Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Artikelen
Pagina's
Categorie
Blog
Energie
Geen categorie
Internet
Mobiel
Nieuws
Verzekeren
2

Aanbiedingen

scores

Klachtafhandeling
0 positief – 1 negatief

Top 5

Budgio

Budgio is een autoverzekeraar die onderdeel is van ASR verzekeringen. Het kantoor is gevestigd in Utrecht en het levert enkel verzekeringen voor auto’s. Het biedt een autoverzekering met aannemelijke voorwaarden voor een lage prijs. Het biedt een individuele premieberekening  die onder andere gebaseerd is op uw leeftijd en het aantal kilometers dat u rijdt per jaar. Het heeft goede recensies op verschillende sites op het internet, deze gaan voornamelijk over de lage prijs en de goede service die deze verzekeraar biedt.

Budgio aanbiedingen en tarieven 2017

Profiteren van extra korting, actie's en aanbiedingen bij Budgio. Met onze onafhankelijke prijsvergelijkers kunt u alle tarieven van Budgio vergelijken. Zo weet u binnen enkele minuten of Budgio voor u de beste keuze is! Vervolgens kunt u overstappen naar Budgio of naar een andere aanbieder...

Budgio ervaringen

Geef Budgio een beoordeling

1 Budgio ervaringen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algehele indruk( Klik sterren om te beoordelen )
Hoogte premie (prijs)
'Eerlijkheid' product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Polisvoorwaarden
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?

Jasper Friederichs
02/08/2014
thumbs down

Waar moet ik zijn met klachten over #budgio (ASR)? Ze communiceren niet met cliënt en verzinnen ‘feiten’. Ze zijn wel goedkoop, dat wel…

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores

Budgio ervaringen 2017

Heeft u ervaringen met Budgio en wilt u deze delen, dan bent u op het juiste adres. Op Overstapervaringen.nl kunt u Budgio beoordelen op diverse aspecten zoals algehele indruk, tarieven, eerlijkheid, overstapproces, service, klachtenafhandeling, kwaliteit, facturatie en meer.

Ons doel is altijd dat u snel en simpel de beste keuze kan maken en zorgeloos kan overstappen. Of u nu kiest voor Budgio of voor een andere aanbieder. Die keuze is aan u en wij helpen u graag!

Budgio 1.00 stars 1 reviews