Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Artikelen
Pagina's
Categorie
Blog
Energie
Geen categorie
Internet
Mobiel
Nieuws
Verzekeren
5.9

Aanbiedingen

scores

Algehele indruk
Hoogte premie (prijs)
‘Eerlijkheid’ product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Polisvoorwaarden
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?
172 positief – 149 negatief

Top 5

Interpolis

Interpolis, glashelder. Met die slogan wil Interpolis aangeven transparant te willen zijn op elke manier. Interpolis is onderdeel van Achmea en bestaat sinds 1969 na een fusie van levensverzekeringsmaatschappij BTL, ABTB, LLTB, LTB en NCB (allen onderdeel van KNBTB). Hierna volgden tot heden ten dage nog vijf fusies, in 1972 met Hagelunie, in 1985 met de Twaalf Gewesten en in 1993 met Sterpolis. In 2000 fuseerden zij weer met Commit Arbo en in 2001 namen zij Relan over. In 2005 fuseerde Interpolis met Achmea. En sinds de fusie behoort Interpolis tot de grootste verzekeringsgroep van heel Nederland.

Interpolis aanbiedingen en tarieven 2017

Profiteren van extra korting, actie's en aanbiedingen bij Interpolis. Met onze onafhankelijke prijsvergelijkers kunt u alle tarieven van Interpolis vergelijken. Zo weet u binnen enkele minuten of Interpolis voor u de beste keuze is! Vervolgens kunt u overstappen naar Interpolis of naar een andere aanbieder...

Interpolis ervaringen

Geef Interpolis een beoordeling

323 Interpolis ervaringen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algehele indruk( Klik sterren om te beoordelen )
Hoogte premie (prijs)
'Eerlijkheid' product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Polisvoorwaarden
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?

☺ Torrenttop100.nl ☺
03/07/2013
thumbs down

@Interpolis en ik zal teven ook mijn verhaal doen aan iedereen en elke forum die ik tegen kom hier over want voel me gewoon hard genaaid!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Rolf Roemers
01/07/2013
thumbs down

INTERPOLIS…glashelder. Zeker als je kind 18 is geworden en van de gezinspolis af moet. En wat er dan betaald moet worden….opzeggen dus.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
♡ Saar ♡
01/07/2013
thumbs up

@Interpolis top! dankje voor zo’n snelle reactie. Weet ik dat ik in de toekomst met een gerust hart over kan stappen naar Triodos bank.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Rob Dal
01/07/2013
via twitter
Rob Dal (@Rob_Dal)
thumbs up

Nu weet je wat je aan een goede verzekering hebt !! Goede schadeafhandeling van @interpolis #snel #inboedel

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Saskia Rikken
30/06/2013
thumbs down

@Interpolis ja en dat er voor bestaande klanten ook wat gedaan wordt. Maar goed, verz loopt bijna af dus zoeken we een goedkopere!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ferry Verheij
27/06/2013
thumbs down

Na 5 jaar pensioenregeling Interpolis verlengen. Kosten #rabobank : € 2.200,- Snel geld verdienen aan kleine ondernemers. Dat is het idee!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Pia Harrevelt
27/06/2013
thumbs up

@Interpolis Klopt. Goed gesprek gehad en prima afgehandeld. Dank voor snelle reacties en prima klachtenbehandeling

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Alexander
27/06/2013
thumbs up

@Ivolangbroek volgens mij heeft @InShared ook niet een werkende #webcare Succes! Anders weet ik nog wel een goede verzekeraar: @Interpolis

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Yntze Bosma
26/06/2013
via twitter
Yntze Bosma (@plexat)
thumbs down

@Interpolis Inmiddels m’n case met bijlagen verzonden naar KIFID. Misschien hebben deze mannen/vrouwen iets meer verstand van verzekeringen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Hedwig
25/06/2013
via twitter
Hedwig (@hedcandy)
thumbs up

Netjes van @Interpolis dat ik gelukkig alsnog mijn zonnebril vergoed krijg. Thanks!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Open32_Zevenaar
25/06/2013
thumbs up

Toch even een compliment geven aan @Interpolis . Gevalletje schade/verlies snel, goed en perfect geregeld

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ruben Rikkers
24/06/2013
thumbs down

@Interpolis mijninterpolis werkt niet klopt dat? ik kom er niet in. ook wachtwoord opvragen doet het niet.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Maureen
21/06/2013
thumbs up

Kleine waterschade van gister wordt totaal voor ons opgelost na een telefoontje met #Interpolis! We hoeven zelf niets te doen! O_O wauw.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ingeborg vd Bogaard
21/06/2013
thumbs up

Wat ben ik blij dat ik bij @Interpolis verzekerd ben! Je zou bijna een schade aanraden om te ervaren hoe super dit afgehandeld wordt!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
A&R
21/06/2013
via twitter
A&R (@Arnorene)
thumbs up

@MarijkeDael69 @Chantalvdkant @bdj1975 schade was bijna €800,= dus gelukkig waren ze bij #interpolis erg behulpzaam en netjes

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Frans Jan van Geenen
20/06/2013
thumbs up

Mijn oprechte complimenten voor @Interpolis en @Dynafix voor de snelle service en reparatie van mijn onmisbare telefoon! #maggezegdworden

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Marco Walenberg
20/06/2013
thumbs down

@Interpolis top verzekering, zeer tevreden over de terugbetaling, en snelle afhandeling

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Pia Harrevelt
19/06/2013
thumbs down

Bedrijfsmatig en part. flink verzekerd bij @interpolis. Voor €1200 bestolen. Geen uitkering want geen braakschade. Hoezo eerlijkheid loont?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jeroen van der Ha
19/06/2013
thumbs down

Glashelder… een term die op #interpolis in elk geval niet van toepassing is. Vergoeden wanneer het hen uitkomt. @Interpolis #glaskapot

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
sabine
18/06/2013
via twitter
sabine (@miss_sabje)
thumbs down

En ook een leuke: betalen voor ‘bemiddeling’ #rabobank. Dan sluit ik volgende x toch direct af.Totaal geen meerwaarde! #Interpolis #slecht

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jessica Schrauwen
17/06/2013
thumbs down

@Interpolis: zwaar teleurgesteld! Ipv meedenken over hoe een #autoinbraak te voorkomen, keren ze liever drie keer € 5.000 uit…

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Heijdra Vleesvee
14/06/2013
thumbs down

@Interpolis Ons gegraveerde koeienraam is gesneuveld. Bijzondere en bewerkte ruiten zijn uitgesloten. Typisch geval ‘kleine lettertjes’?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Heijdra Vleesvee
13/06/2013
thumbs down

#interpolis blijkt bij schade helemaal niet zo glashelder! Opvallend genoeg in dit geval met een RUITSCHADE!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Twan van Hulten
13/06/2013
thumbs up

Snelle pro-actieve reactie gehad van Interpolis. Netjes.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Twan van Hulten
13/06/2013
thumbs down

…Twee dagen zijn om, maar nog niets gehoord. Jammer. #interpolis #achmea #rechtsbijstand

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Twan van Hulten
13/06/2013
thumbs down

Eerste ervaring met restbijstandverzekering van Interpolis / Achmea is niet al te best. Zou binnen twee dagen terug worden gebeld…

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Rik
12/06/2013
via twitter
Rik (@Nobile555)
thumbs down

Iedereen is het met elkaar eens. De schade-expert, de schadehersteller en ikzelf. Alleen @interpolis snapt het niet.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Rik
12/06/2013
via twitter
Rik (@Nobile555)
thumbs down

Nu maakt @Interpolis het helemaal bont. Krijg ik een brief toegestuurd met waarschuwing waarin ik nog als leugenaar wordt uitgemaakt ook?!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Rik
12/06/2013
via twitter
Rik (@Nobile555)
thumbs down

@Interpolis Klopt. Heb zojuist gebeld en te horen gekregen dat het dossier gesloten is en dat ik de brief maar moet afwachten. Slecht zeg!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Rik
12/06/2013
via twitter
Rik (@Nobile555)
thumbs down

Slechte service van @interpolis. Komen meerdere terugbel afspraken niet na. Zit al weer weken te wachten. Verzekeringen oversluiten denk ik.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Tobias de Groot
11/06/2013
thumbs up

Oke, Interpolis is best een toffe verzekering en helpen je goed. #magookweleensgezegdworden

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Marck den Breejen
10/06/2013
thumbs up

geeft een pluim aan @interpolis
Pro-actief en vriendelijk geholpen vandaag! #verzekering

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Arnoud ter Harmsel
10/06/2013
thumbs up

Wat is #Interpolis toch een goede verzekeraar met dito #Servicedesk! #tevreden #DoorlopendeAnnuleringsverzekering

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Andre Merlijn
07/06/2013
thumbs down

@Interpolis beste #interpolis meneer van Webcare.., zit nu al weer meer dan week op reactie te wachten?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Sanne
07/06/2013
via twitter
Sanne (@Sannerooding)
thumbs down

@Interpolis Glashelder? M’n neus. Zitmaaier stond vast, uit zicht. Gestolen. Geen cent terug. Fijne woonverzekering voor in en om het huis!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
ʇoq ǝp uıʌǝʞ
07/06/2013
thumbs down

Interpolis Declararen… die site klopt niet bepaald… #ergenis

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Manon Saive
07/06/2013
thumbs up

#wegenwacht helpen niet als je ze een keer nodig hebt, gelukkig #interpolis wel

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Stefanie Maarse
06/06/2013
thumbs down

Een ruime week wachten op n Ruslandverklaring bij @Interpolis terwijl er haast bij is. Die krijgen dus van mij een #koudedouche #klaagtweet

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Julia Lozar
06/06/2013
thumbs up

@Interpolis dat zou ik ook zeer waarderen. Soms moet er ook gecomplimenteerd worden!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Yntze Bosma
05/06/2013
via twitter
Yntze Bosma (@plexat)
thumbs down

@Interpolis case middels brief van jullie afgewezen en daarin verwijzing ook naar Kifid. We gaan het meemaken.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Robin van Heesch
05/06/2013
thumbs down

Kut interpolis #100euroweg

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jaap Selles
05/06/2013
thumbs down

Klantenservice Interpolis mogen ze opdoeken. Slecht doorverbinden, onduidelijke keuzemenu’s en steeds zelfde einde: “Kunnen u niet helpen.”

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Gerben van der Veen
05/06/2013
thumbs down

“Wij hebben een achterstand in de postverwerking van 1,5 week, dat komt omdat we groot zijn” aldus Interpolis…..

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Anneke van de Pol
04/06/2013
thumbs up

Bedankt @Interpolis @Rabobank voor de fijne hulp mbt mijn autoschade wegens een kettingbotsing #Interpolis #Rabobank

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Daiiss
04/06/2013
via twitter
Daiiss (@XDaiisx)
thumbs down

@Interpolis ze hebben me maandag beloofd dat ik vandaag zou worden gebeld door me dossier behandelaar maar is niet gebeurd

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Daiiss
04/06/2013
via twitter
Daiiss (@XDaiisx)
thumbs down

de zoveelste afspraak die @Interpolis niet nakomt

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Joseph Hyams
04/06/2013
thumbs down

#interpolis #zonnebril kapot, verhaal gedaan over #schade <2 weken claimen #reisverzekering afzetters ik betaal zoveel!Morgen alles opzeggen

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jan Wietsma
04/06/2013
thumbs up

Goede klantenservice bij @interpolis annuleringskosten netjes afgehandeld, en dossier fietsongeval wordt doorgestuurd naar letselschade.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Anand
01/06/2013
via twitter
Anand (@anandjansen)
thumbs up

@PetraSmolders Ze handelen in de eerste plaats uit vertrouwen in hun klant en dat is een groot goed voor zo’n groot bedrijf. #interpolis

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Petra Smolders
01/06/2013
thumbs up

Nou moe, heeft iemand zomaar mijn autoruit ingeslagen vannacht. Gelukkig is de service van #Interpolis echt super! #compliment #glashelder

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
1 2 3 7

Interpolis ervaringen 2017

Heeft u ervaringen met Interpolis en wilt u deze delen, dan bent u op het juiste adres. Op Overstapervaringen.nl kunt u Interpolis beoordelen op diverse aspecten zoals algehele indruk, tarieven, eerlijkheid, overstapproces, service, klachtenafhandeling, kwaliteit, facturatie en meer.

Ons doel is altijd dat u snel en simpel de beste keuze kan maken en zorgeloos kan overstappen. Of u nu kiest voor Interpolis of voor een andere aanbieder. Die keuze is aan u en wij helpen u graag!

Interpolis 2.95 stars 323 reviews