Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Artikelen
Pagina's
Categorie
Blog
Energie
Geen categorie
Internet
Mobiel
Nieuws
Verzekeren

HoyHoy.nl

HoyHoy.nl is een vergelijkingssite voor verzekeringen. Voorheen heette de site Verzekeringssite.nl. De vergelijkingssite is in 2016 overgenomen door concurrent Pricewise.nl. Daarvoor was de site ook al eens overgenomen door het Britse BGL group toen is ook de naam veranderd in HoyHoy. Bent u weleens via Hoyhoy.nl overgestapt? Laat dan even een reactie achter met uw ervaringen of klachten.

HoyHoy.nl aanbiedingen en tarieven 2017

Profiteren van extra korting, actie's en aanbiedingen bij HoyHoy.nl. Met onze onafhankelijke prijsvergelijkers kunt u alle tarieven van HoyHoy.nl vergelijken. Zo weet u binnen enkele minuten of HoyHoy.nl voor u de beste keuze is! Vervolgens kunt u overstappen naar HoyHoy.nl of naar een andere aanbieder...

HoyHoy.nl ervaringen

Geef HoyHoy.nl een beoordeling

0 HoyHoy.nl ervaringen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algehele indruk( Klik sterren om te beoordelen )
Hoogte premie (prijs)
'Eerlijkheid' product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Polisvoorwaarden
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?

HoyHoy.nl ervaringen 2017

Heeft u ervaringen met HoyHoy.nl en wilt u deze delen, dan bent u op het juiste adres. Op Overstapervaringen.nl kunt u HoyHoy.nl beoordelen op diverse aspecten zoals algehele indruk, tarieven, eerlijkheid, overstapproces, service, klachtenafhandeling, kwaliteit, facturatie en meer.

Ons doel is altijd dat u snel en simpel de beste keuze kan maken en zorgeloos kan overstappen. Of u nu kiest voor HoyHoy.nl of voor een andere aanbieder. Die keuze is aan u en wij helpen u graag!