Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Artikelen
Pagina's
Categorie
Energie
Internet
Mobiel
Verzekeren
2.4

Aanbiedingen

scores

Algehele indruk
Hoogte premie (prijs)
‘Eerlijkheid’ product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Polisvoorwaarden
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?
2 positief – 49 negatief

Top 5

Schrijf ervaringen en maak zo kans op een gratis vvv waardebon van 50 euro!

Delta Lloyd

Delta Lloyd is een financiële dienstverlener voor zowel particulieren als voor de zakelijke markt. Het verleent diensten met bancaire producten en verzekeringen. Delta Lloyd heeft verzekeringen voor alles, van alle vervoersmiddelen tot beleggingsverzekeringen. Het is een onderdeel van Delta Lloyd Groep en is gevestigd in Amsterdam, Arnhem en Den Haag. Delta Lloyd Groep is actief in verzekeringen, pensioenen, beleggen en financieren. De Hollandse Sociëteit van Levensverzekeringen was de voorloper van Delta Lloyd. Daarna zijn er nog enkele fusies geweest, en sinds 2002 heet het de Delta Lloyd Groep.

Delta Lloyd ervaringen

Geef Delta Lloyd een beoordeling

53 Delta Lloyd ervaringen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algehele indruk( Klik sterren om te beoordelen )
Hoogte premie (prijs)
'Eerlijkheid' product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Polisvoorwaarden
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?

H Bekker
19/06/2019
via website
thumbs down

Na 30 jaar premie betalen kom je bij in een ziekenhuis en denk je gelukkig ik ben goed verzekerd ?,en dan begint de ellende ik had al een hartstilstand maar kreeg bijna een 2e ,nu 3 jaar verder en robotpraktijken verder heb besloten te stoppen met die zooi daar het zijn gewoon een stelletje oplichters en zakkenvullers ,steek je geld maar in een eigen deposito dan heb je meer dan dat je afhankelijk bent van deze prutsers .

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Gerald
18/04/2019
via website
thumbs down

Verkeerd advies en terug bellen Ho Maar, eens nooit weer

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Tom
10/04/2019
via website
thumbs down

Waardeloze afhandeling. Ze keren nooit uit, altijd een excuus hoe de betreffende schade net niet binnen de verzekering valt.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
1 2

Delta Lloyd ervaringen 2018

Heeft u ervaringen met Delta Lloyd en wilt u deze delen, dan bent u op het juiste adres. Op Overstapervaringen.nl kunt u Delta Lloyd beoordelen op diverse aspecten zoals algehele indruk, tarieven, eerlijkheid, overstapproces, service, klachtenafhandeling, kwaliteit, facturatie en meer.

Ons doel is altijd dat u snel en simpel de beste keuze kan maken en zorgeloos kan overstappen. Of u nu kiest voor Delta Lloyd of voor een andere aanbieder. Die keuze is aan u en wij helpen u graag!

Delta Lloyd vergelijken

Met onze onafhankelijke vergelijkers kunt u alle tarieven en aanbiedingen van Delta Lloyd vergelijken. Zo weet u binnen enkele minuten of Delta Lloyd voor u de beste keuze is! Vervolgens kunt u overstappen naar Delta Lloyd of naar een andere aanbieder...

Delta Lloyd 1.22 stars 53 reviews