Exacte woorden
Titel
Content
Artikelen
Pagina's
Categorie
Blog
Energie
Geen categorie
Internet
Mobiel
Nieuws
Verzekeren

Ditzo

Ditzo is een onderdeel van ASR verzekeringen (de naam ASR is een samenvoeging van Amesfoortse en Stad Rotterdam). Bij Ditzo kun je vele soorten verzekeringen krijgen. Ditzo is een van de goedkoopste zorgverzekeraars van Nederland en het biedt de klanten de vrije keuze uit ziekenhuizen. Het streven van Ditzo is een positieve bijdrage te kunnen leveren in het leven van de consument en om te luisteren naar de consument, want daar was ten tijde van de oprichting van Ditzo veel kritiek op. Momenteel heeft Ditzo een personeelsbestand van 4.400 medewerkers en het heeft een omzet van zo’n €4.7 miljard.

Ditzo ervaringen

Geef Ditzo een beoordeling

186 Ditzo ervaringen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algehele indruk( Klik sterren om te beoordelen )
Hoogte premie (prijs)
'Eerlijkheid' product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Polisvoorwaarden
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?

carla
20/09/2017
via website
thumbs down

Inmiddels is bij door 4 !!! artsen ASIA syndrom vastgesteld, DITZO weigert de behandeling hiervan. Ze ontkennen het bestaan van ASIA. En liegen ook nog eens over het feit dat ze tot 6 ton schade vergoeding moeten betalen als ze mij helpen genezen. (citaat dr, Schelen verzekering arts) Nou ze ontkennen dus de ziekte en nu zit in de medische molen en krijg ik symptomatische zorg om de klachten te verminderen… Ik heb uitgerekend dat dit al 3 keer zoveel kost dan de operatie.. Maar er zit niks anders op dan de klachten te onderdrukken met medicatie en behandelingen …De artsen vinden het waanzin dat ik niet geopereerd mag worden. Maar ook zij werden onaardig benaderd door DITZO..Ze wijzen me ook nog eens af op inkapseling terwijl dat niet eens de vraagstelling was..

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Marijke van Dun
15/09/2017
via website
thumbs up

Na diverse keren (6 x) geprobeerd te hebben met een inlegcode in te loggen om
mijn factuur te controleren en de stand van mijn eigen bijdrage, is het niet gelukt
om in te loggen.
Jammer dat dit zo gaat, nooit een probleem gehad, maar nu dus wel.
Ik hoop snel een antwoord te krijgen voor dit probleem.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
J.A.Postma
Geen oordeel
02/05/2017
via website

heb 19-12-2016 mijn autoverzekering opgezegd ivm verkoop.Ik kwam er in februarie achter dat er nog steeds premie werdt geind.Weer gebeld met ditzo (Joren) en alles uitgelegd,tevens mede gedeeld dat ik de premiebedragen had gestorneerd.Ik moest een vrijwaring opsturen dan zou alles in orde komen.Vergeet het, maar,diverse aanmaningen en na weer telefon.contakt bericht van DAS incasso(RECHTSBIJSTAND)? + €40,- EN ALLERLEI BEDREIGINGEN.IK BEN RADELOOS !!!! .OVERHEID DOE HIER IETS AAN

Nuttig? Ja   Nee

Janneke
13/02/2017
via website
thumbs up
Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
van der Meijden
11/05/2016
via website
thumbs up

Prima zorgverzekering. Super snel met uitkeren, makkelijk declareren en ook voor mensen met zeer veel zorg verbruik zijn zijn goed passend. Mensen zijn vriendelijk en stage goed te woord.

Nadeel: je weet nooit welke datum ze afschrijven in de eerste week van de maand. Ook zijn de bedragen die ze voor eigen risico afschrijven niet standaard verdeeld in termijnen van een bepaald bepaald bedrag maar in een keer een groot gedeelte. Maar ze sturen je hierover wel ruim van tevoren een mail.

Ook contact via whatsapp mogelijke met snelle en duidelijke antwoorden en vriendelijk contact. Echt voor dat geld, een aanrader!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
N.Robbers
04/11/2015
via website
thumbs down

Helaas, slechte ervaring afgelopen jaar met declaratie. Nu al de declaraties tegenwoordig online bekeken kunnen worden zou ik iedereen aanraden dat zorgvuldig te doen. Bij mij is 4x een onterechte declaratie opgevoerd wat ten koste gaat van mijn eigen risico. Is dit een menselijke fout of een fout door declaratiesoftware ? Anyway, niemand weet het antwoord, het bekende kastje naar de muur verhaal. Heel erg vervelend aangezien ik ( gelukkig ) bijna nooit gebruik hoef te maken van medische zorg. Voor mij een duidelijke reden om komend jaar ( 2016 ) over te stappen naar een ander.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Agterberg, A
12/02/2015
via website
thumbs down

Op 1 januari 2014 zegde ik al mijn verzekeringen op bij Ditzo.
Medio december 2013 ging Ditzo plotseling dubbel incasseren.
Van midden januari tot en met 30 april 2014 was niet bereikbaar.
Ditzo bleef echter maar incasseren. De graaimachine Ditzo was niet te stoppen.
Veel werk aan terugboeken en blokkeren.
Inmiddels 42 brieven ontvangen. De laatste Van ARAG Incasso Rotterdam.
Ook een bedrijf die alleen brieven kan schrijven, emails en sms berichten.
Onbeschofte lieden allemaal. Kunnen zelfs hun afspraken niet nakomen door terug te bellen. Chris Trip staat aan top, is de adj. directeur van Ditzo.
Studeerde in Enschede en heeft daar het fundament gelegd om aan het hoofd
te staan van dit bedrijf. Hie lang wil de eigenaar dit nog aanzien. (gedogen)
Ik stel voor de man de lift te wijzen en op knop 0 te laten drukken. EXIT dus.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
G. Tumewu
Geen oordeel
31/12/2016
via website

Ik sta helemaal achter de heer of mevr. Achterberg, A. Bij Ditzo werken alleen graaiers. Ben blij dat ik nu bij een ander verzekering zit die meer verstand van zorg verzekering heeft. Het heeft me wel wat slapeloze nachten gekost door deze klojos, ze willen alleen geld en nogmaals geld zien. Ondanks dat het niet terecht is.
Daarom raad ik iedereen met klem om niet met deze verzekering in zee te gaan, beter iets meer betalen, maar dan krijgt je ook beter service, Telefonisch zijn ze amper bereikbaar,

Nuttig? Ja   Nee

Peter Slijkhuis
19/01/2015
via website
thumbs down

Vorig jaar overgestapt. Daarna een aantal keren moeten bellen om de polis te krijgen die we ook wilden hebben. Dit jaar wat dingen in de polis gewijzigd en wederom een aantal keren moeten bellen om dit ook daadwerkelijk doorgevoerd krijgen. Alleen de hoofdverzekerde kan declaraties indienen. Onze zoon is automatisch meeverzekerd met de hoofdverzekerde, iets wat wij graag anders willen. Dit is niet mogelijk en dus moet mijn vriendin hoofdverzekerde worden. Dit kan niet per telefoon en ik moest maar een mailtje sturen. Ik heb er weinig vertrouwen in dat het nu wel goed komt.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Politiek Nederland
23/12/2014
thumbs down

@RobbievanVeen @Ashleykars Tja, maar laten we vooral niet denken dat dit alleen bij Ditzo/ASR voorkomt. 🙁

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Andrea Dijkstra
23/12/2014
thumbs down

Die @ditzo wordt in ieder geval niet mijn nieuwe zorgverzekeraar. Droefenis hoe ze met @huubbellemakers omgaan http://t.co/EiqCVS7Ey8

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
peter zevenbergen
23/12/2014
thumbs down

@Ditzo T zijn zowiezo allemaal zakkevullers die zorgverzekeringsmaatschappijen in Nederland!Waarom kan het niet zoals in Duitsland en Belgie

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
peter zevenbergen
23/12/2014
thumbs down

@Ditzo Niet doen mensen!Dit bedrijf werkt zonder al teveel overhead omdat veel online gaat maar dat gaat ook ten koste van het contact met

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Hein Vlietstra 
23/12/2014
thumbs down

@Ditzo prima gelukt, beetje jammer dat de premies zo idioot hoog zijn. Nu alleen nog gezond blijven!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
n.
03/12/2014
via website
thumbs down

Zeer SLECHTE ervaring. Steeds bellen en bellen en nogeens bellen. Ik moest er steeds ahter aan bellen en werd van persoon naar persoon doorgestuurd. Dit heb ik heel lang volgehouden en uiteindelijk opgegeven en mijn verzekering beëindigd. Ze hebben totaal niets voor mij gedaan!!! Ik raad iedereen aan om NOOIT iets van Ditzo te nemen!!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Stichting MINIMA
03/12/2014
thumbs up

@Ditzo Graag gedaan hoor maar wie betaal de rekening het geld moet toch ergens vandaan komen of hebben jullie daar een speciaal potje voor ?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Stichting MINIMA
03/12/2014
thumbs up

@Ditzo En dan alle andere burger initiatieven die in Nederland aan de gang zijn we lijken wel een derde wereld land maar u bedoelt het goed

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Stichting MINIMA
03/12/2014
thumbs down

@Ditzo Goeie morgen het is diep en diep triest dat Nederland al zover is gekomen met voedsel/kleding/baby/dieren/speelgoedbanken waarom ….

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ed Farla
Geen oordeel
03/12/2014
via twitter
Ed Farla (@EdFarla)

@Ditzo dat past niet in een tweet. Bottemline, do-check-do-check. Je bent vrij om vanaf februari langs te komen.

Nuttig? Ja   Nee

floortje van loon
25/11/2014
thumbs down

We zijn overgestapt naar een andere zorgverzekeraar Kiemer ben benieuwd hoe zij het gaan doen het komend jaar hopelijk beter dan Ditzo

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jacques F. Joosten
25/11/2014
thumbs up

@MargueriteEfde @Ditzo Inderdaad totaal vrij in alle keuzes. En hun vergoedingen als ik in Spanje ben, zijn ook 100%. Niks reisverzekering.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Sjefke
24/11/2014
thumbs down

Straks wat zorgverzekeraars vergelijken. Ik stap over omdat #Ditzo wel een heel aparte tactiek heeft om geld te innen. Ditzo = #Jatzo

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Arjan van den Berg
Geen oordeel
19/11/2014

Ben benieuwd wat de maandpremie bij #ditzo gaat worden #zorgverzekering #dtv

Nuttig? Ja   Nee

Hans Pohl
12/11/2014
thumbs down

Wederom nota van #Ditzo die niet kan kloppen gezien opgave zorgverlener. #fail #onbetrouwbaar meer klachten #consumentenbond ?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Arjan van der Knaap
03/11/2014
thumbs down

Ik maak me ook zorgen over jullie, @Ditzo. Maar ik stel voor dat jullie zelf orde op zaken stellen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Piet Tolsma
03/11/2014
thumbs down

@Ditzo #fail nooit schade, wel hoger eigen risico! Terugbelverzoek? Doen wij niet aan. Telefonisch navragen? Stuur maar een mail!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Rutger de Jong
30/09/2014
thumbs down

Hoi @Ditzo volgens @centraal_beheer hebben jullie 2 jaar terug niet de juiste schadevrijejaren doorgegeven. Nu dreig ik er 8 te verliezen 🙁

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Arjan van den Berg
29/09/2014
thumbs down

@Ditzo zou mooi zijn als de Ditzo klanten een voordeel krijgen als men blijft

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Iris Boevree
29/09/2014
thumbs down

Wat een slap gelul,Ditzo(zorgverz.) benaderd mij(ongevraagd)hoe zorg beter kan.Oppleuren met die handel !

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Sabine van der Lugt
15/09/2014
thumbs down

@Ditzo mijn 18 schadevrije jaren zijn gereduceerd tot 0 jaren. Hoe is dat nu mogelijk??

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Leah Postma
02/09/2014
thumbs down

@Ditzo jullie hebben nog steeds kever groot in beeld, maar jullie verzekeren GEEN klassiekers. Graag zoals toegezegd aanpassen #fail

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Christa Prins
29/08/2014
thumbs down

#vrijdag 29-8-14 Declaraties verzekering #Ditzo kunnen alléén digitaal ingediend worden. Gelukkig volgend jaar ’n andere verzekering! #fail

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Froukje
22/08/2014
thumbs up

@Ditzo Bedankt voor jullie tijd, moeite en geduld. Dat mag nu ook weleens gezegd worden!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Tim Busschops
21/08/2014
thumbs up

Het heeft even geduurd maar toch reactie van @Ditzo . #keurigopgelost #blij

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Cristien
19/08/2014
via twitter
Cristien (@Cristien1)
thumbs up

Weer tevreden, mijn opmerking @ditzo wordt serieus genomen. #kosttijd maar dan krijg je ook wat 🙂

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Tim Busschops
19/08/2014
thumbs down

@Ditzo fijn, maar jullie facturatie loopt wel door. Al ruim 5wk geen reactie op mijn #klacht, wel herrinneringen sturen?! @Kifid_Den_Haag

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Tom Haze
13/08/2014
via twitter
Tom Haze (@hazetom)
thumbs down

Net @Ditzo aan de lijn gehad, conclusie: ‘Gemaakte afspraken zijn bij ons niets waard meneer’. Toppertje hoor! #fail

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Tim Busschops
12/08/2014
thumbs down

@Ditzo op naar de vijf weken zonder reactie op een klacht… #negerenisookeenoplossing @Klacht_NL @Kifid_Den_Haag @KifidKlacht

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Joyce Vugts
05/08/2014
thumbs down

WTF…krijg je nu een #rekening van €186,- van @Ditzo over je #eigenrisico #zorgverzekering van iets van 27-4’13!#belachelijk

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
HB
31/07/2014
via website
thumbs up

Ik heb een (eenvoudige) verzekeringsvraag per email gesteld aan Ditzo.
Het antwoord: “Binnen 5 werkdagen bevestigen wij de ontvangst van je vraag en binnen 10 werkdagen geven we je een antwoord. Lukt dit niet, dan informeren wij je daarover”. Dat vind ik eigenlijk al erg lang, maar vooruit.
Houden ze zich daaraan? Nou, vergeet het maar.
Ik kreeg alleen deze ontvangstbevestiging en na 4 weken (…!) nog steeds geen enkel antwoord.
Ook een volgende email met de opmerking dat ik dit een treurige gang van zaken vindt wordt niet beantwoord.
Tja, wat moet je met een voornamelijk online werkende verzekeraar die niet eens de moeite neemt om een mailtje te beantwoorden?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Refãat Akoulal
31/07/2014
thumbs up

@Ditzo is echt een goede verzekeraar! 60 euro korting bij een verzekering!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Patrick Kaas
22/07/2014
thumbs down

Dus.. je bent je spullen kwijt en moet er vervolgens weken over doen om ze vergoed te krijgen #service #ditzo

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Cristien
22/07/2014
via twitter
Cristien (@Cristien1)
thumbs up

Telefoontje van @Ditzo gehad. #Ditzo weet wat klantenservice is! #applaus

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Tom Haze
22/07/2014
via twitter
Tom Haze (@hazetom)
thumbs down

Vermijd dus vooral @Ditzo, valse beloften doen en de klant aan het lijntje houden is daar kennelijk normaal

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Patrick Kaas
17/07/2014
thumbs down

Weer een teken van goede service.. @Ditzo beloofd binnen dag antwoord.. 3 dagen later nog steeds niks..

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Hans Pohl
15/07/2014
thumbs down

@Ditzo niet reageren op bezwaar tegen onterechte nota, wel herinnering sturen en eigen fout bij (ex) klant neerleggen #fail #onbetrouwbaar

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Allard Schmidt
11/06/2014
thumbs down

“Binnen 5 werkdagen bevestigen wij de ontvangst van je vraag en binnen 10 werkdag.” @Ditzo mooit niet wacht 14 dagen tevergeefs op antwoord

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Cristien
12/05/2014
via twitter
Cristien (@Cristien1)
thumbs down

Klachten over @Ditzo en #Ditzo haalt zijn schouders op! Daar moet je dus zeker geen verzekering afsluiten. Ze doen maar wat

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Marleen Rozema
07/05/2014
thumbs down

Zeg @Ditzo idee: stop het dossier in de bek van mijn #geleidehond, ga ik het lopend naar de goede afdeling brengen, dan komt ’t wél goed!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jila
18/04/2014
via twitter
Jila (@JilaNajand)
thumbs down

Als de verzekering Ditzo jouw declaratie betalen en voor reiskosten op nieuw medici indicatie van specialist vragen, is het geld …
#zembla

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Patrick Klerks
04/04/2014
thumbs down

Nou ja @Ditzo, jullie waren zo goed bezig. En nu? Geen online inzicht meer in je producten, en e-mail wordt binnen TIEN dagen beantwoord?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jetty Reitsma
31/03/2014
thumbs down

@Ditzo heb ik een betalingsregeling met jullie getroffen. Krijg ik vandaag een brief van het incassobureau. #fail!!! #kwaad #waardeloos

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ingrid van Gent
26/03/2014
thumbs down

@ditzo ditzo…verwijzen naar polisvoorwaarden die ik heb, is natuurlijk geen #serviceverlening en antwoord op mijn vraag geven

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Marieke Scholten
24/03/2014
thumbs up

Het kan dus wel: een verzekeraar die werkelijk werk maakt van n klacht en met klant meedenkt en probleem oplost #Top!!! @Ditzo

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
exception360
20/03/2014
thumbs down

Natuurlijk is de opzeggingsbrief door @Ditzo ook niet ontvangen en blijft men gewoon lekker premie afschrijven… #wateenservice

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Nathasja Lafort
11/03/2014
thumbs down

hang aan de telefoon @ditzo ze vergoeden de huisarts niet als die moet hechten na ongeval.. belachelijk!! ook hebben ze nu pauze. geen conta

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Sjaak Boot Fotogr. ©
26/02/2014
thumbs down

@Ditzo haalt al je info offline en stuurt weer gewoon ouderwets één keer per jaar een polis… Zó 1999!! #fail

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
OnlineMediaServices
19/02/2014
thumbs down

@Ditzo Helaas nog steeds geen bevestiging mogen ontvangen dat polis is beeindigd. Dat kan echt stukken beter!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Dennis Paauw
17/01/2014
thumbs down

Hey @Ditzo ik ben uitgeschreven maar blijf rekeningen krijgen, ook na bellen met de ‘helpdesk’! Doe maar ff niet meer Datzo! #datzo #ditzo

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Gé Brander
12/01/2014
thumbs down

@Ditzo 5 jaar geleden klant geworden omdat ik alles online kon regelen. Nu weg bij Ditzo omdat het niet meer online kan… Back to the 50’s?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Fred
Geen oordeel
26/01/2014
via website

Ook ik ben jaren terug bij Ditzo terecht gekomen vanwege het gemak zelf online alles te kunnen regelen. Nu hebben ze de “Mijn Ditzo” omgeving zo veranderd dat ik nergens meer bij kan. Ik kan niets bekijken en niets wijzigen. En heb ook geen documenten van mijn lopende verzekeringen, want die stonden allemaal online. Wat een minachting van je trouwe klanten!

Nuttig? Ja   Nee

Alessio
11/01/2014
thumbs down

@Ditzo is het @ditzo of @datzo als ik 20 min in de wacht sta, om dan pas te horen dat schademeldingen niet in wknd gedaan worden? #nietblij

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ernst Plante
11/01/2014
thumbs down

@Ditzo: de afgeschreven premie komt niet overeen met het bedrag op mijn polisblad.. Enig idee hoe dat kan #vreemd #premie #ziektekosten..

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Nico Wallet
09/01/2014
via twitter
Nico Wallet (@Nicov8)
thumbs down

Nog nooit zo’n verschrikkelijk slechte verzekering meegemaakt als @ditzo… Gauw n andere zoeken.. Pislink nu..

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Remco
09/01/2014
via twitter
Remco (@Just4remco)
thumbs down

Hallo #Ditzo zorgverzekering. Ik heb al een bevestiging dat ik ben uit geschreven. Waarom in je dan nog steeds mijn geld?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
CM Segijn
09/01/2014
via twitter
CM Segijn (@CMSeg)
thumbs down

Vorige jaar verzekert bij #Ditzo nu overgestapt, maar premie is toch afgeschreven. Let dus allemaal goed op! Dus datzo.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Anne Schuth
08/01/2014
thumbs down

@ditzo Ik ben per 1 januari bij jullie verzekerd. Aanvullende verzekering bij @ZilverenKruis blijkt alleen nog door te lopen..

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Demi
08/01/2014
via twitter
Demi (@DemiSaulic)
thumbs up

Mag ik mij verzekeraar @Ditzo even een pluim geven? Al 3 jaar zeer tevreden en het bedrag is weer verlaagd!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Testwerk
08/01/2014
via twitter
Testwerk (@Testwerk)
thumbs down

Ditzo is over naar nieuw systeem zonder conversie. Alle al bestaande polissen wordt weer papierwerk. Niks meer online. #fail

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Sjefke
08/01/2014
thumbs down

Bij @Ditzo zijn ze GEK geworden. Mijn #zorgverzekering is beëindigd op mijn verzoek, maar ik weet van niks! Maar ze hebben wel geld afgeschr

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Megan Hermens
07/01/2014
thumbs down

@Ditzo jullie hebben premie afghouden terwijl ik overgestapt ben en een bevestiging heb van jullie. Wat nu? #zorgverzekering #ditzo

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Sjefke
27/12/2013
thumbs down

Spijt dat ik een nieuwe zorgverzekering heb afgesloten bij #Ditzo. Laatste jaar dus. Nota(‘s) sturen en niet in kunnen zien. #Stom Stom Stom

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Hugo van der Wedden
23/12/2013
thumbs down

@Ditzo Waarom stuurt u uw cliënten niet gewoon een mail met een nieuw aanbod voor 2014? Zelfs in “mijnditzo” niets over volgend jaar.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jeroen Otto
21/12/2013
thumbs up

@Ditzo nice! Verzekerd bedrag wordt verlaagd, er komt een eigen risico van 200 euro en premie gaat 5% omhoog… #thumbsup voor #ditzo

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ans Willems
20/12/2013
thumbs up

Dat vind ik nou klasse van @Ditzo ,die maakt geen reklame dit jaar,maar geeft dat geld aan de kankerbestrijding en dat mag ook gezegd worden

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Diana Floridas
20/12/2013
thumbs up

Gelukkig viel het allemaal wel mee met de vergoeding van de hoortoestellen bij #ditzo

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
ReHarachte1
20/12/2013
thumbs down

Eén ding moet men nooit doen en dat is met #Ditzo in zee gaan…want het zal je geheit #berouwen!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Barbara de Frens
12/12/2013
thumbs up

Net nieuw bij #ditzo en nu al tevreden: kreeg zonder vragen europese zorgpas toegestuurd!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Pelagia de Wild
08/12/2013
thumbs up

Kan het bijna niet geloven: de @Ditzo-actie heeft binnen 4 dagen 1 miljoen euro opgeleverd #kijkkankerdewerelduit

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
MvdR
08/12/2013
via twitter
MvdR (@lief1909)
thumbs up

Wauw, @Ditzo zóóó mooi, Goed van jullie zo’n actie. voor @hetAVL op naar Kanker op Maat. #melanoom

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ineke Sikkema
07/12/2013
thumbs up

@Ditzo wat een super resultaat! En zo snel tot de 1 miljoen gekomen! # goed besteed#kijk kanker de wereld uit.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ramona Verwaal
07/12/2013
thumbs up

Dank je wel @Ditzo, 1 miljoen opgehaald voor kankeronderzoek @hetAVL!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Tiana
28/11/2013
thumbs up

#zorgverzekering. Ik blijf fijn bij #Ditzo. Ben tevreden over alles en de nieuwe polis is goed. Dit jaar stap ik dus niet over.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Dennis van Rooy
27/11/2013
thumbs down

@Ditzo “Bewijs van uitschrijving” gehad, met “Je wilt je zorgverzekering opzeggen”
Schrok me kapot, Alleen 2 modules uitgezet
#verwarrend

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
* Betsy * Muyrers*
24/11/2013
thumbs up

Ik heb een nieuwere auto en de verzekering is zelfs goedkoper en beter #ditzo

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Merlijn de Vries
24/11/2013
thumbs down

Dit-zo niet!!! Ditzo werkt wel heel geraffineerd om zorg declaraties niet te hoeven betalen!!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Suzanne Ronde
22/11/2013
thumbs down

#DITZO is met stip de allerslechtste autoverzekering die je kunt hebben! Wel betalen, geen service. ‘Dat staat in de kleine lettertjes’#fail

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Johan de Jong
20/11/2013
thumbs down

Te bizar hoe @Ditzo verzekeringen zijn trouwe klanten schoffeert en chanteert om over te stappen naar andere producten. Ik zeg #boycot

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Marcel
20/11/2013
thumbs down

@Ditzo waarom hebben jullie zo’n slechte tandartsverz? Max €500 is echt weinig! Wel wereld dekking en alternatieve geneeskunde? #ditzo

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Linda Spraytanning
14/11/2013
thumbs down

@Ditzo Mensen opgelet! @Ditzo is waardeloos! Mocht je over willen stappen in 2014, doe het vooral niet #warning!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Frank van Wessel
13/11/2013
thumbs down

Ditzo wijzigt website: “Dit betekent dat je online geen dekkingen meer kunt wijzigen en schade kunt melden.” wat een blunder….

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Gijssepijs
13/11/2013
thumbs down

Wat @Ditzo onderscheiden van andere #autoverzekeringen Het online beheren van verzekeringen is niet meer voortaan weer bellen #achteruitgang

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jan Harkema
13/11/2013
thumbs down

Vanaf ‘half december’ moet je bellen of een contactformulier invullen als je iets wilt aanpassen. Voelt als een stap terug in de tijd @Ditzo

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Marleen Rozema
12/11/2013
thumbs down

@mellie88 dat kan je verwachten bij Ditzo! Nog anderhalve maand dan gaat de vlag uit! #bevrijdingsdag #wegbijDitzo #Shitzo

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Michel Schaeffer
12/11/2013
thumbs down

Ditzo is de weg kwijt… Lanceren een nieuwe website waarna ik wijzigingen alleen nog telefonisch kan doorgeven? 🙁 @Ditzo wordt Datzo!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Melanie van Egmond
12/11/2013
thumbs down

vage mail gekregen van Ditzo. in plaats van online declareren stapt men er van af en moet je alles telefonisch doen.geen vooruitgang toch?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Vincent
12/11/2013
via twitter
Vincent (@VincentNLD)
thumbs down

@Ditzo. Alweer een mail over slechtere voorwaarden en terug naar een telefonische helpdesk, Ditzo is Ditzo nier meer …

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Dave de Fijter
12/11/2013
thumbs down

Mail van @Ditzo: Dat makkelijke online beheren van je verzekering wat ons onderscheidt doen we niet meer, bel voortaan maar! #fail #dom

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Dylan Verheul
12/11/2013
via twitter
Dylan Verheul (@dyve)
thumbs down

Omgekeerde wereld. E-mail van @Ditzo dat ik ze straks moet gaan bellen om wijzigingen etc door te voeren. Exit @Ditzo dus. #fb

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Dylan Verheul
12/11/2013
via twitter
Dylan Verheul (@dyve)
thumbs down

Omgekeerde wereld. E-mail van @Ditzo dat ik ze straks moet gaan bellen om wijzigingen etc door te voeren. Exit @Ditzo dus. #fb

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
René van Dijk
07/11/2013
thumbs down

@ditzo sucks. Ze brengen je duidelijk niet tijdig op de hoogte als er leeftijden veranderen. Heel slechte service #failditzo

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Linda Spraytanning
06/11/2013
thumbs down

@Ditzo Er is 650€ van me rekening afgeschreven. Ik heb gemaild en maandag gebeld. Ik zou worden teruggebeld. Ik wacht nog steeds.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Fred Oosterhuis
31/10/2013
thumbs down

#ditzo #verhoogt premie van verzekering bij doorgeven van #adreswijziging, #belachelijk. #klacht ingediend,#nieuwsgierig naar hun #reactie.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Cristien
31/10/2013
via twitter
Cristien (@Cristien1)
thumbs up

@Ditzo wanneer kan ik eindelijk weer inloggen op jullie site? Lang genoeg gewacht dacht ik zo! #fail

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Loes van Breugel
31/10/2013
thumbs up

Net enorm klantvriendelijk geholpen door @Ditzo bij de afhandeling van mijn stormschade. Top! #schutting

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Theo Boskeljon
31/10/2013
thumbs down

Moet zeggen dat #Ditzo mij erg tegenvalt v.w.b. klantbehandeling #FAIL

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Maaike Brinkhof
24/10/2013
thumbs up

@ditzo Give credit where credit is due: De nieuwe Ditzo website is awesomesauce en ze hadden binnen 1 dag m’n zorgdeclaratie verwerkt!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Niemands Knegt
22/10/2013
thumbs down

Mijn Ditzo en vele anderen alleen nog te bereiken via DigiD ‘je eigen inlogcode voor de hele overheid, voor uw eigen veiligheid’. 1984 Is nu

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Patrick Kok
08/10/2013
thumbs down

Wat een “duidelijke taal” van @Ditzo: ja, dat krijgt u vergoed… declaratie indienen: wordt het afgewezen. Betaal €2000 teveel premie pff

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
lindavandesande
04/10/2013
thumbs up

twitter is the new customer service. dag kastje, dag muur. opgelost #ditzo

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Demi Tanalepy
04/10/2013
thumbs up

@Ditzo maakt wel meteen werk van de ‘twitter-klacht’ en hielp me meteen.
Top en dank je wel!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Drukkerij
03/10/2013
thumbs up

Ik ben ontzettend vriendelijk, vakkundig en professioneel te woord gestaan door een medewerker van #Ditzo En dat mag óok eens gezegd worden!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ilse Liet
03/10/2013
thumbs up

Perfecte klantenservice van #Ditzo. Nieuwe autoverzekering daar afgesloten. Lagere premie omdat ik verkeerd aantal schadejaren had vermeld.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Sanne van Let
01/10/2013
thumbs down

@Ditzo Sinds de nieuwe site missen er declaraties in mijn overzicht, waardoor de stand van mijn eigen risico incorrect is. Wat nu? Bedankt!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
A3Kok
27/09/2013
via twitter
A3Kok (@A3Kok)
thumbs down

@Ditzo inloggen met DigiD om de eigen declaraties in te zien, is ronduit een onaangename verslechtering (als deze al werkt)

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Kris Wijnen
26/09/2013
thumbs up

De nieuwe website van #ditzo ziet er strak uit #flatUI #reponsive #webdesign … complimenten! @Ditzo @ITDSgroep

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
A3Kok
26/09/2013
via twitter
A3Kok (@A3Kok)
thumbs down

#Ditzo heeft het nodig gevonden om haar website te veranderen. Nut en noodzaak zijn volstrekt onduidelijk. Reden om over te stappen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Albert Wienen
26/09/2013
thumbs up

Nieuwe #ditzo website staat online #responsive #win

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Nielson
24/09/2013
via twitter
Nielson (@nielsdoms)
thumbs down

15 maanden na de ziekenhuis opname, en 10 maanden na de jaarwisseling komt @Ditzo met de afrekening! Lekker optijd, not! #fail #ditzo

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Linne van Straten
19/09/2013
thumbs down

#Ditzo: mooi staaltje klantontvriendelijkheid. Rekeningnummer wijzigen via mijnDitzo wordt niet gewijzigd. Bel om nummer door te geven 1/2

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Arjan Korstjens
17/09/2013
thumbs down

he @Ditzo kun je mij uit de maillijst halen voor onzinnige mails “we hebben iets leuks voor je” en dat is dan dat er een nieuwe site komt…

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Corine
17/09/2013
via twitter
Corine (@CorineZelf)
thumbs down

Ah, ik zie dat @Ditzo mij nu een DigiD opdringt. Dat is namelijk ‘veiliger’. En ik was nog wel zo blij met ze…

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Cpt. Iglo
17/09/2013
thumbs down

@Ditzo Hou godverdomme je kutzooi bij je. #rotopmetjespam

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Uit de EU
17/09/2013
thumbs down

#ditzo #zorg zijn gangsters. Advies is, laat je daar niet verzekeren. Ze betalen de factuur van je ziekenhuis niet.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ernst Plante
11/09/2013
thumbs down

Zit er maar 1 persoon achter de #servicedesk van @ditzo… wat een lange #wachttijd zeg. Al een half uur en steeds die stem…#wildatniet

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Michael van Dorp
11/09/2013
thumbs down

‘U bent beller nummer 17 in de wachtrij. Blijft u alstublieft aan de lijn’, dachten ze bij Ditzo dat ik niets beters te doen heb.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Alyssa Criens
09/09/2013
thumbs down

Neem nooit maar dan ook nooit een zorgverzekering bij #ditzo, ze doen alles #fout, kon ik nu maar overstappen @Ditzo

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
ReHarachte1
31/08/2013
thumbs down

@Ditzo is een boeven en malafide organisatie!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jos Belder
28/08/2013
via twitter
Jos Belder (@realjos)
thumbs down

#TIP bij deze raad ik iedereen af om ooit maar dan ook ooit een (auto) verzekering af te sluiten bij @Ditzo ! #overstappen! #gratisadvies

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Stefan van Bruggen
27/08/2013
thumbs down

@Ditzo Dat bedoel ik dus, als ik de verzekering daadwerkelijk nodig heb blijk ik er niks aan te hebben. Had meer verwacht van jullie (1/2)

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Stefan van Bruggen
27/08/2013
thumbs down

“Buitenshuisdekking: je spullen wereldwijd verzekerd”, “Altijd voldoende verzekerd” <- Niet dus. @Ditzo

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Theeke
22/08/2013
thumbs down

@Ditzo hint: dochter is ergens anders verzekerd maar jullie cashen al drie maanden! Geld terug storten is blijkbaar een probleem.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Theeke
22/08/2013
thumbs down

@Ditzo mijn gegevens heb ik al drie keer gegeven via jullie “helpdesk”. Kost klauwen met geld dat bellen, oplossen ho maar. #klaarmee

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Theeke
22/08/2013
thumbs down

Noooooit meer klant van @Ditzo , na 3x telefoneren nog niks opgelost… Dit gaat een staartje krijgen. #moedeloos

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Maaike Brinkhof
22/08/2013
thumbs down

@ditzo ik heb een klacht over mijn ingediende klacht en een klacht over hoe jullie met beloften over een klacht omgaan!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
ReHarachte1
19/08/2013
thumbs down

BOYCOT @Ditzo verzekeringen het zijn #Oplichters!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Hugo van der Wedden
13/08/2013
thumbs up

Vind dat @Ditzo altijd helder communiceert over mijn nota’s en declaraties. #voorbeeld

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Marcella
07/08/2013
thumbs down

Nu al aantal keren geprobeerd verzekering ditzo online op te zeggen maar elke keer is er een technisch probleem waardoor niet kan @Ditzo

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Marina Veereschild
06/08/2013
thumbs up

Naast de slechte service van @ZiggoWebcare en het incassobureau wél altijd goede service van @Ditzo. Dat mag dan ook wel gezegd worden. 😉

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Wendy de Jong-Monden
31/07/2013
thumbs down

Eind dit jaar overstappen van zorgverzekeraar! @Ditzo zegt, dat ik vergoeding krijg, nota’s ingestuurd… Maar niks vergoeding! Ben boos!!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jurjen de Vries
29/07/2013
thumbs down

@Ditzo In jullie mail staat ‘De status van je schades kun je inzien in Mijn Ditzo, onder Je schades’. Ik zie echter geen ‘Je schades’

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Menno Hagendoorn
22/07/2013
thumbs down

Voor het eerst een beetje negatieve ervaring met de zorgverzekering van @Ditzo , jammer….

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Marcel van der Bie
20/07/2013
thumbs down

@MarleenRozema En declaraties zijn niet online inzichtelijk gemaakt door @ditzo! #Fail

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Marleen Rozema
20/07/2013
thumbs down

Moet niet gekker worden! Leeg vel papier met mn adres erop geschreven+bijgesloten onverklaarbare lijst declaraties van @Ditzo #slecht #fail

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Murano Webwinkel
11/07/2013
thumbs down

@Ditzo int premie wel na aflopen verzekering, maar leest geen enkele brief en luistert nergens naar. Niet normaal.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Sander Denk
11/07/2013
thumbs down

En volgend jaar mijn verzekeringspremie zeker weer met 10% omhoog?! @Ditzo Zie mijn vorige 2 tweets!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jacques Joosten
10/07/2013
thumbs down

@Ditzo Hoogst ontevreden over betaling ziektekosten binnen EU. Gedekt door uitbreiding polis! Ditzo wil de tarieven omrekenen naar NL tarief

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Cristien
10/07/2013
via twitter
Cristien (@Cristien1)
thumbs up

Klacht #Ditzo is opgepakt en voor nu na tevredenheid opgelost. #goedemorgen

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Cristien
09/07/2013
via twitter
Cristien (@Cristien1)
thumbs down

@Menzis @ChatHippo moment van declaraties staat bij #ditzo in account,sparen het op en trekken een half jaar later je rekening leeg. #fail

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Cristien
09/07/2013
via twitter
Cristien (@Cristien1)
thumbs down

@ChatHippo Verzekeringen hebben echt maling aan hun klanten #Ditzo terwijl ze bestaan van ons geld. Ben er helemaal klaar mee!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Lucas Mevius
08/07/2013
thumbs down

@Ditzo Waarom sturen jullie geen e-mailtje dat m’n pechhulp verlopen is? Niet erg hoor, maar mis je zo geen klanten?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Fred godijn
03/07/2013
via twitter
Fred godijn (@fjsrc)
thumbs down

@Ditzo al 2 dagen bezig voor een nieuw wachtwoord maar krijg geen email terug van ditzo

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
marjon zaagsma
03/07/2013
thumbs down

Geen aanrader een zorgverzekering @ditzo #ditzo

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Kees Suijkerbuijk
26/06/2013
thumbs down

Verzekeraars @InShared en @Ditzo lukt het onderling niet om schadevrije jaren van @jannekelamers te regelen… #zucht #klaagtweet

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Liedeke Vis
24/06/2013
thumbs down

@Ditzo blijft betaling weigeren bij gebruik privacy verklaring #ggz Triest, slechte zorgverzekeraar, zoek een betere klanten

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Matts
22/06/2013
via twitter
Matts (@vossejongk)
thumbs up

Best wel goede #klantenservice van @ditzo 🙂 Nu ook hopen dat als er wat is dat zo blijft 🙂

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Sonja van Beek
21/06/2013
thumbs down

@Ditzo kent het woord klantenservice niet. Geprobeerd kenteken om te zetten. Lukt niet en moet 72 u wachten waarom niet? #nietverzekerd

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Matts
17/06/2013
via twitter
Matts (@vossejongk)
thumbs down

@Ditzo Hallo, laatst gebeld mr auto kan niet verzekerd worden want staat niet in het systm? in 2005 geimporteerd gewoon RDW geldig kenteken

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Bas Voorveld
17/06/2013
thumbs down

Ik zeg gelijk alle #verzekeringen op bij @Ditzo. En dat durft te spreken van “Faire afhandeling”

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Bas Voorveld
17/06/2013
thumbs down

Alleen omdat ik ooit een schade heb gemeld word ik nu geweigerd als klant bij @Ditzo voor een nieuw product! Belachelijk!! #Asociaal

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
[FR12]Patrick
14/06/2013
thumbs down

@WondermansLOU Ben afgelopen winter overgestapt van DSW naar Ditzo. Ben gelijk van de aanvullende pakket af, van 145 naar 95!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Roel Cobben 
13/06/2013
thumbs up

@riannejacobs Online overzicht van zorgverkeraar (Ditzo in mijn geval). Daar staan alle kosten en declaraties netjes bijelkaar.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
maarten hendriks
12/06/2013
thumbs down

Ditzo stuurt rekening van € 350 ! En ja, nu gaan ze hun systeem aanpassen… Volgens mij gaat er iets flink mis!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Teun
12/06/2013
via twitter
Teun (@Bochtenkoning)
thumbs down

@Ditzo ik wil een adreswijziging doorgeven maar MijnDitzo is uit de lucht. Graag hulp, dank alvast!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Nicole
07/06/2013
via twitter
Nicole (@_Nyquole)
thumbs down

@Ditzo Mariën sloeg een onvriendelijke toon aan en totaal niet behulpzaam. En dat terwijl het probleem toch echt bij jullie lag.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
NathalieLooijmans
05/06/2013
thumbs down

Zonder waarschuwing is mijn verzekering beeindigd & ben ik geregistreerd wanbetaler, omdat een automatische incasso is mislukt #ditzo #fail

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Nicole
05/06/2013
via twitter
Nicole (@_Nyquole)
thumbs down

@Ditzo Mariene (of een naam die erop lijkt, achternaam wilde ze niet geven) was uiterst onvriendelijk aan de telefoon. #autoverzekering

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Nicole
05/06/2013
via twitter
Nicole (@_Nyquole)
thumbs down

Goedkope verzekeringen, geen service! #Ditzo

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Nicole
05/06/2013
via twitter
Nicole (@_Nyquole)
thumbs down

Moeders hangt nu voor de 2e keer aan de lijn met #Ditzo. Het zijn niet alleen prutsers, nu worden ze nog onvriendelijk ook.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Nicole
05/06/2013
via twitter
Nicole (@_Nyquole)
thumbs down

Wat een prutsers bij de klantenservice van #Ditzo!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jacques Joosten
05/06/2013
thumbs up

@Ditzo Prima maatschappij. Scherp geprijsde, op maat #zorgpolis. Alles wat ik niet nodig heb, laat ik weg. Unieke polis! Nergens anders!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Woonboerderij Epe
05/06/2013
thumbs up

@Ditzo Ziektekosten bij @Ditzo Prima maatschappij. Scherp geprijsde, op maat polis. Alles wat ik niet nodig heb, laat ik weg. Unieke polis!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
GüL
03/06/2013
via twitter
GüL (@turkish_rose)
thumbs down

@Ditzo Ik heb ook zo’n verzekering maar het word niet vergoed inbraak dat is gedaan by my belachelyk!Ditzo is niet goed!!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
GüL
03/06/2013
via twitter
GüL (@turkish_rose)
thumbs down

@Ditzo Ik ben helemaal niet blij met de autoverzekering van ditzo ze willen by vergoedingen dr onderuit komen!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
annoniempje
30/05/2013
thumbs up

@Ditzo De grootste complimenten voor Ditzo wat betreft schade afhandeling. In 1 woord SUPER Een heel tevreden klant.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Arjan Elsinga
28/05/2013
thumbs up

…. Gelukkig alles goed geregeld bij DitZo. Kost mij niets, goede en snelle service en geen terugval in no-claim. Top!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Henk Kik
26/05/2013
via twitter
Henk Kik (@henkkik)
thumbs down

@030Caro Dit! Verzekeraar #ditzo weigert betalen ggz DBC nota patiënt die gebruik maakt van privacy verklaring. Schande! via @psychologen33

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Paul-Michiel Koning
26/05/2013
thumbs down

@Ditzo waarom is er nog geen android app om online te declareren? Android is al lange tijd veel wijder verspreid dan IOS!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Paul-Michiel Koning
Geen oordeel
26/05/2013

@Ditzo waarom moet ik een bloedonderzoek zelf vergoeden als de huisarts daar opdracht toe heeft gegeven?

Nuttig? Ja   Nee

Fahad Soekhai
24/05/2013
thumbs down

@Ditzo Op 10 mei is mij een belofte gedaan mbt tot de zaak. De zaak zou spoedig worden afgehandeld – inmiddels zit ik 14 dagen verder..

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Liedeke Vis
23/05/2013
thumbs down

#ditzo weigert betaling ggz DBC nota’s van cliënten die gebruik maken van privacy verklaring ondanks veel telefoontjes, Schande!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Bad luck seal
Geen oordeel
22/05/2013

@aleytard ft UN hi I in by

Nuttig? Ja   Nee

Sjefkuh
18/05/2013
thumbs down

Maak je een afspraak met @Ditzo over een eigen bijdrage zorgverzekering en dan moet je het alsnog ineens betalen. Overstappen dan maar!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Roelfien
18/05/2013
via twitter
Roelfien (@Roelfienm)
thumbs up

Na zoektocht op internet voor vergelijkbare polissen ga ik alles overzetten naar @ditzo ,die tot nu toe heel transparant en duidelijk is.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Dan
17/05/2013
via twitter
Dan (@D4nMan)
thumbs up

De declaratie-app van #Ditzo, wat werkt die prettig en snel. Top!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
marjoleinroes
16/05/2013
thumbs up

@Ditzo Veel dank! Dit vind ik dan weer wel een mooie vorm van snelle, online hulp!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores

Ditzo ervaringen

Heeft u ervaringen met Ditzo en wilt u deze delen, dan bent u op het juiste adres. Op Overstapervaringen.nl kunt u Ditzo beoordelen op diverse aspecten zoals algehele indruk, tarieven, eerlijkheid, overstapproces, service, klachtenafhandeling, kwaliteit, facturatie en meer.
4

Bekijk aanbiedingen

Top 5

scores

Algehele indruk
Hoogte premie (prijs)
‘Eerlijkheid’ product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Polisvoorwaarden
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?
44 positief – 135 negatief
Ditzo 2.01 stars 186 reviews