Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Artikelen
Pagina's
Categorie
Blog
Energie
Geen categorie
Internet
Mobiel
Nieuws
Verzekeren
3.9

Aanbiedingen

scores

Algehele indruk
Hoogte premie (prijs)
‘Eerlijkheid’ product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Polisvoorwaarden
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?
62 positief – 99 negatief

Top 5

OHRA

OHRA vindt haar oorsprong in 1925 bij de oprichting van de Onderlinge Ziekteverzekering der Hoogere Rijks-Ambtenaren. Tegenwoordig heeft OHRA meer dan 800.000 klanten, zowel particulier als zakelijk. OHRA maakt geen gebruik van bemiddelaars, klanten kunnen bij OHRA gewoon zelf een verzekering afsluiten. OHRA is onderdeel van Delta Lloyd Groep en heeft een groot aanbod in verzekeringen. Sinds mei heeft OHRA ook een app voor de mobiele apparaten waarmee schadehulp en navigatie slechts een druk op de knop van je verwijderd is. De recensies over OHRA zijn merendeels positief en OHRA is actief op de grotere fora.

OHRA aanbiedingen en tarieven 2017

Profiteren van extra korting, actie's en aanbiedingen bij OHRA. Met onze onafhankelijke prijsvergelijkers kunt u alle tarieven van OHRA vergelijken. Zo weet u binnen enkele minuten of OHRA voor u de beste keuze is! Vervolgens kunt u overstappen naar OHRA of naar een andere aanbieder...

OHRA ervaringen

Geef OHRA een beoordeling

162 OHRA ervaringen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algehele indruk( Klik sterren om te beoordelen )
Hoogte premie (prijs)
'Eerlijkheid' product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Polisvoorwaarden
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?

Winke Rintjema
01/11/2013
thumbs up

Wow, wat een goede service: online ingediende declaratie, bedrag binnen een week al op mijn rekening! #OHRA #petjeaf

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Esther van Dongen
30/10/2013
thumbs up

Wouw wat ben ik fan van de service van #OHRA. Ondertussen ongeveer 4jr klant en ieder jaar weten ze me weer een keer positief te verrassen

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
pwadsworth
30/10/2013
thumbs up

Petje af voor webcare van @OHRA. Dank!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Saskia
29/10/2013
via twitter
Saskia (@saskia241)
thumbs up

Nu ik erover nadenk heb ik geen enkele negatieve ervaring met de klantenservice van @OHRA

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Saskia
29/10/2013
via twitter
Saskia (@saskia241)
thumbs up

De twitterklantenservicemedewerker van @Ohra is een baas!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Theun Evers
29/10/2013
thumbs down

@AMC_NL @OHRA Jullie blijven mij naar elkaar verwijzen voor de kosten van mijn operatie. Graag wil ik weten wat deze gekost heeft.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Esther
28/10/2013
via twitter
Esther (@Mrs_Schoon)
thumbs up

Vandaag trouwens erg keurig geholpen door Ohra na de stormschade. Het nieuwe mastiek zit er alweer op.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Saskia
28/10/2013
via twitter
Saskia (@saskia241)
thumbs up

Dus als iemand nog over wil stappen naar een andere zorgverzekeraar. Kies @OHRA ! Dankzij Ohra en @Rijnzicht een leven zonder beperkingen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
yvonne
28/10/2013
via twitter
yvonne (@yvonne1808)
thumbs up

Ohra handelt schade zonder bureaucratie af top

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Saskia
25/10/2013
via twitter
Saskia (@saskia241)
thumbs up

het vergoeden van een operatie die officieel cosmetisch is maar voor mij noodzakelijk. Ik ben @OHRA nog steeds dankbaar daarvoor.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Saskia
25/10/2013
via twitter
Saskia (@saskia241)
thumbs up

Bijna drie jaar geleden overgestapt op @OHRA en dat blijft nog wel even zo. Heldere klantenservice en gewoon niet moeilijk doen over

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Astrid Idema
24/10/2013
thumbs down

Jammer. #ohra biedt geen coulance aan voor kind van 1,5 dat potentieel gevaar loopt. #interpolis wel. helaas heb ik mn polis bij #ohra ..

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Remko Rijnhart
23/10/2013
thumbs down

Drama weer , nu weer fout (zeggen ze) met datum aut. afschrijving, moet nou weer via de bank eerst geld trg. Vragen… Bedankt @OHRA

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Lotus
22/10/2013
thumbs down

@ikbenirisniet Ik ben nog steeds in conclaaf met #Ohra, dat een voortand met wortel geen medische noodzaak is en borstvergroting wel.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Colin Myerscough
16/10/2013
thumbs down

@OHRA hoe goed jullie andere diensten zijn, zo teleurstellend is het online declareren voor de dierenverzekering.Bijna spijt van overstappen

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Annemarie
16/10/2013
via twitter
Annemarie (@a_beers)
thumbs down

Dat is stom van #ohra… Sluit je een contract af van 4 jaar, maar kan je deze niet meer aanpassen de komende 4 jaar. #fail

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
anita
17/09/2013
via twitter
anita (@bobby_anita)
thumbs up

Toch nog een goede service van @OHRA ! Nu de post afwachten..#bedankt

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
anita
17/09/2013
via twitter
anita (@bobby_anita)
thumbs down

Man man man wat een slechte service bij @OHRA.. wacht al 2 weken op een art.34 verklaring.. #slechteservice #koudedouche

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ana Prieto Lestegas
16/09/2013
thumbs down

Als je de crediteuren afdeling van @ohra belt is t net of je een overheidsinstantie aan de lijn hebt #ohra #bureaucratie #dom

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
antonius zwart
13/09/2013
thumbs down

@OHRA zo een hoge premie ben ik nog niet tegen gekomen voor mijn wagen

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Keith Brandt
13/09/2013
thumbs down

@OHRA ik wil iets declareren .. Maar ik kan steeds niet inloggen met mijn polisnummer en bij jullie bekende gegevens !!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
stefanie
11/09/2013
via twitter
stefanie (@mercje)
thumbs down

‘Ik ga even kijken of ik nog korting voor u kan regelen, vreemd genoeg zou dat zijn door een extra verzekering af te sluiten.’ #ohra

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
@Quest WebDesign
11/09/2013
thumbs up

Een #hattip aan @OHRA zorgverzekering, voor een flexibele en klantgerichte opstelling.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Anja VG
11/09/2013
thumbs down

De #ohra website, voorwaarden, vergoedingeoverzichten…. een dwaalhof !

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Anja VG
11/09/2013
thumbs down

Dan heb je de hele aanvraag- en inlogprocedure van #Ohra doorlopen om er achter te komen dat je moet inloggen met je DigiD. #manmanman

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
wendy
09/09/2013
via twitter
wendy (@wendyvanzwam)
thumbs up

Net voor de eerste x mijn inboedel verzekering gebeld#ohra echt super geholpen!! #ohra bedankt!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Peter Jonker
06/09/2013
thumbs down

Ingelogd in Mijn #Ohra, handig online schade melden, op pagina ben je echter ineens weer uitgelogd? Alle gegevens toch weer invullen #faal

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Allard Vaatstra
06/09/2013
thumbs down

In de reeks van de hedendaagse klantenservice noem ik nog even @OHRA #kastje en @PHONAK #muur vv #hetwasmehetdagjewel #tijdvoorpositiviteit

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
ellen van ree
06/09/2013
thumbs down

@OHRA Nee. Ik krijg liever de zaken keurig geregeld via mail, desnoods post, dan via Twitter. Trouwens, daar zijn julie wel alert.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Mark Coenders
06/09/2013
thumbs down

En weer vergoed @OHRA niets, dit x telefoon kapot gevallen.. Tijd voor een andere verzekeraar waar ik wel echt verzekerd ben! #lozebeloften

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
ellen van ree
06/09/2013
thumbs down

Zo grappig #not die kreet van #Ohra “Direct Geregeld”. Ben als sinds november vorig jaar(!) en juni (!) met ze bezig…

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Edwin Poot
06/09/2013
thumbs down

@OnlineMarketeer @bobvanvarik @MaartenWessels @OHRA Waarom niet dienst beantwoording inhuren bij extern callcenter of alarmcentrale? #fail

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Awais
05/09/2013
via twitter
Awais (@Vulgair)
thumbs down

Schade en letsel daar gelaten; het echte ongeluk is dealen met de verzekeraars. #OHRA

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Awais
05/09/2013
via twitter
Awais (@Vulgair)
thumbs down

Ben er wel wijzer van geworden: verzeker je niet bij OHRA. Geen lieve mensen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Naomi van Tol
05/09/2013
thumbs up

@sashimi12 @OHRA wat goed! Je zou bijna maar niets meer verzekeren, want als er eens echt wat is vergoeden ze toch nooit #herstelvertrouwen

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
♕Je Koning♕
05/09/2013
thumbs down

De dieren verzekering haalt dus 2 x per dag geld van me bank af hmm @OHRA

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Sander Zeedijk
04/09/2013
thumbs up

@OHRA bedankt voor de snelle antwoorden. Goede service!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Laura Velthuisen
02/09/2013
thumbs down

#Ohra Tijdens al uw vakanties en weekendtrips goed verzekerd #maarnietheus

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Sashimi12
01/09/2013
thumbs down

Is nu ruim een maand geleden dat ik dat gesprek met @OHRA heb gehad en ik ben nog steeds ontzettend kwaad!! Gaat niet over, is dat service?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Hans van Aarle
28/08/2013
thumbs up

Waterschade aan mijn huis in Groningen prima geregeld door @OHRA #tevredenklant

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Bjorn
25/08/2013
via twitter
Bjorn (@Bjorn19905)
thumbs down

Lekker is dat, ik online schade melden bij @OHRA. Alles zorgvuldig ingevuld, zegt ‘ie’: ‘niet verstuurd’..

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jack van den Ameele
24/08/2013
thumbs up

Afhandeling inboedelschade door OHRA overtreft elke verwachting. Wat een service en klantvriendelijkheid. Fantastisch. Zo geregeld. Klasse.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Cees Kievit
23/08/2013
thumbs up

@OHRA pluim, gisteren een vraag gesteld over mijn zorgverzekering en vandaag al antwoord. Antwoord goed, snelheid uitstekend.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Hans Dinkelberg
22/08/2013
thumbs up

Zondag online claim ingediend bij reisverzekering OHRA, nu al geld op m’n rekening. Complimenten voor de vlotte afwikkeling!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Nick van Vuren
20/08/2013
thumbs up

Koop je een nieuwe auto om half 6, kan je bij @reaal niet eens je verzekering afsluiten! #gesloten #overstappen nar @Ohra! #goedeservice

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Frank Fokker
19/08/2013
thumbs down

@OHRA
Ik probeer al 1 maand zorgverzekering klant te worden van OHRA, nu al 6 keer gebeld, nog steeds geen resultaat, wil OHRA wel?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Nicoline Mulder
16/08/2013
thumbs down

22 jr trouwe OHRAklant. 1x te laat met betalen. In 4 weken (midden in vakantieperiode) aanmaning + beëindiging door #OHRA. Klantvriendelijk?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Tom van den Berg
12/08/2013
thumbs up

@OHRA top, dank voor de snelle en goede service.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Lenneke
09/08/2013
via twitter
Lenneke (@LennekevM)
thumbs up

Top website mijnohra! Complimenten #ohra mag ook wel eens gezegd worden.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ria de Korte
08/08/2013
thumbs down

Zoon zou morgen naar Nairobi gaan, vanwege overmacht in Dar es Salaam afgezet. Niets wordt vergoed door #Swissair #Ohra reisverz. #onrecht

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
1 2 3 4

OHRA ervaringen 2017

Heeft u ervaringen met OHRA en wilt u deze delen, dan bent u op het juiste adres. Op Overstapervaringen.nl kunt u OHRA beoordelen op diverse aspecten zoals algehele indruk, tarieven, eerlijkheid, overstapproces, service, klachtenafhandeling, kwaliteit, facturatie en meer.

Ons doel is altijd dat u snel en simpel de beste keuze kan maken en zorgeloos kan overstappen. Of u nu kiest voor OHRA of voor een andere aanbieder. Die keuze is aan u en wij helpen u graag!

OHRA 1.97 stars 162 reviews