Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Artikelen
Pagina's
Categorie
Blog
Energie
Geen categorie
Internet
Mobiel
Nieuws
Verzekeren
4.6

Aanbiedingen

scores

Algehele indruk
Hoogte premie (prijs)
‘Eerlijkheid’ product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Polisvoorwaarden
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?
80 positief – 123 negatief

Top 5

FBTO

FBTO is een verzekeraar die opgericht is in 1956. De afkorting FBTO staat voor Friese Boeren en Tuinders Onderlinge. Zo’n 50 jaar geleden was FBTO de eerste Nederlandse direct writer. FBTO heeft verschillende verzekeringen in de aanbiedingen voor de auto, huis en uw persoonlijke spullen. Het is bij FBTO mogelijk om volledig je eigen verzekering samen te stellen. FBTO is een onderdeel van Achmea, de grootste verzekeraar van Nederland. De thuisbasis van FBTO is Leeuwarden. FBTO heeft ongeveer rond de 500.000 klanten en 450 werknemers.

FBTO aanbiedingen en tarieven 2017

Profiteren van extra korting, actie's en aanbiedingen bij FBTO. Met onze onafhankelijke prijsvergelijkers kunt u alle tarieven van FBTO vergelijken. Zo weet u binnen enkele minuten of FBTO voor u de beste keuze is! Vervolgens kunt u overstappen naar FBTO of naar een andere aanbieder...

FBTO ervaringen

Geef FBTO een beoordeling

204 FBTO ervaringen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algehele indruk( Klik sterren om te beoordelen )
Hoogte premie (prijs)
'Eerlijkheid' product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Polisvoorwaarden
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?

Dennis Switzer
29/07/2013
thumbs down

@FBTO Ik krijg op dit moment elke keer een time-out als ik jullie website benader. Is’ie offline??

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Susanne
26/07/2013
thumbs down

Fijn een woon en inboedel verzekering te hebben bij @FBTO . Dan weet je zeker dat je niet geholpen wordt!!! @ tijdvooreenandereverzekeraar

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Helga Boterman
24/07/2013
thumbs up

@FBTO wat regelen jullie onze zaken altijd goed bij autoschade, echt top mensen. Bedankt. Wij kunnen gewoon met vakantie dankzij jullie.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Babette Suijs
23/07/2013
thumbs up

@thyraxx dat is een goeie, zal meteen eens kijken. Al is de inboedelverzekering van FBTO wat kinderen betreft sober, maar ook niet duur 😉

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jacco Toma
22/07/2013
thumbs down

Wat een verschrikkelijke website van @FBTO. De app werkt niet, en een nota declareren via de website is onmogelijk. Knap hoor…

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Monique Lutz
22/07/2013
thumbs down

Kan geen verbinding krijgen met de app van @fbto om declaraties in te dienen. Is er iets mis?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Erik Visser
18/07/2013
thumbs down

En terugbelafspraken met schaderegelaar bij #FBTO en schade-expert van #Achmea worden niet nagekomen 2/2
@FBTOWebcare

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Gijsbert
17/07/2013
thumbs up

@FBTOWebcare Thanks, bewijs van goede services! #FBTO

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Anti FBTO
16/07/2013
thumbs down

#fbto #verzekeringen wat een #slecht bedrijf

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Anti FBTO
16/07/2013
thumbs down

#fbto #verzekeringen schamen jullie je niet voor je #beleid! #klant #onvriendelijk

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
ADV
11/07/2013
via twitter
ADV (@adv1967)
thumbs up

Net via een app van FBTO een rekening gedeclareerd bij mijn zorgvezekeraar. Het is een #wonder

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Cecile de Jonge
06/07/2013
thumbs up

Mooie knuffel gekregen voor Femke van #FBTO #bedankt @fbto

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Erica Rolevink
03/07/2013
thumbs up

FBTO is wel lief voor mij, want ik hoef voor die laatste 3 dagen van juni geen zorgpremie te betalen 🙂

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jorien Wiersum
01/07/2013
thumbs up

En de rekening gewoon met een foto van de factuur kunnen declareren. Indrukwekkend #fbto

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Martin Schijf
29/06/2013
thumbs up

Zeer tevreden met #fbto schadeafhandeling van in Ierse zee verdronken Garmin. Op eigen risico na volledig vergoed!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jacqueline Brauwers
24/06/2013
thumbs down

Ben trouwens erg benieuwd wanneer ik een reactie krijg van #fbto op mijn reactie dat ik nog geen reactie heb gehad op mijn reactie.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Amodarani ♥ Vincent.
24/06/2013
thumbs up

Wauw, altijd als je ergens na belt word je 20 min in de wacht gezet, gelukkig bij fbto niet.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Henk Kik
21/06/2013
via twitter
Henk Kik (@henkkik)
thumbs down

#FBTO 16-05 declaratie ingediend, 21-06 geen reactie. Bel:”computerstoring, niets toe te zeggen”. Bel #ZN, 16.45 niemand meer. #klantgericnt

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Erwin ten Hoorn Boer
21/06/2013
thumbs down

@FBTO ik kreeg op 20-06 rekening voor mijn eigen risico binnen. Betaalconditie 14 dagen dat vind ik kort zeker als hij op 14-06 is gedateerd

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Eva Ly
20/06/2013
via twitter
Eva Ly (@EvaLy2)
thumbs up

@PVBB_NL Ga gewoon naar @FBTO. Voordelig en klantvriendelijk.;-)

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Janneke Voortman
19/06/2013
thumbs down

@FBTOWebcare via mijn fbto is onze autoverzekering niet zichtbaar. Hoe kan dat?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Joey Visser
18/06/2013
thumbs down

Dan regel ik mijn hele verzekering online bij #FBTO, maar online opzeggen ho maar. #faal

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Joël van de Beek
17/06/2013
thumbs down

Fijn die verzekeringen. Scheel betalen maar wanneer er iets gebeurt zijn ze ineens niet thuis. #FBTO #Zuigt

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Esther Hehne 
16/06/2013
thumbs down

Krijg ik zo’n automatische felicitatiemail van FBTO. Daar heb ik een overlijdensrisicoverzekering. Toch beetje gek. Toch?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Stan van Eck
13/06/2013
thumbs down

Vandaag als verwacht excuses van #FBTO gehad. Declaratie wordt alsnog vergoed. Lag aan systeem. Systeembeheerder levert boel geld op daar.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Stan van Eck
11/06/2013
thumbs down

Grrr, al weer een zorgnota ten onrechte afgewezen door #FBTO. Zullen wel weer excuses volgen…

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Marijke
11/06/2013
thumbs down

Volgens mij ligt de #klantenservice van @FBTO te pitten. 17 Mei mail gestuurd, 24 mei herinnering en vandaag nog maar eens. #fbto #fail

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jorge Liauw Calo
07/06/2013
thumbs up

@FBTOWebcare Hi Jelle! Ontzettend bedankt voor de goede service en straks veilig op weg met FBTO 🙂

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Taco Verdo
06/06/2013
thumbs up

@FBTO Nu weet ik weer waarom ik bij jullie verzekerd ben! Zeer goede tip en service (die ik nog niet kende). Ga ik zeker gebruiken! #top

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Taco Verdo
06/06/2013
thumbs down

Helaas. Schade aan de motor door poging tot diefstal is voor eigen rekening. #KNMV, #FBTO en #Waarborgfonds kunnen niets betekenen. #baalt

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Erleyne Brookman
05/06/2013
thumbs up

@FBTO jullie zijn #goedbezig, app en webcare. Dat zijn dikke pluspunten. Komt zeker op mijn lijstje zorgverzekeringen voor 2014!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
cinderella
05/06/2013
via twitter
cinderella (@rella_s)
thumbs down

@FBTOWebcare Hoi FBTO, Jullie website is gewoon slecht ivm wijzigingen doorgeven. Voor de rest geen klachten hoor.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
cinderella
05/06/2013
via twitter
cinderella (@rella_s)
thumbs down

Ik wil graag de website van FBTO nomineren als slechtste website van het jaar.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
douwe tiemersma
03/06/2013
thumbs down

helaas… de beloofde mail van @fbto is niet gekomen. baal ik toch van… moet ik nu weer gaan bellen? /cc @FBTOWebcare

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ditte van Dulmen
25/05/2013
thumbs down

@fbto Is het mogelijk in te stellen dat ik post per e-mail ontvang, of iig 1 brief voor alle verzekering? Erg zonde van het papier!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Peter Haasdijk
25/05/2013
thumbs down

Twee weken geleden gestolen tuinstoelen gemeld bij @FBTO Nog steeds geen bericht of betaling ontvangen. Hoe moet dat nou met dit mooie weer?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Martijn de Vos
24/05/2013
thumbs down

en ik sta weer eens in de wacht bij de #klantenservice, dit keer #FBTO met wederom een rampzalig muziekje

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Patricia de Jong
24/05/2013
thumbs up

Voelde me wel heel jarig met de felicitatiemail van #fbto. Doen ze leuk!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Mike Ligtenberg
23/05/2013
thumbs down

vandaag meteen proef op de som genomen standpunt van FBTO is en blijft. Facturen die niet kloppen zijn probleem van de verzekerde.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Anita de Vos
22/05/2013
thumbs down

OMG…moet nu een prátende autoverzekering (serieus, zojuist op de radio. ..) mij ervan overtuigen een product bij FBTO af te nemen?!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Mireia Damwichers
22/05/2013
thumbs down

@fbto kreeg vandaag een totaal ongepaste agressief ‘humoristische’ applicatie voor mijn 3 jarige zoon. Dit wordt absoluut niet gewaardeerd

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Mitsy Haeck
22/05/2013
via twitter
Mitsy Haeck (@Mitsyh)
thumbs up

Hip, die FBTO zorgdeclaratie app.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Amodarani ♥ Vincent.
21/05/2013
thumbs down

word beetje gek van dat FBTO zo moeilijk moet gaan doen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
sjv
21/05/2013
via twitter
sjv (@saskiavalen)
thumbs down

25 minuten in de wacht bij @FBTO #fail and still counting…

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Quirijn Stuyt
21/05/2013
thumbs up

Even met de @FBTO aan de telefoon gehangen. Goede klantenservice, korte wachttijd. #waytogo

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Osman Uhali
18/05/2013
via website
thumbs up

Twee maanden geleden heb ik mijn autoverzekering overgezet naar FBTO. Twee weken later schade (best gecompliceerd). Prima advies en ondersteuning van de klantendesk van FBTO!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jorrit Lang
17/05/2013
thumbs up

@marjaruigrok De online mogelijkheden die ik zelf krijg bij #FBTO beveel ik wel af en toe aan 😉

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Charlotte Groven
16/05/2013
thumbs up

Verhuizing regelen. Bij @fbto is dat allemaal geen probleem Bedankt Rik! Niks te klagen over jullie service.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jan Peter
16/05/2013
thumbs down

@mjrijn @FBTO € 1200,- betaald voor zktverz eerste huisarts bezoekje kost me € 118,50 #opgelicht

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Brendan JansenodHaar
15/05/2013
thumbs down

@FBTO ligt mijnfbto eraf? Inloggen lukt niet, ook niet op iPhone app..

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
1 2 3 5

FBTO ervaringen 2017

Heeft u ervaringen met FBTO en wilt u deze delen, dan bent u op het juiste adres. Op Overstapervaringen.nl kunt u FBTO beoordelen op diverse aspecten zoals algehele indruk, tarieven, eerlijkheid, overstapproces, service, klachtenafhandeling, kwaliteit, facturatie en meer.

Ons doel is altijd dat u snel en simpel de beste keuze kan maken en zorgeloos kan overstappen. Of u nu kiest voor FBTO of voor een andere aanbieder. Die keuze is aan u en wij helpen u graag!

FBTO 2.28 stars 204 reviews