Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Artikelen
Pagina's
Categorie
Energie
Internet
Mobiel
Verzekeren
9.6

no prev

Aanbiedingen

scores

Algehele indruk
Energietarieven
‘Eerlijkheid’ product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?
2 positief – 1 negatief

Top 5

Schrijf ervaringen en maak zo kans op een gratis vvv waardebon van 50 euro!

Gaslicht.com

Gaslicht.com is een energievergelijker van Ben Woldring. Een internetondernemer die bekend is geworden met diverse vergelijkingssites zoals Gaslicht.com, Bellen.com, Digitelevisie.nl, Poliswijzer.nl, Internetten.nl, Totaalwijzer.nl en Lookingforbooking.nl. Bent u weleens overgestapt via Gaslicht.nl? Laat dan hieronder uw ervaringen (of klacht) achter.

Gaslicht.com ervaringen

Geef Gaslicht.com een beoordeling

3 Gaslicht.com ervaringen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algehele indruk( Klik sterren om te beoordelen )
Energietarieven
'Eerlijkheid' product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?

Bas
29/09/2018
via website
thumbs up

Ook dit jaar ga een nieuw contract afsluiten via gaslicht.com. Dit doe ik ieder jaar al vanaf 2008. Mijn ervaringen zijn ieder jaar weer zeer positief. Alleen is er met een leverancier een probleem geweest met de eindafrekening. De oorzaak lag zeker niet bij gaslicht.com. Advies van mijn kant is sluit ieder jaar een nieuw contract af op een vaste datum.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Bouke
13/09/2017
via website
thumbs down

De laatste keer gaslicht. Ik ben heel boos! Kosten kloppen niet. Niet 300 goedkoper uit. Ik ben moet veel meer betalen!!! Veel duurder uit!! Kosten per maand met 20 euro omhoog. Ik moet energiedirect borg betalen van 800 euro!!! Ik moet 100 boete betalen aan Eon voor stopzetten van oud contract. Ik krijg geen actie van 200 euro. Ik kan niet annuleren want contract is ingegaan. Voel mij heel erg opgelicht.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
M
09/08/2017
via website
thumbs up

Vlekkeloos kunnen overstappen van Greenchoice naar Eon en nog een gratis sticker gekregen om vervelende aandedeurverkopers te waarschuwen dat ik niets nodig heb 🙂 Top ! Sticker doet zijn goede werk nu al 2 maanden ..

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores

Gaslicht.com ervaringen 2018

Heeft u ervaringen met Gaslicht.com en wilt u deze delen, dan bent u op het juiste adres. Op Overstapervaringen.nl kunt u Gaslicht.com beoordelen op diverse aspecten zoals algehele indruk, tarieven, eerlijkheid, overstapproces, service, klachtenafhandeling, kwaliteit, facturatie en meer.

Ons doel is altijd dat u snel en simpel de beste keuze kan maken en zorgeloos kan overstappen. Of u nu kiest voor Gaslicht.com of voor een andere aanbieder. Die keuze is aan u en wij helpen u graag!

Gaslicht.com vergelijken

Met onze onafhankelijke vergelijkers kunt u alle tarieven en aanbiedingen van Gaslicht.com vergelijken. Zo weet u binnen enkele minuten of Gaslicht.com voor u de beste keuze is! Vervolgens kunt u overstappen naar Gaslicht.com of naar een andere aanbieder...

Gaslicht.com 4.78 stars 3 reviews