Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Artikelen
Pagina's
Categorie
Energie
Internet
Mobiel
Verzekeren
3.9

Aanbiedingen

scores

Algehele indruk
Hoogte premie (prijs)
‘Eerlijkheid’ product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Polisvoorwaarden
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?
45 positief – 143 negatief

Schrijf ervaringen en maak zo kans op een gratis vvv waardebon van 50 euro!

Top 5

Ditzo

Ditzo is een onderdeel van ASR verzekeringen (de naam ASR is een samenvoeging van Amesfoortse en Stad Rotterdam). Bij Ditzo kun je vele soorten verzekeringen krijgen. Ditzo is een van de goedkoopste zorgverzekeraars van Nederland en het biedt de klanten de vrije keuze uit ziekenhuizen. Het streven van Ditzo is een positieve bijdrage te kunnen leveren in het leven van de consument en om te luisteren naar de consument, want daar was ten tijde van de oprichting van Ditzo veel kritiek op. Momenteel heeft Ditzo een personeelsbestand van 4.400 medewerkers en het heeft een omzet van zo’n €4.7 miljard.

Ditzo aanbiedingen en tarieven 2018

Profiteren van extra korting, actie's en aanbiedingen bij Ditzo. Met onze onafhankelijke prijsvergelijkers kunt u alle tarieven van Ditzo vergelijken. Zo weet u binnen enkele minuten of Ditzo voor u de beste keuze is! Vervolgens kunt u overstappen naar Ditzo of naar een andere aanbieder...

Ditzo ervaringen

Geef Ditzo een beoordeling

198 Ditzo ervaringen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algehele indruk( Klik sterren om te beoordelen )
Hoogte premie (prijs)
'Eerlijkheid' product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Polisvoorwaarden
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?

Wouter van Rheenen
17/04/2018
via website
thumbs down

De communicatie met dit bedrijf laat echt te wensen over. Er kan alleen worden gecommuniceerd via een chat of whatsapp. De whatsapp word doorgaans niet, beperkt en enorm laat beantwoord. Ook de polismap is tot twee maal toe bij ons overhoop gehaald waardoor je niet bij de polis kon. Eerste keer een overeenkomst gesloten met een bol.com bon presentje. Tweede maal ging het zo slecht dat ik een deel van de verzekeringen wilde oversluiten. Hier wilt men geen uitzondering maken m.b.t. de 1 jaar contract duur. Ook al ben je weken bezig om de dienst normaal geleverd te krijgen. Mijn advies als consument, niet deze verzekering afsluiten. Het laat echt te wensen over.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
W. Kakebeen
Geen oordeel
13/04/2018
via website

Nieuwe autoverzekering geweigerd, terwijl ik daarvoor wel bij DITZO met een andere auto was verzekerd. Bij DITZO moet je eerst opzeggen en daarna aanmelden. Vervolgens ondanks 22 schadevrije jaren door DITZO geweigerd!. Reden te veel schades in de afgelopen 5 jaar. Daarvoor heeft men het CIS geraadpleegd. Ditzo telt alle schades ( voor welke verzekering claim dan ook en is daar in hun voorwaarden niet transparant over). Door pech heeft mijn auto de afgelopen 5 jaar driemaal een schade gehad. Alle schades zijn betaald door de tegenpartij en DITZO heeft geen euro hoeven uitkeren…! Desalniettemin toch geweigerd. Dit kan problemen geven als je een andere verzekering wilt afsluiten en de vraag krijgt of je ooit bent geweigerd. Dus behalve weigeren brengt DITZO je ook nog in de problemen bij het afsluiten van een verzekering bij een andere maatschappij. De klacht die ik heb ingediend is beantwoord alleen men een herhaling van hun beleid. Het zou algemeen bekend moeten zijn hoe DITZO met zijn verzekerden omgaat zodat niemand daar meer een verzekering afsluit.
Ik zit nu gelukkig weer bij een betrouwbare verzekering.

Nuttig? Ja   Nee

Marten
14/03/2018
via website
thumbs up

Uitstekende prijs voor zorg met minimaal eigen risico. Ik heb een aantal keer contact met Ditzo op moeten nemen, en ben altijd redelijk snel, en uitstekend geholpen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Elly Mecking
Geen oordeel
14/02/2018
via website

na alweer 12 minuten (= € 9,60) in de wacht en geen respons. Mijn auto 5 maanden geleden verkocht, vrijwaringsbewijs gestuurd: nog altijd wordt de premie ingehouden. En Ditzo is op geen enkele manier te bereiken.

Nuttig? Ja   Nee

Monique Franke
14/02/2018
via website
thumbs down

Keren niet uit bij een verwijsbrief en duidelijk voorgelegd probleem.

Oplichters 1e klas.

Nog nooit zo slecht behandeld bij een zorgverzekeraar.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
B vd Steeg
12/02/2018
via website
thumbs down

De site van Ditzo zorgverzekering werkt niet goed. Helpdesk draait steeds dezelfde plaat. Is nu grijsgedraaid.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
B vd Steeg
12/02/2018
via website
thumbs down

De site van Ditzo zorgverzekering werkt niet goed. Helpdesk draait steeds dezelfde plaat. Is nu grijsgedraaid.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
henk heijmans
19/01/2018
via website
thumbs down

Lees dit [ UPDATE 19-01-2018 ] zodat het jullie niet kan overkomen . zorg er voor dat je niet alle verzekeringen op een naam hebt staan.

Zoals ik al eerder zei ,Ik heb een andere auto gekocht en betaald maar kon deze nergens verzekeren omdat naar aanleiding van de gegevens van het CIS afgewezen is [Alle schade die u cleamd/maakt van alle verzekeringen gaan naar het CIS .Dus als je een verzekering afsluit dan kijkt de verzekeraar in het CIS dossier. Onbegrijpelijk het gaat kennelijk om 5 schade gevallen in 5jaar over 4 verschillende verzekeringen nu heb ik ook een camper verzekering die schade had en ook een woonhuis verzekering waar ik een schade geclaimd heb en een reisverzekering ,maar in 50 jaar geen enkele aanrijding gehad.
Wel door toedoen van anderen schade geleden aan mijn auto ,bij geen enkele schade is er twijfel geweest van fraude.
DITZO en veel verzekeraars handhaven ruckzichtloos 5 x schade in 5 jaar dan verzekering geweigerd , wel of geen schuld daar kijken ze niet naar.
Nu ben ik gaan googlen of er ook verzekeringen zijn die niet aan gesloten zijn bij het CIS. OHRA gaf de uitkomst, men had de zelfde vragen als DITZO op de laatste vraag na .
De afwijkende vraag was .Heeft u de laatste 2 jaar een aanrijding gehad door uw eigen schuld ?
Nee, was mijn antwoord en ik was binnen 5 min. verzekerd.daar heb ik 3 dagen voor aan de telefoon de chat de email en de wappsap gezeten.
De verzekering was net bij OHRA gesloten ,toen na 3 dagen het ‘hoofd’ belde van DITZO en haar er op wees dat ik daardoor mijn vlucht heb gemist en deze opnieuw moest boeken en dat ik dat op hun zou verhalen en weet u wat ze zei, u kunt dat toch verhalen op uw reis verzekering ,de rest is niet voor publicatie geschikt.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Noditzo
30/12/2017
via website
thumbs down

Ik begrijp niet dat DITZO nog bestaat, nog nooit zo een afschuwelijke ervaring gehad als klant..Ze moeten de naam veranderen in JATZO en de slogan in ”Zorg nodig? Niet van ons geld!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
clara
30/12/2017
via website
thumbs down

Dit is de meest onvriendelijke, onprofessionele verzekeraar die ik in 50 jaar heb meegemaakt. Ze keren NIET uit als je een zeldzame aandoening hebt! Ze zijn bot en onaardig aan de telefoon (als je al iemand krijgt te spreken) De verzekeringsarts is nog het ergste van allemaal, die is zo dom dat ze niet eens weet wat een ziekte inhoud en WEIGERT dus de operatie, dank dr. Schele! Ik ben n BETER omdat IK de operatie heb moeten betalen! Ik krijg dus nog 4500 euro van jullie! lekker verdienen voor jullie om niet uit te keren..beste mensen ga niet bij hen, ze doen alles eraan om niet uit te keren

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
G.P.VELTROP
Geen oordeel
25/12/2017
via website

Drie maanden verder en nog afgehandeld Ditzo beloofd veel maar als er iets is hoor je niets meer

Nuttig? Ja   Nee

Erwin Aschmoneit
09/11/2017
via website
thumbs down

Ditzo doet er alles aan om niets te vergoeden, ze proberen je door zo veel mogelijk hoepels te laten springen, totdat je je aanvraag opgeeft.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
carla
20/09/2017
via website
thumbs down

Inmiddels is bij door 4 !!! artsen ASIA syndrom vastgesteld, DITZO weigert de behandeling hiervan. Ze ontkennen het bestaan van ASIA. En liegen ook nog eens over het feit dat ze tot 6 ton schade vergoeding moeten betalen als ze mij helpen genezen. (citaat dr, Schelen verzekering arts) Nou ze ontkennen dus de ziekte en nu zit in de medische molen en krijg ik symptomatische zorg om de klachten te verminderen… Ik heb uitgerekend dat dit al 3 keer zoveel kost dan de operatie.. Maar er zit niks anders op dan de klachten te onderdrukken met medicatie en behandelingen …De artsen vinden het waanzin dat ik niet geopereerd mag worden. Maar ook zij werden onaardig benaderd door DITZO..Ze wijzen me ook nog eens af op inkapseling terwijl dat niet eens de vraagstelling was..

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Marijke van Dun
15/09/2017
via website
thumbs up

Na diverse keren (6 x) geprobeerd te hebben met een inlegcode in te loggen om
mijn factuur te controleren en de stand van mijn eigen bijdrage, is het niet gelukt
om in te loggen.
Jammer dat dit zo gaat, nooit een probleem gehad, maar nu dus wel.
Ik hoop snel een antwoord te krijgen voor dit probleem.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
J.A.Postma
Geen oordeel
02/05/2017
via website

heb 19-12-2016 mijn autoverzekering opgezegd ivm verkoop.Ik kwam er in februarie achter dat er nog steeds premie werdt geind.Weer gebeld met ditzo (Joren) en alles uitgelegd,tevens mede gedeeld dat ik de premiebedragen had gestorneerd.Ik moest een vrijwaring opsturen dan zou alles in orde komen.Vergeet het, maar,diverse aanmaningen en na weer telefon.contakt bericht van DAS incasso(RECHTSBIJSTAND)? + €40,- EN ALLERLEI BEDREIGINGEN.IK BEN RADELOOS !!!! .OVERHEID DOE HIER IETS AAN

Nuttig? Ja   Nee

Janneke
13/02/2017
via website
thumbs up
Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
G. Tumewu
Geen oordeel
31/12/2016
via website

Ik sta helemaal achter de heer of mevr. Achterberg, A. Bij Ditzo werken alleen graaiers. Ben blij dat ik nu bij een ander verzekering zit die meer verstand van zorg verzekering heeft. Het heeft me wel wat slapeloze nachten gekost door deze klojos, ze willen alleen geld en nogmaals geld zien. Ondanks dat het niet terecht is.
Daarom raad ik iedereen met klem om niet met deze verzekering in zee te gaan, beter iets meer betalen, maar dan krijgt je ook beter service, Telefonisch zijn ze amper bereikbaar,

Nuttig? Ja   Nee

van der Meijden
11/05/2016
via website
thumbs up

Prima zorgverzekering. Super snel met uitkeren, makkelijk declareren en ook voor mensen met zeer veel zorg verbruik zijn zijn goed passend. Mensen zijn vriendelijk en stage goed te woord.

Nadeel: je weet nooit welke datum ze afschrijven in de eerste week van de maand. Ook zijn de bedragen die ze voor eigen risico afschrijven niet standaard verdeeld in termijnen van een bepaald bepaald bedrag maar in een keer een groot gedeelte. Maar ze sturen je hierover wel ruim van tevoren een mail.

Ook contact via whatsapp mogelijke met snelle en duidelijke antwoorden en vriendelijk contact. Echt voor dat geld, een aanrader!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
N.Robbers
04/11/2015
via website
thumbs down

Helaas, slechte ervaring afgelopen jaar met declaratie. Nu al de declaraties tegenwoordig online bekeken kunnen worden zou ik iedereen aanraden dat zorgvuldig te doen. Bij mij is 4x een onterechte declaratie opgevoerd wat ten koste gaat van mijn eigen risico. Is dit een menselijke fout of een fout door declaratiesoftware ? Anyway, niemand weet het antwoord, het bekende kastje naar de muur verhaal. Heel erg vervelend aangezien ik ( gelukkig ) bijna nooit gebruik hoef te maken van medische zorg. Voor mij een duidelijke reden om komend jaar ( 2016 ) over te stappen naar een ander.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Agterberg, A
12/02/2015
via website
thumbs down

Op 1 januari 2014 zegde ik al mijn verzekeringen op bij Ditzo.
Medio december 2013 ging Ditzo plotseling dubbel incasseren.
Van midden januari tot en met 30 april 2014 was niet bereikbaar.
Ditzo bleef echter maar incasseren. De graaimachine Ditzo was niet te stoppen.
Veel werk aan terugboeken en blokkeren.
Inmiddels 42 brieven ontvangen. De laatste Van ARAG Incasso Rotterdam.
Ook een bedrijf die alleen brieven kan schrijven, emails en sms berichten.
Onbeschofte lieden allemaal. Kunnen zelfs hun afspraken niet nakomen door terug te bellen. Chris Trip staat aan top, is de adj. directeur van Ditzo.
Studeerde in Enschede en heeft daar het fundament gelegd om aan het hoofd
te staan van dit bedrijf. Hie lang wil de eigenaar dit nog aanzien. (gedogen)
Ik stel voor de man de lift te wijzen en op knop 0 te laten drukken. EXIT dus.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Peter Slijkhuis
19/01/2015
via website
thumbs down

Vorig jaar overgestapt. Daarna een aantal keren moeten bellen om de polis te krijgen die we ook wilden hebben. Dit jaar wat dingen in de polis gewijzigd en wederom een aantal keren moeten bellen om dit ook daadwerkelijk doorgevoerd krijgen. Alleen de hoofdverzekerde kan declaraties indienen. Onze zoon is automatisch meeverzekerd met de hoofdverzekerde, iets wat wij graag anders willen. Dit is niet mogelijk en dus moet mijn vriendin hoofdverzekerde worden. Dit kan niet per telefoon en ik moest maar een mailtje sturen. Ik heb er weinig vertrouwen in dat het nu wel goed komt.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Politiek Nederland
23/12/2014
thumbs down

@RobbievanVeen @Ashleykars Tja, maar laten we vooral niet denken dat dit alleen bij Ditzo/ASR voorkomt. 🙁

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Andrea Dijkstra
23/12/2014
thumbs down

Die @ditzo wordt in ieder geval niet mijn nieuwe zorgverzekeraar. Droefenis hoe ze met @huubbellemakers omgaan http://t.co/EiqCVS7Ey8

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
peter zevenbergen
23/12/2014
thumbs down

@Ditzo T zijn zowiezo allemaal zakkevullers die zorgverzekeringsmaatschappijen in Nederland!Waarom kan het niet zoals in Duitsland en Belgie

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
peter zevenbergen
23/12/2014
thumbs down

@Ditzo Niet doen mensen!Dit bedrijf werkt zonder al teveel overhead omdat veel online gaat maar dat gaat ook ten koste van het contact met

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Hein Vlietstra 
23/12/2014
thumbs down

@Ditzo prima gelukt, beetje jammer dat de premies zo idioot hoog zijn. Nu alleen nog gezond blijven!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
n.
03/12/2014
via website
thumbs down

Zeer SLECHTE ervaring. Steeds bellen en bellen en nogeens bellen. Ik moest er steeds ahter aan bellen en werd van persoon naar persoon doorgestuurd. Dit heb ik heel lang volgehouden en uiteindelijk opgegeven en mijn verzekering beëindigd. Ze hebben totaal niets voor mij gedaan!!! Ik raad iedereen aan om NOOIT iets van Ditzo te nemen!!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Stichting MINIMA
03/12/2014
thumbs up

@Ditzo Graag gedaan hoor maar wie betaal de rekening het geld moet toch ergens vandaan komen of hebben jullie daar een speciaal potje voor ?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Stichting MINIMA
03/12/2014
thumbs up

@Ditzo En dan alle andere burger initiatieven die in Nederland aan de gang zijn we lijken wel een derde wereld land maar u bedoelt het goed

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Stichting MINIMA
03/12/2014
thumbs down

@Ditzo Goeie morgen het is diep en diep triest dat Nederland al zover is gekomen met voedsel/kleding/baby/dieren/speelgoedbanken waarom ….

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ed Farla
Geen oordeel
03/12/2014
via twitter
Ed Farla (@EdFarla)

@Ditzo dat past niet in een tweet. Bottemline, do-check-do-check. Je bent vrij om vanaf februari langs te komen.

Nuttig? Ja   Nee

floortje van loon
25/11/2014
thumbs down

We zijn overgestapt naar een andere zorgverzekeraar Kiemer ben benieuwd hoe zij het gaan doen het komend jaar hopelijk beter dan Ditzo

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jacques F. Joosten
25/11/2014
thumbs up

@MargueriteEfde @Ditzo Inderdaad totaal vrij in alle keuzes. En hun vergoedingen als ik in Spanje ben, zijn ook 100%. Niks reisverzekering.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Sjefke
24/11/2014
thumbs down

Straks wat zorgverzekeraars vergelijken. Ik stap over omdat #Ditzo wel een heel aparte tactiek heeft om geld te innen. Ditzo = #Jatzo

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Arjan van den Berg
Geen oordeel
19/11/2014

Ben benieuwd wat de maandpremie bij #ditzo gaat worden #zorgverzekering #dtv

Nuttig? Ja   Nee

Hans Pohl
12/11/2014
thumbs down

Wederom nota van #Ditzo die niet kan kloppen gezien opgave zorgverlener. #fail #onbetrouwbaar meer klachten #consumentenbond ?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Arjan van der Knaap
03/11/2014
thumbs down

Ik maak me ook zorgen over jullie, @Ditzo. Maar ik stel voor dat jullie zelf orde op zaken stellen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Piet Tolsma
03/11/2014
thumbs down

@Ditzo #fail nooit schade, wel hoger eigen risico! Terugbelverzoek? Doen wij niet aan. Telefonisch navragen? Stuur maar een mail!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Rutger de Jong
30/09/2014
thumbs down

Hoi @Ditzo volgens @centraal_beheer hebben jullie 2 jaar terug niet de juiste schadevrijejaren doorgegeven. Nu dreig ik er 8 te verliezen 🙁

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Arjan van den Berg
29/09/2014
thumbs down

@Ditzo zou mooi zijn als de Ditzo klanten een voordeel krijgen als men blijft

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Iris Boevree
29/09/2014
thumbs down

Wat een slap gelul,Ditzo(zorgverz.) benaderd mij(ongevraagd)hoe zorg beter kan.Oppleuren met die handel !

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Sabine van der Lugt
15/09/2014
thumbs down

@Ditzo mijn 18 schadevrije jaren zijn gereduceerd tot 0 jaren. Hoe is dat nu mogelijk??

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Leah Postma
02/09/2014
thumbs down

@Ditzo jullie hebben nog steeds kever groot in beeld, maar jullie verzekeren GEEN klassiekers. Graag zoals toegezegd aanpassen #fail

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Christa Prins
29/08/2014
thumbs down

#vrijdag 29-8-14 Declaraties verzekering #Ditzo kunnen alléén digitaal ingediend worden. Gelukkig volgend jaar ‘n andere verzekering! #fail

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Froukje
22/08/2014
thumbs up

@Ditzo Bedankt voor jullie tijd, moeite en geduld. Dat mag nu ook weleens gezegd worden!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Tim Busschops
21/08/2014
thumbs up

Het heeft even geduurd maar toch reactie van @Ditzo . #keurigopgelost #blij

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Cristien
19/08/2014
via twitter
Cristien (@Cristien1)
thumbs up

Weer tevreden, mijn opmerking @ditzo wordt serieus genomen. #kosttijd maar dan krijg je ook wat 🙂

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Tim Busschops
19/08/2014
thumbs down

@Ditzo fijn, maar jullie facturatie loopt wel door. Al ruim 5wk geen reactie op mijn #klacht, wel herrinneringen sturen?! @Kifid_Den_Haag

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
1 2 3 4

Ditzo ervaringen 2018

Heeft u ervaringen met Ditzo en wilt u deze delen, dan bent u op het juiste adres. Op Overstapervaringen.nl kunt u Ditzo beoordelen op diverse aspecten zoals algehele indruk, tarieven, eerlijkheid, overstapproces, service, klachtenafhandeling, kwaliteit, facturatie en meer.

Ons doel is altijd dat u snel en simpel de beste keuze kan maken en zorgeloos kan overstappen. Of u nu kiest voor Ditzo of voor een andere aanbieder. Die keuze is aan u en wij helpen u graag!

Ditzo 1.97 stars 198 reviews