Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Artikelen
Pagina's
Categorie
Energie
Internet
Mobiel
Verzekeren
2.9

Aanbiedingen

scores

Algehele indruk
Hoogte premie (prijs)
‘Eerlijkheid’ product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Polisvoorwaarden
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?
43 positief – 98 negatief

Top 5

Schrijf ervaringen en maak zo kans op een gratis vvv waardebon van 50 euro!

Centraal Beheer Achmea

Landelijk bekend als de verzekeraar uit Apeldoorn, mede door de tv reclames ‘even Apeldoorn bellen’. Centraal Beheer Achmea is in 1909 opgericht, en behoort sinds  1995 tot de Achmea Groep, welke de grootste groep verzekeraars is binnen Nederland met ongeveer 17.000 werknemers binnen Nederland en nog eens 5000 in Europa. Centraal Beheer Achmea bezit een zeer heldere en duidelijke website waar vele van je vragen beantwoord zullen worden. Ze heeft een ruim aanbod met onder andere pensioens- en levensverzekeringen, maar ook schadeverzekeringen.

Centraal Beheer Achmea ervaringen

Geef Centraal Beheer Achmea een beoordeling

151 Centraal Beheer Achmea ervaringen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Algehele indruk( Klik sterren om te beoordelen )
Hoogte premie (prijs)
'Eerlijkheid' product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Polisvoorwaarden
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?

Kor Hofland
29/09/2020
via website
thumbs down

In ons flatgebouw, winkels op de begane grond en daarboven 3 woonlagen, was lekkage in een van de winkelpanden in april 2019. Eerst was een gat gemaakt bij onze benedenburen op de eerste woonetage maar niets gevonden. In juli 2019 werd aan mij gevraagd, op de tweede woonlaag, of ze een gaatje mochten maken van 20 x 20 in de woonkamermuur. ik heb daar toestemming voor gegeven. Ze maakten echter op een geheel andere plek in de kamermuur een gat van 150 x 50 en begonnen veranderingen aan te brengen in een HWA (hemelwaterafvoer) ondanks dat er geen druppel water werd aangetroffen. Na die verandering kwamen er veel andere klachten waar ik voordien nimmer last van hebt gehad. Ik heb hulp gevraagd aan Achmea en kreeg hulp van mr. Merel van Wensveen en mr. C J. Vermeer van de klachtafhandeling. Deze afhandeling was om te huilen. Om het gat te zien in mijn woonkamermuur en dit al meer dan een jaar lang zie Youtube: ,,kijkgaatje wordt gesloopte muur bij lekkage-onderzoek. Afhandeling Achmea is zeer slecht tot nu toe, maar ik ga door tot er rechtgesproken wordt door de Rechter.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
1 2 3 4

Wat mensen over Centraal Beheer Achmea vertellen.

Heeft u ervaringen met Centraal Beheer Achmea en wilt u deze delen, dan bent u op het juiste adres. Op Overstapervaringen.nl kunt u elke aanbieder beoordelen op diverse aspecten zoals algehele indruk, tarieven, eerlijkheid, overstapproces, service, klachtenafhandeling, kwaliteit, facturatie en meer.

Ons doel is altijd dat u snel en simpel de beste keuze kan maken en zorgeloos kan overstappen. Die keuze is aan u en wij helpen u graag!

Aanbieders vergelijken

Met onze onafhankelijke vergelijkers kunt u alle tarieven en aanbiedingen vergelijken. Zo weet u binnen enkele minuten welk aanbod voor u de beste keuze is.

Centraal Beheer Achmea 1.43 stars 151 reviews