Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Artikelen
Pagina's
Categorie
Blog
Energie
Geen categorie
Internet
Mobiel
Nieuws
Verzekeren
3.6

Aanbiedingen

scores

Algehele indruk
Hoogte premie (prijs)
‘Eerlijkheid’ product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Polisvoorwaarden
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?
41 positief – 62 negatief

Top 5

Centraal Beheer Achmea

Landelijk bekend als de verzekeraar uit Apeldoorn, mede door de tv reclames ‘even Apeldoorn bellen’. Centraal Beheer Achmea is in 1909 opgericht, en behoort sinds  1995 tot de Achmea Groep, welke de grootste groep verzekeraars is binnen Nederland met ongeveer 17.000 werknemers binnen Nederland en nog eens 5000 in Europa. Centraal Beheer Achmea bezit een zeer heldere en duidelijke website waar vele van je vragen beantwoord zullen worden. Ze heeft een ruim aanbod met onder andere pensioens- en levensverzekeringen, maar ook schadeverzekeringen.

Centraal Beheer Achmea aanbiedingen en tarieven 2017

Profiteren van extra korting, actie's en aanbiedingen bij Centraal Beheer Achmea. Met onze onafhankelijke prijsvergelijkers kunt u alle tarieven van Centraal Beheer Achmea vergelijken. Zo weet u binnen enkele minuten of Centraal Beheer Achmea voor u de beste keuze is! Vervolgens kunt u overstappen naar Centraal Beheer Achmea of naar een andere aanbieder...

Centraal Beheer Achmea ervaringen

Geef Centraal Beheer Achmea een beoordeling

109 Centraal Beheer Achmea ervaringen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algehele indruk( Klik sterren om te beoordelen )
Hoogte premie (prijs)
'Eerlijkheid' product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Polisvoorwaarden
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?

Wendy Breure
07/02/2014
thumbs down

Oorzaak lekkage door #centraalbeheer gevonden. Wij laten repareren en vervolgens weer lekkage. Nu moeten we het zelf maar uitzoeken #service

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jill Eekhart
22/01/2014
thumbs up

Wat een leuk gesprek met de #klantenservice medewerker van @centraal_beheer. Goed geholpen en supervriendelijk! #Customerexperience

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Monique
13/01/2014
thumbs down

Zorgkantoor Achmea loopt achter met beschikkingen. Hierdoor komen klanten met een PGB in problemen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Daan Eggink
07/01/2014
thumbs down

De allereerste post van nieuwe zorgverzekeraar #Zilverenkruis Achmea is een acceptgiro.. #fail. Geen warm welkom!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Sander van Betten©
23/12/2013
thumbs down

#Zilverenkruis Zelfs met medische noodzaak krijg je de pillen niet! #Overstappen dus! Tuig bij #Achmea!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Gerlo Beernink
23/12/2013
thumbs down

#ONVZ, #ZilverenKruis en #Achmea verschuilen zich achter verkeerde info aan de telefoon. Maar, wie heeft die mensen opgeleid? #Krommunicatie

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Sander van Betten©
23/12/2013
thumbs down

@IkbenBetty Dan nog leg ik mij daar nooit bij neer! Dom volk, ben nu woest! #Achmea #Zilverenkruis!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Els van Barneveld
30/11/2013
thumbs up

warme douche voor @centraal_beheer voor attentie na geboorte dochter!! #compliment #waardevol #bedankt

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Vinnie
29/11/2013
via twitter
Vinnie (@Vinnie41)
thumbs up

@centraal_beheer #rechtsbijstand bedankt bij het ontbinden koopcontract ivm kapotte tv.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Barbara Caspersz
28/11/2013
thumbs up

@centraalbeheer aantal keer gesproken vandaag, topmedewerkers en uitstekende dienstverlening. Chapeau!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Erwin Witteveen
13/11/2013
thumbs down

Compleet Kafka. Achmea > CVZ > CJIB: niemand weet waar de fout zit, dus ik moet dubbel betalen?! “Onze excuses, meneer.”

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
paul moers
04/11/2013
thumbs down

#Centraal #Beheer zakt steeds verder weg met #Dienstbaarheid. Telefonisch onbereikbaar. Wacht al 2 maanden op antwoorden over rekening!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Guess who
03/11/2013
thumbs up

Met dank aan de @anwb @centraal_beheer meneer Gerritse van het gelijknamige autoschadebedrijf en een taxi, eindelijk thuis.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Klaas Schepers
30/10/2013
thumbs down

Bel naar #Centraalbeheer hoor ik mogen we u vanavond tussen 7en9 terugbellen? Wel een beetje jammer dat ze dat niet doen @Centraalbeheer_

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Sigrid Huiskes
26/10/2013
thumbs up

Na 15 min wachttijd prima en vriendelijke schadeafhandeling bij @Centraalbeheer_ #iPadkaduuk

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Rogier van Nimwegen
26/10/2013
thumbs up

Belt m’n vader @achmea voor aanpassing.oh u zit in oude regeling, om naar nw regeling=€80 goedkoper.Altijd teveel betaald

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
vincent van harten
25/10/2013
thumbs down

@centraal_beheer is inmiddels geregeld naar 120 min bellen en wachten #slechte service #slechtewachtmuziek dank u centraal_beheer

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Sebastiaan
24/10/2013
thumbs up

#centraalbeheer achmea.
Bedankt voor de goede service bij jullie verzekeringen. Zeer goede ervaring!! 🙂

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Duidelijk Huitink
19/10/2013
thumbs down

#Zilveren Kruis Achmea: meer premie betalen omdat je in een andere leeftijfscategorie valt? Hoezo #klantvriendelijk?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Galina Stepanjan
13/10/2013
thumbs up

Klantvriendelijk, klantgericht, snelle afhandeling #Centraal Beheer #Compliment #Schadeafhandeling

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Angelique
07/10/2013
via twitter
Angelique (@Ansiiejh)
thumbs up

@19ellen88 Ik zit bij Centraal beheer, prima service! Eerste jaar betaalde ik €120 nu na 2 schadevrije jaren €72..

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Gerard Brinkman
03/10/2013
thumbs up

Uitstekend feholpen door call center van @centraal_beheer – geluk bij ongeluk #Tevreden

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jeroen Schouten
20/09/2013
thumbs down

@centraal_beheer wachttijd meer dan 8 min. Toch lastig als je schade niet kan melden…

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Erwin Witteveen
17/09/2013
thumbs down

Achmea Zilverenkruis: “Begrijp dat u boos bent dat wij fouten maakten. We gaan proberen het te herstellen. Nee, geen garantie dat dat lukt”

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
ivo venema
17/09/2013
thumbs down

Leuk hoor. #achmea bel je ze ivm de #autoverzekering die ze dubbel afboeken word je Fucking weg gedrukt.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Hmeecht
08/09/2013
via twitter
Hmeecht (@Hmeecht)
thumbs up

Vanwege het begrip bij een schademelding en de snelle afhandeling. Top dus! #Centraal Beheer #Compliment #Schadeafhandeling

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Len Kneppers
07/09/2013
thumbs down

@centraal_beheer heb daar al een klacht over gestuurd, maar zoals gewoonlijk bij CB GEEN ANTWOORD!!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Len Kneppers
07/09/2013
thumbs down

@centraal_beheer dat contact formulier op de website werkt ook niet, omdat de buitenlandse postcode niet geaccepteerd wordt.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Len Kneppers
07/09/2013
thumbs down

@centraal_beheer ik heb weken geleden een verzoek gestuurd om mijn lijfrente te veranderen. Krijg helemaal geen antwoord.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
paul moers
05/09/2013
thumbs down

#Klantenservice #Centraal #Beheer totaal lachwekkend. Net 20 minuten voor niets aan telefoon gehangen. Geen #Dienstbaarheid!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Johan Wiersma
05/09/2013
thumbs down

Gaat fijn bij #CentraalBeheer De ene verzekering fout ingevoerd, de ander niet beëindigd, onterechte incasso, foute correspondentie. Bravo!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
anneke
05/09/2013
thumbs down

Blijkbaar vindt #Achmea #logopedie niet belangrijk. Slecht aanbod in contracten. Kwaliteit kost veel en betaalt slecht #schande

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Froukje Cleton
04/09/2013
thumbs down

@MvanAppeldorn @avero_achmea Verrassend om te lezen. Ik heb buitengewoon slechte ervaringen met #Achmea #verzekeringsmaffia

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Maaike van Kats
28/08/2013
thumbs up

Toch fijn dat geld van geannuleerde vakantie weer op de rekening staat. Blij met @Centraalbeheer_ voor snelle afhandeling!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
wilfred
27/08/2013
via twitter
wilfred (@wilfredvre)
thumbs down

Klacht geschreven naar @Centraalbeheer_ 3 weken later nog niks gehoord. Hoezo ‘even’ Apeldoorn bellen?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Henk de Man
25/08/2013
thumbs up

Ik ben nu en in het verleden altijd correct en snel geholpen. #Centraal Beheer #Compliment #Schadeafhandeling

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Paul Koortens
23/08/2013
thumbs up

@centraal_beheer Bedankt voor de snelle reactie. Dat is wel de service die ik verwacht. Complimenten! #kudos

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Matthijs van Oord
23/08/2013
thumbs up

Schade aan luifel netjes afgehandeld door #centraalbeheer.#blijmee

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jeroen Goedhard
22/08/2013
thumbs down

@centraal_beheer zorgt voor nare nasmaak bij online afsluiten autopolis. Eerst accepteren en na 1,5 mnd brief met 2x premieverhoging.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
JudithVeldhuisLampe
20/08/2013
thumbs up

Schade snel en correct afgehandeld door @centraal_beheer. Fijn dat het zo (ook) kan! #service

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Klaas de Graaff
20/08/2013
thumbs up

Er is een luisterend, geinteresseerd oor. We hebben al meer goede ervaringen. #Centraal Beheer #Compliment #Schadeafhandeling

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Hilda Koopmans
16/08/2013
thumbs up

Een #warmedouche voor #CentraalBeheer #achmea bedankt afdeling rechtsbijstand!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Martijn Lussenburg
15/08/2013
thumbs up

@avero_achmea snelle reactie op mijn opmerking vanmorgen en goed opgelost! Chapeau daarvoor!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Bastiaan Weers
14/08/2013
thumbs down

Zelden zo’n puinhoop meegemaakt als bij @avero_achmea. Eerst jaren teveel kosten rekenen en nu een puinhoop maken van de vergoeding. #slecht

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Sjoerd Rutten
13/08/2013
thumbs down

Niet tevreden over verzekeringen @Centraalbeheer_ Wie heeft elders goede ervaringen, overweeg over te stappen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Annacarina Klein
13/08/2013
thumbs down

@andre_rouvoet klopt Achmea is een v ZN. Bedoeld als voorbeeld v mijn tweet topsalarissen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
wanda van 't hof
12/08/2013
thumbs down

Centraal beheer, even apeldoorn bellen??? Om te horen dat je premie betaald maar nooit wat krijgt!!!!! #prutsers

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
patrick Hoff
10/08/2013
thumbs down

@centraal_beheer hier reageren jullie dus kennelijk net zo ‘snel’ als aan de telefoon..

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Hanneke81
09/08/2013
thumbs up

Top service van @centraal_beheer schade is in 5min geregeld! Geen gedoe met schriftelijke bewijzen zoals bij andere verz. maatschappijen!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
patrick Hoff
09/08/2013
thumbs down

@centraal_beheer Wil ik schade melden, wordt ik als een idioot behandeld en vervolgens opnieuw in de wacht gezet.. #fail

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
1 2 3

Centraal Beheer Achmea ervaringen 2017

Heeft u ervaringen met Centraal Beheer Achmea en wilt u deze delen, dan bent u op het juiste adres. Op Overstapervaringen.nl kunt u Centraal Beheer Achmea beoordelen op diverse aspecten zoals algehele indruk, tarieven, eerlijkheid, overstapproces, service, klachtenafhandeling, kwaliteit, facturatie en meer.

Ons doel is altijd dat u snel en simpel de beste keuze kan maken en zorgeloos kan overstappen. Of u nu kiest voor Centraal Beheer Achmea of voor een andere aanbieder. Die keuze is aan u en wij helpen u graag!

Centraal Beheer Achmea 1.81 stars 109 reviews