Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Post Type Selectors
Categorie
Beste
Beste
Energie
Internet
Mobiel
Verzekeren
2.2

no prev

Aanbiedingen

scores

Algehele indruk
Hoogte premie (prijs)
‘Eerlijkheid’ product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Polisvoorwaarden
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?
Gemiddeld oordeel
0 positief – 3 negatief

Top 5

Schrijf ervaringen en maak zo kans op een gratis vvv waardebon van 50 euro!

Pricewise.nl

Pricewise.nl is een vergelijkingssite voor verzekeringen, energie, internet en bellen. Vroeger heette Pricewise net iets anders, namelijk PrizeWize.nl. Maar dit bleek achteraf niet helemaal de beste naam te zijn. Daarom is de naam veranderd naar Pricewise. Heeft u weleens gebruik gemaakt van de prijsvergelijker Pricewise? Laat dan hieronder uw ervaring achter.

Pricewise.nl ervaringen

Geef Pricewise.nl een beoordeling

4 Pricewise.nl ervaringen

Ray
Geen oordeel
22/02/2021
via website

Afsluiten T-Mobile thuis + 6mnd Videoland actie en Cashback 60,- euro

Op 31 December afgesloten via de site. De actie knop/ Titel vermelde deze actie. Bij het ontvangen van het contract was deze actie weggelaten! Geen 6 mnd Videoland meer.
Contract werd pas maandag bij T Mobile verwerk op de 4 Januari. De Videoland actie was tot de 3e. Dus daar was hij ook niet meer in opgenomen! Terwijl abonnementen afgesloten voor de 3e deze Videoland actie kregen.
Ook de Cashback actie wordt niet uitbetaald, omdat T mobile later alles op een nieuw contract zette. Vanwege de einddatum overlapping met mijn oude provider. Dus contract nummer klopt niet meer. Dus geen Cashback meer! Afsluiten kunnen ze wel. Een samenwerking om complicaties op te lossen met een partner kunnen ze niet! De klant staat in de kou!!

Nuttig? Ja   Nee

Smaele de
04/04/2019
via website
thumbs down

Geen communicatie , laten de boel de boel , provicie komt toch wel !!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Patrick van mechelen
02/10/2018
via website
thumbs down

Zeer slecht dankzij pricewise zit mijn moeder nu 4 dagen zonder tv en internet.via hun systeem kon ik een ‘verhuisdatum’invoeren dus gedaan en huidige provider ingelicht.vervolgens werd deze datum door hun gewijzigd waardoor mijn moeder nu 4 dagen zonder tv en internet zit.toen ik met hun contact zocht werd mij verteld we lossen dit op vandaag kreeg ik een mail dat ze niets gingen doen,dus ik met hun gebeld ik werd daarbij te woord gestaan door iemand die de eerdere afspraak ontkende en gaf aan niets voor me te willen doen sterker nog gedurende het gesprek gooide hij ded hoorn erop.mensen ga niet met hen in zee,Ik doe het nooit meer!!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Teepe
22/08/2017
via website
thumbs up

Er zou beter tijdens het door te lopen ‘gemak’ om een nieuwe leverancier uit te zoeken menu aangegeven moeten worden dat als je meer als 2 maanden voor het beindigen van het oude contract bij een andere leverancier er niet gekeken wordt naar contract data. Hierdoor moet ik nu een opzeg vergoeding van 100 euro betalen en wordt de kom erbij-bonus niet uitgekeerd van 150 euro door mijn oude leverancier. Of te wel er wordt 250 euro bij mij neergelegd terwijl er gepretendeerd wordt een goede en vooral makkelijke overstap te regelen.
Het lijkt mij niet onredelijk te denken dat een goede en makkelijke overstap inhoud dat je op de site moet gaan zoeken naar bepaalde voorwaarde, die zorgen worden juist weggenomen door een vergelijkingssite.
Na het doorlopen van een aantal ‘sidetrack’ menu’s op de website kan je op de site terugvinden dat de 2 twee maanden voorwaarde er inderdaad is. Niet dat dit aangegeven wordt op het menu waar het invullen van je oude/huidige leverancier plaatsvindt. Men zou men verwachten dat er een controle wordt gedaan door de vergelijkingssite of de nieuwe leverancier wat het contract bij de huidige/oude leverancier omvat. Dus ook de einddatum van het contract.
Helaas kan price-wise (waar ik al een aantal jaren gebruik van maak ) nog de nieuwe leverancier mij tegemoedkomen in deze onvoorziene kosten. Daarbij komt de slowgan en ik citeer; “Wij vinden dat iedereen
de beste energiedeal verdient
Dat vinden we niet alleen. Die regelen we ook graag voor je. We zijn met recht de grootste energievergelijker van Nederland. Daarom kunnen we energiedeals voor je regelen die je nergens anders krijgt. Zelfs niet bij de leverancier. Vergelijk met 1 klik eenvoudig je energiecontract, kijk hoeveel je kunt besparen en stap direct probleemloos over. Gemiddeld levert dat al snel € 285,- per jaar op. Tja, Website van het Jaar word je niet zomaar. Twee jaar achter elkaar.” ernstig in het gedrang.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Pricewise.nl 1.10 stars 4 reviews