Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Artikelen
Pagina's
Categorie
Blog
Energie
Geen categorie
Internet
Mobiel
Nieuws
Verzekeren
5.9

Aanbiedingen

scores

Algehele indruk
Hoogte premie (prijs)
‘Eerlijkheid’ product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Polisvoorwaarden
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?
172 positief – 149 negatief

Top 5

Interpolis

Interpolis, glashelder. Met die slogan wil Interpolis aangeven transparant te willen zijn op elke manier. Interpolis is onderdeel van Achmea en bestaat sinds 1969 na een fusie van levensverzekeringsmaatschappij BTL, ABTB, LLTB, LTB en NCB (allen onderdeel van KNBTB). Hierna volgden tot heden ten dage nog vijf fusies, in 1972 met Hagelunie, in 1985 met de Twaalf Gewesten en in 1993 met Sterpolis. In 2000 fuseerden zij weer met Commit Arbo en in 2001 namen zij Relan over. In 2005 fuseerde Interpolis met Achmea. En sinds de fusie behoort Interpolis tot de grootste verzekeringsgroep van heel Nederland.

Interpolis aanbiedingen en tarieven 2017

Profiteren van extra korting, actie's en aanbiedingen bij Interpolis. Met onze onafhankelijke prijsvergelijkers kunt u alle tarieven van Interpolis vergelijken. Zo weet u binnen enkele minuten of Interpolis voor u de beste keuze is! Vervolgens kunt u overstappen naar Interpolis of naar een andere aanbieder...

Interpolis ervaringen

Geef Interpolis een beoordeling

324 Interpolis ervaringen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algehele indruk( Klik sterren om te beoordelen )
Hoogte premie (prijs)
'Eerlijkheid' product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Polisvoorwaarden
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?

Hilbert
Geen oordeel
18/12/2017
via website

Al kreeg ik de polis premie vrij dan nog geen Interpolis. Voor de deuren van de hel moet je de schade verhalen!!!

Nuttig? Ja   Nee

J van den Berg
06/10/2017
via website
thumbs down

Een lekkage in een wand. Interpolis schakelt hun herstel bedrijf Qbuild in.
Hier begon de ellende, op 15-4 gemeld 11 keer bezoek gehad en ruim 2 maanden later eindelijk het probleem opgelost.
Het in 3 weken en 4 bezoekjes klaar kunnen zijn. Alleen heeft Qbuild herstel bedrijf meer tijd nodig om hun eigen pruts werk te herstellen!
Mensen vraag zelf wat offertes aan bij lokale ondernemers maar laat je schade niet herstellen door Interpolis zelf hun bedrijf Qbuild Recco schadeherstel is een DRAMA!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
kinberley
01/09/2017
via website
thumbs up

Pas sinds een maand overgestapt naar Interpolis. Helaas al binnen 2 weken gebruik moeten maken van de verzekering Doordat die gloednieuwe telefoon van mijn man kapot is gevallen. Binnen een dag alles geregeld en het volledige herstelbedrag uitbetaald op mijn rekening.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Arie de Vries
04/08/2017
via website
thumbs down

Zeer slecht. Als Interpolis jouw tegenpartij is dan zijn ze zeer traag, en communicaren zeer slecht. Een verzekerde van Interpolis heeft bij mij schade gereden. Interpolis heeft 3 weken gewacht met maken vh taxatierapport. Ik heb ze dagelijks moeten bellen, anders deden ze niets.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Theo en marian Doeze
Geen oordeel
22/11/2016
via website

Geweldig snel afgewerkt heel hartelijk. Dank hiervoor .nu kunnen wij het afsluiten .wij wensen jullie allen hele fijne feestdagen en een heel gelukkig en gezond 2017
Nogmaals bedankt Geweldig

Nuttig? Ja   Nee

duijnmaijer
17/11/2016
via website
thumbs down

zeer slecht als je schade heb en Interpolis is ook de tegen partij willen ze de schade alleen maternale schade betalen als een andere rekening stuurt voor geleverde diensten moet je dat zelf verhalen op de tegen partij waarom zal ik dan nog roepen dat het glas helder is ja als in dikke mist zal ook zeker het niemand aanbevelen

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
J.J.
12/07/2016
via website
thumbs down

Glasheldere arrogantie ten top net als de Rabo bank / medewerkers.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
cremers
25/06/2015
via website
thumbs down

heb op 31 januari een schade gemeldop 26 juni een mail gekregen dat ze nog aan het uitzoeken zijn ,kan daardoor mijn auto niet laten repareren

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
**Miss Veronique**
10/12/2014
thumbs down

@Interpolis, glashelder! #YeahMyAss!! Stuurt elke mnd rekeningen, die betaal ik netjes, om t vervolgens 2 wkn later weer terug te storten!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ellen Bakker
03/12/2014
thumbs up

.@Interpolis Trouwens, ik ben zeer te spreken over de klantvriendelijkheid en efficiency van jullie schadeafdeling. Waarvan akte! 🙂

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Nicole Stokhof
03/12/2014
thumbs up

Van de week toch maar overstap wagen naar @Interpolis .#zorgverzekering

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
ingmar de boer
25/11/2014
thumbs up

Ik wil @interpolis even bedanken voor hun geweldige radio reclame! Echt super origineel en eindelijk weer eens leuke reclame!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Marloes Grimbergen
11/11/2014
thumbs down

Precies nul van de gemaakte zorgkosten in Thailand worden vergoed. Zelfs mijn krukken en vervoer niet. Thanks Interpolis.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Hassnah
07/11/2014
via twitter
Hassnah (@hzse02)
thumbs up

Geweldige service van Interpolis op de vrijdagochtend! 🙂

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Vakantaseren
05/11/2014
thumbs up

@Interpolis hebben jullie leuke aanbieding voor inboedel verzekering want ik ben ontevreden over @centraal_beheer na 20 jaar klant

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Patrick de Graaf
05/11/2014
thumbs up

@vakantaseren @centraal_beheer wij zitten bij @Interpolis geen gedoe gewoon goed! Snel afhandelen en klantvriendelijk..

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Marloes Grimbergen
31/10/2014
thumbs up

Door zo’n ongelukje weet ik wel waarom ik overal voor verzekerd ben. Prima geregeld door Interpolis.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Halbe de Boer
31/10/2014
thumbs down

@Interpolis glashelder die klantonvriendelijke medewerkers van jullie:verkeerde info geven en mij vertellen liever een klant armer te zijn:(

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Manon Kant
29/10/2014
thumbs down

@Interpolis @Rabobank ik moet klant zijn van de rabobank als ik klant wil worden van Interpolis.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Marloes Halmans
28/10/2014
thumbs up

Dank @Interpolis voor de klantvriendelijke afhandeling van een schade. Heb jullie niet vaak nodig, maar áls…kan ik op jullie rekenen! TOP!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Benjamin
10/10/2014
thumbs up

@Interpolis dank voor de goeie service! #zokanhetook

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Kim Pennings
09/10/2014
thumbs down

lamp breekt tijdens verhuizing in huis niet verzekerd, lamp breekt bij transport wel. Dat is mij niet #glashelder #interpolis #oneerlijk

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Schaapje
09/10/2014
via twitter
Schaapje (@eevoila)
thumbs down

Wat een toestand om bij @Interpolis de tandartsverzekering mee te nemen in het pakket. Lukt niet via www. hoe wel?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Daniel Wolthuis
29/09/2014
thumbs down

Vrijspraak voor belachelijke beschikking. Advocaat via @Interpolis was al afgehaakt. Door zijn decl uren heen? Dan maar zelf! #glashelder!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
1 5 6 7

Interpolis ervaringen 2017

Heeft u ervaringen met Interpolis en wilt u deze delen, dan bent u op het juiste adres. Op Overstapervaringen.nl kunt u Interpolis beoordelen op diverse aspecten zoals algehele indruk, tarieven, eerlijkheid, overstapproces, service, klachtenafhandeling, kwaliteit, facturatie en meer.

Ons doel is altijd dat u snel en simpel de beste keuze kan maken en zorgeloos kan overstappen. Of u nu kiest voor Interpolis of voor een andere aanbieder. Die keuze is aan u en wij helpen u graag!

Interpolis 2.95 stars 324 reviews