nl ervaringen

Geef Energievergelijking.nl een beoordeling

2 Energievergelijking.nl ervaringen

Martijn
28/05/2018
via website
thumbs up

Ik vind dat informatie over duurzame energie vergelijken nog wel wat uitgebreider mag. Deze website is namelijk vooral gemaakt op het vinden van de beste deals, maar niet voor het vinden van de duurzaamste energie. Uiteindelijk wel via deze site de beste deal gevonden. Duurde wel even voor ik snapte hoe de energievergelijker werkte.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Patricia
09/08/2017
via website
thumbs up

Via de site Energievergelijking.nl heb ik al 3 x op rij de beste energie prijs gekregen. Duidelijke uitleg en uitgebreide vergelijkingen. Aanrader!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Energievergelijking.nl 5.00 stars 2 reviews