Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Artikelen
Pagina's
Categorie
Energie
Internet
Mobiel
Verzekeren
5

Aanbiedingen

scores

Algehele indruk
Hoogte premie (prijs)
‘Eerlijkheid’ product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Polisvoorwaarden
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?
82 positief – 125 negatief

Top 5

Schrijf ervaringen en maak zo kans op een gratis vvv waardebon van 50 euro!

FBTO

FBTO is een verzekeraar die opgericht is in 1956. De afkorting FBTO staat voor Friese Boeren en Tuinders Onderlinge. Zo’n 50 jaar geleden was FBTO de eerste Nederlandse direct writer. FBTO heeft verschillende verzekeringen in de aanbiedingen voor de auto, huis en uw persoonlijke spullen. Het is bij FBTO mogelijk om volledig je eigen verzekering samen te stellen. FBTO is een onderdeel van Achmea, de grootste verzekeraar van Nederland. De thuisbasis van FBTO is Leeuwarden. FBTO heeft ongeveer rond de 500.000 klanten en 450 werknemers.

FBTO ervaringen

Geef FBTO een beoordeling

212 FBTO ervaringen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Algehele indruk( Klik sterren om te beoordelen )
Hoogte premie (prijs)
'Eerlijkheid' product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Polisvoorwaarden
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?

melanie van Rijn
07/02/2014
thumbs up

Door een fout van de Eneco liepen we subsidie van de zonnepanelen bijna mis. Door de service van FBTO komt het in orde.Top fbto complimenten

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Dennis van der Stelt
06/02/2014
thumbs down

Wat een eigenwijze meid net bij FBTO Rechtsbijstand zeg. Leer eens luisteren naar klanten! Ik wijs ze op regels die ze zelf niet snapt.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Daniel
05/02/2014
via twitter
Daniel (@SwoleDan)
thumbs down

Gvd zeg, kut fbto beetje 300€ van mn rekening af, ben geen klant meer mongolen

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
R.
05/02/2014
via twitter
R. (@RoelandV_)
thumbs up

Props voor @FBTO hoe makkelijk je online een nota kan declareren. Foto maken, aan wie overmaken en toedels. +1

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Geert Jan Dirven
29/01/2014
thumbs down

@FBTO telt declaraties van vorig jaar mee dit jaar; boeven! Had ik dat geweten was ik natuurlijk geswitcht nu kan dat niet meet: #opgelicht

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Cathelijne Hornstra
22/01/2014
thumbs down

#FBTO dekt geen valschade aan spullen. Staat niet vermeld in de polisvoorwaarden. Niet de juiste inboedelverzekering met een kleuter thuis!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Rona Montana
21/01/2014
thumbs down

Klantenservice @FBTO tot half 6 bereikbaar voor mijn vraag.. dan een mail sturen 10 dagen wachten tot ik antwoord krijg #klantvriendelijk

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Fredd¡e
16/01/2014
thumbs down

Fbto opgezegd en allang over naar zilveren kruis sturen die fbto mafklapperds een aanmaning voor deze maand #fbto #waardeloos #prut

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Arjan van der Meer
10/01/2014
thumbs down

#fbto Waarom staat er boven brieven een rechtstreeks nummer, dat al uren onbereikbaar is, omdat het ‘zo druk is bij fbto’ #stom

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Charice
10/01/2014
thumbs up

Top service bij de FBTO. Erg blij mee!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Marcel Hogenhout
10/01/2014
thumbs up

Zo, al m’n verzekeringen weer over gezet naar vertrouwde, duidelijke en vooral innovatieve #FBTO

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Matthijs Koorn
08/01/2014
thumbs down

@FBTO welke kalender gebruiken jullie? Brief zeg 17/1 schrijven we af maar gebeurt op 6/1. #rente #jammer #workingwithprofessionals

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ратяicк Нεиdяiкsεη
05/01/2014
thumbs down

Ongelofelijk hoe slecht een site kan werken. Gewoon een wijziging accepteren terwijl gebruiker nog in stap 1 van 3 zit. #FBTO

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Martijn de Vos
04/01/2014
thumbs down

Zo ver zinken dat je slechte moppen begint te vertellen tegen de mevrouw van het bandje… #fbto #wacht

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Bert Niewold
03/01/2014
thumbs down

Vandaag voor de 4e keer aan het lijntje gehouden door #FBTO inzake teruggave eigen bijdrage. Gaat al drie maanden zo.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Mathijs
03/01/2014
via twitter
Mathijs (@mathijs4u)
thumbs down

#FBTO wat een ballentent, ik zal blij zijn als ik bij ze weg ben. Klantenservice kunnen ze beter afwimpelservice noemen!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Marjolein H
27/12/2013
thumbs up

@FBTO ik werd vanochtend telefonisch ontzettend vriendelijk en goed geholpen! Kerstgedachte? Of gewoon klantvriendelijk? TOP!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Eva Van Der Meer
27/12/2013
thumbs down

Lekker dit, na veel gedoe een klacht ingediend bij @FBTO, wordt er nieteens op gereageerd. Voelt niet echt alsof ik serieus genomen wordt…

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Annemieke Ligt
23/12/2013
thumbs up

@FBTO absoluut tevreden over jullie! Gemak en service zijn goed! als ik overstap is het afweging in vergoedingen, blijft altijd lastig 😉

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Johan Vlemmix
23/12/2013
thumbs down

@FBTO alle nieuwe klanten kunnen direct van de module gebruik maken …bestaande klanten moeten een half jaar wachten …heel raar

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Marije Buursma
23/12/2013
thumbs down

Bedankt @FBTO! Bestaande klant sluit nieuwe verzekering af, 6 maand wachttijd. Nieuwe klant doet hetzelfde, geen wachttijd. #discriminatie

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
John Oonincx
23/12/2013
thumbs down

@89_Amy Bovendien blijkt Menzis een stuk voordeliger, zelfs met aanvullende tandartsverzekering, die hadden we bij FBTO niet…

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Marky Mark
20/12/2013
thumbs up

@tasvolverhalen Wij blijven lekker zitten bij de beste en goedkoopste. #FBTO eigen zorgverleners kiezen en allerhande modules aan/uitzetten

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Aike van der Ploeg
15/12/2013
thumbs up

@FBTO we hebben al jaren een klik en bij mij nog steeds geen behoefte naar een ander over te stappen 🙂 #tevredenklant

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Thijs van der Schee
14/12/2013
thumbs down

Mijn huidige verzekering @FBTO was jarenlang de goedkoopste voor mij maar @Anderzorg scheelt 200 euro op jaar basis! Addertje? #dtv

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Manon Erich
13/12/2013
thumbs up

Ik ben net prima geholpen door een klantenservicemedewerkster van @FBTO. Dat mag ook gezegd worden.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jasper Janssen
07/12/2013
thumbs up

Complimenten aan @FBTO klantenservice voor de goede en snelle afhandeling van een melding van verkeerd emailadres.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Lia van der Goot
06/12/2013
thumbs up

“Trots!@VincentdeVlugt: Schade gemeld bij@FBTO. Complimenten voor de snelle service, geen wachtrijen en mensen die je direct verder helpen!”

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Peter v Amersfoort
30/11/2013
thumbs up

@CorrieNL Ik ben vorig jaar overgestapt naar #FBTO en heb daar geen spijt van gehad, blijf dit jaar dan ook plakken 😉

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jaike de Boer
30/11/2013
thumbs up

Na vele foutmeldingen, toch eindelijk overgestapt! Hallo goedkope #premie ! @FBTO

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Timo de Vent
29/11/2013
thumbs down

Ik snap er niets van. De FBTO doet allemaal dingen met afschrijvingen die nergens op slaan. Geen communicatie om dat te verduidelijken.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Carola
28/11/2013
thumbs up

Hoppakee. Overgestapt met zorgverzekering naar @FBTOWebcare @FBTO scheelt best veel premie!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Heleen van Doorn
27/11/2013
thumbs down

#Fbto of #Zilverenkruisachmea.Wat een prijsverschil volgend jaar.Wordt switchen 🙂 of #Vegapolis als aanbod kookboeken ook dit jaar geldt?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Justin
22/11/2013
thumbs up

Mijn auto hersteld zonder enig voorschieten of andere rompslomp!! #FBTO is de beste verzekeraar op dat gebied! Dank #FBTO!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Suzanne
21/11/2013
thumbs up

Complimenten voor de @fbto!!! Ze spreken je gewoon aan met u. En vragen 3x als ik nog vragen heb !! Top service!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Mijndert Stuij
18/11/2013
thumbs up

Toch eens van mijn luie reet gekomen en mijn zorgverzekering naar @FBTO overgebracht. Scheelt 408 euro per jaar. Jawel.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Marlies Feenstra
16/11/2013
thumbs up

Zomaar een kadootje van @FBTO. Welkom Snoef! #klantvriendelijkstebedrijfvannederland

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Patrick Mackaaij
15/11/2013
thumbs up

Gebeld met @FBTO wegens aanbod andere goedkopere verzekering. Geen korting helaas, wél tophulp in het vergelijken op detail. Ik blijf 🙂

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Erica Rolevink
14/11/2013
thumbs up

superblij! FBTO heeft m’n premie verlaagd, ben nu €6,- goedkoper uit in de maand 😀 #FBTO #bedankt

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Bram
14/11/2013
via twitter
Bram (@bram55)
thumbs down

Grappenmakers bij de #FBTO. Krijg een mailtje dat het goedkoper gaat worden maar moet helaas haast 5euro per maand meer betalen!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Zjanette
13/11/2013
via twitter
Zjanette (@Zjanette)
thumbs up

@Eyskonijn FBTO is 88,50 en dat is een prima prijs voor een basisverzekering.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Zjanette
13/11/2013
via twitter
Zjanette (@Zjanette)
thumbs up

@Eyskonijn Verstandig. Voorzover ik nu kan beoordelen is FBTO een hele goeie. Maar we wachten de goedkoopste nog even af.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
iSuuz
13/11/2013
via twitter
iSuuz (@iSuuz)
thumbs down

Zo. Weer weg bij @FBTO! Ik kan die geintjes van hun niet waarderen…

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Maria van de Groep
13/11/2013
thumbs down

@FBTOWebcare Bedankt voor de info. De wachttermijn is voor mij een reden om niet over te stappen naar FBTO. Jammer.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Maria van de Groep
13/11/2013
thumbs down

#FBTO: Modules aan of uit zetten. Jaja….. Soms moeten modules 24 maanden aan staan om er gebruik van te kunnen maken! #misleiding #fail

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Lilian Bonnema
12/11/2013
thumbs up

Goed nieuws! Ook volgend jaar geven @ProLife en @Agis en @FBTO een vergoeding voor de Lady-Comp!! Wanneer volgen andere verzekeringen??

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Rosanne
12/11/2013
via twitter
Rosanne (@Roosixxx)
thumbs down

#FBTO, neem meer mensen aan, ik sta al een half uur in de wacht!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Dennis op de Weegh
11/11/2013
thumbs down

Wat een achterlijk grote website heeft FBTO. Meeste klanten zijn blind?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Camping de la Paz
07/11/2013
thumbs down

Na ruim een week wachten nog niks gehoord van #FBTO ‘s expertiserapport. Op mail wordt ook niet (meer) gereageerd. Gaat weer lekker zo!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Marjon Visee
07/11/2013
thumbs down

@FBTO Zouden jullie zo vriendelijk willen zijn om de zorgverzekering af te schrijven? Ik maak me nogal zorgen ondertussen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
1 2 3 4 5

Wat mensen over FBTO vertellen.

Heeft u ervaringen met FBTO en wilt u deze delen, dan bent u op het juiste adres. Op Overstapervaringen.nl kunt u elke aanbieder beoordelen op diverse aspecten zoals algehele indruk, tarieven, eerlijkheid, overstapproces, service, klachtenafhandeling, kwaliteit, facturatie en meer.

Ons doel is altijd dat u snel en simpel de beste keuze kan maken en zorgeloos kan overstappen. Die keuze is aan u en wij helpen u graag!

Aanbieders vergelijken

Met onze onafhankelijke vergelijkers kunt u alle tarieven en aanbiedingen vergelijken. Zo weet u binnen enkele minuten welk aanbod voor u de beste keuze is.

FBTO 2.51 stars 212 reviews