Exacte woorden
Titel
Content
Artikelen
Pagina's
Categorie
Blog
Energie
Geen categorie
Internet
Mobiel
Nieuws
Verzekeren

Delta Lloyd

Delta Lloyd is een financiële dienstverlener voor zowel particulieren als voor de zakelijke markt. Het verleent diensten met bancaire producten en verzekeringen. Delta Lloyd heeft verzekeringen voor alles, van alle vervoersmiddelen tot beleggingsverzekeringen. Het is een onderdeel van Delta Lloyd Groep en is gevestigd in Amsterdam, Arnhem en Den Haag. Delta Lloyd Groep is actief in verzekeringen, pensioenen, beleggen en financieren. De Hollandse Sociëteit van Levensverzekeringen was de voorloper van Delta Lloyd. Daarna zijn er nog enkele fusies geweest, en sinds 2002 heet het de Delta Lloyd Groep.

Delta Lloyd ervaringen

Geef Delta Lloyd een beoordeling

42 Delta Lloyd ervaringen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algehele indruk( Klik sterren om te beoordelen )
Hoogte premie (prijs)
'Eerlijkheid' product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Polisvoorwaarden
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?

Kees
10/08/2017
via website
thumbs down

De OHRA bank/Delta Lloyd is er echt om klanten uit te melken. Delta Lloyd beleggingsfonds werd ineens opgeheven. De liquidatie heeft mij veel rendement gekost. OHRA bank doet niets ( ondanks de extreme zogenaamde servicekosten; welke service?). Klachten worden niet serieus genomen. Je krijgt als antwoord dat alles marktconform (synoniem voor extreme tarieven) gebeurt.
Snel weg bij deze bank wanneer de liquidatie is afgerond.
De Nederlandse bank had dus toch gelijk dat het stinkt bij Delta Lloyd.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Tesca
15/09/2016
via website
thumbs down

Altijd premie betaald heeft delta lloyd zorgverzekering stopgezet had die maand al betaald krijg mijn geld niet terug en klachten en Klantenservice doen niets krijg premie niet terug 163 euro en mijn declaraties niet schande ! Ik laat het er niet bij zitten

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Marco
04/05/2016
via website
thumbs up

Sinds dit jaar (2016) heb ik een zorgverzekering bij Delta Lloyd. In eerste instantie wilde Delta Lloyd een factuur van mijn ziekenhuis (operatie) niet vergoeden. De reden hiervoor was: de eerste diagnose had al plaatsgevonden in 2015 en wanneer binnen 120 dagen de operatie (behandeling) plaatsvindt, dan horen de kosten nog steeds bij de DBC (Diagnose Behandel Combinatie) die in 2015 bij de eerste consult gestart was.
Echter, mijn vorige zorgverzekeraar vergoedt nou juist die operatie niet. Ik had juist dit jaar gekozen voor Delta Lloyd omdat die de betreffende operatie wel in het aanvullende pakket had zitten.
Daarom heb ik gevraagd om coulance en Delta Lloyd heeft mij die gegeven. De reden: op de website van Delta Lloyd stond niet (duidelijk) wat een DBC is en dat de volledige kosten van een DBC traject vallen bij de zorgverzekeraar waar je verzekerd was op het moment dat de DBC gestart werd (eerste consult).

Mijn ervaring is dan ook een positieve!!! Delta Lloyd, bedankt!!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Taner
24/06/2015
via website
thumbs down

Heb een slechte ervaring met delta lloyd. Op reis zijn me spullen gestolen delta lloyd wil niet vergoeden.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Marco van Coevorden
17/11/2014
thumbs down

@IvoKnotnerus Inderdaad biedt @DeltaLloyd standaard geen restitutieverzekering. Dank voor het lezen van de kleine lettertjes!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Elmar Pigeaud
10/11/2014
thumbs down

Brand gehad. Erg genoeg maar expert van @DeltaLloyd komt afspraken niet na. Schade wordt alleen maar groter. #witteboordencrimineel

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Roelof Veenbaas
07/11/2014
thumbs down

@HelgaDulfer @WvdMeeren @DeltaLloyd Je kan argumenteren waarom iemand wel of niet trippelstoel nodig heeft, “onnodig kostbaar” geen argument

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Simone
30/09/2014
via twitter
Simone (@Siiimonee2)
thumbs down

Kwartier met Delta Lloyd verzekeringen aan de telefoon gezeten en nog geen punt wijzer geworden. Pfff

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Marjolein Martini
29/09/2014
thumbs down

@DeltaLloyd Wat een klantvriendelijkheid bij #DeltaLloyd
9 weken wachten op een reactie rondom verlengingstermijn hypotheek.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
nroodt
31/08/2014
via website
thumbs down

Wees voorzichtig als je arbeidsongeschikt wordt door toedoen van een klant van Delta Lloyd. Zelfs als hun client schuld bekend, is de procedure bij Delta Lloyd zodanig dat ze traineren en je zwart maken. Als je na vier jaar zoever in de put zit dat je het psycholigisch niet meer aankaneft ooflog is, omdat ze niet willen betalen. Helemaal kapot gemaakt, ga je uiteindelijk akkoord met een schijntje. Nogmaals, wees voorzichtig.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Peter Eleveld
15/07/2014
thumbs down

@ABNAMRO,verzekeringen naar @DeltaLloyd, overgang moeilijk, maar mijn probleem wordt vandaag, uiterlijk morgen opgelost!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
GUESSBEATS
06/03/2014
thumbs down

@DeltaLloyd aansprakelijkheidsverzekering=super bad. Krijg na 2 maanden een reactie, heb geen contact persoon en dossier lopen door elkaar

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Corinne Meinster
24/01/2014
thumbs down

Hmmm…..de klantenservice van @deltalloyd geeft mij zeer weinig vertrouwen > begrijpen niet helemaal hoe het SEPA traject werkt geloof ik!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Mr. Schumacher
11/01/2014
thumbs down

Wanneer zal @DeltaLloyd nu eens zijn woekerpolissen fatsoenlijk compenseren ipv “Kom in actie” brieven te sturen! Antwoord: Niet!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
loek peters
24/12/2013
thumbs down

Ik denk dat Delta Lloyd het meest schofterige verzekeringsbedrijf is. Zeggen eenzijdig je inboedel verz op. En laten je dat na een mnd weten

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Iwan Westdijk
15/12/2013
thumbs up

Agis en DeltaLloyd hebben een vega- en een rookvrijpolis. De eerste is bedoeld voor vegetariërs, de tweede voor rokers (die willen stoppen).

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ben Schmidt
07/12/2013
thumbs down

@DeltaLloyd 6 x 90 € verder! We wachten graag op de oplossing. Dit mag toch niet gebeuren….

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ben Schmidt
07/12/2013
thumbs down

@DeltaLloyd slechte ervaring met jullie zorgverzekering. Mijn vader (70) voor Alzheimer onderzoek naar ZKNHS Ams. Moeder kan niet rijden.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Peter van der Wal
06/12/2013
thumbs down

Knap van @DeltaLloyd geld overmaken naar verkeerde rekening en nu een onderzoek instellen wat 2 weken duurt #geld weg #schandalig

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
JoopUitendaal
04/12/2013
thumbs down

Toch maar eens rond gaan shoppen voor #zorgverzekering. Verrassende besparing gerealiseerd. Van #Deltalloyd naar #Zilverenkruis

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Vhast hypotheken
04/12/2013
thumbs down

@DeltaLloyd klant wordt gediscrimineert bij DeltaLLoyd. Door klant onvriendelijk beleid. #klantcentraal #AFM

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Koos van Wees
29/11/2013
thumbs down

Beste Delta Lloyd Waarom stuurt u mij naar een adviseur die me uw woekerpolis verkocht en zelfs na klagen beweerde dat het topproduct was?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
William Spaaij
18/10/2013
thumbs down

Vriend van mij wordt als crimineel behandeld bij @DeltaLloyd vanwege verhuizing en daardoor miscommunicatie. Schandalige behandeling!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Rupert Parker Brady
17/09/2013
thumbs down

Kafkaanse toestanden bij @DeltaLloyd Ik wacht al 23 weken via tussenpersoon @EcurionNaarden op activatie #aov polis Om gek van te worden

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Nicole Buter-Jonker
16/09/2013
thumbs down

@DeltaLloyd al 1,5 week geleden via contactformulier kopie polis opgevraagt nog steeds niet binnen

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Klaasjan Doeswijk
30/08/2013
thumbs down

Belachelijk! Krijg net mijn #UPO – overzicht pensioenopbouw PER 1 januari 2013 binnen! Waarom moet dit 8 maanden duren? #fail @DeltaLloyd

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
marjo stam
29/08/2013
thumbs down

Verhaal budgetbejaardentehuis blijkt stunt Deltalloyd. Om ‘ons’ wakker te schudden en nu na te denken over pensioenopbouw. Nare actie.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Kefah Allush
23/08/2013
thumbs down

Decennia braaf premie betalen en dan 1x claimen. Dan kom je toch in een ongelooflijk amateuristisch bende terecht #deltalloyd @DeltaLloyd

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
MarkBroerse
02/08/2013
thumbs down

Lekker handig Delta lloyd / cz als ik aanvink betaling aan zorginstelling dan is dat niet de verzekerde zelf!!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Marcel
01/08/2013
via website
thumbs down

Delta Lloyd zou de goedkoopste premie vragen… Wat ze zeggen over prijs / kwaliteit klopt. Na een zeer moeizame aanvraag ( papieren kwijt e.d.) al twee maanden op een offerte aan het wachten.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Peter Haasnoot
29/07/2013
thumbs down

Kijk ook even naar de slachtoffers van letselschade die hier met een kluitje het riet in worden gestuurd .Verzekeren? Nooit bij Delta Lloyd

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
dennisvddries
27/07/2013
thumbs down

#deltalloyd Probeer al vanaf begin maart een polis te laten uitbetalen. Nu weer nieuwe documenten insturen, kei harde #fail #deltalloyd

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
© Mar
14/07/2013
via twitter
© Mar (@underdog_ma)
thumbs down

@Emmapeel100 ooit op een gaan zitten..kreeg een brief dat brillen niet zijn gemaakt om op te zitten, 20jaar inboedelverzekering! #deltalloyd

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
steven oostlander
14/07/2013
thumbs down

Vragen naar de bekende weg: #DeltaLloyd stuurt me brief waarin ze vragen naar mijn adres. Het blijft tobben met dit soort bedrijven.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Fjodor Gransjean
11/07/2013
thumbs down

Hoe vraag ik in godsnaam een offerte aan bij #deltalloyd ? Zo lastig kan dat toch niet zijn…

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Johan de Ligt
09/07/2013
thumbs down

@DeltaLloyd Dat snap ik, maar ik deel mijn ervaringen graag met iedereen aangezien bellen ook al niet helpt. #boos

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Johan de Ligt
09/07/2013
thumbs down

Verzekeraar @Deltalloyd doet 3 maanden over een kleine aanpassing in aov-verzekering. Banken, verzekeraars, ze snappen het nog steeds niet.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Johan de Ligt
05/07/2013
thumbs down

Wie heeft er goede ervaringen met een Arbeidsongeschiktheidsverzekering? Ben @DeltaLloyd behoorlijk zat. Wat een trage organisatie!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Bianca
02/07/2013
via twitter
Bianca (@Biancaw05)
thumbs down

Een mail om te vertellen dat het antwoord langer duurt, is onzin. Had dan gewoon mijn e-mail beantwoord! #jammer #DeltaLloyd

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Remco v Nieuwenhoven
20/06/2013
thumbs down

Delta Lloyd: ongevraagd advies kost E 1650, maar 1500 vergoeden we….dan moet ik toch nog steeds bijbetalen, stelletje…#deltalloyd #fail

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
HelgaDulfer
15/06/2013
thumbs down

Onzinnige reactie van #ZV @DeltaLloyd op klacht over hulpmiddel
‘Wij van WC eend, bla,bla’
actiezorgenregeerakkoord@gmail.com

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Albert van der Poll
07/06/2013
thumbs down

@PerdijkAdvies @DeltaLloyd wachttijd finaal akkoord is momenteel ongeveer 14 dagen. Wat je er ook van denkt: overal bizar lange processen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores

Delta Lloyd ervaringen

Heeft u ervaringen met Delta Lloyd en wilt u deze delen, dan bent u op het juiste adres. Op Overstapervaringen.nl kunt u Delta Lloyd beoordelen op diverse aspecten zoals algehele indruk, tarieven, eerlijkheid, overstapproces, service, klachtenafhandeling, kwaliteit, facturatie en meer.
3

Bekijk aanbiedingen

Top 5

scores

Algehele indruk
Hoogte premie (prijs)
‘Eerlijkheid’ product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Polisvoorwaarden
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?
2 positief – 40 negatief
Delta Lloyd 1.49 stars 42 reviews