Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Post Type Selectors
Categorie
Beste
Beste
Energie
Internet
Mobiel
Verzekeren
6

Aanbiedingen

scores

Algehele indruk
Energietarieven
‘Eerlijkheid’ product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?
Gemiddeld oordeel
1 positief – 2 negatief

Top 5

Schrijf ervaringen en maak zo kans op een gratis vvv waardebon van 50 euro!

Independer.nl

Independer.nl is een vergelijkingssite voor het vergelijken van verzekeringen. Sinds 2015 biedt Independer ook een energievergelijker aan waarmee de bezoekers van Independer energieleveranciers kunnen vergelijken. Bent u overgestapt via Independer? Wat zijn uw ervaringen? Bent u tevreden met hoe de overstap is verlopen of heeft u juist een klacht? Laat het dan hieronder weten door een review te schrijven.

Independer.nl ervaringen

Geef Independer.nl een beoordeling

3 Independer.nl ervaringen

KlaasLand
08/10/2017
via website
thumbs down

Independer is een hele grote vergelijkingssite maar ze hebben niet de beste energie aanbiedingen. Ze zijn zelfs de duurste! Gelukkig had een andere energie vergelijkingssite wel een betere aanbieding. Scheelt mij wel 200 euro per jaar. Dus mensen kijk en vergelijk op andere vergelijkingssites!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
B van der meer
16/06/2016
via website
thumbs down

Normaal altijd goed maar nu dus niet. Ik heb via independent een aanvraag gedaan bij nuon maar krijg na meer dan een week de bevestiging van energiedirect. Gelukkig heb ik de bevestiging nog. Dus ik contact opnemen met independer en energie direct maar krijg daar veel gedoe. Uiteindelijk is het contract al ingegaan en ben ik verplicht om bij energiedirect klant te zijn terwijl ik daar niet voor heb gekozen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Anke
10/02/2016
via website
thumbs up

Aanvraag ingevuld en verzonden. Kreeg netjes bevestiging per email niks aan de hand. Na 2 weken nog niets van de nieuwe leverancier, ook niet van de oude. Dus contact opgenomen. Bij navraag was iets niet goed gegaan. Dus nog eens geprobeerd. Bij de tweede keer ging het wel goed..

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Independer.nl 2.99 stars 3 reviews