Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Post Type Selectors
Categorie
Beste
Beste
Energie
Internet
Mobiel
Verzekeren
2.3

Aanbiedingen

scores

Algehele indruk
Hoogte premie (prijs)
‘Eerlijkheid’ product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Polisvoorwaarden
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?
Gemiddeld oordeel
2 positief – 51 negatief

Top 5

Schrijf ervaringen en maak zo kans op een gratis vvv waardebon van 50 euro!

Delta Lloyd

Delta Lloyd is een financiële dienstverlener voor zowel particulieren als voor de zakelijke markt. Het verleent diensten met bancaire producten en verzekeringen. Delta Lloyd heeft verzekeringen voor alles, van alle vervoersmiddelen tot beleggingsverzekeringen. Het is een onderdeel van Delta Lloyd Groep en is gevestigd in Amsterdam, Arnhem en Den Haag. Delta Lloyd Groep is actief in verzekeringen, pensioenen, beleggen en financieren. De Hollandse Sociëteit van Levensverzekeringen was de voorloper van Delta Lloyd. Daarna zijn er nog enkele fusies geweest, en sinds 2002 heet het de Delta Lloyd Groep.

Delta Lloyd ervaringen

Geef Delta Lloyd een beoordeling

55 Delta Lloyd ervaringen

Johan
28/08/2019
via website
thumbs down

Heb een lijfrente oogstrekening van Delta. 25 jaar dik betaald, uitbetaling ligt zwaar onder de netto betalingen. Maar goed, deze diefstal was standaard bij verzekeringen… Maar O.J., Delta is nu in de grijpgrage handen van NN gevallen. De meest beroerde organisatie waar het ICT betreft. Data kwijt, stupide inlogprocedures, miscommunicatie NN-Delta, noem maar op. Klachten wordt niet op gereageerd. Ben inmiddels de strijd moe en doe mijn best om gewoon jaaroverzichten te krijgen, maar 2018 moet nog komen….

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Martin
17/07/2019
via website
thumbs down

Sinds begin vorig jaar 2018 in contact met Delta Lloyd over risicoklasse. De waarde van mijn woning is ver gestegen boven de waarde die Delta Lloyd heeft in hun systeem.

Ik zou 0,5 procent minder per maand betalen als deze waarde zou worden toegevoegd. Delta Lloyd heeft in 2018 aangegeven dat het nog niet mogelijk was, maar het zou spoedig mogelijk zijn. In december gebeld met Delta Lloyd, maar toen was het nog steeds niet mogelijk. Vandaag weer gebeld, ik kreeg hetzelfde antwoord, de systemen zijn er nog niet klaar voor. Hierdoor loop ik 15 maanden 0,5 % mis. Of ze dit met terugwerkende kracht gaan terug betalen kunnen ze niet op antwoorden. Ze kunnen wel rentewijziging doorvoeren, maar dan moet ik 250 euro administratiekosten betalen en een financieël adviseur inhuren.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
H Bekker
19/06/2019
via website
thumbs down

Na 30 jaar premie betalen kom je bij in een ziekenhuis en denk je gelukkig ik ben goed verzekerd ?,en dan begint de ellende ik had al een hartstilstand maar kreeg bijna een 2e ,nu 3 jaar verder en robotpraktijken verder heb besloten te stoppen met die zooi daar het zijn gewoon een stelletje oplichters en zakkenvullers ,steek je geld maar in een eigen deposito dan heb je meer dan dat je afhankelijk bent van deze prutsers .

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Gerald
18/04/2019
via website
thumbs down

Verkeerd advies en terug bellen Ho Maar, eens nooit weer

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Tom
10/04/2019
via website
thumbs down

Waardeloze afhandeling. Ze keren nooit uit, altijd een excuus hoe de betreffende schade net niet binnen de verzekering valt.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
1 2
Delta Lloyd 1.15 stars 55 reviews