Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Post Type Selectors
Categorie
Beste
Beste
Energie
Internet
Mobiel
Verzekeren
2.1

Aanbiedingen

scores

Algehele indruk
‘Eerlijkheid’ product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Polisvoorwaarden
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?
Gemiddeld oordeel
11 positief – 47 negatief

Top 5

Schrijf ervaringen en maak zo kans op een gratis vvv waardebon van 50 euro!

Allsecur

Allsecur is opgericht in 2008 door de Allianz Nederland Groep voor het aanbieden van autoverzekeringen. Allsecur is dan ook een 100% autoverzekeraar die echter iets verder gaat dan alleen verzekeren. Zo geeft zij advies en tips over het onderhoud van de auto, de banden en nog meer. De website van Allsecur werd in 2012 uitgeroepen als beste website onder autoverzekeraars, en Allsecur is al vier jaar op rij de Beste Keuze in autoverzekeringen volgens Independer. Hierbij werd gelet op de premie, de kwaliteit van de dekking en de geboden service. Maar het meest bekend is Allsecur misschien wel door de reclames.

Allsecur ervaringen

Geef Allsecur een beoordeling

63 Allsecur ervaringen

B.Lee
16/06/2020
via website
thumbs down

Worst and Worst ever in my life. Do not ever never use “allsecur”. Terrible service ever in my life. I strongly not recommend! Please check other reviews. They all had the same experience as me.
If you consider “Allsecur”, please get rid of it right away. They will never help you.

They did not help me at all when I had accident. Funny that the insurance company from the counter party replied me better and quicker. They made mistake when they terminated my contract. I did not cause the accident but they registered my “claim-free year” as -4. Due to the fact that, I am paying higher insurance fee. So I asked them to fix it. Since Feb 2020, I’ve kept sending e-mails more than 10 times but they keep ignoring my e-mails and never replied me.

Do not ever use “Allsecur” This is the terrible insurance company.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
jpereboom
11/03/2020
via website
thumbs down

Nadat mij oude auto er 6 jaar all risk verzekerd is geweest wil ik nu mijn nieuwe Toyota daar allrisk verzekeren. Nadat de site steeds vastloopt hoor ik via de chat dat ze mijn nieuwe auto uitsluitend WA willen verzekeren. Vanwege diefstal- en inbraakgevaar. En ik maar denken dat een verzekering daar nu juist voor is! (en voor de schade). Nee dus. Onvermurwbaar. Medewerker Kim kan zich voorstellen dat ik een nieuwe auto wel beter verzekerd wil hebben en adviseert mij om een andere verzekeraar te zoeken!! Gelukkig kennen de medewerkers de organisatie dusdanig goed dat ze andere organisaties adviseren voor de verzekering!! Lijkt wel Herman Finkers (maar hier tegenover hebben ze wel kussentjes)

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jeroen
07/10/2019
via website
thumbs down

Wij zijn van achteren aangereden door persoon die verzekerd is bij AllSecur. Wat een verschrikkelijk bedrijf is dit. Zijn niet te bereiken. Komen afspraken niet na. Doen moeilijk over alles. Via klantenservice niet te bereiken. 45 min in de wacht. En zo kunnen wel wel even doorgaan…

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Peter
28/09/2019
via website
thumbs down

Vorig weekend na een verhoging premie van vorige verzekering vergeleken op Independer en zag ik dat voor een lagere premie een verzekering bij Allsecure kon afsluiten. Online een kwestie van invullen en klaar. Niet dus! Na het aanvragen van de nieuwe verzekering hoor je vervolgens niets meer. Zijn vervolgens niet bereikbaar, niet via Whatsapp, messenger, telefoon en reageren niet op mail. Na 2 dagen, meerdere keren lang in de wacht ruim 45min. en dan verbinding verbreken. Vervolgens maar s ‘ochtends om 1 voor 8 gaan bellen, hoe verrassend, meteen weer het bandje “wegens onverwachte drukte kan het wat langer duren voor je te woord kan worden gestaan”. Na eindelijk ruim een kwartier iemand aan de lijn. Kreeg een vaag verhaal over acceptatiebeleid en de slechte communicatie waarop ik besloot de aanvraag meteen te annuleren. Dat kon, was geen probleem en werd meteen geregeld. Ik zou een dag later de bevestiging van de annulering krijgen via de mail. Inmiddels 4 dagen verder en nog steeds geen bevestiging. Dit is gewoon slecht en geeft totaal geen vertrouwen in deze verzekeringsmaatschappij. Absoluut niet aanbevelenswaardig!!!! Gelukkig zijn er nog genoeg verzekeringen die wel meteen de telefoon opnemen en binnen kwartier de bevestiging en polis mailen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Paul Bakker
27/08/2019
via website
thumbs down

Ik begrijp best dat ze nu een naamsverandering doorvoeren, want Allsecur staat voor: slechter dan slecht. Daar kunnen de twee broers in de tv reclame echt niets aan veranderen. Als klant moet je er facturen betalen, maar wanneer je dan vraagt of ze de factuur opsturen laten ze het afweten en gooien ze je uit de verzekering. Geluk bij een ongeluk……bij mijn huidige verzekeraar sturen ze wel normaal de factuur op en betaal ik ook nogeens een lagere premie.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
henny
01/07/2019
via website
thumbs down

Ik was jaren bij allsecur verzekerd en wilde een nieuwe auto aanmelden en kreeg de slotvraag of ik met Justitie in aanraking was geweest en heb eerlijk geantwoord.
Netjes daarop de vragen toegelicht en eerlijk geweest en toen werd gelijk de verzekering beëindigd zonder enige reden terwijl ik nooit geen schades of wat dan ook heb gehad,14 schade vrije jaren opgebouwd en dan wordt je gewoon bedankt en uit de verzekering gegooid. Als ik geen andere auto had aangemeld dan was ik nog gewoon verzekerd geweest zonder enig probleem dus ik vind het zeer hypocriet en kinderachtig terwijl het feit al meer dan 2.5 jaar geleden is en er verder nooit geen enkel incident was geweest en ik altijd netjes betaald heb in het verleden. Je bent alleen maar goed voor je geld en verder niets dus ik wil echt nooit niks meer met deze maatschappij te maken hebben !! Ook elke keer de premie verhogen en dan zeggen dat er meer schades uitgekeerd moeten worden dus wij ogen dat maar weer betalen. Mensen zoek lekker een verzekeringsmaatschappij die je met respect behandeld en niet alleen maar je geld aanpakt. Ik hoop echt dat er veel mensen bij ze weg gaan want dit soort bedrijven verdienen geen klanten en dat ze maar failliet gaan, misschien dat ze dan begrijpen dat wij met zijn allen hun salarissen en winst betalen !! Wat een hypocriete en kinderachtige bende is het daar !!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Zishan
21/06/2019
via website
thumbs down

Zeer slechte bedrijf na afsluiten verzekering na 3 maanden. Of me teveel betaalde geld niet terug gestort

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Zishan
21/06/2019
via website
thumbs down

Dramtisch slechte afhandeling verzekering stop gezet teveel betaalde verzekering na 3 maanden nog niet terug ontvangen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Bettie
Geen oordeel
29/03/2019
via website

Mijn aanvraag woonverzekering is geweigerd omdat ons huis groter is dan 200 vierkante meter, dit is te belachelijk voor woorden, achteraf blij dat het niet gelukt is ,wat een flut maatschappij !

Nuttig? Ja   Nee

Astrid
15/03/2019
via website
thumbs down

Nooit meer!!!!
Gooien je zonder reden zomaar ineens uit de verzekering!! En later krijg je een brief dat je de verzekering zelf heb opgezegd!!! Bah slechte service!!! Alles gewoon slecht!!!! Aanbevelingswaardig: 0,0%

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Doei doei
29/01/2019
via website
thumbs down

Onbetrouwbare verzekeraar. Aan de telefoon zeggen ze dat je een verzekering hebt maar na 2 dagen krijg je een sms-je dat je niet geaccepteerd bent. Kun je dus je auto laten staan en krijg je een boete van de RDW. Criminele praktijken, snap niet dat Allianz zijn naam op deze manier laat besmeuren.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
sablu
11/09/2018
via website
thumbs down

raar volk ….no secure

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
g
11/09/2018
via website
thumbs down

moest verboden worden!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
1 2
Allsecur 1.06 stars 63 reviews