Exacte woorden
Titel
Content
Artikelen
Pagina's
Categorie
Blog
Energie
Geen categorie
Internet
Mobiel
Nieuws
Verzekeren

Interpolis

Interpolis, glashelder. Met die slogan wil Interpolis aangeven transparant te willen zijn op elke manier. Interpolis is onderdeel van Achmea en bestaat sinds 1969 na een fusie van levensverzekeringsmaatschappij BTL, ABTB, LLTB, LTB en NCB (allen onderdeel van KNBTB). Hierna volgden tot heden ten dage nog vijf fusies, in 1972 met Hagelunie, in 1985 met de Twaalf Gewesten en in 1993 met Sterpolis. In 2000 fuseerden zij weer met Commit Arbo en in 2001 namen zij Relan over. In 2005 fuseerde Interpolis met Achmea. En sinds de fusie behoort Interpolis tot de grootste verzekeringsgroep van heel Nederland.

Interpolis ervaringen

Geef Interpolis een beoordeling

322 Interpolis ervaringen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algehele indruk( Klik sterren om te beoordelen )
Hoogte premie (prijs)
'Eerlijkheid' product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Polisvoorwaarden
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?

kinberley
01/09/2017
via website
thumbs up

Pas sinds een maand overgestapt naar Interpolis. Helaas al binnen 2 weken gebruik moeten maken van de verzekering Doordat die gloednieuwe telefoon van mijn man kapot is gevallen. Binnen een dag alles geregeld en het volledige herstelbedrag uitbetaald op mijn rekening.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Arie de Vries
04/08/2017
via website
thumbs down

Zeer slecht. Als Interpolis jouw tegenpartij is dan zijn ze zeer traag, en communicaren zeer slecht. Een verzekerde van Interpolis heeft bij mij schade gereden. Interpolis heeft 3 weken gewacht met maken vh taxatierapport. Ik heb ze dagelijks moeten bellen, anders deden ze niets.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Theo en marian Doeze
Geen oordeel
22/11/2016
via website

Geweldig snel afgewerkt heel hartelijk. Dank hiervoor .nu kunnen wij het afsluiten .wij wensen jullie allen hele fijne feestdagen en een heel gelukkig en gezond 2017
Nogmaals bedankt Geweldig

Nuttig? Ja   Nee

duijnmaijer
17/11/2016
via website
thumbs down

zeer slecht als je schade heb en Interpolis is ook de tegen partij willen ze de schade alleen maternale schade betalen als een andere rekening stuurt voor geleverde diensten moet je dat zelf verhalen op de tegen partij waarom zal ik dan nog roepen dat het glas helder is ja als in dikke mist zal ook zeker het niemand aanbevelen

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
J.J.
12/07/2016
via website
thumbs down

Glasheldere arrogantie ten top net als de Rabo bank / medewerkers.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
cremers
25/06/2015
via website
thumbs down

heb op 31 januari een schade gemeldop 26 juni een mail gekregen dat ze nog aan het uitzoeken zijn ,kan daardoor mijn auto niet laten repareren

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
**Miss Veronique**
10/12/2014
thumbs down

@Interpolis, glashelder! #YeahMyAss!! Stuurt elke mnd rekeningen, die betaal ik netjes, om t vervolgens 2 wkn later weer terug te storten!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ellen Bakker
03/12/2014
thumbs up

.@Interpolis Trouwens, ik ben zeer te spreken over de klantvriendelijkheid en efficiency van jullie schadeafdeling. Waarvan akte! 🙂

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Nicole Stokhof
03/12/2014
thumbs up

Van de week toch maar overstap wagen naar @Interpolis .#zorgverzekering

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
ingmar de boer
25/11/2014
thumbs up

Ik wil @interpolis even bedanken voor hun geweldige radio reclame! Echt super origineel en eindelijk weer eens leuke reclame!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Marloes Grimbergen
11/11/2014
thumbs down

Precies nul van de gemaakte zorgkosten in Thailand worden vergoed. Zelfs mijn krukken en vervoer niet. Thanks Interpolis.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Hassnah
07/11/2014
via twitter
Hassnah (@hzse02)
thumbs up

Geweldige service van Interpolis op de vrijdagochtend! 🙂

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Vakantaseren
05/11/2014
thumbs up

@Interpolis hebben jullie leuke aanbieding voor inboedel verzekering want ik ben ontevreden over @centraal_beheer na 20 jaar klant

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Patrick de Graaf
05/11/2014
thumbs up

@vakantaseren @centraal_beheer wij zitten bij @Interpolis geen gedoe gewoon goed! Snel afhandelen en klantvriendelijk..

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Marloes Grimbergen
31/10/2014
thumbs up

Door zo’n ongelukje weet ik wel waarom ik overal voor verzekerd ben. Prima geregeld door Interpolis.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Halbe de Boer
31/10/2014
thumbs down

@Interpolis glashelder die klantonvriendelijke medewerkers van jullie:verkeerde info geven en mij vertellen liever een klant armer te zijn:(

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Manon Kant
29/10/2014
thumbs down

@Interpolis @Rabobank ik moet klant zijn van de rabobank als ik klant wil worden van Interpolis.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Marloes Halmans
28/10/2014
thumbs up

Dank @Interpolis voor de klantvriendelijke afhandeling van een schade. Heb jullie niet vaak nodig, maar áls…kan ik op jullie rekenen! TOP!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Benjamin
10/10/2014
thumbs up

@Interpolis dank voor de goeie service! #zokanhetook

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Kim Pennings
09/10/2014
thumbs down

lamp breekt tijdens verhuizing in huis niet verzekerd, lamp breekt bij transport wel. Dat is mij niet #glashelder #interpolis #oneerlijk

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Schaapje
09/10/2014
via twitter
Schaapje (@eevoila)
thumbs down

Wat een toestand om bij @Interpolis de tandartsverzekering mee te nemen in het pakket. Lukt niet via www. hoe wel?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Daniel Wolthuis
29/09/2014
thumbs down

Vrijspraak voor belachelijke beschikking. Advocaat via @Interpolis was al afgehaakt. Door zijn decl uren heen? Dan maar zelf! #glashelder!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Paula Jorritsma
20/09/2014
thumbs up

Wat n verademing: snel en kundig geholpen worden bij afsluiten verzekering @RaboAltena @Interpolis #callcenter ook in het weekend dus

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Marco
20/09/2014
via twitter
Marco (@MarcoC013)
thumbs up

Sowieso had @Interpolis het fatsoen te reageren op mijn frustratie tweet en alleen dat al vind ik netjes, ongeacht de oplossing.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Daisy Schut
20/09/2014
thumbs up

Als je de service van @Interpolis gewend bent valt @OHRA toch wel tegen. Na 1 week nog geen reactie op klacht.. #fail

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Henk-Jan Cremers
16/09/2014
thumbs down

Morgen maar eens uitpluizen of @Interpolis mij een hak heeft gezet of niet. Zonder kennisgeving Polisvoorwaarden gewijzigd! #glashelder

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Rob Dal
16/09/2014
via twitter
Rob Dal (@Rob_Dal)
thumbs up

@Interpolis positief is overigens jullie snelle reactie op dit moment

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Michiel van Lierop
15/09/2014
thumbs down

Dus… mijn studentenverzekering bij Interpolis bleek behoorlijk nutteloos bij de inbraak in mijn studentenkamer #jammer

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
M. Saglam
12/09/2014
via website
thumbs up

Jaren verzekerd. Hebben ook nooit uitgekeerde schades meegeteld en tijdens een nog niet afgehandelde schade mijn aansprakelijkheidsverzekering eenzijdig opgezegd. Binnen 1 maand na afwikkeling van de schade mogen ze je verzekering beëindigen. Die dus nu maand geleden niet eens afgehandeld is. Nooit ergens betalingsachterstand etc gehad. Pas op mensen; ook meteen wordt je op de zwarte lijst als zijnde risico klant, wanbetaler neergezet. Een verzekering ging hierdoor niet akkoord. Gelukkig dat Interpolis bestaat. Daar werken echte begripvolle mensen. Bedankt OHRA! Van mij een warme douche voor Interpolis en Rabobank.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
philogirl
12/09/2014
thumbs up

@Interpolis hartelijk dank voor de gastvrije ontvangst, echt geweldig! Zorgcommunicatieoverleg blij met alle tips! http://t.co/UXGVNeVcE0

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
☺ Torrenttop100 ☺
11/09/2014
thumbs down

Ben je opzoek naar een verzekering neem dan geen @Interpolis verzekering, je word opgelicht waar je bij staat! @Rabobank @AdBresser

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ri©k
10/09/2014
via twitter
Ri©k (@rschoffelen)
thumbs down

@Interpolis Dus kost mij een uur vanochtend plus een hoop geregel omdat jullie communicatie zo beroerd is. #nietblij

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Guus Weerdenburg
09/09/2014
thumbs down

Dank je wel @Interpolis je maakt me glashelder duidelijk dat ik maar wat meer geld aan een auto had moeten uitgeven! Waarom betaal ik premie

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
LisaT
03/09/2014
via twitter
LisaT (@LisaT33)
thumbs down

@Woonfraude @Interpolis De woning verhuurt en de huurder rooft de woning leeg keren verzekeringsmaatschappijen ook niets uit
#verduistering

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Woonfraude
02/09/2014
thumbs down

Als je #vastgoed verhuurt en je #belegging brand af, vanwege een #hennepkwekerij Dan betaald @Interpolis je helemaal niets #glashelder

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Aad Lelieveld
31/08/2014
thumbs down

Niet erg blij met #Interpolis .Blijkt dat ze Hella en haar artsen niet vertrouwen mbt arbeidsongeschiktheid.Niet echt objectieve opstelling.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jacomijn
30/08/2014
thumbs down

En alweer een acceptgiro in de bus van @interpolis Nog steeds hebben zij mijn IBANrekeningnummer niet goed waardoor ik herinneringen krijg..

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Paul van Dijk
27/08/2014
thumbs down

De Rabobank rekent dus 20% premie als tussenpersoon voor je Interpolis verzekeringen.

Best fors.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Renco Schoemaker
26/08/2014
thumbs down

Nou, @Interpolis mag zich schamen. Nu een premieoverzicht arb ong sch verz 2013 sturen. Die had ik nodig voor mn IB aangifte 2013 in april!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jop
26/08/2014
via twitter
Jop (@MrJop)
thumbs up

Mijn complimenten aan @interpolis voor het snel en goed afhandelen van mn claim. Fijne verzekeraar

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Vhast hypotheken
25/08/2014
thumbs down

@Interpolis ja glashelder maar te omslachtig

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Vhast hypotheken
25/08/2014
thumbs down

#interpolis glas helder alles via de Rabo. Ook voor een simpele vraag. #klantcentraal not 🙁

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Revi
23/08/2014
via twitter
Revi (@jong0102)
thumbs down

21 jaar verzekerd. Bijna nooit schade. Dit jaar pech: 4 (kleine) claims. Prompt verhoogt @Interpolis de jaarpremie met €60! #WTF #fail

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Peter Cox
22/08/2014
thumbs up

dankzij #interhelp van @interpolis is onze vakantie gered ondanks autopech onderweg! Dank daarvoor. Nu nog alle kosten declareren 🙂

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
William H.
21/08/2014
via twitter
William H. (@WJH_1)
thumbs up

In korte tijd helaas 2x aanspraak moeten maken op m’n verzekering. Maar weer prettig en snel geholpen door de mensen van @interpolis

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Omar Benameur
21/08/2014
thumbs down

PFFFF @Interpolis Niet glashelder met woonhuisverzekering. Toezeggingen doen over terugbellen expert en dat niet doen.. het is de procedure

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Mirjam van Grinsven
20/08/2014
thumbs up

Het was weer glashelder #Interpolis. Hartelijk dank voor de goede en snelle schade afhandeling.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Godsgeklaagd
20/08/2014
thumbs down

@Interpolis
Koptelefoon verloren, niet gedekt.
huurcamper met eigen risico vanwege steenslag, ook niet gedekt.
Zijn toch reisongelukken?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jolanda Hardeman
20/08/2014
thumbs up

Top! Zeer tevreden over Interpolis!! Prima geregeld! #Interpolis glashelder

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Godsgeklaagd
20/08/2014
thumbs down

En dan nu heel gauw @Interpolis reisverzekering opzeggen. Wat een prutsers.
Ben benieuwd wat ze wel dekken.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Dennis Kliphuis
19/08/2014
thumbs up

Zojuist geholpen door @Interpolis #topservice!!!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
black starliner
18/08/2014
thumbs down

@interpolis Glashelder? Alles behalve! Wat een slechte service! @arechtsbijstand

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
suusaa
14/08/2014
via twitter
suusaa (@suusaa)
thumbs down

@Interpolis Verder hoop ik werkelijk dat ik via deze weg een antwoord krijg. Ik word zo schandalig afgescheept aan de telefoon…#glashelder

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
a balladeer
13/08/2014
thumbs down

Zelfs de helpdesk van @Interpolis snapt mijn polisvoorwaarden niet… #glashelder

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Anouck Vrouwe
13/08/2014
thumbs down

Interpolis verstuurt nota én de herinnering op dezelfde dag. Tot nog toe hebben we helaas geen betaling ontvangen – nee, ik kan niet heksen

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Emmy
13/08/2014
via twitter
Emmy (@Empie_17)
thumbs down

Leuk joh. Verzekering via #rabobank bij #interpolis. Premie stijgt jaarlijks enkele euro’s, verzekerd bedrag gaat omlaag. Is dit overal zo?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Judith
06/08/2014
via twitter
Judith (@jhanek)
thumbs up

Wat ben ik toch blij met @Interpolis als verzekeraar. Geen gezeur en fijn meedenken #vaneennoodbijnaeendeugd

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ellen Keeris
05/08/2014
thumbs up

Helaas gebruik moeten maken van annuleringsverzekering. Met dank aan @Interpolis voor de goede snelle service. #klantvriendelijk #begripvol

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Michele Sparreboom
05/08/2014
thumbs up

Schade aan laptop! Super snel, daadkrachtig en vriendelijk geholpen door @Interpolis! Fijn als ondernemer. Met recht #ZekerVanJeZaak.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Dave Verzijl
28/07/2014
thumbs down

@Interpolis zouden reisverzekeringen niet gewoon moeten ontzorgen?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Johan van Zeelt
25/07/2014
thumbs up

Enkele dagen geleden schade gemeld. Nu reeds is er betaald, zelfs een deel uit coulance. Chapeau @Interpolis !

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
☺ Torrenttop100 ☺
17/07/2014
thumbs down

Ben je opzoek naar een verzekering neem dan geen @Interpolis verzekering, je word opgelicht waar je bij staat! @Rabobank @menno874

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Sabine Metz
16/07/2014
thumbs up

@Jeroener Ja heb voor privé ook Interpolis inderdaad, vind ze wat dat betreft erg fijn.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
EdB
29/05/2014
via twitter
EdB (@edb001)
thumbs up

Super service bij @Interpolis ivm gladschade. Snel, helder gemakkelijk en zeer vriendelijk, complimenten! @Independer @Consumentenbond

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Barry Kluin
28/05/2014
thumbs down

@interpolis zeer ontevreden over brief + behandeling van #interpolis die ik vandaag heb gehad. Ik was altijd erg tevreden. NU NIET MEER

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Daniëlle Janssen
27/05/2014
thumbs up

Dank @interpolis voor de mega snelle chille afhandeling van mijn tv-ontploffingsschade!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Marco | Peper & Zout
14/05/2014
thumbs up

Dikke duim voor Interpolis en Rabobank voor de juiste dosis coulance en de al met al snelle afwikkeling. #hulde

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jaap Heslinga
13/05/2014
thumbs down

@rabobanknof lekker bezig met overzetten verzekeringen. Ineens gehele jaarpremie afboeken door @Interpolis #waardeloos

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Tanja Geurtse
23/04/2014
thumbs up

blij word ik vd service @Interpolis bij financiële afhandeling van onze bumperschade. Fijn dat dit gewoon op basis van vertrouwen gaat!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Willem den Heeten
18/04/2014
thumbs down

@Interpolis Er is wel gebeld met de mededeling dat ze niet weten wanneer het opgelost gaat worden… Klacht blijft (19 gesprekken 3 tweets)

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ilja van Wijk
06/04/2014
thumbs up

Goede service van @Interpolis op zaterdagavond en zondag van @Rabobank nadat mijn pinpas was ingeslikt door automaat #blijmetgoedeservice

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Fred Polman
06/04/2014
thumbs down

Stormschade aan giant parasol, wij zijn tegen stormschade verzekerd bij #interpolis…… Wat denkt u: niet gedekt natuurlijk!!!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Helma Lensen
04/04/2014
thumbs up

#Compliment @Interpolis en #Qbuild!! Woensdag de schade gemeld, nu al hersteld. Keurige medewerkers, super service en top kwaliteit!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ria
03/04/2014
via twitter
Ria (@IamRiavdV)
thumbs down

Als ze dan op TV komen ineens wél aansprakelijkheid erkennen. Typisch… #interpolis

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Tamara Pothoven
01/04/2014
thumbs up

#Rabobank @Roosendaal: Wat een service! Stonden wat dingen fout met verzekeringen. Is samen met de #Interpolis opgelost! #tevredenklant

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Vilmar Hartman
31/03/2014
thumbs up

Interpolis, helden! Prima service. #mobielkapot

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jorg Winkelmolen
31/03/2014
thumbs up

Buitengewoon snelle service en afhandeling van @Interpolis bij een schademelding. Zo kan het dus ook; dank!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Danielle van Veen
27/03/2014
thumbs up

Wat een service van @Interpolis! Maandag telefoon laten vallen, dinsdag per koerier opgehaald, vandaag weer terug! #klantvriendelijkheid

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
annemieke reekers
22/03/2014
thumbs down

#interpolis :aansprakelijkheid schade door #sportenspel altijd uitgesloten #staaterniet #dtv geldt dit voor alle verzekeringsmaatschappijen?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Agnes van Gaalen
21/03/2014
thumbs up

Bij @Interpolis klant centraal bij schadeafhandeling auto. #tevreden #trotsopoudwerkgever #glashelder

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Kars Wittens
21/03/2014
thumbs up

Schadegevalletje aan de auto, wat een super service van #interpolis

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Rudy Vermeule
20/03/2014
thumbs up

@Interpolis deze week 3x zeer prettig contact gehad mbt schade. Perfecte afhandeling top! Ga zo door! #glashelder #service

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Regien Kl Staarman
06/03/2014
thumbs up

@Interpolis graag gedaan. Ik dacht ff wat positiefs over #interpolis de wereld insturen 😉 ben al jaren een zeer tevreden klant van jullie

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Regien Kl Staarman
06/03/2014
thumbs up

Vanmo heeft mijn vriend aanrijding gehad alleen blikschade gelukkig.#interpolis bedankt voor snelle afwikkeling betreft vervangend vervoer

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Wes Oudshoorn
06/03/2014
thumbs up

Nog nooit zo een fijne ervaring gehad met een groot bedrijf als met @interpolis. Hun reisverzekering is uitmuntend, kan niet anders zeggen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Janneke van der Stam
26/02/2014
thumbs up

De wetenschap dat er in NL 1 klantenservice is die écht klantgericht is … #interpolis #heerlijk

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Astrid Vledderman
25/02/2014
thumbs up

@Interpolis wat zijn jullie heerlijk snel met het uitbetalen van declaraties! Super!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Karel Wijne
22/02/2014
thumbs down

@kayotickitchen wij zijn overgestapt van Interpolis naar inshared en dat is echt prima. En stukken goedkoper. Succes met de ellende

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Johan Timmermans
21/02/2014
thumbs down

Ben heel boos op @Interpolis Willen je graag als klant voor #AOV, maar je komt niet van ze af als je ontevreden bent. Kreeg dwangbevel. Tss

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jeroen v Wilgenburg
18/02/2014
thumbs up

Snelle service van @Interpolis > Nu al bevestiging dat ik inderdaad niet aansprakelijk ben voor ongelukje op Erasmusbrug

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ilse Zandbergen
12/02/2014
thumbs up

Complimenten aan @Interpolis over de goede en snelle schade afhandeling van mijn kapotte mobieltje. #toppers #tevredenklant

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Roel Verouden 
12/02/2014
thumbs up

Wat een service van #interpolis snel en makkelijk geregeld. Complimenten aan de schadebehandelaars! @Interpolis

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Smienk
11/02/2014
thumbs up

Mobiel weer gemaakt, mede door het snele handelen van @interpolis. Mag ook gezegd worden!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Inge Goris
11/02/2014
via twitter
Inge Goris (@IG1978)
thumbs up

Prima service bij #schade @Interpolis en snelle levering nieuwe telefoon van @Belpunt! Even een #positieve tweet dus!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ibrahim Ozgul TR
24/01/2014
thumbs down

Verzekering maandelijks betalen en schade niet vergoed krijgen. Glashelder. dat is #interpolis @Interpolis

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Mark en Lin
24/01/2014
thumbs down

Lekker dan. Opeens vergoed #interpolis geen kraampakket meer, ook niet bij aanv.verz.! Naaierij

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jaap Bos
22/01/2014
via twitter
Jaap Bos (@jaapbosss)
thumbs up

Goede service van @Interpolis, telefoonscherm gesneuveld, binnen 3 werkdagen probleemloos vergoed via inboedelverzekering!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Björn van Veelen
21/01/2014
thumbs up

Ons plafond wordt binnenkort, vanwege een lekkage, opnieuw gesausd. Klasse service @Interpolis !

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ludo van Adrichem
13/01/2014
thumbs up

Net vriendelijk geholpen door een dame van Interpolis en mijn diefstalschade wordt voor een deel vergoed! Blij met @interpolis !

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Edwin Janssen
10/01/2014
thumbs down

@Interpolis rare gang van zaken. jullie kunn. niet geb. word.. Rabo medewerker had geen verst. v verzek. maar mocht jullie niet pers. bellen

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Rianne Post 
06/01/2014
thumbs down

Vriend heeft in oktober een klacht naar @Interpolis verzonden over uitbetaling van stormschade. Helaas nog niks gehoord…

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
DianaSmeeman
03/01/2014
thumbs up

Goede service vandaag van #interpolis. Schadeafhandeling in 3 minuten, vriendelijke medewerkster en goede vraagstelling #servicegericht

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Stefan Knap
03/01/2014
thumbs up

Dankzij @Interpolis en @iPhoneTwente is de Ipad weer supersnel heel na een schermbreuk. Scherm is weer #glashelder

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Shanti Media
28/12/2013
thumbs down

Ik was niet de patient hoor. Weleen dikke #fail van #interpolis; Premie betalen en toch je eigen medicatie uit de basisverzekering betalen!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Rudy Breddels
27/12/2013
thumbs up

Ik blijf met mijn zorgverzekering loyaal aan #Interpolis en de Rabobank, tenzij iemand een heel goed alternatief biedt.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Susan van Ommen
23/12/2013
thumbs down

Voor alle volgers die van zorgverzekering willen switchen: NIET naar Interpolis gaan!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Gio
23/12/2013
via twitter
Gio (@GioMG)
thumbs down

Wie vind interpolis nog meer zo dom? #interpolisglashelder (sukkels)

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jakob Klouwen
16/12/2013
thumbs up

#interpolis bedankt! #stormschade #vergoed #hierwordikvrolijkvan

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Papillon Hilvertshof
15/12/2013
thumbs up

heb altijd Agis-zorgverzekering gehad,betaalde tot nu toe € 480 p maand voor 3 personen,ben nu overgestapt naar Interpolis € 335 per maand!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Henk van der Veen 
14/12/2013
thumbs down

#interpolis #rabobanknoorddrenthe jullie moeten jullie echt gaan schamen wat een zootje maken jullie ervan!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Parkmanagement
12/12/2013
thumbs up

Het mag ook gezegd worden: “Dankzij ondersteuning van verzekeraar @Interpolis worden veel collectieve beveiligingsprojecten een succes!”

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Arlie Kanselaar
06/12/2013
thumbs down

Niet zo glashelder @Interpolis

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
mini-me-ann
06/12/2013
thumbs up

Complimenten aan #interpolis, bellen over schade en maandag word geregeld dat mijn scherm gemaakt word #glashelder

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Henk van der Veen 
06/12/2013
thumbs down

En ook bij #interpolis moet het nog onpersoonlijker als je een verzekering wilt afsluiten!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Mijn-Tuinman.nl
06/12/2013
thumbs down

Drie A4-tjes, veel tekst, een acceptgiro en een factuur van € 1,52. Ja, @Interpolis is goed bezig

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Uit de EU
30/11/2013
thumbs down

#interpolis zondermeer. Hahahaha inderdaad ze zeggen het zelf, zonder meer. Je betaald je scheel en je krijgt niks extra.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
paul moers
30/11/2013
thumbs down

@Interpolis helemaal juist. Dat bracht #Interpolis voorsprong als geen ander. Nu zie je het merk ernstig vertragen

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
paul moers
29/11/2013
thumbs down

#Interpolis wordt links en rechts ingehaals door #concurrentie. Succes van gisteren zegt niets over succes morgen

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Odyl Zwienenberg
28/11/2013
thumbs up

Top service van @Interpolis di gebeld, do expert op bezoek en ma komt hersteller al kijken. #glashelder

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Michelle
27/11/2013
thumbs down

@Interpolis Daarnaast worden de bedragen later afgeschreven dan aangegeven. Vorige week was het een week later,dat vind ik gewoon vervelend!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Michelle
27/11/2013
thumbs down

@Interpolis Ik baal van de klantenservice, wordt nooit voldoende geholpen en moet steeds zelf op zoek naar een antwoord. 1/2

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Heldinne
27/11/2013
via twitter
Heldinne (@Heldinne)
thumbs down

@Menzis haha. Voor dezelfde polisvoorwaarden komen jullie toch echt duurder uit dan het bod van Interpolis.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Nico Wiggers
22/11/2013
thumbs down

Weer overgestapt van @Interpolis naar @OHRA . Behoorlijke besparing!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
miss prikkie
16/11/2013
thumbs down

Interpolis schrapt #acupunctuur in 2014 uit het aanvullende pakket. Er zijn echter meer zorgverzekeraars om uit te kiezen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Lourens Koopman
15/11/2013
thumbs down

Oh oh oh wat een K* organisatie @interpolis, drie, ja ja drie!!! weken geleden schade gemeld, niks opgelost, enige wat ik hoor: ‘ja sorry’

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Bl@ckm00n
15/11/2013
thumbs down

Haha “@veldwijk: Nieuw aanbod zorgverzekering van @Interpolis. Goedkoper! Ja, logisch als je nog maar de helft dekt vgl met vorig jaar…”

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Carolien Oosterhoff
15/11/2013
thumbs up

@Interpolis Volstrekt (glas)helder & duidelijk hoe jullie schadezaken afhandelen: de mail over de autoschade is 100% helder opgelost. #hulde

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Gerko Last
15/11/2013
thumbs up

Hulde aan @Interpolis voor het snel en correct afhandelen van onze stormschade!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
henkabma
15/11/2013
via twitter
henkabma (@henkabma)
thumbs up

#Interpolis lijkt genegen schade aan de Nexus 7 te vergoeden, waarvoor ik hen erg dankbaar ben.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Bianca vd Schaft
15/11/2013
thumbs up

Wat een geweldige verzekering toch @Interpolis complimenten voor de goede en snelle service

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
TX10
15/11/2013
via twitter
TX10 (@TX10emmie)
thumbs down

Schade formulier invullen , juist ja , daar mag je for fuck sake’s ook wel een cursus voor volgen #Interpolis #Rabobank

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
jolanda nieuwlands
13/11/2013
thumbs down

@Interpolis heel jammer maar ik als fibromyalgie patiënt heb echt elke week fysiotherapie nodig. Was ook erg tevreden over mijn verzekering

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
jolanda nieuwlands
13/11/2013
thumbs down

Nieuwe #zorgverzekering uitzoeken. #interpolis vergoed geen 100% #fysiotherapie meer. En bedankt! Met #fibromyalgie heb ik dat wel nodig

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Corry van den Berg
12/11/2013
thumbs down

Interpolis schrapt per 2014 complementaire zorg uit aanvullende verzekering. Je kunt een klacht indienen via de site van Interpolis

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
DreA Philippi-vdKuil
12/11/2013
thumbs up

Hulde aan #Interpolis die €30 overmaken aan Poppert wiens 1dag oude helikopter op 8erbakse wijze werd gejat door zeven 14-jarige “dames”.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Lieke van Hemert
12/11/2013
thumbs down

@Interpolis eerst zelf een fout maken en nu boze brieven schrijven vind ik niet zo charmant…. #zorgverzekering

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Gouldamadine
12/11/2013
thumbs down

@Interpolis Dat staat inderdaad in het boekje. Ik zal me oriënteren op een verzekeraar die betere vergoedingen heeft.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Gouldamadine
12/11/2013
thumbs down

@Interpolis Dat bedoel ik inderdaad. Fors meer betalen voor dezelfde aanvullende zorg. Vast met argumenten, maar erg jammer.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Gouldamadine
12/11/2013
thumbs up

De muizen hebben er flink aan geknabbeld… #zorgverzekering #2014 #zorgpremie #interpolis

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
vanes van der bleek
08/11/2013
thumbs up

van klantenservice #Rabobank en #interpolis kunnen er nog veel van leren…altijd vriendelijk en duidelijk,makkelijker kan je het maken

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Marjolijn de Kok
08/11/2013
thumbs down

Ik schijn eigen risico te hebben bij stormschade bij @interpolis Net of ik er wat aan kan doen dat het stormt #glashelder #not #mistig #yes

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Sander Berkhuizen
04/11/2013
thumbs up

Zojuist schade gemeld bij interpolis
Glashelder! Prettig te woord gestaan en direct geholpen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Wilbert Koop
02/11/2013
thumbs up

Iphone gejat! Met een groot compliment naar #politie en #Interpolis voor de servicegerichte en coulante afwikkeling!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Pieter Vink
31/10/2013
via twitter
Pieter Vink (@pvink)
thumbs up

Vanmorgen weer top geholpen door @Interpolis. Zeer tevreden!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Bianca
30/10/2013
via twitter
Bianca (@biancagbb)
thumbs up

Topservice van @Interpolis

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jan Arendz
30/10/2013
thumbs up

Via Twitter is Interpolis wel uitstekend bereikbaar. Reactie op melding #stormschade binnen 2 minuten!!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Martin Duijs
30/10/2013
thumbs up

#interpolis 2weken geleden tablet kapot door ongeluk, direct vergoedt! Nu diezelfde tablet gestolen 🙁 wat denk je? Keurig netjes vergoedt!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Marle Nijhuis
25/10/2013
thumbs up

Meest klantgerichte bedrijf dat ik ken, zakelijk en privé @Interpolis Zorgvuldig, stipt en uiterst vriendelijk! Reistijd nuttig besteed.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Astrid Idema
24/10/2013
thumbs up

Jammer. #ohra biedt geen coulance aan voor kind van 1,5 dat potentieel gevaar loopt. #interpolis wel. helaas heb ik mn polis bij #ohra ..

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jermaine Ellenkamp
22/10/2013
thumbs down

Door @Interpolis kom ik haast niet aan leren toe. Zie de verzekeraar als gesplitst bedrijf zonder interne communicatie. Slechte service.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Brian Garret
21/10/2013
thumbs down

Van het kastje naar de muur bij @rabobank en @interpolis verzekering van laptop.. Geduld begint op te raken na een week zonder laptop..

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Patrick de Jager
17/10/2013
thumbs up

Vanmiddag schade gemeld bij @Interpolis super goed geholpen! Balen van de schade maar de #klantenservice van Interpolis “verzacht” de pijn.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Freek de Man
16/10/2013
thumbs up

Mijn vrouw achter het stuur, ze remt te laat. Heel veel airbags, Interpolis regelt de rest. Thanks!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Hanswest
16/10/2013
via twitter
Hanswest (@Macwildy)
thumbs down

Gewiekste telefonistes van @Interpolis praten zich onder een schadevergoeding uit. #glashelder #rabobank #consumentenbond #nikon

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Wilco van Huizen
16/10/2013
thumbs up

De schadeafhandeling van #Interpolis is buitengewoon goed! Aankoopbedrag 2 Rayban zonnebrillen binnen 2 dagen na melding op rekening!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Miranda SJ
10/10/2013
via twitter
Miranda SJ (@mispja)
thumbs up

Vergoeding door #interpolis is goed! En dan te bedenken dat ik eerst niet wolde bellen omdat ik zo kwaad was op mezelf.Kortom fijne service!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jacqueline Dohmen
08/10/2013
thumbs up

Erg tevreden over de service van @Interpolis! Zondag online schade gemeld en vandaag geld voor reparatie al op mijn rekening! #daarhouikvan

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Erwin.
08/10/2013
via twitter
Erwin. (@Erwin_Baas)
thumbs up

Erg goede service bij #interpolis 🙂

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Rik Dogger
08/10/2013
thumbs up

Wederom voortreffelijk geholpen door @Interpolis. Dank daarvoor! #service #kwaliteit

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Rogier van Dam
25/09/2013
thumbs up

@Interpolis Ik ben hem echt kwijt, maar complimenten voor de snelheid van je reactie 😉

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Chris
20/09/2013
via twitter
Chris (@Chris4887)
thumbs down

@Interpolis Valt iedereen het op dat je teveel aan diensverlener Rabobank betaald. Reken dit na. Zo betaal ik ongeveer 20 euro per maand.1/2

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Josine Gräfe
20/09/2013
thumbs up

Hoera vr Interpolis! Gister gebeld vr aangifte inbraak, vandaag geld gestort. Zeldzaam goede service! En da’s niet omdat ik bij Rabo werk 🙂

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jacobien Mansholt
20/09/2013
thumbs down

Interpolis gezondheidsverkl. ingevuld voor overl.ris.verzekering. Afgerond. Dan zelfde verzoek voor hyp.beschermer! Niet klantgericht! #fail

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Laurens Barkhuysen
20/09/2013
thumbs down

Oh ja, bij deze een irritatietweet over #Interpolis: het is erg vervelend dat een betaalverzoek pas een week na dagtekening wordt bezorgd!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Angela
20/09/2013
thumbs up

toch fijn, de medewerkers van @Interpolis die bellen om te vragen hoe het gaat en weer duidelijk uitleggen hoe alles werkt! #letselschade

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Joost
17/09/2013
via twitter
Joost (@j006t)
thumbs down

Ze zijn lekker bezig bij @interpolis! Eerst verzekeren ze m’n oude huis, en nu nummer 1053A in plaats van 1053E… #driekeerisscheepsrecht?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Saskia Weijman
15/09/2013
thumbs up

schade weer netjes afgehandeld door #interpolis. Bedankt voor de goede service!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Chris
15/09/2013
via twitter
Chris (@Chris4887)
thumbs down

@Chris4887 Interpolis rekend teveel kosten voor diensverlener Rabobank. Ik wil dit niet.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Evan Schaafsma
14/09/2013
thumbs up

Zojuist telefonisch reisverzekering aangepast voor The States en goede tips gekregen. Topservice van #rabobank en #interpolis. Dank!.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Frank van Ieperen
13/09/2013
thumbs up

Goede service van @interpolis . Met een kort telefoontje schade doorgegeven en de de dag erna direct bericht dat er uitgekeerd wordt! #top

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Katarina Bosnjak
09/09/2013
thumbs down

1/2 Klantenservice @Interpolis is naar onmeetbaar dieptepunt gezakt. Op normale vraag geven ze dom antwoord…stel ik sarcastisch domme…

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Patricia Verhoef
09/09/2013
thumbs up

Zaterdag onze buggy gestolen @Plopsa Wat een domper, maar wat een snelle en goede afhandeling @Interpolis #Service

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jeroen vd Schenk
08/09/2013
thumbs down

@Interpolis Ik wil alleen betalen voor diensten waar ik de toegevoegde waarde van ervaar. Dat is ook een keuze. cc @Rabobank

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Mario Finkelnberg
07/09/2013
thumbs up

Even bij carglass een sterretje laten repareren. Gelukkig verzekerd via #interpolis #geengedoe

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Linda.
05/09/2013
thumbs down

Ik krijg echt het heen en weer van bedrijven die van alles zeggen en van alles beloven etc. #interpolis #vodafone

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Suzanne
04/09/2013
via twitter
Suzanne (@sudepu)
thumbs up

Schade aan mobiel via @Interpolis razendsnel afgehandeld. Gisteren gebeld, vandaag geld op mijn rekening! Mijn #complimenten!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Afke Woudstra
04/09/2013
thumbs down

@Interpolis de schade is zeker verkeerd beoordeeld en ik zou graag een klacht willen indienen!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Matthijs Schrama
04/09/2013
thumbs up

Bizarre diefstal schade maar keurig en snel opgelost door @Interpolis #thanks

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
ossieosblok
03/09/2013
thumbs up

Op vakantie #Iphone in het water beland.
#Applecare heeft de telefoon net omgeruild en #Interpolis heeft de rekening voor me betaald. Nice!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Iris Beck
02/09/2013
via twitter
Iris Beck (@IrisBeck)
thumbs up

Zo blij als een kind dat mijn Samsung zo snel gerepareerd is na dom ongelukje. Met dank aan @interpolis #magookweleensgezegdworden

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
stephan
02/09/2013
via twitter
stephan (@PijnakerS)
thumbs down

alles onder water in keuken en huis!! Net huis 4 maand geleden verbouwd en nieuwe vloer geplaatst.. nu gaat #interpolis ff moeilijk doen .

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Manuela Hilberink
31/08/2013
thumbs down

@Interpolis erg jammer zoals jullie met vaste klanten omgaan, deze klant gaat in ieder geval volledig weg

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ester Minke
30/08/2013
thumbs up

Topservice van @Interpolis! Ipad mini laten vallen…schadebedrag wordt gelijk overgemaakt.. ipad kunnen we direct laten repareren.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Bas van der Veen
28/08/2013
thumbs up

Gisteren en vandaag vlot en prima geholpen door de medewerkers van @InterPolis. Hoe is dat bij andere verzekeraars eigenlijk?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Joost de Baaij
27/08/2013
thumbs down

#Rabobank rekent als intermediair voor verzekeringen v #Interpolis ruim €12 per maand aan ‘dienstverlening’. Voor wat???? #dtv #bizar #fail

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Lin
27/08/2013
via twitter
Lin (@holtkampje)
thumbs down

Echt waar ik heb nu al voor de derde keer meer dan 7 min in de wacht gestaan bij kut #interpolis en nog steeds niet juist geholpen!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Sybolt Dijkstra
27/08/2013
thumbs up

Het was inderdaad met slechts 1 telefoontje geregeld. #schadeafhandeling #interpolis

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Sybolt Dijkstra
27/08/2013
thumbs up

Goede service #interpolis Snelle betaling van de schade aan de telefoon. Controle was zelfs gezellig. Wij zijn betrouwbare mensen 😉

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Frank A. Evers
Geen oordeel
26/08/2013

@Interpolis uitleg was goed, inhoud is teleurstelling. Ik ben blijkbaar niet verzekerd als ik een auto van iemand anders gebruik. (1/2)

Nuttig? Ja   Nee

Angela
26/08/2013
thumbs up

Alleen maar behulpzaam mensen aan lijn gehad bij @interpolis !Vriendelijk en namen de tijd om me te helpen! #aanrijding #alvervelendgenoeg

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Bart van Remortel
24/08/2013
thumbs down

Denk je bij @Interpolis goed te zitten, het plafond voor gestolen gsm is 250€-eigen risico.. De tijd van Nokia 3210 is voorbij Interpolis!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Sander Aarts
22/08/2013
thumbs up

Super service bij @Interpolis: gister schademelding gedaan en vandaag staat de vergoeding al op mijn rekening. Thumbs up!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jeroen Verver
21/08/2013
thumbs down

@Interpolis omdat er veel meer kleine lettertjes zijn bij uitkeren dan bij afsluiten, het staat net ff anders omschreven…..

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Angelique Kunst
21/08/2013
thumbs up

Ongelooflijk. Gisteren schadebedrag gemeld aan #Interpolis, staat nu al op mijn rekening! Daar word ik nou zo blij van! #klantvriendelijk

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Igor Kluin
21/08/2013
thumbs up

Gisteren fantastisch geholpen door @interpolis Binnen 10 minuten soepel schade afgehandeld. #glashelder #magookweleensgezegdworden

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
☺ Torrenttop100.nl ☺
20/08/2013
thumbs down

@Rabobank ik begin het goed zat te worden dat @Interpolis mij negeert en niks met klachten doet en mensen maar verder dupeert, #ikbenboos

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Joseph Hyams
19/08/2013
thumbs up

#interpolis klachtenafh. waardeer ik op een 10 en mijn bril wordt vergoed omdat ik aangifte heb gedaan. #reisverzekering #top

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
HennyvanEgmond
19/08/2013
thumbs up

wat #abnamro nu roept (schade dezelfde dag betalen) doet #Interpolis al jaren. Top verzekeraar! #hnw

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Tonnie P.
14/08/2013
thumbs down

Toch maar eens overwegen mijn rechtsbijstandverzekering op te zeggen bij Interpolis, heb niet het idee dat ze voor mij werken.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Markus Oei,KNO-arts
13/08/2013
thumbs up

Even melden. @interpolis heeft wel een razend goede schadeafhandeling. Gebaseerd op vertrouwen en controle. Voorbeeld “best practise”

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Lars van Zwieten
12/08/2013
thumbs up

De webcare van @Interpolis is wel uitermate klantvriendelijk. Nogmaals bedankt voor de hulp!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Rik
12/08/2013
via twitter
Rik (@omigod)
thumbs down

@Interpolis doe eens mensen bijschalen op jullie telefoonische helpdesk #duurtlang

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
snoopsel
12/08/2013
via twitter
snoopsel (@snoopsel)
thumbs up

Ze herinnerde me er zelfs aan dat ik telefoonkosten vanwege ziekenhuisbezoek kon declareren. Goede service @Interpolis!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
snoopsel
12/08/2013
via twitter
snoopsel (@snoopsel)
thumbs up

Complimenten voor @Interpolis reisverzekering. Snelle afhandeling zonder gedoe!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Michelle Douw
11/08/2013
thumbs up

Ons weekendje is gered door @Interpolis. Binnen 20 minuten na ons telefoontje kwam men onze auto repareren in België. Super service!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Dianne
11/08/2013
via twitter
Dianne (@DaantjeGras)
thumbs up

@Interpolis ja we stonden met de auto stil in frankrijk en 1 telefoontje en alles werdt geregeld helemaal top, we zijn nu heelhuids thuis

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Guido Kuitert
11/08/2013
thumbs up

@ABrengard @Interpolis even aan Interpolis melden, wordt het weer prima opgelost!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Liz
10/08/2013
via twitter
Liz (@moorrliz)
thumbs up

@iAgeeth 🙁 ik heb interpolis, doorlopend, heel fijn! We hebben alles daar, dus 12% korting

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Dianne
10/08/2013
via twitter
Dianne (@DaantjeGras)
thumbs up

Interpolis bedankt voor de snelle service, topverzekering

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ferry Verheij
10/08/2013
thumbs up

@Interpolis Complimenten. Als het tegen zit op vakantie verwacht je hulp. @ANWB verzaakt. Jullie geven wel thuis.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ferry Verheij
10/08/2013
thumbs up

Laat de #anwb aan #interpolis een voorbeeld nemen! Waardeloze service bij pech i h buitenland. ‘Het is druk’ Nee, het is ongeorganiseerd.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jan van Egmond
10/08/2013
thumbs up

@interpolis is echt top. Had schade aan caravan in spanje maar alles door #interpolis gedekt en super snel geregeld. Dank !!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Lars van Zwieten
09/08/2013
thumbs down

@Interpolis Tja…ik heb maandagmorgen 15 minuten om zaken te regelen…
#intrepolis bestaande klanten kunnen barsten

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Vincent Buitenhuis
09/08/2013
thumbs up

Prima service bij Interpolis! Telefoon kadoek en binnen 2 dagen vergoeding bijgeschreven op de bankrekening! #beter

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Rick Kaihatu
09/08/2013
thumbs up

@interpolis Goede service na (poging tot) inbraak! #glashelder ! Ook dank aan #vandelftbeveiligingen voor snelle slotvervangservice

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Roel
08/08/2013
via twitter
Roel (@Dolores4r)
thumbs up

Wat #hi niet kan in 5 dagen , kan #interpolis binnen 5 minuten! Complimenten voor de klantenservice! Bedankt voor de keurige support!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Eric Seuren
07/08/2013
thumbs up

Voor @Interpolis vandaag de warme douche. Gebroken glas van nieuwe mobiele telefoon probleemloos hersteld en direct vergoed #hulde

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Edwin Lubberink
04/08/2013
thumbs down

beroofd in Namibië. Nu thuis veilig in Amsterdam. En wat denk je, weer beroofd. Nu door #interpolis. Schadevergoeding?… Not even close!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Joanne Karssenberg
03/08/2013
thumbs up

Laatste papierwerk na vakantie afgehandeld. Bedankje @ANWB en @Interpolis is op z’n plaats: ondanks pech relaxed verder kunnen reizen!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Selmer van Alten
03/08/2013
thumbs down

Volgens Interpolis is er al 7 minuten nog 1 wachtende voor me, volgens mij zit er ook maar 1 medewerker in het callcenter.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
franc
03/08/2013
via twitter
franc (@frankvillage)
thumbs up

Me overleden ray-ban kan meteen vervangen worden @Interpolis vergoedde hem meteen #daarwordenweblijvan

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
liesbeth bos
02/08/2013
thumbs up

leuk contact met @interpolis na afwijzing @ns toch een vergoeding voor vertraging reis.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Idske Koning
01/08/2013
via twitter
Idske Koning (@Idske)
thumbs down

@Interpolis Mijn schademelding -waar ik nooit aanspraak maak- serieus nemen. Niet zoeken naar manieren om niet te hoeven uit te keren.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Idske Koning
01/08/2013
via twitter
Idske Koning (@Idske)
thumbs down

Weet er iemand een goede #verzekering? Het hele pakket, auto/inboedel/hypotheek/reis/WA Ben echt goed klaar met @Interpolis

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Marloes Grimbergen
01/08/2013
thumbs up

Interpolis is echt de snelste schade-afhandelaar ever.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Joyce van der Hoorn
01/08/2013
thumbs up

@jufanjaeu hier ook geen aparte verzekering voor tel. Maar reparatie via Interpolis was goedkoper dan via KPN.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Gula
31/07/2013
via twitter
Gula (@Gulasmits)
thumbs up

Vandaag weet ik het zeker! Interpolis geweldige verzekeraar! #schadesnelbetaaldzonderprobleem

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Tamara van der Oord
31/07/2013
thumbs up

Bedankt @Interpolis voor jullie snelle en goede zorgen, telefoon is al gemaakt en ik kan weer verder werken!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jesper Rijpma
30/07/2013
thumbs up

Dus hulde voor keurige schadeafhandeling van @Interpolis. Snel en kundig. Zal maar niet vertellen hoe het met die andere koplampzaak gaat.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jesper Rijpma
30/07/2013
thumbs up

Na vergelijking van behandeling van twee forse schadegevallen bij @nat_academic en @Interpolis kan ik zeggen dat #interpolis absoluut wint.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Meindert-Jan Kroese
29/07/2013
thumbs down

@Interpolis Gaan jullie nog eens een goede server aanschaffen? Ik heb iedere keer het gevoel dat ik via een 28k8 modem jullie website bezoek

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Suzanne Rietveld
29/07/2013
thumbs up

Fijn, verzekering #interpolis heeft binnen twee uur een nieuw slot laten installeren. #veiligslapen

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Chantal Beks
29/07/2013
thumbs up

Driewerf Hoera voor #interpolis. Super verzekering en klant behandeling!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Susanna Nevalainen
29/07/2013
thumbs up

@Interpolis glashelder klantenservice , dank jullie wel! #opgelost

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Janneke Oldenziel
28/07/2013
thumbs down

@Interpolis @Rabobank mensen zelf te woord staan via telefoon en niet via medewerker Rabo, die het ook niet helemaal snapt.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Daniel Wolthuis
28/07/2013
thumbs up

Na weer een auto in de caravan op de camping in Spanje wederom fantastisch snel geholpen door @Interpolis! Dank!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Janneke Oldenziel
26/07/2013
thumbs down

Van kast naar muur gestuurd, wat een dienstverlening #rabobank #interpolis. Voel me gekleineerd

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
danny de graef
24/07/2013
thumbs up

jaaaaaah. #interpolis is heeeleeemaaaaal de bom. Ze komen de rest van mijn kelder schoonmaken. Dus goedkoop is duurkoop. Topservice!!!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Aagelien
23/07/2013
via twitter
Aagelien (@Aagelien)
thumbs up

Wat een service @Interpolis Terwijl het sterretje in de ruit gratis wordt gemaakt, een mini cooper mee krijgen om de stad in te gaan!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Henk-Jan Cremers
22/07/2013
thumbs up

Correcte telefonische afhandeling van verlies telefoon in het buitenland. #vergoeding #interpolis echt #glashelder.Tevreden klant.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Bijoy Patra
19/07/2013
thumbs down

Ik ben zeer teleurgesteld in @Interpolis na inbraak amper vergoeding terwijl ik goed verzekerd was! #Opgelicht

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Bijoy Patra
19/07/2013
thumbs down

Bij @Interpolis proberen ze onder schadegevallen uit te komen om zo toch niet te grote verliespost te krijgen en de klanten zijn de dupe

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Nico Baars
19/07/2013
thumbs up

Enorm balen! Wegens medische redenen Scandinavië reis moeten annuleren. Maar complimenten @oadreizen en @Interpolis voor snelle afwikkeling.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Toretto
19/07/2013
thumbs down

Bij @Interpolis proberen ze onder schadegevallen uit te komen om zo toch niet te grote verliespost te krijgen en de klanten zijn de dupe

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Chinnam Naidu
19/07/2013
thumbs down

Bij @Interpolis proberen ze onder schadegevallen uit te komen om zo toch niet te grote verliespost te krijgen en de klanten zijn de dupe

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
LS Harteveld
19/07/2013
thumbs up

@Interpolis heeft contact met mij opgenomen na tweet en afgelopen week vuur uit de sloffen gelopen om fouten Rabo recht te zetten. Chapeau!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
DJ RuuduX
19/07/2013
via twitter
DJ RuuduX (@ruudux)
thumbs down

@interpolis het is al recht getrokken, maar eenzijdig een verzekering stopzetten is niet netjes. Kwam door @rabobank

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
DJ RuuduX
18/07/2013
via twitter
DJ RuuduX (@ruudux)
thumbs down

#interpolis is nou niet echt m’n beste vriend meer. Zonder overleg gewoon verzekering stoppen. Nieuwe offerte fout etc…. blegh

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Bogus
18/07/2013
via twitter
Bogus (@B0GU5)
thumbs down

Ik denk nog even, maar ik vermoed dat #Interpolis een heel zwaar weekend gaat krijgen! Ook een stelletje draaikonten naar klanten toe…

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Bogus
17/07/2013
via twitter
Bogus (@B0GU5)
thumbs down

@kempjan14 Morgen met mijn huisarts bellen. #interpolis vervant eigen vragen per direct door andere. Drukken me gelijk in #beklaagdenbankje

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Bogus
17/07/2013
via twitter
Bogus (@B0GU5)
thumbs down

@kempjan14 Wachten op een spcialist die zou bellen en dan eindelijk een mail vol vragen krijgen ipv een schadeformulier. Zo rolt #interpolis

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Bogus
17/07/2013
via twitter
Bogus (@B0GU5)
thumbs down

Als #interpolis een mail retour krijgt omdat ze het adres zelf verkeerd hebben opgeschreven bellen ze je niet even op hoor…..

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jeroen vd Schenk
16/07/2013
thumbs up

@Ruugie @Houthum @Interpolis Helemaal waar. Ben tevreden met Interpolis, maar actief promoten doe ik alleen als ik iets echt heel gaaf vind.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jeroen Zwaan
13/07/2013
via twitter
Jeroen Zwaan (@3djay)
thumbs down

@Interpolis Hoe lang duurt het bij jullie voordat je antwoord krijgt op een schade melding? Ik heb ‘m donderdag 4 juli ingestuurd via mail.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
mirjam
12/07/2013
via twitter
mirjam (@maria4008)
thumbs up

Supersnelle service van @Interpolis #schadevergoed binnen 24u!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
renate oldenburger
11/07/2013
thumbs up

Weer top geregeld via @Interpolis

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ellie_Venema
11/07/2013
thumbs up

Bedankt @Interpolis voor de prima service en Pleuni e.a. van @Eurocross #vakantiekanvervolgd

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
LS Harteveld
11/07/2013
thumbs up

Als ze diegene die de Twitter beheert nou directeur van @Interpolis maken, dan is er zeker een kans dat ik klant blijf. 🙂 Email onderweg.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
LS Harteveld
11/07/2013
thumbs down

Dus mocht je lange tijd niet genaaid zijn, ga dan naar Interpolis.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Adriana Kessens
10/07/2013
thumbs up

@Interpolis altijd meer dan goede ervaringen met jullie gehad. Tevreden klant.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Anne-Marije Edelman
10/07/2013
thumbs up

Top geregeld autoverzekering #interpolis! Geen eigen risico en blijkbaar een verZekering op no claim dus geen extra premie! #superservice

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Martijn
10/07/2013
via twitter
Martijn (@4an2)
thumbs up

Blij met #interpolis.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Richard Verburg
10/07/2013
thumbs down

@Interpolis echt bizar. Maar ja #regelszijnregels. Woordje #topdekking mag wel van de polis af.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jan Geurts
10/07/2013
thumbs up

@Interpolis Kleine schade, snelle service. Binnen 10 minuten alles geregeld zonder gedoe. #Bedankt!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Kevin
10/07/2013
thumbs up

Super service en snelle afhandeling van @Interpolis bij inbraak en diefstal uit auto. #complimenten

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Richard Verburg
09/07/2013
thumbs down

Zwaar teleurgesteld in @interpolis. Eerlijkheid weer eens niet #beloond. Verrot om te zien hoe andere altijd er tussen door sneaken. #5cm

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
P-P Swijnenburg
08/07/2013
thumbs up

@AstridBlaauw @Interpolis heeft in ieder geval wel een goed webcare team 🙂 #snellereactie

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Weddingplanner
08/07/2013
thumbs down

Ongelooflijk!!! Ik ben echt heel boos op @interpolis Eerlijkheid wordt hier gestraft!!! #fail #interpolis

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Freek de Man
05/07/2013
thumbs up

@Leelovable Interpolis, niet cheap wel fucking goed.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
StephanieBastiaannet
04/07/2013
thumbs up

Dankzij de tweetdesk van @Interpolis onwijs goed geholpen! #zeertevredenklant

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jeroen Zwaan
04/07/2013
via twitter
Jeroen Zwaan (@3djay)
thumbs down

@Interpolis via Mijn Interpolis krijg ik steeds “Sorry, er is een fout opgetreden. Daardoor kunt u uw schade niet online melden.”

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
☺ Torrenttop100.nl ☺
03/07/2013
thumbs down

Vanmiddag maar even bellen met @JuridischLoket want ik heb het gevoel dat ik beetje word gelicht door @interpolis #opgelicht #klachten

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
☺ Torrenttop100.nl ☺
03/07/2013
thumbs down

@Interpolis en ik zal teven ook mijn verhaal doen aan iedereen en elke forum die ik tegen kom hier over want voel me gewoon hard genaaid!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Rolf Roemers
01/07/2013
thumbs down

INTERPOLIS…glashelder. Zeker als je kind 18 is geworden en van de gezinspolis af moet. En wat er dan betaald moet worden….opzeggen dus.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
♡ Saar ♡
01/07/2013
thumbs up

@Interpolis top! dankje voor zo’n snelle reactie. Weet ik dat ik in de toekomst met een gerust hart over kan stappen naar Triodos bank.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Rob Dal
01/07/2013
via twitter
Rob Dal (@Rob_Dal)
thumbs up

Nu weet je wat je aan een goede verzekering hebt !! Goede schadeafhandeling van @interpolis #snel #inboedel

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Saskia Rikken
30/06/2013
thumbs down

@Interpolis ja en dat er voor bestaande klanten ook wat gedaan wordt. Maar goed, verz loopt bijna af dus zoeken we een goedkopere!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ferry Verheij
27/06/2013
thumbs down

Na 5 jaar pensioenregeling Interpolis verlengen. Kosten #rabobank : € 2.200,- Snel geld verdienen aan kleine ondernemers. Dat is het idee!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Pia Harrevelt
27/06/2013
thumbs up

@Interpolis Klopt. Goed gesprek gehad en prima afgehandeld. Dank voor snelle reacties en prima klachtenbehandeling

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Alexander
27/06/2013
thumbs up

@Ivolangbroek volgens mij heeft @InShared ook niet een werkende #webcare Succes! Anders weet ik nog wel een goede verzekeraar: @Interpolis

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Yntze Bosma
26/06/2013
via twitter
Yntze Bosma (@plexat)
thumbs down

@Interpolis Inmiddels m’n case met bijlagen verzonden naar KIFID. Misschien hebben deze mannen/vrouwen iets meer verstand van verzekeringen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Hedwig
25/06/2013
via twitter
Hedwig (@hedcandy)
thumbs up

Netjes van @Interpolis dat ik gelukkig alsnog mijn zonnebril vergoed krijg. Thanks!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Open32_Zevenaar
25/06/2013
thumbs up

Toch even een compliment geven aan @Interpolis . Gevalletje schade/verlies snel, goed en perfect geregeld

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ruben Rikkers
24/06/2013
thumbs down

@Interpolis mijninterpolis werkt niet klopt dat? ik kom er niet in. ook wachtwoord opvragen doet het niet.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Maureen
21/06/2013
thumbs up

Kleine waterschade van gister wordt totaal voor ons opgelost na een telefoontje met #Interpolis! We hoeven zelf niets te doen! O_O wauw.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ingeborg vd Bogaard
21/06/2013
thumbs up

Wat ben ik blij dat ik bij @Interpolis verzekerd ben! Je zou bijna een schade aanraden om te ervaren hoe super dit afgehandeld wordt!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
A&R
21/06/2013
via twitter
A&R (@Arnorene)
thumbs up

@MarijkeDael69 @Chantalvdkant @bdj1975 schade was bijna €800,= dus gelukkig waren ze bij #interpolis erg behulpzaam en netjes

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Frans Jan van Geenen
20/06/2013
thumbs up

Mijn oprechte complimenten voor @Interpolis en @Dynafix voor de snelle service en reparatie van mijn onmisbare telefoon! #maggezegdworden

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Marco Walenberg
20/06/2013
thumbs down

@Interpolis top verzekering, zeer tevreden over de terugbetaling, en snelle afhandeling

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Pia Harrevelt
19/06/2013
thumbs down

Bedrijfsmatig en part. flink verzekerd bij @interpolis. Voor €1200 bestolen. Geen uitkering want geen braakschade. Hoezo eerlijkheid loont?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jeroen van der Ha
19/06/2013
thumbs down

Glashelder… een term die op #interpolis in elk geval niet van toepassing is. Vergoeden wanneer het hen uitkomt. @Interpolis #glaskapot

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
sabine
18/06/2013
via twitter
sabine (@miss_sabje)
thumbs down

En ook een leuke: betalen voor ‘bemiddeling’ #rabobank. Dan sluit ik volgende x toch direct af.Totaal geen meerwaarde! #Interpolis #slecht

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jessica Schrauwen
17/06/2013
thumbs down

@Interpolis: zwaar teleurgesteld! Ipv meedenken over hoe een #autoinbraak te voorkomen, keren ze liever drie keer € 5.000 uit…

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Heijdra Vleesvee
14/06/2013
thumbs down

@Interpolis Ons gegraveerde koeienraam is gesneuveld. Bijzondere en bewerkte ruiten zijn uitgesloten. Typisch geval ‘kleine lettertjes’?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Heijdra Vleesvee
13/06/2013
thumbs down

#interpolis blijkt bij schade helemaal niet zo glashelder! Opvallend genoeg in dit geval met een RUITSCHADE!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Twan van Hulten
13/06/2013
thumbs up

Snelle pro-actieve reactie gehad van Interpolis. Netjes.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Twan van Hulten
13/06/2013
thumbs down

…Twee dagen zijn om, maar nog niets gehoord. Jammer. #interpolis #achmea #rechtsbijstand

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Twan van Hulten
13/06/2013
thumbs down

Eerste ervaring met restbijstandverzekering van Interpolis / Achmea is niet al te best. Zou binnen twee dagen terug worden gebeld…

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Rik
12/06/2013
via twitter
Rik (@Nobile555)
thumbs down

Iedereen is het met elkaar eens. De schade-expert, de schadehersteller en ikzelf. Alleen @interpolis snapt het niet.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Rik
12/06/2013
via twitter
Rik (@Nobile555)
thumbs down

Nu maakt @Interpolis het helemaal bont. Krijg ik een brief toegestuurd met waarschuwing waarin ik nog als leugenaar wordt uitgemaakt ook?!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Rik
12/06/2013
via twitter
Rik (@Nobile555)
thumbs down

@Interpolis Klopt. Heb zojuist gebeld en te horen gekregen dat het dossier gesloten is en dat ik de brief maar moet afwachten. Slecht zeg!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Rik
12/06/2013
via twitter
Rik (@Nobile555)
thumbs down

Slechte service van @interpolis. Komen meerdere terugbel afspraken niet na. Zit al weer weken te wachten. Verzekeringen oversluiten denk ik.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Tobias de Groot
11/06/2013
thumbs up

Oke, Interpolis is best een toffe verzekering en helpen je goed. #magookweleensgezegdworden

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Marck den Breejen
10/06/2013
thumbs up

geeft een pluim aan @interpolis
Pro-actief en vriendelijk geholpen vandaag! #verzekering

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Arnoud ter Harmsel
10/06/2013
thumbs up

Wat is #Interpolis toch een goede verzekeraar met dito #Servicedesk! #tevreden #DoorlopendeAnnuleringsverzekering

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Andre Merlijn
07/06/2013
thumbs down

@Interpolis beste #interpolis meneer van Webcare.., zit nu al weer meer dan week op reactie te wachten?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Sanne
07/06/2013
via twitter
Sanne (@Sannerooding)
thumbs down

@Interpolis Glashelder? M’n neus. Zitmaaier stond vast, uit zicht. Gestolen. Geen cent terug. Fijne woonverzekering voor in en om het huis!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
ʇoq ǝp uıʌǝʞ
07/06/2013
thumbs down

Interpolis Declararen… die site klopt niet bepaald… #ergenis

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Manon Saive
07/06/2013
thumbs up

#wegenwacht helpen niet als je ze een keer nodig hebt, gelukkig #interpolis wel

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Stefanie Maarse
06/06/2013
thumbs down

Een ruime week wachten op n Ruslandverklaring bij @Interpolis terwijl er haast bij is. Die krijgen dus van mij een #koudedouche #klaagtweet

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Julia Lozar
06/06/2013
thumbs up

@Interpolis dat zou ik ook zeer waarderen. Soms moet er ook gecomplimenteerd worden!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Yntze Bosma
05/06/2013
via twitter
Yntze Bosma (@plexat)
thumbs down

@Interpolis case middels brief van jullie afgewezen en daarin verwijzing ook naar Kifid. We gaan het meemaken.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Robin van Heesch
05/06/2013
thumbs down

Kut interpolis #100euroweg

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jaap Selles
05/06/2013
thumbs down

Klantenservice Interpolis mogen ze opdoeken. Slecht doorverbinden, onduidelijke keuzemenu’s en steeds zelfde einde: “Kunnen u niet helpen.”

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Gerben van der Veen
05/06/2013
thumbs down

“Wij hebben een achterstand in de postverwerking van 1,5 week, dat komt omdat we groot zijn” aldus Interpolis…..

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Anneke van de Pol
04/06/2013
thumbs up

Bedankt @Interpolis @Rabobank voor de fijne hulp mbt mijn autoschade wegens een kettingbotsing #Interpolis #Rabobank

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Daiiss
04/06/2013
via twitter
Daiiss (@XDaiisx)
thumbs down

@Interpolis ze hebben me maandag beloofd dat ik vandaag zou worden gebeld door me dossier behandelaar maar is niet gebeurd

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Daiiss
04/06/2013
via twitter
Daiiss (@XDaiisx)
thumbs down

de zoveelste afspraak die @Interpolis niet nakomt

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Joseph Hyams
04/06/2013
thumbs down

#interpolis #zonnebril kapot, verhaal gedaan over #schade <2 weken claimen #reisverzekering afzetters ik betaal zoveel!Morgen alles opzeggen

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jan Wietsma
04/06/2013
thumbs up

Goede klantenservice bij @interpolis annuleringskosten netjes afgehandeld, en dossier fietsongeval wordt doorgestuurd naar letselschade.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Anand
01/06/2013
via twitter
Anand (@anandjansen)
thumbs up

@PetraSmolders Ze handelen in de eerste plaats uit vertrouwen in hun klant en dat is een groot goed voor zo’n groot bedrijf. #interpolis

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Petra Smolders
01/06/2013
thumbs up

Nou moe, heeft iemand zomaar mijn autoruit ingeslagen vannacht. Gelukkig is de service van #Interpolis echt super! #compliment #glashelder

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores

Interpolis ervaringen

Heeft u ervaringen met Interpolis en wilt u deze delen, dan bent u op het juiste adres. Op Overstapervaringen.nl kunt u Interpolis beoordelen op diverse aspecten zoals algehele indruk, tarieven, eerlijkheid, overstapproces, service, klachtenafhandeling, kwaliteit, facturatie en meer.
6

Bekijk aanbiedingen

Top 5

scores

Algehele indruk
Hoogte premie (prijs)
‘Eerlijkheid’ product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Polisvoorwaarden
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?
172 positief – 148 negatief
Interpolis 2.99 stars 322 reviews