Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Categorie
Energie
Internet
Mobiel
Verzekeren
3.8

Aanbiedingen

scores

Algehele indruk
‘Eerlijkheid’ product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Polisvoorwaarden
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?
12 positief – 34 negatief

Top 5

Schrijf ervaringen en maak zo kans op een gratis vvv waardebon van 50 euro!

Klaverblad

De voorlopers van Klaverblad ontstonden in de jaren ’60 van de 18de eeuw. De Nederlandsche Brandwaarborgmaatschappij was vooral gericht op agrariërs en daarom actief in de meer landelijke gebieden. Na de fusie met drie andere bedrijven ontstond een logo van een klavertjevier, waar later de naam Klaverblad uit ontstaan is. In Nederland is zij nummer 40 op de lijst van verzekeraars gekeken naar premie-inkomsten. Nog altijd richt zij zich voornamelijk op agrariers, particulieren en ook het MKB. Op de site hebben zij stoutmoedig staan ‘we nemen gewoon de telefoon op’ en dit past bij de reclames en het motto. ‘Gewoon goede verzekeringen.’

Klaverblad ervaringen

Geef Klaverblad een beoordeling

54 Klaverblad ervaringen

Stefanie
20/03/2019
via website
thumbs down

Zeer slechte ervaring. Wij zijn verhuist en wouden ons complete verzekeringspakket onderbrengen bij Klaverblad. Dit feest is (GELUKKIG MAAR) niet door gegaan.

Ik heb een claim gemaakt 7 dagen na aanvraag van ze verzekering. Er was een raam gebroken door een ongeluk. Ik heb hierop Klaverblad gebeld om te overleggen. Zo 7 dagen na de aanvraag van de verzekering een claim indienen voelde voor mij niet goed en ik wou dit overleggen. Echter stond ik in mijn recht (werd door Klaverblad verteld en mocht ik een claim gewoon indienen). Vlak hierna ben ik voor mijn verzekering geweigerd. Toen ik vroeg om uitleg werd mij verteld dat claims uit het verleden en de claim die ik maakte na 7 dagen reden was voor afwijzing.

Inmiddels heb ik mijn gehele verzekeringspakket ondergebracht bij Centraal Beheer waar ik wel netjes, vriendelijk en ook nog veel sneller werd geholpen!

Bah, nooit meer iets met Klaverblad!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Henriette Lagermann-Linders
28/02/2019
via website
thumbs up

Via de rechtsbijstandverzekering van Klaverblad werd de schade op mijn auto verhaald op de veroorzaker. Het bedrag zoals vermeld door de schade-expert werd aan mij overgemaakt. Echter het schadebedrag klopte niet volledig waardoor ik ruim 200 euro zelf moest bijbetalen. Dit kon ik nog proberen recht te trekken door opnieuw de schade-expert in te schakelen wat mij ook weer geld ging kosten. Bij de garage had ik al aangegeven, voor de reparatie, dat de parkeersensoren stuk konden zijn gegaan, echter de garage gaf aan dat dit niet altijd het geval hoeft te zijn. Achteraf bleek dit dus wel het geval te zijn. Als verzekerde ga je er vanuit dat een schade-expert dit had moeten meenemen in de beoordeling. Achteraf heb ik moeten besluiten dit maar te zien als een eigen risico bedrag.
Overigens is de rest wel goed afgehandeld.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Danny
Geen oordeel
02/01/2019
via website

Ik ben gedurende een vijftal weken op vakantie geweest en bij thuiskomst bleek ik onverzekerd. De eerste acceptgiro van mijn autoverzekering heb ik nooit ontvangen (je kunt dit tegenwoordig verifieren met de post.nl app) en tijdens mijn vakantie een aanmaning en laatste verzoek tot betaling ontvangen. Daarna een opzegging wegens niet betalen verschuldigde premie. Ik heb dit soort wanpraktijken niet eerder meegemaakt en raad mensen dan ook af hier een verzekering af te sluiten.

Nuttig? Ja   Nee

Ab
20/12/2018
via website
thumbs down

Slechte Service, personeel onbeschoft, je wordt niet terug gebeld/gemaild . Je bent een nummertje bij Klaverblad. Waardeloos !!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ab
20/12/2018
via website
thumbs down

Slechte Service, personeel onbeschoft, je wordt niet terug gebeld/gemaild . Je bent een nummertje bij Klaverblad.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
tom
04/12/2018
via website
thumbs down

Onmogelijk om contact mee op te nemen, je wordt ook niet terug gebeld of gemaild!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
B Zoon
Geen oordeel
26/11/2018
via website

Zeer onbeschoft behandeld aan de telefoon. Ze proberen schade met gezochte veronderstellingen niet uit te betalen, notabene totall loss schade op mijn geparkeerd staande auto veroorzaakt door achtervolging van crimineel door politieauto’s. Ondanks autoverzekering allrisk met 25 !!!! schade vrije jaren.
Mooie reclame maar slechte behandeling van klanten.
Klaverblad doe hier met spoed iets aan!

Nuttig? Ja   Nee

kapsalon Hannie
Geen oordeel
07/08/2018
via website

zijn heel goed tevreden
als er iets geregeld moet worden staan ze voor ons klaar .helemaal geen klachten

Nuttig? Ja   Nee

Ton Bijl
25/07/2018
via website
thumbs up

Ton Bijl.
Erg geschrokken van een aantal negatieve reviews daar mijn ervaring een totaal andere is . Na in 2014 mijn caravan total loss gereden te hebben waarbij de schade afhandeling voortreffelijk is afgehandeld kreeg ik in 2017 tot tweemaal toe een ongeval door eigen schuld , want juist die tweede keer in het zelfde jaar had ik het persoonlijk erg moeilijk om weer mijn verzekeraar aan te moeten schrijven en moet ik bij deze een compliment maken aan Klaverblad daar ook deze schades naar volle tevredenheid afgehandeld zijn zonder enige wanklank of opmerking van hun kant.danook.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
germans
11/06/2018
via website
thumbs down

zeer onbeschofte medewerkers en er werkelijk alles aan doen om onder claims vandaan te komen uiterst onbetrouwbaar bedrijf en dan nog te durven zeggen gewoon gebleven whahahahahaha

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Nin
11/05/2018
via website
thumbs down

Meest slechte verzekering ooit. Na 4 keer iets declareren in 4 jaar tijd terwijl je per maand 35 euro betaald, vindt klaverblad het teveel en krijg je 2 optie: verzekering opzeggen en je zit met de gebakken peren met je schade of een eigenrisico van 300 euro. Ik heb expres voor 0 euro eigenrisico genomen omdat ik een kind heb!
NIET doen, meest slechte verzekering ooit!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Klagerblad
07/02/2018
via website
thumbs down

wat een oneerlijk K bedrijf,
23 jaar premie betaald voor aov, Nu ik een longontstekeing heb kom ik er achter nu ik een beroep doe dat met de uitkering die ik ontvang, me beter direct failliet kan laten verklaren.
€80.000 aan premies betaald, en als ik nu langer dan een maand ziek blijf, weet ik niet of ik nog in mn huis kan blijven wonen. Daarbij komt er ook nog dat de firma klaverblad toch wel op allerlei manieren mij zo snel mogelijk aan het werk wil hebben. Tot 3 keer toe hebben ze toestemming gevraagd om vertrouwelijke informatie van mijn huisarts te mogen halen, dus blijkbaar 2 x zoek geraakt. Erg vertouwelijk…..
Kortweg gezegt, en zeker niet verzwegen, een kloten bedrijf ten top. geen goed woord voor over, denk je dat je jezelf voor een risico indekt, word je genekt.
Misschien een mooiere slogan voor dit mislukte bedrijf, die zijn uiterste best doet zijn geld in de portemonnee te houden…….
Kortom, als je maar lang genoeg betaald, wordt je vanzelf bedonderd

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
MELISA
Geen oordeel
01/12/2017
via website

beste Klaverblad,

Mijn vader heeft sinds 2014 bij Klaverblad verzekeringen een arbeidsongeschiktheidsverzekering afgesloten omdat hij een ZZP’er is. Het ging allemaal goed toen hij nog zijn premie’s elke maand op tijd betaalde. Op een dag, na 3 jaar heeft mijn vader zich ziek gemeld vanwege aantal klachten en problemen in de prive sfeer. Toen begon de hele ellende. Ik lees op het internet de recenties van jullie klanten, dat het elke keer op het moment dat er iets uitgekeerd moet worden dingen misgaan. Bij ons was precies hetzelfde het geval. Na 3 jaar nadat mijn vader zich ziek ging melden, zijn jullie erachter gekomen dat hij aantal lichamelijke klachten niet ofwel onjuist had doorgegeven. Dit heeft er toe geleid dat jullie al het bedrag dat is uitgekeerd gingen . Het gaat namelijk om een bedrag van €12.000 wat we binnen 20 dagen moeten overmaken naar jullie rekening.

Mijn vader wordt beschuldigd voor het feit “ niet opzettelijk achterhouden van informatie”. Mijn vader spreekt zeer slecht de Nederlandse taal. Toen me vader zich ziek ging melden kregen we te horen dat ik (zijn oudste dochter) borstkanker had. Mijn vader kon niet meer werken vanwege zijn rugklachten en omdat hij het heel zwaar had met mijn situatie omdat het niet zeker was of ik het wel zou overleven. Klaverblad heeft laten dat zij de situatie begrijpen en daarom kwamen zij een bedrag van €3000,- tegenmoet. en daarna werd hem nog een aantal keer een uitkering verstrekt. Terwijl ze toen al in het begin hadden aangegeven dat de medische adviseur het onderzoek nog niet compleet hadden.

Klaverblad beweert nu dat wanneer ze op de hoogte waren van de klachten die me vader niet had gemeld, ze de verzekering nooit hadden afgesloten. Ze beschuldigen mijn vader voor het achterhouden van een aantal lichamelijke klachten zoals oud hartinfarct (wat nooit heeft plaatsgevonden), voet exceem, oorontsteking, hoge bloeddruk en psychische problemen.

ik vraag me af hoeveel mensen in zo een geval klachten zoals voet exceem en oorontsteking die hij ooit jaren lang geleden heeft gehad, zouden vertellen. Dat is omdat je simpelweg daar niet aan denkt.

Wij hebben zowel telefonisch als schriftelijk alles aan gedaan om te vertellen dat me vader het niet nodig achtte om voet exceem en oorontsteking te vermelden. Tijdens het gesprek met de onafhankelijke arbeidsarts heeft me vader ook zijn medicijnen voor zijn hart (bloedverdunners) meegnomen. De arbeidsarts heeft hem er niet op gewezen dat hij op de formulier bij de vraag over zijn hartproblemen het onjuist had ingevuld.

Mijn vader beheerst de taal niet en heeft toen de gezondheidsverklaring samen met een verzekeringsagent ingevuld. Hij heeft de vraag of hij in de afgelopen 10 jaar onder een behandeling bij een psycholoog is geweest” niet goed begrepen en dacht dat ze bedoelden of hij nu onder behandeling was van een psycholoog.

Wat ik ook totaal niet begrijp dat de verzekering pas bij het melden van een schade of ziekmelding een onderzoek starten naar de klachten. Wat als me vader 10 jaar premie had betaald en zich pas daarna ziek had gemeld, hadden zij dan al die jaren rechtsgeldig hun premie ontvangen of zouden wij ook iets mogen terugvorderen.

IK RAAD IEDEREEN AF OM EEN VERZEKERING BIJ KLAVERBLAD VERZEKERINGEN AF TE SLUITEN. ZE ZIJN OPLICHTERS EN NIET KLANTVRIENDELIJK. ZE ZIJN TOT DAT JE KLANT WORDT HEEL AARDIG EN BEHULPZAAM MAAR ALS JE OOIT SCHADE GAAT CLAIMEN OF ZIEK GAAT MELDEN, STA JE IN JE EENTJE.

Nuttig? Ja   Nee

Ruiter
29/11/2017
via website
thumbs down

Vreselijk bedrijf

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Y J
06/11/2017
via website
thumbs down

Als je maar lang genoeg gewoon blijft wordt je vanzelf bijzonder slecht!

Ik ben 25 jaar verzekerd bij Klaverblad verzekeringen en zoals ik mij kan herinneren nog nooit een schade bij de aansprakelijkheidsverzekering van Klaverblad geclaimd.
Heb 6 september 2017 de schade gemeld die mijn hondje veroorzaakt heeft bij derden. Tegenpartij tot heden nog geen bericht gehad van Klaverblad en dus ook geen vergoeding.
Vandaag nog maar eens geïnformeerd en het blijkt dat men er nog mee bezig moet gaan!!!!!!!
Kreeg de dooddoener dat Intern zou er iets mis gegaan is. Klaverblad …we zijn zo gewoon gebleven? Dus……. GEWOON NIETS UITBETALEN?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Maria
28/07/2017
via website
thumbs down

Ik ben 7 maanden verzekerd geweest voor inboedel en aansprakelijkheid. Ik heb 2 claims ingediend, omdat mijn puppy van 4 maanden een jas en schoenen van twee partijen heeft stuk gemaakt. Waarvan 1 claim is doorgezet door de tegenpartij, de andere heeft de tegenpartij geen werk meer van gemaakt. Toen een kennis mijn telefoon per ongeluk uit de handen sloeg, vroeg de aansprakelijkheidsverzekering van mijn kennis om het eerst te claimen bij mijn inboedelverzekering. Wetende dat dit buiten is gebeurd en niet vergoed zal worden heb ik een claim ingediend omdat ik de afwijzing van Klaverblad moest sturen naar de aansprakelijkheidsverzekering van mijn kennis.

Klaverblad Verzekeringen gooide het eigen risico omhoog naar €300 ivm ppakketverzekering en dit de 3e claim in korte tijd was. Telefonisch gesproken en situatie uitgelegd. Ik moest bericht van de aansprakelijkheidsverzekering van mijn kennis opsturen en dan zouden ze kijken of ze dit recht kunnen zetten. Aangezien het een procedurele claim is, verplicht door een andere verzekeraar. Op mijn twee mail naar het algemene emailadres en naar diegene die ik telefonisch heb gesproken met bewijsstuk is niet gereageerd. Elke keer dat ik belde was contactpersoon niet bereikbaar, met lunchpauze etc. Na twee keer bellen en twee keer mailen en compleet genegeerd te worden en door chagrijnige andere medewerkers totaal geen hulp te krijgen wilde ik per direct opzeggen. Dit moest per email. Aangezien er niet op mijn mails wordt gereageerd wordt opzeggen heel moeilijk. Ik heb zojuist mail verstuurd en ben ban g dat er weer niet gereageerd zal worden.

Vreselijke klantenservice. Geen hulp, changrijnige mensen maar het ergste is dat de emails compleet gengeerd worden en contactpersoon onbereikbaar is.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Angel
27/07/2017
via website
thumbs down

Om wat kosten te besparen op de maandelijkse lasten, wilden wij overstappen. Met hen gebeld hoe e.e.a. In zijn werk ging, we konden gewoon onze verzekeringen opzeggen en via internet bij hen aanvragen. Mits er geen ‘gekke dingen’ uit zouden komen zei de meneer aan de telefoon, zou alles geregeld zijn.

Nou, mooi niet dus!!
Na een aantal dagen kregen wij van Klaverblad een mail dat ze ons op basis van ons ‘schadeverleden’ afwezen…

Gebeld om verhaal te halen, want zo’n spannend claimverleden hebben we niet. Blijkt dat het claimen van een stormschade en een schade aan een Ipad in 1 jaar (daarvoor al 22 jaar zelden wat geclaimd!!) voor hun reden is om ons niet te accepteren!

Op mijn vraag waarom dit niet duidelijker gecommuniceerd was op voorhand, kreeg ik het antwoord dat dit niet mogelijk was.

Dus pas op, heb je recentelijk iets geclaimd bij je huidige verzekeraar ( waar je gewoon recht op hebt, want hier betaal je tenslotte die veel te hoge premie voor) kun je bij deze ‘bijzondere’ maatschappij niet terecht!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Sibel
23/06/2017
via website
thumbs down

Verzekering stopgezet door klaverblad op 1 juni 2017. Hier pas een brief over ontvangen op 23 juni 2017. Dus niet wetend 22 dagen onverzekerd rond gereden. Volgens hen, omdat ik mei 2017 niet betaald zou hebben. Ik keek op mijn afschriften en zag toch echt een automatische incasso naar klaverblad op 31 mei 2017. Dus wel betaald. Bewijzen toegestuurd nadat ik 3 klantonvriendelijke dames aan de lijn had gehad die maar bleven volhouden dat er niet betaald was. Stuur ik ze een betaalbewijs per mail. Waren ze stil. En zeiden ja maar in november 2016 is het een keer misgegaan met betalen. Kom op zeg. Eerst is de reden van stopzetting niet betaling van mei 2017 zogenaamd. En dan kom ik met bewijzen verzinnen ze zo een rare smoes? Nu ben ik nog steeds onverzekerd, omdat mevrouw Hetty of Henny naar eigen zeggen, geen tijd heeft om te kijken naar de fout die ze gemaakt hebben. Dus dit word nog eens 4 dagen minimaal onverzekerd rijden, want ik ben rij-instructeur en kan moeilijk al mijn leerlingen af zeggen. Belachelijk is dit. Klaverblad jullie moesten je schamen. Wel elke maand geld innen. En dan nog 1 dag voor jullie mijn verzekering stopzetten geld afschrijven van mijn rekening. En daarna beweren dat dat ook niet is gebeurd. Terwijl ik alle bewijzen naar jullie toe heb gemaild. Met klaverblad ga ik er niet uit komen. De dames aan de lijn 1 voor 1 arrogant en klantonvriendelijk. Misschien moet ik maar blij zijn niet meer verzekerd te zijn bij hen. Als je dit iedere keer moet meemaken. Dat wil je gewoon niet…

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Sibel
Geen oordeel
23/06/2017
via website

Verzekering stopgezet door klaverblad op 1 juni 2017. Hier pas een brief over ontvangen op 23 juni 2017. Dus niet wetend 22 dagen onverzekerd rond gereden. Volgens hen, omdat ik mei 2017 niet betaald zou hebben. Ik keek op mijn afschriften en zag toch echt een automatische incasso naar klaverblad op 31 mei 2017. Dus wel betaald. Bewijzen toegestuurd nadat ik 3 klantonvriendelijke dames aan de lijn had gehad die maar bleven volhouden dat er niet betaald was. Stuur ik ze een betaalbewijs per mail. Waren ze stil. En zeiden ja maar in november 2016 is het een keer misgegaan met betalen. Kom op zeg. Eerst is de reden van stopzetting niet betaling van mei 2017 zogenaamd. En dan kom ik met bewijzen verzinnen ze zo een rare smoes? Nu ben ik nog steeds onverzekerd, omdat mevrouw Hetty of Henny naar eigen zeggen, geen tijd heeft om te kijken naar de fout die ze gemaakt hebben. Dus dit word nog eens 4 dagen minimaal onverzekerd rijden, want ik ben rij-instructeur en kan moeilijk al mijn leerlingen af zeggen. Belachelijk is dit. Klaverblad jullie moesten je schamen. Wel elke maand geld innen. En dan nog 1 dag voor jullie mijn verzekering stopzetten geld afschrijven van mijn rekening. En daarna beweren dat dat ook niet is gebeurd. Terwijl ik alle bewijzen naar jullie toe heb gemaild. Met klaverblad ga ik er niet uit komen. De dames aan de lijn 1 voor 1 arrogant en klantonvriendelijk. Misschien moet ik maar blij zijn niet meer verzekerd te zijn bij hen. Als je dit iedere keer moet meemaken. Dat wil je gewoon niet.

Nuttig? Ja   Nee

Anoniempje bang voor meer vergelding
Geen oordeel
10/03/2017
via website

PAS OP, dankzij deze hufters word ik nu overal geweigerd. Nooit wat geclaimd, net te laat met premie betalen.

Nuttig? Ja   Nee

Riderlady
31/07/2016
via website
thumbs down

Verzoek tot rechtshulp wordt niet serieus genomen, vervolgens ontstaat er een nog groter juridisch conflict. De behandelaar was niet ter zake kundig, andere behandelaar gehad die gesprekken verdraaide. Uiteindelijk meermaals gepoogd me te royeren, maar er was niet genoeg grond. Na afkoop alsnog geroyeerd op basis van aangeleverde stukken waarbij Klaverblad vol hield dat ze er niet waren terwijl ze er inhoudelijk op gereageerd hadden.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Maurice Maas
22/09/2015
via website
thumbs down

Eigen fiets, op slot, uit mijn eigen afgesloten tuin gestolen. Alle gegevens achterhaald (framenummer ed), bel ik op om het te melden en wat er mee gedaan kan worden, wordt er gewoon glashard gezegd dat dat niet wordt verzekerd. “Dat is in de buitenlucht en daar zijn dingen niet verzekerd. Bij het station staan fietsen ook netjes op slot, maar in de buitenlucht en daar doen we ook niks mee.” Ik vraag me af waar ik voor verzekerd ben en als ik mijn fiets meeneem naar mijn bed of het dan wel verzekerd is. En de auto? Die is ook bij hun verzekerd, maar staat wel in de buitenlucht. Ik vraag me af of ik die dan ook maar op zijn zij door de voordeur moet werken. Wat is dit belachelijk zeg, we nemen verzekeringen af voor bijna €140 per maand en dienen eigenlijk nooitiets in. Dan heb je een keer serieus iets, en dan mag je alles zelf ophoesten. We gaan hier van de week ook naar alles kijken en verschillende dingen opzeggen. Klaverblad bedankt voor dit inzicht, scheelt waarschijnlijk een paar tientjes per maand, die je voor dingen betaald die toch niet worden verzekerd. Ziek dit zeg.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Tjallinks
17/06/2015
via website
thumbs up

Ben overgestapt van ohra naar klaverblad. (inboedelverzekering) Waar ohra tekort schoot dekte klaverblad het helemaal. Heb tot 2 x toe probleem gehad met ipad. (glas gebroken) Via ohra was ik tegen dergelijke schade niet verzekert, moest zelf schade betalen, bij klaverblad was dit wel het geval. Toen glas ipad voor een tweede keer kapot ging heb ik gebeld en ze zeiden: stuur rekening maar op. (vroegen wel naar wat het ongeveer zou kosten) helaas vielen de kosten iets hoger uit, en toch hebben ze de kosten gewoon betaald. Top zou ik zeggen

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Edwin
24/05/2015
via website
thumbs down

Helaas een paar keer AOV nodig gehad, nou dan begint het gezeik.
AOV en rechts bijstand NOOIT nemen daar.
ELLENDE ELLENDE

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Gooise Atletiek Club
Geen oordeel
03/12/2014
thumbs down

Het is nog heel ver weg, maar zet hem al vast in je agenda:
Zondag 5 juli Klaverblad Arena Games.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Harry
29/11/2014
via website
thumbs up

Ruit geknapt. Bleek dus gehard glas te zijn en erg duur.
Klaverblad terugbel verzoek gedaan. Binnen een uur belde een vriendelijke mevrouw terug en vertelde mij dat de rekening naar hun kon worden opgestuurd en dat alles vergoed werd. ppfffhhh dat was wel even een geruststelling.
Helemaal top Klaverblad, jullie mogen (gewoon) blijven.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Matthijs van Hoorn
12/09/2014
thumbs down

In de serie Verzekeringen: @Klaverblad: verlies op #autoverzekering. Keuze aan mij, klant: verdubbeling premie, of weg. #schandalig #service

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jan Theo van Houdt
26/08/2014
thumbs up

Zojuist bericht gehad dat wederom een schade is afgehandeld en de gelden uitgekeerd. Groot compliment richting @Klaverblad Verzekeringen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Peter Pos
04/06/2014
thumbs down

Kan iemand wat aan die irritante (radio)reclamespotjes van Klaverblad doen?!?!? Dat vervelende betweterige toontje telkens. #braak

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Tadek Solarz
23/05/2014
thumbs down

Niet zo slim. Klaverblad verzekeringen heeft er een handje van om adviseurs te selecteren die niet bij het bedrijf passen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Liesbeth de Waard
18/04/2014
thumbs down

Moet niet gekker worden! Een verzekering voor ‘hoogopgeleiden’ bij #klaverblad!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Tessa = MakingSense
05/02/2014
thumbs up

“Als je maar lang genoeg gewoon blijft, word je vanzelf bijzonder” mooie slogan hè, van Klaverblad, precies mijn visie over #expresjezelf

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
terrasweelde
21/01/2014
thumbs down

Zozo @Klaverblad premiestijging autoverzekering van 7%. Om schades in toekomst te betalen ? Ik heb in verleden al geen schades geclaimd ?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Muhammet Yilmaz
07/01/2014
thumbs down

@Klaverblad , @kassa_vara Slechte service, 5x een email gestuurd, geen antwoord gekregen. Onprofessioneel, rommelig en slechte verzekeraar!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jacco Schlingmann
27/11/2013
thumbs down

@Klaverblad ‘voor als je niet gewoon bent’ heb je vette pech bij klaverblad. En dat klopt! Kijk morgen @MeldpuntMAX en geef uw mening.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
JanWillem Boissevain
03/10/2013
thumbs down

Dat Klaverblad.nl maakt op mij een onsympathieke indruk: waarom onderscheiden door adviseurs te vernederen? #Ster.nl

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Stefan van Vliet
01/10/2013
thumbs up

Eindelijk eens een echte sympathieke campagne van een #verzekeraar #klaverblad.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Wim Platje
31/07/2013
thumbs down

Heb je een all-risk autoverzekering van @Klaverblad? Verwacht dan geen adequate hulp in het buitenland. #fail

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ron Verhaak
25/07/2013
thumbs up

Aanrijdingsschade van klant uitstekend en snel afgehandeld door @Klaverblad (verz van veroorzaker) #magookwelgezegdworden @JacintaGelauff

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Krista
19/07/2013
via twitter
Krista (@Kroes)
thumbs up

@Klaverblad onze dank voor de snelle afhandeling/uitbetaling nav inbraak!! Top! #tevredenklant

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Petrus Puck
18/07/2013
thumbs down

bij @klaverblad ontbreekt service ,verbinding verbreken,mails niet beantwoorden,erg duur,feiten verdraaien,op klachten reageert men niet

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Petrus Puck
18/07/2013
thumbs down

Moeite waard verzekeringen te controleren @Klaverblad durft meer dan 1100 per jaar te vragen terwijl @EAG minder dan de helft vraagt

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Hopma Fin Dienstverl
09/07/2013
thumbs down

Ben toch zo benieuwd wanneer @Klaverblad het digitale tijdperk gaat ontdekken. #kostenbesparing vinden ze zeker nog niet belangrijk

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Maarten Koster
22/06/2013
thumbs up

@remcovaneck Ik ken Klaverblad als een nette verzekeraar. En hoever ben je gekomen bij Kifid? Alleen ombudsman? Is nooit bindend.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Remco van Eck
22/06/2013
thumbs down

@bertjantiesinga Ik heb berekend dat uitvaartverzekering van #Klaverblad niet uitkeert wat eigen polis vermeldt. Kan ik bij u terecht?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Remco van Eck
22/06/2013
thumbs down

@bertjantiesinga ik heb een uitgewerkte case inzake fraude door #Klaverblad. Tot aan #KIFID geweest, die laatste kan niet dwingend optreden.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Remco van Eck
22/06/2013
thumbs down

@AutoriteitFM 4/4 met wie&waar kan ik mijn,met berekening onderbouwde feiten, bespreken teneinde de #Fraude van #Klaverblad bloot te leggen?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
25O1 ♥
30/05/2013
thumbs down

Waarom moet ik men scooter verzekere. Als de verzekering je toch alleen maar doet oplichte #kut klaverblad

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Frank van Baal
23/05/2013
thumbs up

Zojuist weer netjes alles afgehandeld via @Klaverblad klantenservice, op en top! Daar kunnen veel verzekeringen wat van leren!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
20/05/2013
thumbs down

Klaverblad verzekeringen zuigt.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
1 2

Wat mensen over Klaverblad vertellen.

Heeft u ervaringen met Klaverblad en wilt u deze delen, dan bent u op het juiste adres. Op Overstapervaringen.nl kunt u elke aanbieder beoordelen op diverse aspecten zoals algehele indruk, tarieven, eerlijkheid, overstapproces, service, klachtenafhandeling, kwaliteit, facturatie en meer.

Ons doel is altijd dat u snel en simpel de beste keuze kan maken en zorgeloos kan overstappen. Die keuze is aan u en wij helpen u graag!

Aanbieders vergelijken

Met onze onafhankelijke vergelijkers kunt u alle tarieven en aanbiedingen vergelijken. Zo weet u binnen enkele minuten welk aanbod voor u de beste keuze is.

Klaverblad 1.89 stars 54 reviews