Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Artikelen
Pagina's
Categorie
Energie
Internet
Mobiel
Verzekeren
3.4

Aanbiedingen

scores

Algehele indruk
Hoogte premie (prijs)
‘Eerlijkheid’ product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Polisvoorwaarden
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?
17 positief – 62 negatief

Top 5

Schrijf ervaringen en maak zo kans op een gratis vvv waardebon van 50 euro!

Inshared

Inshared  is begin 2010 opgericht als handelsnaam van Achmea Schadeverzekeringen N.V.  Zij biedt de volgende een ruim aanbod aan verzekeringen en alle leden van het team worden op de site volledig en keurig voorgesteld, hetgeen een zekere basis van vertrouwen legt. Ook het aantal partners waarmee Inshared samenwerkt, mag in deze niet vergeten worden. Inshared, we all benefit is en de slogan die in de reclame spotjes wordt gebruikt voor onder andere hun dierenverzekeringen en aansprakelijkheidsverzekering.  Inshared heeft mede door de basis die Achmea legt, een zeer goed aandeel in de markt.

Inshared aanbiedingen en tarieven 2018

Profiteren van extra korting, actie's en aanbiedingen bij Inshared. Met onze onafhankelijke prijsvergelijkers kunt u alle tarieven van Inshared vergelijken. Zo weet u binnen enkele minuten of Inshared voor u de beste keuze is! Vervolgens kunt u overstappen naar Inshared of naar een andere aanbieder...

Inshared ervaringen

Geef Inshared een beoordeling

79 Inshared ervaringen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algehele indruk( Klik sterren om te beoordelen )
Hoogte premie (prijs)
'Eerlijkheid' product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Polisvoorwaarden
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?

Leenders
26/04/2018
via website
thumbs down

Oplichters!!! Ik ben afgelopen weekend tegen een stoeprand aan gereden wat natuurlijk stom is maar wat toch kan gebeuren. Gelukkig alleen een lekke band. Helaas kon ik niet meer veder rijden met mijn auto omdat ik geen reserve band bij had. Ik heb Contact opgenomen met inshared omdat ik ook pechhulp Europa heb. Ze zouden de pechhulp sturen die er ook snel was! Ik ben afgesleept door het sleep bedrijf. Ik heb de band niet laten maken door de verzekering maar door een auto garage waar ik vaste klant ben. Dus me eigen alleen laten afslepen (21km) Nu Wordt mijn factuur bedrag met maar liefst 50 euro duurder! Ben van 6 schade vrije jaren naar 0 jaren gegaan!!!! Ik vind dit meer dan belachelijk!!!! Stelletje oplichters. Ik heb me laten vertellen dat ieder voertuig dat verzekerd is in Nederland het recht heeft om 1x gratis afgesleept te worden. Bij inshared doen ze daar niet aan mee! Ze geven mij van 6 schade vrije jaren nu ineens 0 schade vrije jaren! Wat me 50 euro per maand meer kost!!! Oplichter!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Dennis
13/11/2017
via website
thumbs down

Broer van mijn vrouw heeft aanrijding gehad met onze auto, helaas. Op de autoschade formulier gaf de aanrijder aan zelf fout te zitten. Zonder communicatie met ons heeft Inshared de schade gedeeld omdat het voor hun niet duidelijk genoeg was welke de slachtoffer was geweest. Na meerdere keren bellen met Inshared bleven vragen nog steeds duister en onbeantwoord. Ook zij stonden met hun rug tegen de muur… De polis schoot ruim 2x omhoog. Heb mij nooit klant gevoeld bij deze verzekeringsmaatschappij. Enkel een nummertje.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Elmar
11/10/2017
via website
thumbs down

12-2016 schade gemeld. All risk. Aangereden door een andere auto. Met getuige en kenteken dader. Alle informatie met aangifteformulier etc direct opgestuurd. Alles was ok ontvangen en compleet. Na 8 maanden gevraagd wanneer ik mijn eigen risico terug krijg. Blijkt dat ze er helemaal niks mee hebben gedaan. Niet eens de getuige gebeld, die nu laat afweten. Verzekering probeert het af te schuiven. Ik heb hun een mail verstuurd waarin ik hun nalatig acht. Antwoord in afwachting. Hun antwoord zal ik ook hier op vermelden. Zwaar teleurgesteld.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Mourad Bouziane
28/08/2017
via website
thumbs down

Wat een bagger slechte verzekeraar. Klacht bij de ingediend omdat ze mijn schade weigeren te verhalen en mij niet eens mijn volledige dossier kunnen geven. Nu zeg ik hem dan ook direct op.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
C. Fellinger
01/07/2017
via website
thumbs down

Ik raad iedereen af een verzekering af te sluiten bij Inshared! Na 5 jaar gedacht te hebben dat mijn auto goed verzekerd zou zijn via Inshared blijkt nu dat Inshared niets voor mij kan betekenen. Iets in het systeem bij Inshared blijkt niet goed te zijn ingevuld waardoor ik nooit recht heb gehad op een verzekering. Gek genoeg heb ik 2 jaar geleden wel mijn schade vergoed gekregen zonder enig bericht van Inshared dat iets in mijn persoonlijke gegevens niet juist stond genoteerd. Nu wilde ik weer schade melden, wat in eerste instantie geen probleem bleek te zijn. Echter stuurt Inshared mij een week later een korte mail waarin zij melden dat mijn gegevens niet kloppen, ik nergens recht op heb, niets vergoed krijg, alle premie terug moet betalen én de vergoede schade van 2 jaar geleden terug moet betalen. Of ik dit alles binnen een maand kan betalen. Na eindeloos heen en weer mailen met medewerkers (niet echt professioneel in tekst en benadering) van Inshared (studenten?) krijg ik nergens hulp bij vanuit Inshared. Ik kan niemand persoonlijk spreken en wordt als een soort crimineel behandeld alsof ik bewust mijn verzekering verkeerd zou hebben afgesloten. Klantgerichtheid, probleemgericht werken en persoonlijke service staat bij Inshared kennelijk niet hoog in de prioriteitenlijst. De verzekering is lekker goedkoop maar als je de verzekering nodig hebt laat Inshared het afweten! Een waardeloze verzekeringsmaatschappij die kennelijk iedereen accepteert als klant maar klanten ook daadwerkelijk willen helpen is kennelijk te veel gevraagd! Sluit NOOIT een verzekering af bij Inshared!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Oosterhuis
13/01/2017
via website
thumbs down

Een opstal verzekering afgesloten. Nadat zij op basis van foute gegevens de premie hebben verhoogt met bij 600 % is er geen fatsoenlijk contact meer. Ik kan elke maand een te hoge onrealistische premie betalen. Ik laat het er niet bij zitten. Wederom een bericht gestuurd. Ik hoop dat iemand by Inshared of Achmea dit leest met actie (zaak nummer: 1173847). Ik wenst met terug werkende kracht gewoon betalen wat ik moet betalen, maar niet dit. Indien het niet wordt opgelost ga ik er werk van maken, ik laat mij dus niet afserveren.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Maarten
23/12/2016
via website
thumbs down

Zelden zo’n beroerde verzekeraar meegemaakt. Zijn erg goed in het digitaal dossier, elk jaar de premie verhogen en geld verdienen over de rug van hun verzekerden heen. Werken samen met HerstelDirect in geval van schade. Mocht dit ooit voorkomen, vermijd deze partij als de pest. Hebben ons letterlijk (!) drie maanden in zowel de regen als de drup laten zitten, en toen wij van ellende de schade door een andere partij lieten repareren, bleek de opgave van SchadeDirect 3,5x zo hoog te zijn als de herstelkosten bij een echte dakdekker. Doe jezelf een plezier en ga naar een echte verzekeraar, die paar euro besparing zijn de ellende bij schade absoluut niet waard. Ik zet nu alles over.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Maarten
23/12/2016
via website
thumbs down
Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Olena Voloshyna
02/12/2016
via website
thumbs down

Inshared heeft HEEL slechte klanten service. Ik wacht op een antwoord op mijn schade melding al bijna 2 manden en nog helemaal geen reactie.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
jan
22/09/2016
via website
thumbs down

de acceptatie is zeer discutabel,volgens mij toetsen zij bij het BKR,waar inshared geen vergunning voor heeft,wellicht looopt dat via hun moeder maatschappij ACHMEA..

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Mike
06/09/2016
via website
thumbs down

waardeloos !!!! schade’s worden slecht gecalculeerd door aangesloten bedrijven ook als je kiest bij reparatie eigen autobedrijf. Dit zijn zeer zeker de voorwaarden; maar schade reparatie op nacalculatie is dan meer niet mogelijk door eigen garage. Je wordt niet teruggebeld en onmenselijk geholpen. Bizar voor woorden !!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
henk
22/03/2016
via website
thumbs down

geen klantenservice,totaal onbereikbaar,,betalen of anders”….ëmailtjes,schofterige behandeling,dus tegen oplichting aan,niet doen dus.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
henk
22/03/2016
via website
thumbs down
Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Klots
16/02/2016
via website
thumbs down

Goedkoop is duurkoop. Kies a.ub. NIET voor Inshared. Medewerkers zijn hondsbrutaal en ongeschoold. Reageren niet op e-mails, na een aantal weken krijg je onbeschofte E-mails terug. Telefonisch contact is niet mogelijk.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Rutger
05/02/2016
via website
thumbs up

Ben blij dat het geen 25% is, zuuvlees.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
jack
04/02/2016
via website
thumbs down

Nooit meer, ga daar met een grote boog omheen.
Onbetrouwbare verzekeraar en incompetente bedrijfsvoering
Mooie praatjes en verhaaltjes op radio en tv…TOTDAT er schade is en dan heb je nog meer ellende want deze verzekeraar brengt je hoop frustratie en ergernis
Goedkoop is duurkoop dus wees gewaarschuwd

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Roy
29/01/2016
via website
thumbs down

Heb je een dure of jonge auto, kies dan geen inshared. Je mag naar ABS autoherstel die speciaal voor InShared op zoek naar naar de goedkoopste oplossing.

Wil je naar een andere hersteller, jammer want ABS rekent met korting op het uurloon en korting op onderdelen. InShared betaalt je nooit meer dan dat, terwijl je weet dat geen andere partij het daarvoor kan maken. Zelfs als je geen schuld bent.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
peter
01/07/2015
via website
thumbs down

allrisk verzekerd met bromscooter op voorrangsweg in botsing met fietser die van een niet voorrangsweg aan de verkeerde kant van de weg reed,. Ik ben schuld want de fietser is beschermd. Rot op Inshared met je onzin en betaal gewoon het bedrag wat de expert meld en niet 30% hiervan. stelletje…………………

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Patricia
26/09/2014
thumbs down

Mail van @InShared ‘Uw premie gaat van € 6,34 naar € 9,95 per maand. Dat gaat vanzelf, daar hoeft u niks voor te doen.’ Eh. :-/ ok #opzeggen

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Daphne Lutkie
15/09/2014
thumbs up

Het heeft dan enige weken geduurd, maar alsnog goed opgelost!! Bedankt @InShared

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Wendy v. Wijngaarden
27/08/2014
thumbs up

Bij @ABNAMRO kun je alleen je verzekering opzeggen door ze een brief te sturen. Per post. Zo ouderwets, bij @InShared kan dat gewoon online!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Daphne Lutkie
26/08/2014
thumbs up

Vanmorgen gebeld door @InShared, uiteindelijk goed opgelost! #autoverzekering #inshared

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Evert Huijbregts
23/08/2014
thumbs down

@VraagInShared Ik wacht al 3 maanden op schadeafhandeling. Waarom reageert @InShared niet op email en terugbelbeloftes van helpdesk?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Martijn de Vrieze
11/06/2014
thumbs down

Tot dusverre niet onder de indruk van hoe @InShared schade afhandelt. Erg rommelig, geen duidelijke berichten en vragen telkens zelfde docs

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Michel de Groot
06/06/2014
thumbs up

Zo moet verzekeren… @InShared #klantgericht tot en met.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ivo Langbroek
27/05/2014
thumbs down

Jaja @InShared eerst €2,20 (!) premie teruggeven en nu €5 extra incasseren. Wat een poppenkast. #wedonotallbenefit

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Frits de Wolf
30/04/2014
thumbs down

Flauw van #inshared : autoverzekering stop gezet, laten ze de inzittendenverzekering gewoon doorlopen.. Inzittenden waarvan dan??!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ron Kleijnen
29/03/2014
thumbs down

Een dikke #fail voor @InShared verzekering beëindigen en dan de laatste maand de premie nog even omhoog zetten.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Karel Wijne
22/02/2014
thumbs up

@kayotickitchen wij zijn overgestapt van Interpolis naar inshared en dat is echt prima. En stukken goedkoper. Succes met de ellende

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
1 2

Inshared ervaringen 2018

Heeft u ervaringen met Inshared en wilt u deze delen, dan bent u op het juiste adres. Op Overstapervaringen.nl kunt u Inshared beoordelen op diverse aspecten zoals algehele indruk, tarieven, eerlijkheid, overstapproces, service, klachtenafhandeling, kwaliteit, facturatie en meer.

Ons doel is altijd dat u snel en simpel de beste keuze kan maken en zorgeloos kan overstappen. Of u nu kiest voor Inshared of voor een andere aanbieder. Die keuze is aan u en wij helpen u graag!

Inshared 1.68 stars 79 reviews