Exacte woorden
Titel
Content
Artikelen
Pagina's
Categorie
Blog
Energie
Geen categorie
Internet
Mobiel
Nieuws
Verzekeren

FBTO

FBTO is een verzekeraar die opgericht is in 1956. De afkorting FBTO staat voor Friese Boeren en Tuinders Onderlinge. Zo’n 50 jaar geleden was FBTO de eerste Nederlandse direct writer. FBTO heeft verschillende verzekeringen in de aanbiedingen voor de auto, huis en uw persoonlijke spullen. Het is bij FBTO mogelijk om volledig je eigen verzekering samen te stellen. FBTO is een onderdeel van Achmea, de grootste verzekeraar van Nederland. De thuisbasis van FBTO is Leeuwarden. FBTO heeft ongeveer rond de 500.000 klanten en 450 werknemers.

FBTO ervaringen

Geef FBTO een beoordeling

203 FBTO ervaringen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algehele indruk( Klik sterren om te beoordelen )
Hoogte premie (prijs)
'Eerlijkheid' product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Polisvoorwaarden
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?

arashy
13/01/2017
via website
thumbs down

Mensen doe geen zaken met FBTO!
In 2015 hebben we onze eigen risico van 2 keer een bedrag van 14.53 en 14.66 aan FBTO betaald eentje op 29-12-2015 en de andere op 25-11-2015 vervolgens een brief van Syncasso(deurwaarder) dat die bedragen nog open staan, Fbto gebeld en bewijzen getoond en het zou verder afgehandeld worden door hun dus nergens zorgen over maken, paar maanden later weer een brief deurwaarder voor een rechtbank zitting over het zelfde kwestie, weer heen en weer gebeld en bij fbto klacht ingediend en weer zou het geregeld worden want er was inderdaad op tijd betaald,8 maanden later dus nu kreeg ik van mijn werkgever te horen dat er loonbeslag is van deurwaarder voor ja hoor dezelfde kwestie, nu na 100 mails en 100 belletjes verder, wordt er gezegd dat het wel terecht is want ik had maar op de zitting aanwezig moeten zijn, want ik heb wel betaald maar de deurwaarder kosten( 547 euro) moeten nog wel betaald worden, er wordt gezegd dat een bedrag niet op tijd is betaald namelijk 14,66 is bij hun als betaald genoteerd op 1 April 2016 terwijl ik met bewijs(bank afschrift) laat zien dat het 25-11-2015 is betaald. ze willen maar niet luisteren en terwijl ze wel excuses aanbieden dat ze onze eerste klacht niet goed hebben afgehandeld dus zo krom dubbelzinnig, je voelt je machteloos terwijl je helemaal gelijk hebt, dit zijn gewoon criminele praktijken in mijn ogen, over de rug van hardwerkende mensen op deze manier geld verdienen, door mijn loonbeslag staat mijn baan op het spel omdat mijn baan gevoelig is en eist een gezonde financiële situatie, ik ga hier werk van maken , zal een advocaat in dienst nemen en via sociaal media en alle andere kanalen mijn stem laten horen en Nederland waarschuwen voor een amateuristische en onprofessionele bedrijf dat FBTO heet. ik zal ook geen genoegen nemen met een excuus.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
rds
Geen oordeel
29/07/2017
via website

Gelijke ervaring als het eerste commentaar: heel slechte mensen.

Na 2 jaar plotseling loonbeslag door Syncasso; alle premies 2015 voldaan.

Bewijzen aanwezig, maar ze geven nergens om.

Wie pakt ze aan ?

FBTO Zorg is criminele organisatie.

Geen enkele ster waardig.

Nuttig? Ja   Nee

Kees
06/01/2017
via website
thumbs down

Gooien bij het minste geringste met incassoprocedures en incassokosten. En zijn totaal niet geneigd om mee te denken of te zoeken naar een oplossing.
Ik doe mijn best om zo snel mogelijk van deze club factuurterroristen af te komen!!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Scrolllock
13/12/2016
via website
thumbs down

Onlangs telefonisch een inboedelverzekering afgesloten. Een belangrijke voorwaarde van mij was de dekking van schade door eigen huisdier(en) De verkoopster vroeg dit (op mijn verzoek) nog na aan een collega. Schade door eigen huisdieren zou onder de voorwaarden vallen.

Twee maanden later had de hond de bank kapot genaakt. Het indienen van de claim bleek niet mogelijk omdat de schade door onze eigen hond was veroorzaakt???

De mensen van de reguliere klantenservice zijn erg aardig en helpen je graag verder. De werknemers van de afdeling “claims” zijn een stuk minder vriendelijk en het niveau van de klachtenafdeling is ver onder de maat!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
J
03/12/2016
via website
thumbs down

Ik heb een zorgverzekering al 2 jaar bij FBTO gehad. Mijn ervaring is niet positief, omdat niet alles vergoed wordt bij hun. Pas geleden had ik een behandeling nodig, die door de chirurg uitgevoerd moest worden. FBTO wil dit niet vergoeden. Ook al had ik een verwijsbrief van de huisarts willen zij dit niet vergoeden. Ik heb bezwaar gemaakt tegen de beslissing maar FBTO wil de behandeling niet vergoeden! Als klant ben ik zeer teleurgesteld met FBTO en vindt dat ze heel onvriendelijk en onpersoonlijk zijn tegen de klant. Het enige wat ze wel vergoeden zijn mijn tandarts kosten met aanvulde tand verzekering, maar dit vind ik niet genoeg. In 2017, vervalt mijn collectiviteitskorting en moet ik €117 euro gaan betaling voor mijn premie. Dit vind ik te duur voor een zorgverzekering, die niet alles wil dekken en dus stap ik over!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
remy
04/03/2016
via website
thumbs down

Wat een slecht bedrijf een afrader voor iedereen ! als je de eerste factuur niet betaald besteden ze het meteen uit aan een incasso bureau. Ik betaal per maand 90 euro plus incasso kosten direct na 1 keer niet betalen is dit een totaal bedrag van 320 euro geworden!!! schandalig ik ben al 2 jaar klant altijd op tijd betaald.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Enjoy! the good life
15/12/2014
thumbs down

Zucht. Maar wéér contact opnemen met FBTO wanneer mijn tandartsfact betaald wordt en wanneer ik antwoord op mijn klacht krijg @FBTOWebcare

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Hart van Leeuwarden
14/12/2014
thumbs down

@Klacht @FBTO Kan mij daar niet in vinden tot nu toe maanden bezig met FBTO en klacht nog niet opgelost alleen erger gemaakt.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Sjoerd Klarenbeek
11/12/2014
thumbs down

@FBTOWebcare ik probeerde net een nota in te dienen met de FBTO app maar het werkte niet. In de Appstore veel soortgelijke meldingen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jeroen Daudey
22/11/2014
thumbs down

Nieuwe #fbto zorg polis binnen. Je bent nergens meer voor verzekerd maar betaald meer!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Martin Berghorst
21/11/2014
thumbs down

#FBTO oplichters ik dacht een restitutiepolis te hebben. Nergens in de e-mail staat dat ik een naturapolis heb. Schande, weg ermee

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Manon van Rooijen
21/11/2014
thumbs down

@FBTOWebcare we zullen zien of #FBTO nog steeds de beste voor mij is. #Netjes vind ik het allerminst

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Gerard Adelaar
18/11/2014
thumbs down

Misleiding. ‘Bij FBTO heb je altijd vrije keus van je zorgverleners. Of je nu een naturapolis of restitutiepolis hebt.’ @Zorgautoriteit

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
AM
17/11/2014
via twitter
AM (@AMweb_nl)
thumbs up

FBTO heeft vooralsnog goedkoopste zorgverzekering: Van de partijen die tot nu toe hun zorgpremie naar buiten h… http://t.co/jJHCP2vEn3

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Annet van Rijssen
13/11/2014
thumbs down

Wow, even een heads up van @FBTO over afschrijving groot bedrag was fijn geweest… #genantmomentinsupermarkt Niet heel klantvriendelijk…

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Van Dalen
11/11/2014
via twitter
Van Dalen (@Sabio_VD)
thumbs up

Goed gesprek gehad met Marja van de #FBTO.
Zo’n goede zorgverzekering hè met die keuze modules.
Goedkoop en goede bereikbaarheid, #TOP

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Chantal Melser
05/11/2014
thumbs down

Aardige verzekeringsmensen hoor, maar toch vervelend dat ik ze na iedere rekening van de ortho weer moet bellen #Fbto #fail

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Vogelvrije Huisarts
29/10/2014
thumbs down

FBTO #Achmea: 2x langs gaan bij een terminale patiënt: wordt maar één visite vergoed en de ander afgewezen. Goed zorgstelsel hè?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
MGDF
22/10/2014
via twitter
MGDF (@MGDF62)
thumbs down

15 werkdagen kost het @FBTO om te verwerken dat ik geen mails meer van hen wil ontvangen, meldt het bedrijf mij. Idioot lang toch?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Karin Hornstra
14/10/2014
thumbs up

Wow! Geen irritant bandje met keuzemogelijkheden, geen wachttijden, direct een medewerker aan de telefoon met verstand van zaken. Top #FBTO

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jolanda
08/10/2014
via twitter
Jolanda (@Pirenzo)
thumbs up

Een pluim voor de schadeafdeling van @FBTO @FBTOWebcare. Volgens mij begrijpt dit bedrijf waar de behoefte ligt van de consument!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Melanie Stapelkamp
30/09/2014
thumbs up

Klantvriendelijkheid 100%. Bedankt! @FBTO

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Tolga
24/09/2014
via twitter
Tolga (@Tolga90)
thumbs down

wat een brok ellende is: @FBTOWebcare zeg.. Door hun fout bouw ik nu geen 5 jaar schade vrije jaren op. Voor mij geen #FBTO meer.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Rik Vroege
19/09/2014
via twitter
Rik Vroege (@RikZelf)
thumbs down

Wat een buitengewoon onsympathieke brief van #fbto. Straks bijbetalen, als je geen emailadres opgeeft? #arrogantie http://t.co/2m6eikbQQN

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Frank Verbrugge
19/09/2014
thumbs up

@JudithSalentijn @FBTO Absoluut, door de service denk ik gewoon: ik blijf heel mijn leven klant bij FBTO! 100% tevreden 🙂

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
MagiQsoft
16/09/2014
thumbs down

Standaard verhaal terug na klacht bij @FBTO Wat een waardeloze zorgverzekeraar, helaas nog paar maanden wachten voor ik kan overstappen

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Leonieke Hartmanns
12/09/2014
thumbs up

Autootje is weer netjes! Dure schade hoor, zo blij met mijn all-risk verz bij FBTO! Vervangende auto mee, geen eigen risico… Heerlijk!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Sharon
01/09/2014
thumbs down

Hè ja leuk, stap je eind vorig jaar over naar een nieuwe zorgverzekeraar @FBTO Blijft je oude (@VGZ) ook nog geld innen #ikrekenhetnietgoed

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Mark Snijder
29/08/2014
thumbs down

Ben helemaal klaar met die automatisch gegenereerde antwoord-mails van @FBTO Echt persoonlijk aandacht voor klant is er niet! #overstappen

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Nienskaja
26/08/2014
thumbs down

Wat is ’t nut van modules aan&uitzetten wanneer je ze nodig hebt als dit voor “Tand” niet geldt? Comm. rondom die 6 mnd ONDUIDELIJK!!!

Zes maanden wachten tot je hem weer kon aanzetten, zo kwam het over. Maar na bellen blijkt het eerst 6 maanden premie betalen zijn voordat je gedekt bent! Oftewel: module altijd aan laten staan! Het is ook niet zo dat ik 3mnd na uitzetten nog gedekt ben #oneerlijk

Wat ‘n waardeloze regel omtrent deze module. Zou anders over gecommuniceerd moeten worden, DUIDELIJKER. En regel moet eerlijker! #fail

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Eugenie Sichterman
14/08/2014
thumbs down

Wat een K*T verzekering is FBTO. krijg een brief over een achterstand, blijken zij hun administratie niet op orde te hebben. # BOOS

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jan Rijkes
11/08/2014
thumbs up

Net thuisgekomen na heerlijke #vakantie. Trof overstroomd toilet en schade aan houten vloer aan. @FBTO gebeld. Begrip en actie #service

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Nadine van Spanje
07/08/2014
thumbs up

Yogamatje bestellen op kosten van de #FBTO omdat ik 18 word! Thanks 🙂 #bol.combon

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
J00ST
05/08/2014
via twitter
J00ST (@__jvs__)
thumbs down

@FBTOWebcare Kan nu al een week niet inloggen in MijnFBTO; @fbto zegt dat het gwn zou moeten wrkn en laat het daarbij… #fbto #lastig

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
sjoukevds
27/07/2014
thumbs down

Net even @fbto autoverzekering nagekeken …. jongens jullie maken wel echt woekerwinsten! Kortom veel en veeeeeeeel te duurrrrrr…

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Joleen Dannenburg
25/07/2014
thumbs up

Wat ontzettend attent van@FBTO, zo voel je je als klant weer speciaal! #bedankt! http://t.co/0TqwCVW5OX

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Saske de Schepper
24/07/2014
thumbs down

FBTO zegt: “kies je eigen zorgverlener.” En ondertussen krijg je bij je huidige tandarts minder vergoed omdat ‘ie niet onder contract staat.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Morris Lane
22/07/2014
thumbs up

Beste verzekeraars, neem eens een voorbeeld aan @FBTO ! Veel beloven & nog meer doen ipv veel beloven en weinig doen #fbtopowerrrrrr

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Melvin Peeters
16/07/2014
thumbs up

Erg prettig geholpen door @FBTO vandaag! Groningse nuchterheid, gewoon goede service. 🙂

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Nathaly van der Zee
02/07/2014
thumbs up

@FBTO Erg bedankt voor jullie goede service vanmiddag (de heer Sinnema) bij de afhandeling van een schade! #service #tevredenklant

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jacoby Mensinga
01/07/2014
thumbs up

Mag gezegd worden, mevrouw van @FBTO hielp mij zo goed en vriendelijk aan reisverzekering dat ik de premie vergeten ben te vragen. #blij

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Tiny Oostindie-Bos
23/06/2014
thumbs down

Leuk #FBTO ben je 2 jaar verzekert krijg je toch geen vergoeding voor ooglidcorrectie.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Wouter Verschuur
05/06/2014
thumbs down

@FBTO. Dank. Vertrouwen is totaal weg! In december telefonisch toezeggen zodat wij overstappen en nu je keutel intrekken. misselijkmakend!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Anastasia
24/05/2014
thumbs down

@FBTOWebcare hebben jullie echt 10 dagen nodig om antwoord te geven op een mail?!! #fail #schandalig #smh #fbto #tijdvooreenanderezorgverz.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Fozz
23/05/2014
via twitter
Fozz (@FozzyNL)
thumbs down

Verzekeringsbedrijven zijn niet echt bereid te helpen. Kleine lettertjes sluiten uit wat ik nodig hebt. #FBTO afrader!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Herwin Wevers
10/05/2014
thumbs down

Eerste ervaring met mijn nieuwe zorgverzekering FBTO is geen goede. Zorgkosten buitenland niet vergoed.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ilse Harmelink
24/04/2014
thumbs up

FBTO behandelt email met zelfde snelheid als webcare. Wauw. Dat is vooruitgang #trots #fbto #marketing complimenten voor webteam daar.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Bob et Iris
15/04/2014
thumbs down

#FBTO #service een nul, #vriendelijkheid een nul, #klantvriendelijkheid dikke nul! Onderdeel van #Achmea.
Ik zeg NIET doen!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Carliefje
28/03/2014
thumbs up

@FBTO net zeer snel en prettig geholpen door jullie klantenservice #duimomhoog

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Teatrix77
13/03/2014
thumbs down

@FBTOWebcare Al vanaf 10-02 bezig om onrechtmatig afgeschreven geld van FBTO terug te krijgen. Na 3x contact mijn geld nog niet terug! #fail

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Richard Parker
11/03/2014
thumbs down

De “klantenservice” van @fbto en @FBTOWebcare is echt bedroevend slecht. Zou zich geen “service” mogen noemen… Is gewoon een zwart gat…

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Lieselotte
10/03/2014
thumbs up

Gebeld door FBTO, excuses gekregen van de vrouw die me naar mijn gevoel afsnauwde. Vond ik wel even fijn en netjes! Bedankt @FBTOWebcare 🙂

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Richard Parker
10/03/2014
thumbs down

.@FBTO maakt het ID-fraudeurs erg makkelijk en laat klanten vervolgens stikken. Melding gedaan bij het CMI van ID-fraude. @FBTOWebcare

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
melanie van Rijn
07/02/2014
thumbs up

Door een fout van de Eneco liepen we subsidie van de zonnepanelen bijna mis. Door de service van FBTO komt het in orde.Top fbto complimenten

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Dennis van der Stelt
06/02/2014
thumbs down

Wat een eigenwijze meid net bij FBTO Rechtsbijstand zeg. Leer eens luisteren naar klanten! Ik wijs ze op regels die ze zelf niet snapt.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Daniel
05/02/2014
via twitter
Daniel (@SwoleDan)
thumbs down

Gvd zeg, kut fbto beetje 300€ van mn rekening af, ben geen klant meer mongolen

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
R.
05/02/2014
via twitter
R. (@RoelandV_)
thumbs up

Props voor @FBTO hoe makkelijk je online een nota kan declareren. Foto maken, aan wie overmaken en toedels. +1

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Geert Jan Dirven
29/01/2014
thumbs down

@FBTO telt declaraties van vorig jaar mee dit jaar; boeven! Had ik dat geweten was ik natuurlijk geswitcht nu kan dat niet meet: #opgelicht

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Cathelijne Hornstra
22/01/2014
thumbs down

#FBTO dekt geen valschade aan spullen. Staat niet vermeld in de polisvoorwaarden. Niet de juiste inboedelverzekering met een kleuter thuis!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Rona Montana
21/01/2014
thumbs down

Klantenservice @FBTO tot half 6 bereikbaar voor mijn vraag.. dan een mail sturen 10 dagen wachten tot ik antwoord krijg #klantvriendelijk

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Fredd¡e
16/01/2014
thumbs down

Fbto opgezegd en allang over naar zilveren kruis sturen die fbto mafklapperds een aanmaning voor deze maand #fbto #waardeloos #prut

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Arjan van der Meer
10/01/2014
thumbs down

#fbto Waarom staat er boven brieven een rechtstreeks nummer, dat al uren onbereikbaar is, omdat het ‘zo druk is bij fbto’ #stom

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Charice
10/01/2014
thumbs up

Top service bij de FBTO. Erg blij mee!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Marcel Hogenhout
10/01/2014
thumbs up

Zo, al m’n verzekeringen weer over gezet naar vertrouwde, duidelijke en vooral innovatieve #FBTO

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Matthijs Koorn
08/01/2014
thumbs down

@FBTO welke kalender gebruiken jullie? Brief zeg 17/1 schrijven we af maar gebeurt op 6/1. #rente #jammer #workingwithprofessionals

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ратяicк Нεиdяiкsεη
05/01/2014
thumbs down

Ongelofelijk hoe slecht een site kan werken. Gewoon een wijziging accepteren terwijl gebruiker nog in stap 1 van 3 zit. #FBTO

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Martijn de Vos
04/01/2014
thumbs down

Zo ver zinken dat je slechte moppen begint te vertellen tegen de mevrouw van het bandje… #fbto #wacht

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Bert Niewold
03/01/2014
thumbs down

Vandaag voor de 4e keer aan het lijntje gehouden door #FBTO inzake teruggave eigen bijdrage. Gaat al drie maanden zo.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Mathijs
03/01/2014
via twitter
Mathijs (@mathijs4u)
thumbs down

#FBTO wat een ballentent, ik zal blij zijn als ik bij ze weg ben. Klantenservice kunnen ze beter afwimpelservice noemen!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Marjolein H
27/12/2013
thumbs up

@FBTO ik werd vanochtend telefonisch ontzettend vriendelijk en goed geholpen! Kerstgedachte? Of gewoon klantvriendelijk? TOP!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Eva Van Der Meer
27/12/2013
thumbs down

Lekker dit, na veel gedoe een klacht ingediend bij @FBTO, wordt er nieteens op gereageerd. Voelt niet echt alsof ik serieus genomen wordt…

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Annemieke Ligt
23/12/2013
thumbs up

@FBTO absoluut tevreden over jullie! Gemak en service zijn goed! als ik overstap is het afweging in vergoedingen, blijft altijd lastig 😉

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Johan Vlemmix
23/12/2013
thumbs down

@FBTO alle nieuwe klanten kunnen direct van de module gebruik maken …bestaande klanten moeten een half jaar wachten …heel raar

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Marije Buursma
23/12/2013
thumbs down

Bedankt @FBTO! Bestaande klant sluit nieuwe verzekering af, 6 maand wachttijd. Nieuwe klant doet hetzelfde, geen wachttijd. #discriminatie

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
John Oonincx
23/12/2013
thumbs down

@89_Amy Bovendien blijkt Menzis een stuk voordeliger, zelfs met aanvullende tandartsverzekering, die hadden we bij FBTO niet…

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Marky Mark
20/12/2013
thumbs up

@tasvolverhalen Wij blijven lekker zitten bij de beste en goedkoopste. #FBTO eigen zorgverleners kiezen en allerhande modules aan/uitzetten

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Aike van der Ploeg
15/12/2013
thumbs up

@FBTO we hebben al jaren een klik en bij mij nog steeds geen behoefte naar een ander over te stappen 🙂 #tevredenklant

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Thijs van der Schee
14/12/2013
thumbs down

Mijn huidige verzekering @FBTO was jarenlang de goedkoopste voor mij maar @Anderzorg scheelt 200 euro op jaar basis! Addertje? #dtv

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Manon Erich
13/12/2013
thumbs up

Ik ben net prima geholpen door een klantenservicemedewerkster van @FBTO. Dat mag ook gezegd worden.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jasper Janssen
07/12/2013
thumbs up

Complimenten aan @FBTO klantenservice voor de goede en snelle afhandeling van een melding van verkeerd emailadres.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Lia van der Goot
06/12/2013
thumbs up

“Trots!@VincentdeVlugt: Schade gemeld bij@FBTO. Complimenten voor de snelle service, geen wachtrijen en mensen die je direct verder helpen!”

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Peter v Amersfoort
30/11/2013
thumbs up

@CorrieNL Ik ben vorig jaar overgestapt naar #FBTO en heb daar geen spijt van gehad, blijf dit jaar dan ook plakken 😉

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jaike de Boer
30/11/2013
thumbs up

Na vele foutmeldingen, toch eindelijk overgestapt! Hallo goedkope #premie ! @FBTO

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Timo de Vent
29/11/2013
thumbs down

Ik snap er niets van. De FBTO doet allemaal dingen met afschrijvingen die nergens op slaan. Geen communicatie om dat te verduidelijken.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Carola
28/11/2013
thumbs up

Hoppakee. Overgestapt met zorgverzekering naar @FBTOWebcare @FBTO scheelt best veel premie!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Heleen van Doorn
27/11/2013
thumbs down

#Fbto of #Zilverenkruisachmea.Wat een prijsverschil volgend jaar.Wordt switchen 🙂 of #Vegapolis als aanbod kookboeken ook dit jaar geldt?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Justin
22/11/2013
thumbs up

Mijn auto hersteld zonder enig voorschieten of andere rompslomp!! #FBTO is de beste verzekeraar op dat gebied! Dank #FBTO!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Suzanne
21/11/2013
thumbs up

Complimenten voor de @fbto!!! Ze spreken je gewoon aan met u. En vragen 3x als ik nog vragen heb !! Top service!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Mijndert Stuij
18/11/2013
thumbs up

Toch eens van mijn luie reet gekomen en mijn zorgverzekering naar @FBTO overgebracht. Scheelt 408 euro per jaar. Jawel.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Marlies Feenstra
16/11/2013
thumbs up

Zomaar een kadootje van @FBTO. Welkom Snoef! #klantvriendelijkstebedrijfvannederland

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Patrick Mackaaij
15/11/2013
thumbs up

Gebeld met @FBTO wegens aanbod andere goedkopere verzekering. Geen korting helaas, wél tophulp in het vergelijken op detail. Ik blijf 🙂

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Erica Rolevink
14/11/2013
thumbs up

superblij! FBTO heeft m’n premie verlaagd, ben nu €6,- goedkoper uit in de maand 😀 #FBTO #bedankt

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Bram
14/11/2013
via twitter
Bram (@bram55)
thumbs down

Grappenmakers bij de #FBTO. Krijg een mailtje dat het goedkoper gaat worden maar moet helaas haast 5euro per maand meer betalen!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Zjanette
13/11/2013
via twitter
Zjanette (@Zjanette)
thumbs up

@Eyskonijn FBTO is 88,50 en dat is een prima prijs voor een basisverzekering.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Zjanette
13/11/2013
via twitter
Zjanette (@Zjanette)
thumbs up

@Eyskonijn Verstandig. Voorzover ik nu kan beoordelen is FBTO een hele goeie. Maar we wachten de goedkoopste nog even af.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
iSuuz
13/11/2013
via twitter
iSuuz (@iSuuz)
thumbs down

Zo. Weer weg bij @FBTO! Ik kan die geintjes van hun niet waarderen…

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Maria van de Groep
13/11/2013
thumbs down

@FBTOWebcare Bedankt voor de info. De wachttermijn is voor mij een reden om niet over te stappen naar FBTO. Jammer.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Maria van de Groep
13/11/2013
thumbs down

#FBTO: Modules aan of uit zetten. Jaja….. Soms moeten modules 24 maanden aan staan om er gebruik van te kunnen maken! #misleiding #fail

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Lilian Bonnema
12/11/2013
thumbs up

Goed nieuws! Ook volgend jaar geven @ProLife en @Agis en @FBTO een vergoeding voor de Lady-Comp!! Wanneer volgen andere verzekeringen??

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Rosanne
12/11/2013
via twitter
Rosanne (@Roosixxx)
thumbs down

#FBTO, neem meer mensen aan, ik sta al een half uur in de wacht!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Dennis op de Weegh
11/11/2013
thumbs down

Wat een achterlijk grote website heeft FBTO. Meeste klanten zijn blind?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Camping de la Paz
07/11/2013
thumbs down

Na ruim een week wachten nog niks gehoord van #FBTO ’s expertiserapport. Op mail wordt ook niet (meer) gereageerd. Gaat weer lekker zo!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Marjon Visee
07/11/2013
thumbs down

@FBTO Zouden jullie zo vriendelijk willen zijn om de zorgverzekering af te schrijven? Ik maak me nogal zorgen ondertussen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Roel Vinkes
06/11/2013
thumbs down

#fbto Inloggen gaat niet echt lekker vandaag! En de nieuwe site: mwah, Niet echt mooi, veel te grote blokken.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
ITDS
06/11/2013
via twitter
ITDS (@ITDSgroep)
thumbs up

Mooi voorbeeld van co-creatie: #FBTO ontwikkelt door klant bedachte motorverzekering http://t.co/NdEOMKeVMZ

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jeroen van Wissen •̪
03/11/2013
thumbs down

Na het zien van de nieuwe @FBTO website wil ik alleen maar hard schreeuwend wegrennen. Dat zal een nachtmerrie worden komende nacht ..

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
M*H
01/11/2013
via twitter
M*H (@mholscher1988)
thumbs up

Topservice van #fbto binnen een half uur uitgebreid antwoord op mijn vraag. Geweldig jongens, bedankt! @FBTOWebcare @FBTO #rechtsbijstand

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Tijmen Duijzer
26/10/2013
thumbs down

@FBTO MijnFBTO werkt niet. En de nieuwe site wordt getoond in tablet formaat, ook op de PC

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Harry Stuurman
22/10/2013
thumbs up

@FBTO top! Voor de rest ben ik een enorm tevreden klant 🙂

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Harry Stuurman
22/10/2013
thumbs down

Het lettertype op de site van @FBTO is opeens zó groot dat ik op 5 meter afstand van mijn scherm moet gaan zitten om het te lezen! #onhandig

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Dyls
22/10/2013
via twitter
Dyls (@DylanHummel)
thumbs up

Overigens wel nette klantenservice bij fbto.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Dyls
22/10/2013
via twitter
Dyls (@DylanHummel)
thumbs down

Ugh… Dat FBTO weet ook wel weer op de mooiste tijden hun geld te innen. Kan ik daar weer achteraan.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Gorch Foth
21/10/2013
thumbs down

#fbto heeft echt een verschrikkelijke website!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Marieke Overeem
18/10/2013
thumbs up

Opnieuw blij met de goede service van @FBTO #autoverzekering goed advies en snel geregeld.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Bob van Opstal
17/10/2013
thumbs up

Mooi initiatief FBTO: consument krijgt inspraak bij productontwikkeling. Soort Kickstarter voor verzekeren: voldoende vraag leidt tot aanbod

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Remy da Thesta
16/10/2013
thumbs down

Volgens mij heeft http://t.co/FyjgeOUJOH veel klachten gehad over een te klein lettertype, wat een verschrikkelijk lelijk design zeg.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Thomas.
04/10/2013
thumbs down

Juist ja. Eerst zeggen ze je dit&vervolgens dat. @FBTO -leer je klantenservice de regels goed, zodat ze je klanten direct goede info zeggen!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jarno Nijboer
02/10/2013
thumbs down

En de award voor de allerslechtste usability/werking van een website gaat naar @FBTO!!! #Met10VingersInDeNeusOpSloffenEnMetRollator #kapoet

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jorrit Lang
24/09/2013
thumbs up

De @FBTO zorgdeclaraties zijn met App echt super makkelijk. Top Customer Journey!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Edwin Cornet
20/09/2013
thumbs down

@ikke_mij_deze nog@nooit zo klantonvriendelijk behandeld #fbto fail

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
John van der Heiden
20/09/2013
thumbs down

Je auto bij @FBTO verzekeren is geen probleem, maar opzeggen…….dat is een heel ander verhaal. Laatste keer dat ik daar is afgesloten heb!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Edwin Cornet
20/09/2013
thumbs down

Gratis telefonisch je verzekering opzeggen #fbto #fail #hebben toch handtekening nodig…#snapernietsvan…#iemand zelfde ervaringen? #dtv

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Edwin Cornet
20/09/2013
thumbs down

Staaltje drama! #fbto wil overlijdingdrisicoverzekering stilzwijgend met 5 jaar verlengen. #fail #trosradar #alleen schriftelijk opzeggen!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Folkert Koopmans
18/09/2013
thumbs down

Een reisverzekering van @fbto dekt geen schade als je thuis op de oprit je vakantiespullen aan het uitladen bent en er gaat iets stuk. #raar

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Arjan Groen
17/09/2013
thumbs down

Wat een verschrikkelijk slechte website van @FBTO 3x dezelfde gegevens invullen, verplicht account aanmaken, geen bevestiging van de “deal”

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
CarlaVaandrager
16/09/2013
thumbs down

“@Odine82: Mooi om te zien dat de “nuchtere verzekeraar ” @FBTO bij een diefstal het vooral zichzelf makkelijk maakt #fail” zonder poespas

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Demi Yarena
11/09/2013
thumbs down

@FBTO Ik vind het nu na 2 weken wel is tijd dat mijn zorgkosten gestort gaat worden. Duurt echt te lang.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ren
06/09/2013
via twitter
Ren (@Renchanz)
thumbs down

FBTO webcare is huilen met de pet op.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Mijndert Stuij
06/09/2013
thumbs down

@FBTO zorgt er mooi voor dat ik (bijna) al mijn verzekeringen naar jullie verplaats. Hoorde dat er een overstapservice is. 🙂

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Mijndert Stuij
05/09/2013
thumbs up

Het kan nog, uitstekende customer service. Je belt @FBTO en krijgt METEEN een echt persoon aan de lijn die weet waar ze over praat. Top!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Mare Straetmans
05/09/2013
thumbs up

En auto lek….gelukkig dankzij top @FBTO service is ie opgehaald en hoor ik wel vd garage wat er moet gebeuren…relaxed..vandaag metro 🙂

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
mr. John Lapré
03/09/2013
thumbs up

Hulde aan @FBTO, wat een TOPverzekeraar. Mag best eens gezegd worden! Perfecte service, coulant en menselijk.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Bas Scholtens
27/08/2013
thumbs down

@FBTO Lekker is dat! Wacht al 3 weken op schade vergoeding. Wordt me nu pas verteld dat er nog een formulier mist!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Bas Scholtens
27/08/2013
thumbs down

@SturingOptiek wanneer je bij de #FBTO verzekert bent krijg je in ieder geval geen vergoeding. #verzekerenkunjezelf

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Martijn Harman
27/08/2013
thumbs up

Na een goed gesprek er toch uitgekomen met de @FBTO! Getuigt toch van een goede klantenservice!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ans
27/08/2013
via twitter
Ans (@AllesofNooit)
thumbs up

Zooo… Ik heb het geld voor een andere tablet binnen… Vlot geregeld FBTO! Kan niet anders zeggen. #blijmee #dochternogblijer

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Joep Kolijn
23/08/2013
thumbs up

Complimenten voor @FBTO voor de afhandeling van de extra kosten wegens ziekte op reis.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Paul Bordewijk
23/08/2013
thumbs down

#FBTO stuurt mij mailtje over eigen risico en verwijst daarin naar website die niet functioneert. Leve de ICT!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
iSuuz
20/08/2013
via twitter
iSuuz (@iSuuz)
thumbs down

Wat een hoop shitmails krijg ik toch van #FBTO. Zoveelste irritatiepuntje…

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Hans Snel
16/08/2013
via twitter
Hans Snel (@HansSnel)
thumbs up

Gedurfd: via @Onderling laat @FBTO ons meebeslissen over vergoeden van schades. Als 60% van min. 100 stemmers vindt van wel, vergoedt FBTO.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Pieter
16/08/2013
via twitter
Pieter (@HerrPiet)
thumbs up

Zo kan het dus ook, verzekering die een schade vergoed wat niet in de polisvoorwaarden staat. #fbto #klantenservice #blij

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Maxine Coenraad
14/08/2013
thumbs down

zit ik 10 minuten aan de lijn bij @FBTO , wordt er opgehangen!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Dianne
14/08/2013
via twitter
Dianne (@Diannehh)
thumbs down

Really?! Your site isn’t working #FBTO #goddammit

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
amarja niehof
14/08/2013
thumbs up

Vandaag voor het eerst een declaratie via de #zorgapp van #FBTO gedaan. Foto van rekening maken en versturen. Top!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Paul Zandstra
08/08/2013
thumbs up

@FBTO eerlijk kan gelukkig toch nog het langst duren, bedankt voor de medewerking 🙂

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Denise
07/08/2013
via twitter
Denise (@BaaneD)
thumbs down

dat je bericht krijgt van FBTO dat ze niet weten hoeveel schadevrije jaren je hebt. En dat je al vele jaren bij FBTO zit. #tja #kenjeklant

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Mariska Kruitbosch
06/08/2013
thumbs up

GEWELDIG!!!! Gekregen voor Tygo zijn eerste verjaardag vrijdag van @FBTO. Ontzettend bedankt!! #metzwangerschapookalcadeautjesgekregen

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Eveline
05/08/2013
thumbs up

En nog even een compliment voor @FBTO: vanochtend supergoed telefonisch advies gehad nav auto-inbraak. Thanks!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Suzanleydesdorff
05/08/2013
thumbs down

@FBTO (2/2) reden opzeggen langdurig contract was dat jullie na verhuizing me nare aanmaning stuurden. Emailtje toen wel te veel moeite?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Suzanleydesdorff
05/08/2013
thumbs down

@FBTO hoe kom ik toch van jullie spam af? Heb al meerdere malen me afgemeld, maar jullie blijven mailen? Ben inmiddels geen klant meer (1/2)

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Chinar
04/08/2013
via twitter
Chinar (@FineChinar)
thumbs down

@FBTO Ik heb mijn rekening netjes betaald. Nu heb ik schade en jullie zeggen dat ik niet verzekerd ben? Betaalbewijs is zelf al opgestuurd

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Hanneke Verbeek
01/08/2013
thumbs up

Complimenten voor @FBTO! Even wat verzekeringen daar afgesloten en elders stopgezet. Prima advies gehad en erg goed geholpen!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jos Hogenbirk
01/08/2013
thumbs up

Dikke plus voor @FBTO @FBTOWebcare , snel afsluiten online & goede telefonische helpdesk. Dat heb ik wel eens anders meegemaakt!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Dennis Switzer
29/07/2013
thumbs down

@FBTO Ik krijg op dit moment elke keer een time-out als ik jullie website benader. Is’ie offline??

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Susanne
26/07/2013
thumbs down

Fijn een woon en inboedel verzekering te hebben bij @FBTO . Dan weet je zeker dat je niet geholpen wordt!!! @ tijdvooreenandereverzekeraar

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Helga Boterman
24/07/2013
thumbs up

@FBTO wat regelen jullie onze zaken altijd goed bij autoschade, echt top mensen. Bedankt. Wij kunnen gewoon met vakantie dankzij jullie.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Babette Suijs
23/07/2013
thumbs up

@thyraxx dat is een goeie, zal meteen eens kijken. Al is de inboedelverzekering van FBTO wat kinderen betreft sober, maar ook niet duur 😉

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jacco Toma
22/07/2013
thumbs down

Wat een verschrikkelijke website van @FBTO. De app werkt niet, en een nota declareren via de website is onmogelijk. Knap hoor…

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Monique Lutz
22/07/2013
thumbs down

Kan geen verbinding krijgen met de app van @fbto om declaraties in te dienen. Is er iets mis?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Erik Visser
18/07/2013
thumbs down

En terugbelafspraken met schaderegelaar bij #FBTO en schade-expert van #Achmea worden niet nagekomen 2/2
@FBTOWebcare

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Gijsbert
17/07/2013
thumbs up

@FBTOWebcare Thanks, bewijs van goede services! #FBTO

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Anti FBTO
16/07/2013
thumbs down

#fbto #verzekeringen wat een #slecht bedrijf

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Anti FBTO
16/07/2013
thumbs down

#fbto #verzekeringen schamen jullie je niet voor je #beleid! #klant #onvriendelijk

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
ADV
11/07/2013
via twitter
ADV (@adv1967)
thumbs up

Net via een app van FBTO een rekening gedeclareerd bij mijn zorgvezekeraar. Het is een #wonder

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Cecile de Jonge
06/07/2013
thumbs up

Mooie knuffel gekregen voor Femke van #FBTO #bedankt @fbto

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Erica Rolevink
03/07/2013
thumbs up

FBTO is wel lief voor mij, want ik hoef voor die laatste 3 dagen van juni geen zorgpremie te betalen 🙂

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jorien Wiersum
01/07/2013
thumbs up

En de rekening gewoon met een foto van de factuur kunnen declareren. Indrukwekkend #fbto

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Martin Schijf
29/06/2013
thumbs up

Zeer tevreden met #fbto schadeafhandeling van in Ierse zee verdronken Garmin. Op eigen risico na volledig vergoed!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jacqueline Brauwers
24/06/2013
thumbs down

Ben trouwens erg benieuwd wanneer ik een reactie krijg van #fbto op mijn reactie dat ik nog geen reactie heb gehad op mijn reactie.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Amodarani ♥ Vincent.
24/06/2013
thumbs up

Wauw, altijd als je ergens na belt word je 20 min in de wacht gezet, gelukkig bij fbto niet.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Henk Kik
21/06/2013
via twitter
Henk Kik (@henkkik)
thumbs down

#FBTO 16-05 declaratie ingediend, 21-06 geen reactie. Bel:”computerstoring, niets toe te zeggen”. Bel #ZN, 16.45 niemand meer. #klantgericnt

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Erwin ten Hoorn Boer
21/06/2013
thumbs down

@FBTO ik kreeg op 20-06 rekening voor mijn eigen risico binnen. Betaalconditie 14 dagen dat vind ik kort zeker als hij op 14-06 is gedateerd

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Eva Ly
20/06/2013
via twitter
Eva Ly (@EvaLy2)
thumbs up

@PVBB_NL Ga gewoon naar @FBTO. Voordelig en klantvriendelijk.;-)

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Janneke Voortman
19/06/2013
thumbs down

@FBTOWebcare via mijn fbto is onze autoverzekering niet zichtbaar. Hoe kan dat?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Joey Visser
18/06/2013
thumbs down

Dan regel ik mijn hele verzekering online bij #FBTO, maar online opzeggen ho maar. #faal

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Joël van de Beek
17/06/2013
thumbs down

Fijn die verzekeringen. Scheel betalen maar wanneer er iets gebeurt zijn ze ineens niet thuis. #FBTO #Zuigt

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Esther Hehne 
16/06/2013
thumbs down

Krijg ik zo’n automatische felicitatiemail van FBTO. Daar heb ik een overlijdensrisicoverzekering. Toch beetje gek. Toch?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Stan van Eck
13/06/2013
thumbs down

Vandaag als verwacht excuses van #FBTO gehad. Declaratie wordt alsnog vergoed. Lag aan systeem. Systeembeheerder levert boel geld op daar.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Stan van Eck
11/06/2013
thumbs down

Grrr, al weer een zorgnota ten onrechte afgewezen door #FBTO. Zullen wel weer excuses volgen…

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Marijke
11/06/2013
thumbs down

Volgens mij ligt de #klantenservice van @FBTO te pitten. 17 Mei mail gestuurd, 24 mei herinnering en vandaag nog maar eens. #fbto #fail

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jorge Liauw Calo
07/06/2013
thumbs up

@FBTOWebcare Hi Jelle! Ontzettend bedankt voor de goede service en straks veilig op weg met FBTO 🙂

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Taco Verdo
06/06/2013
thumbs up

@FBTO Nu weet ik weer waarom ik bij jullie verzekerd ben! Zeer goede tip en service (die ik nog niet kende). Ga ik zeker gebruiken! #top

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Taco Verdo
06/06/2013
thumbs down

Helaas. Schade aan de motor door poging tot diefstal is voor eigen rekening. #KNMV, #FBTO en #Waarborgfonds kunnen niets betekenen. #baalt

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Erleyne Brookman
05/06/2013
thumbs up

@FBTO jullie zijn #goedbezig, app en webcare. Dat zijn dikke pluspunten. Komt zeker op mijn lijstje zorgverzekeringen voor 2014!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
cinderella
05/06/2013
via twitter
cinderella (@rella_s)
thumbs down

@FBTOWebcare Hoi FBTO, Jullie website is gewoon slecht ivm wijzigingen doorgeven. Voor de rest geen klachten hoor.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
cinderella
05/06/2013
via twitter
cinderella (@rella_s)
thumbs down

Ik wil graag de website van FBTO nomineren als slechtste website van het jaar.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
douwe tiemersma
03/06/2013
thumbs down

helaas… de beloofde mail van @fbto is niet gekomen. baal ik toch van… moet ik nu weer gaan bellen? /cc @FBTOWebcare

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ditte van Dulmen
25/05/2013
thumbs down

@fbto Is het mogelijk in te stellen dat ik post per e-mail ontvang, of iig 1 brief voor alle verzekering? Erg zonde van het papier!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Peter Haasdijk
25/05/2013
thumbs down

Twee weken geleden gestolen tuinstoelen gemeld bij @FBTO Nog steeds geen bericht of betaling ontvangen. Hoe moet dat nou met dit mooie weer?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Martijn de Vos
24/05/2013
thumbs down

en ik sta weer eens in de wacht bij de #klantenservice, dit keer #FBTO met wederom een rampzalig muziekje

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Patricia de Jong
24/05/2013
thumbs up

Voelde me wel heel jarig met de felicitatiemail van #fbto. Doen ze leuk!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Mike Ligtenberg
23/05/2013
thumbs down

vandaag meteen proef op de som genomen standpunt van FBTO is en blijft. Facturen die niet kloppen zijn probleem van de verzekerde.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Anita de Vos
22/05/2013
thumbs down

OMG…moet nu een prátende autoverzekering (serieus, zojuist op de radio. ..) mij ervan overtuigen een product bij FBTO af te nemen?!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Mireia Damwichers
22/05/2013
thumbs down

@fbto kreeg vandaag een totaal ongepaste agressief ‘humoristische’ applicatie voor mijn 3 jarige zoon. Dit wordt absoluut niet gewaardeerd

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Mitsy Haeck
22/05/2013
via twitter
Mitsy Haeck (@Mitsyh)
thumbs up

Hip, die FBTO zorgdeclaratie app.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Amodarani ♥ Vincent.
21/05/2013
thumbs down

word beetje gek van dat FBTO zo moeilijk moet gaan doen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
sjv
21/05/2013
via twitter
sjv (@saskiavalen)
thumbs down

25 minuten in de wacht bij @FBTO #fail and still counting…

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Quirijn Stuyt
21/05/2013
thumbs up

Even met de @FBTO aan de telefoon gehangen. Goede klantenservice, korte wachttijd. #waytogo

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Osman Uhali
18/05/2013
via website
thumbs up

Twee maanden geleden heb ik mijn autoverzekering overgezet naar FBTO. Twee weken later schade (best gecompliceerd). Prima advies en ondersteuning van de klantendesk van FBTO!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jorrit Lang
17/05/2013
thumbs up

@marjaruigrok De online mogelijkheden die ik zelf krijg bij #FBTO beveel ik wel af en toe aan 😉

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Charlotte Groven
16/05/2013
thumbs up

Verhuizing regelen. Bij @fbto is dat allemaal geen probleem Bedankt Rik! Niks te klagen over jullie service.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jan Peter
16/05/2013
thumbs down

@mjrijn @FBTO € 1200,- betaald voor zktverz eerste huisarts bezoekje kost me € 118,50 #opgelicht

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Brendan JansenodHaar
15/05/2013
thumbs down

@FBTO ligt mijnfbto eraf? Inloggen lukt niet, ook niet op iPhone app..

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores

FBTO ervaringen

Heeft u ervaringen met FBTO en wilt u deze delen, dan bent u op het juiste adres. Op Overstapervaringen.nl kunt u FBTO beoordelen op diverse aspecten zoals algehele indruk, tarieven, eerlijkheid, overstapproces, service, klachtenafhandeling, kwaliteit, facturatie en meer.
4.7

Bekijk aanbiedingen

Top 5

scores

Algehele indruk
Hoogte premie (prijs)
‘Eerlijkheid’ product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Polisvoorwaarden
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?
80 positief – 122 negatief
FBTO 2.35 stars 203 reviews