Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Artikelen
Pagina's
Categorie
Blog
Energie
Geen categorie
Internet
Mobiel
Nieuws
Verzekeren
2.6

Aanbiedingen

scores

Algehele indruk
Hoogte premie (prijs)
‘Eerlijkheid’ product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Polisvoorwaarden
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?
11 positief – 23 negatief

Top 5

Hema Verzekeringen

Hema belooft lage premies, complete dekking, voorwaarden in begrijpelijke taal, ten alle tijden kunnen opzeggen, online afsluiten en eenvoudig wijzigingen doorvoeren in je eigen polismap online. Hema had de eerste zes jaar afspraken met AON over de verzekeringen maar sinds 2011 liggen deze bij Achmea en Inshared. Via Hema doe je dus zaken met een van de grootste en meeste betrouwbare verzekeraars van Nederland. Hema biedt een breed aanbod verzekeringen aan en krijgt op de recensie sites veel lof over het goed afhandelen van eventuele klachten en het snel terugstorten van geld in geval van bijvoorbeeld een annulering.

Hema Verzekeringen aanbiedingen en tarieven 2017

Profiteren van extra korting, actie's en aanbiedingen bij Hema Verzekeringen. Met onze onafhankelijke prijsvergelijkers kunt u alle tarieven van Hema Verzekeringen vergelijken. Zo weet u binnen enkele minuten of Hema Verzekeringen voor u de beste keuze is! Vervolgens kunt u overstappen naar Hema Verzekeringen of naar een andere aanbieder...

Hema Verzekeringen ervaringen

Geef Hema Verzekeringen een beoordeling

34 Hema Verzekeringen ervaringen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algehele indruk( Klik sterren om te beoordelen )
Hoogte premie (prijs)
'Eerlijkheid' product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Polisvoorwaarden
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?

Manon coenen
22/08/2017
via website
thumbs down

Motor verzekering afgesloten. Ik heb de motor niet meer in mijn bezit. Documenten gemaild. Verzekering wordt niet stopgezet. Incassobureau krijg ik. Ik moet betalen voor een motor dat ik niet meer heb. Ik had me moeten inloggen en dan wordt het opgezegd.

Mooiste is dat ik in een mail ook nog mooi verteld krijg dat ze mij nooit meer als klant willen hebben. Als ik de reviews lees ben ik niet de enigste die geen zaken met hema wilt gaan doen

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Sander
29/10/2016
via website
thumbs down

Mijn Klacht
Hema super slechte reis en annuleringsverzekering
Omdat ik mijn visum naar Australie niet op tijd binnen gekregen had moesten wij onze reis helaas annuleren. Mijn man en 2 kinderen hadden wel de visum meteen binnen. Hema verzekeringen wil de schade die mijn man heeft opgelopen niet vergoeden! Iedere keer komen ze met nieuwe onzin argumenten om er maar onderuit te komen. Moet je horen.

1. Je visum moest 4-6 weken van tevoren aangevraagd worden ( wij hebben de eVisitor op australische overheid en immigratie dienst rechtstreeks 4 weken voor ons vliegdatum aangevraagd, daar zeggen ze minstens 2 weken van tevoren). Normaal gesproken krijg je het onmiddelijk en automatich per email toegestuurd, ze geven aan binnen 1 werkdag. Ze beroepen zich op informatie van commerciele organisaties terwijl de website van de australische ambassade hebben! En dan durven ze nog te zeggen dat beter hadden moeten informeren. Hoe onbeschoft!

2. Uw man heeft wel een visum gekregen dus hij had wel kunnen gaan! Hahaha je boekt een reis met je gezin en ze zeggen dat mijn man gewoon alleen naar australie had moeten reizen!

3. De verzekering heb je alleen voor jezelf afgesloten dus jij hebt geen redenen om niet te reizen! Gelukkig ben ik met mijn kinderen bij een andere verzekering verzekerd (ING), anders had ik mijn geld ook niet terug gekregen. Dus als 1 persoon van een gezin zijn been breekt of geopereerd moet worden dan kan de rest naar hun geld fluiten. Want dan zullen zeggen ja maar het is jouw been niet! Jij had de vakantie wel alleen kunnen maken!

Denk heel goed na voor je met hema verzekeringen een overeenkomst sluit! En lees vooral de vele slechte recensies. Dat hadden we nu juist wel moeten doen!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Marion
11/04/2016
via website
thumbs down

Inloggen lukt gewoon op m’n Hema ap!! Code is goed maar server reageert niet staat er dan!! Hoe kan ik dan een declaratie indienen??

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
yhuisman
27/01/2016
via website
thumbs down

Lees onderstaande brief en beoordeel zelf:

Geachte heer/mevrouw

Ik heb uw verzekering oa genomen voor de korting.
Helaas kreeg ik de pas na (veel bellen) aan het eind van januari.
Ik wilde voor mijn vakantie inkopen doen maar kon geen korting krijgen.
Heb gebeld werd eerst gezegd neem je polis mee.
Dat werd niet geaccepteerd bij de Hema.
Ik heb weer gebeld er werd gezegd dat men aan de desbetreffende afdeling om een oplossing zou vragen.
Heb de volgende dag gebeld omdat ik niets hoorde.
Er werd gezegd dat men op dat moment niets zou kunnen doen maar dat er een financiële tegemoet treding zou worden gedaan.

Ik ben op vakantie gegaan.
Vandaag 26/1 is de pas eindelijk bij mij thuis aangekomen met datering op de brief 21/1.
Over mijn klacht niets meer gehoord.

Ik kijk eens op Internet en lees het verhaal wat ik hieronder quote.
Dat lijkt wel erg verdacht veel op mijn verhaal.
Is het dan toch geen technische storing maar gewoon een truc om te zorgen voor ca. 9 % (een maand) minder korting.

Ik zou het haast geloven.

Ik zou graag een reactie willen zien.
Maar ik verwacht er niet teveel van.
Overigens zeer onvriendelijk dat ik alle velden moet invallen bij dit formulier.

Na ja, 31-12 kunnen we weer overstappen.

Met vriendelijke groet,

S. Huisman

Quote van een andere verzekerde bijna mijn verhaal:
digitaal aangevraagd eind oktober. Ontvang wel digitaal bevestiging en polis maar geen pas. Wordt begin dec. gebeld dat door een technisch probleem de pas nog niet kan woden opgestuurd. Ongeloofwaardig verhaal want behalve ik zou ook iemand in Nieuwegein last hebben van hetzelfde probleem. Onzin dus. Omdat ik zonder pas geen gebruik kan maken van de 10% korting bij de HEMA zal ik een waardebon van 50 euro krijgen toegestuurd. Het is nu 23 januari, nog steeds geen pas. Gebeld voor 5ct per min. Medewerker zegt dat 19 nov mijn pas is verstuurd en weet niets van een waardebon! Geen excuses of iets dergelijks. Ik ben gelukkig niet onverzekerd maar dit maakt zo’n knullige indruk dat ik spijt heb van mijn keuze. Ik heb vooralsnog weing vertrouwen in HEMA verzekeringen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
G. Van Santen
18/12/2015
via website
thumbs down

Begin september 2015 schade aan mijn caravan gemeld. Tot op heden geen afhandeling. Al heel veel mails gestuurd en slechts een enkele mededeling ontvangen dat de expert nog geen definitief rapport heeft ingediend. Loop tegen een muur op van desinteresse en klantonvriendelijkheid. Ik heb iedere 14 dagen naar de stand van zaken geïnformeerd. Een waardeloze verzekering. Ik betaal iedere maand op tijd mijn premie en krijg stank voor dank. Hema verzekeringen is een onderdeel van Achmea en ik hoop dat zij mij enige duidelijkheid kunnen verschaffen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
D Sep
27/06/2015
via website
thumbs down

Mijn god , verschrikkelijke service!! zit al drie maanden met schade en nog steeds Niets !!!!! heb al zes mails verstuurd. ze zijn mijn schade foto’s kwijt en het is nu al drie weken geleden dat de verzekeringsarts is langs geweest om de schade op te nemen. maar uitkeren ho maar………

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Kees
21/11/2014
via website
thumbs down

Ik had een verzekering met jaarpremie. Zonderbericht overgeheveld naar maandpremie. ‘Mijn Hema” onbereikbaar. Verzekering opgezegd. Een jaar later ontvang ik een reminder dat zij nog premie te goed hebben. Ik vraag om een afrekening met hun vordeirngen en mijn betalingen. Niets vernomen. Wel proberen te incasseren. Weer een jaar later weer een email dat ik nog een betaalachterstand heb. Word dringend geadviseerd te betalen voor dat het incassobureau wordt ingeschakeld. Weer om dezelfde informatie gevraagd. Wat denkt u zal ik die ontvangen?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
D.Bouwmeester
17/09/2014
via website
thumbs down

Zeer slecht ook sta je in je recht betalen doen ze niet.
oplichters!!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Kim Sutherland Coach
19/08/2014
thumbs down

HEMA verzekering won’t cover Gracie’s medicine, wish I’d researched better and not wasted the money on HEMA. #hema

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Hanneke Meinen
06/08/2014
thumbs down

@HEMA Ik krijg een factuur voor een schade verzekering maar die is vorige maand al stop gezet. Nu wil ik mailen maar verstuurknop werkt niet

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Inès Hendriks
31/07/2014
thumbs down

@HEMA Verzekeringen-pagina laadt niet en inloggen lukt niet meer. Ik wil mezelf graag z.s.m. verzekeren van een goede dekking :-). Dank!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Daniela
30/05/2014
thumbs down

Even verzekering bij de @hema afsluiten. Wat een ellende!! Geen contact mogelijkheden niks! Bagger dus

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Laudia
07/05/2014
via website
thumbs down

Grootste oplicht bedrijf alle tijden , veel beloven niks nakomen . Inbraak gehad niks uitgekeerd gekregen advocaat in handen genomen in dec 2013 reageren helemaal nergens op . Gister telefonische contact gehad zou terug gebeld worden voor dat de dagvaarding de deur uit zou gaan , helaas HEMA weer niet gereageerd zoals al 10 x dus nu maar de dagvaarding de deur uit . Want ook op de brieven van de advocaat word niet gereageerd schandalig bedrijf . Maar we gaan kijken wie er aan het kortste eind trekt . Ze hebben mijn een brief gestuurd mijn verzekering direct stop te zetten hebben ze ook niet gedaan dus wie zit er nu fout , dreigen op niks af .

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Mark
06/04/2014
via twitter
Mark (@markkx1)
thumbs down

HEMA , waardeloze verzekering , nooit doen!!!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Claudia van Noort
19/02/2014
thumbs up

@Laura1986_ volgens mij wel! Ik heb de verzekering bij Hema gedaan

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Belinda Bouman
12/02/2014
thumbs down

Schandalig!Heb al zkr 5 mails gestuurd maar #Hema blijft na t opzeggen v mn verzekering gewoon de maandpremie incasseren Al 2 maanden lang!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Gerrit Peels
05/02/2014
via website
thumbs down

Lang wachten bij klanten service.
Lijkt een Menzis verzekering maar met eigen voorwaarden.
Consult homeopaat word niet vergoed en Pedicure bij diabetes simm 0 ook niet terwijl mijn vorige verzekering dit wel deed.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Janny Kok
13/01/2014
via twitter
Janny Kok (@jkokje)
thumbs down

Hema#klantenservice ik sta nu 1 uur in de wachtstand#slecht#hema verzekering niet afsluiten oh wee als klantenserv nodig is

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
#FotoPlaatser™
14/11/2013
thumbs up

Een zorg polis bij de HEMA meld je hier aan http://t.co/jJo1EPn20f je blijft bij MENZIS verzekerd echter is je premie lager! #doenoflaten

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
nicolina v/d horn
12/11/2013
thumbs up

Zit net brief Agis te lezen meer als 160 euro pm moet ik gaan betalen denk dat ik toch maar Hema polis ga nemen scheelt de helft zowat pfff

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Vasant Bhoendie
12/11/2013
thumbs up

Als HEMA’s verzekering voldoet aan hun kernwaarden “bijzondere eenvoud”, kan het een mooi product worden! #innovatie http://t.co/vcxYpds3Qg

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Fysiotherapie FMS
12/11/2013
thumbs up

HEMA zorgverzekering is zo gek nog niet! Deze verzekering is ondergebracht bij Menzis.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
henk zijlstra
12/11/2013
thumbs up

Te zot voor woorden, basis verzekering bij de hema 89 euro (ook menzis) vervolgens een week later bij menzis zelf 95 euro. Massaal naar hema

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Herman Roelink
12/11/2013
thumbs down

@roboturoloog @HEMA is verzekering van #menzis. Standaard antwoord “is geen basiszorg, allen in aanvullend pakket”.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Cor
08/11/2013
via twitter
Cor (@alletijden)
thumbs up

zo, #HEMA geweest, naast de rookworst(smaak verzekerd)weer een verzekering afgesloten en nu mag ik overal gratis naar binnen #zorg&zeker

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Daan Spaargaren
08/11/2013
thumbs up

De zorgpolis van #Hema is een opnieuw verpakte verzekering van #Menzis. Maar dan goedkoper. #vk

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ben Schellekens
01/11/2013
thumbs up

Hema notarisservice eerste indruk standaard, begrijpelijke taal, voordelig. http://t.co/8A5xdo2G8G #cbfin

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Pauline Gras
29/10/2013
thumbs up

Waarom zijn #juristen toch altijd zo bang voor duidelijke taal? Prachtig dat @hema verzekeringen, aktes etc in toegankelijke vorm aanbiedt.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
tobias ringelberg
10/09/2013
thumbs down

Zo hoppa die tering hema verzekering is weg. Nu bellen voor me verzekering voor me mobiel mooi geregeld .

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Hans Looyestein
11/08/2013
thumbs down

Krijg geen contact #hema verzekeringen belachelijk.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Gwellyn Daandels
29/07/2013
thumbs down

@HEMA, gedegen onderzoek en contact opname voor schorsing en oneerlijkheids beschuldiging bij huisdier verzekering lijkt me slimmer #Fail

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Chris van Kan
18/07/2013
thumbs up

@emanuel_os ze betalen dus niet??
Ik stel voor #hema verzekering. Prima service! En niet duur

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Lucia
09/07/2013
via twitter
Lucia (@Lucia10011)
thumbs down

@HEMA schade geclaimd, vraag me af waarom ik een verzekering bij jullie heb! wordt niet vergoed,volgens mij wordt er niet goed gekeken!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Lucia
09/07/2013
via twitter
Lucia (@Lucia10011)
thumbs down

zwaar geïrriteerd, heb je een verzekering bij de HEMA, kun je er niets mee!
pfff

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores

Hema Verzekeringen ervaringen 2017

Heeft u ervaringen met Hema Verzekeringen en wilt u deze delen, dan bent u op het juiste adres. Op Overstapervaringen.nl kunt u Hema Verzekeringen beoordelen op diverse aspecten zoals algehele indruk, tarieven, eerlijkheid, overstapproces, service, klachtenafhandeling, kwaliteit, facturatie en meer.

Ons doel is altijd dat u snel en simpel de beste keuze kan maken en zorgeloos kan overstappen. Of u nu kiest voor Hema Verzekeringen of voor een andere aanbieder. Die keuze is aan u en wij helpen u graag!

Hema Verzekeringen 1.31 stars 34 reviews