Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Artikelen
Pagina's
Categorie
Blog
Energie
Geen categorie
Internet
Mobiel
Nieuws
Verzekeren
3.9

Aanbiedingen

scores

Algehele indruk
Hoogte premie (prijs)
‘Eerlijkheid’ product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Polisvoorwaarden
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?
62 positief – 99 negatief

Top 5

OHRA

OHRA vindt haar oorsprong in 1925 bij de oprichting van de Onderlinge Ziekteverzekering der Hoogere Rijks-Ambtenaren. Tegenwoordig heeft OHRA meer dan 800.000 klanten, zowel particulier als zakelijk. OHRA maakt geen gebruik van bemiddelaars, klanten kunnen bij OHRA gewoon zelf een verzekering afsluiten. OHRA is onderdeel van Delta Lloyd Groep en heeft een groot aanbod in verzekeringen. Sinds mei heeft OHRA ook een app voor de mobiele apparaten waarmee schadehulp en navigatie slechts een druk op de knop van je verwijderd is. De recensies over OHRA zijn merendeels positief en OHRA is actief op de grotere fora.

OHRA aanbiedingen en tarieven 2017

Profiteren van extra korting, actie's en aanbiedingen bij OHRA. Met onze onafhankelijke prijsvergelijkers kunt u alle tarieven van OHRA vergelijken. Zo weet u binnen enkele minuten of OHRA voor u de beste keuze is! Vervolgens kunt u overstappen naar OHRA of naar een andere aanbieder...

OHRA ervaringen

Geef OHRA een beoordeling

162 OHRA ervaringen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algehele indruk( Klik sterren om te beoordelen )
Hoogte premie (prijs)
'Eerlijkheid' product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Polisvoorwaarden
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?

D. Mulder
19/09/2017
via website
thumbs down

Meerdere maken heeft de OHRA mijn autoverzekering beeindigd zonder geldige reden.
Dit gebeurde door een interne fout, hierdoor ben ik weken onverzekerd geweest.
Een kaartje met sorry was het goedmakertje.
Maar mijn premier terug betalen over de weken dat ik onverzekerd was doen ze niet.
Ze hebben liever dat je naar een ander verzekeringsbedrijf gaat dan vergoeden waar je recht op hebt

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Kees
03/08/2017
via website
thumbs down

De OHRA bank is er echt om klanten uit te melken. Delta Lloyd beleggingsfonds werd ineens opgeheven. De liquidatie heeft mij veel rendement gekost. OHRA bank doet niets ( ondanks de extreme zogenaamde service kosten). Klachten worden niet serieus genomen.
Snel weg bij deze bank wanneer de liquidatie is afgerond.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Tara
27/04/2017
via website
thumbs down

Net mijn auto, reis, inboedel, rechtsbijstand, aansprakelijk en opstal verzekering opgezegd. Echtgenoot wordt ziek in buitenland, geopereerd en met ambulance naar Nederland vervoerd. Dit is toch wel teveel voor de reisverzekering. Er zijn 15 reizen (5 personen op 1 reisverzekering) gemaakt in 3 jaar tijd. En dan krijg je de volgende email van ze binnen:

Wist u dat u de afgelopen drie jaar drie schades hebt gemeld op uw doorlopende reisverzekering? Dit is meer dan wij gemiddeld behandelen voor onze andere klanten. In dit bericht leest u wat dit voor u kan betekenen.

Waarom is het aantal schades dat u kunt melden beperkt?
De premie die u en onze andere klanten betalen is berekend op een gemiddeld aantal te verwachten schades. Wij willen die premie voor al onze klanten betaalbaar houden. Daarom houden we goed in de gaten hoeveel schades door klanten gemeld worden. Als we daarin afwijkingen zien, dan nemen we contact op.

Wat zijn de gevolgen voor u als het aantal schademeldingen niet minder wordt?
In het overzicht onderaan dit bericht ziet u welke schades u de afgelopen drie jaar heeft gemeld. Misschien heeft u door omstandigheden meer schades ingediend dan we normaal verwachten. Als uw schademeldingen zo hoog blijven, mogen wij uw verzekering stopzetten. Wij hopen natuurlijk niet dat deze actie nodig is.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
R paesch
19/09/2016
via website
thumbs up

Ohra ervaring tot nu toe oke
Ze hebben alles netjes snel afgehandeld
Ook in te vullen verspreid betalen vind ik ook oke
Diverse rekeningen al ingediend.
Foto maken en versturen geweldig.
En alles kunnen volgen op je account
Even een vraag stellen via telefoon dat kan bent vrij snel aan de beurt
voor de eerste keer gewisseld van zorg
Heb er geen spijt van bedankt ohra
Alleen de app werkt niet altijd daar zullen ze nog aan moeten werken.

Zeker een aanrader .

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
P.osse
17/09/2016
via website
thumbs down

Ik lees veel mensen die slechte ervaringen hebben met OHRA. Wij hebben ook spijt als haren op ons hoofd dat we met OHRA in zee gegaan zijn. Ze blijven nota;s sturen voor extra betalingen en herinneringen voordien sturen ze niet, maar meteen een incassobureau met extra kosten er bovenop. Wat ik ook zoek, ik heb altijd netjes 450,- per maand betaald, toch eisen ze daar vaak nog een paar honderd euro per maand bij, bovenop de gewone verzekeringskosten zitten we al snel op 600 a 700 per maand. Het is heel raar – ik heb mijn leven nog niet zoveel betaald aan een zorgverzekeraar. Het lijkt wel of ze alles uit hun pakket hebben gegooid. Ik heb jarenlang bij een andere zorgverzekeraar gezeten waar ik nooit hoefde bij te betalen, hooguit een par euro. Nu gaat het bijna elke maand een paar honderd euro extra. Ben van ellende met verschillende medicijnen gestopt, maar dan nog krijg ik meer rekeningen als ooit. Ik gebruik geen andere medicijnen als vroeger, ook geen ziekenhuisbezoeken of zoiets gehad, maar ik wil echt weg bij OHRA en raad iedereen af om met OHRA in zee te gaan. Je hele leven staat op zijn kop want ze willen elke maand honderden euro’;s extra en ze hebben ook een incassobureau die brieven stuurt waar je je rt van schrikt, en geen herinneringen – heb ook gelezen dat ze je meteen uit de verzekering gooien of daarmee dreigen. Wat een afschuwelijke verzekeraar is dit.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
s.f. willemsen
26/08/2016
via website
thumbs down

op 9 oktober 2015 een brief gekregen dat de autoverz. per 09 september 2015 wordt beëindigd wegens dat de premie augustus 2015 niet is betaald. in juli 2015 twee bedragen afgeboekt en via mijn andere rekening ook diverse bedragen betaald. in oktober een afrekening gekregen te betalen €17,5 betaald. nu wordt ik gedaagd door DAS en EDR incasso dat de premie augustus 2015 niet is betaald, maar wel een afrekening van € 17,5.. maar ook een CJIB aanslag wegens niet verzekerd op 9 0ktober 2015 heb diverse mails bewijzen gestuurd telkens de verhoging van het CJIB wegens onverzekerd…nu kass CJIB € 1207 na een fout van OHRA omdat de auto niet was verzekerd op dat moment…nergens kon ik de auto verzekeren omdat OHRA mij als wanbetaler heb aangemerkt…

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ap
20/05/2016
via website
thumbs down

schade vergoeden ze wel maar offerte geld niet terwijl je duidelijk aangeeft ik laat de schade niet maken slecht en stelen 100 euro offerte geld van je GAAT NIET OM SCHADE MAAR OM HUN ZAKKEN TE VULLEN OPLICHTERS ZIJN HET

ZELFS NAAR HUN GEADVISEERDE GARAGE ZEGT DUIDELIJK!!!!

OFFERTE GELD EN SCHADE ZIJN APART OHRA BEWEERT ZIT IN DE SCHADE BIJ WAT NIET ZO IS !!!!!!!

AFRADER !!!!!!!!!!!!!!! OHRA STEELT GELD VAN HUN KLANTEN !!!!!!!!!!!!!

WEL GELD VAN JOU WILLEN MAAR ANDERSOM KAN JE HET VERGETEN EN STELEN ZE GELD VAN JE ZOALS OFFERTE GELD ZE ZEIKEN JE AF MET ZIT BIJ DE SCHADE BIJ INBEGREPEN

DAT IS NIET ZO DUS MENSEN OGEN OPEN EN OPLETTEN DIT IS DUIDELIJK OPLICHTEN VAN MENSEN EN DE MENSEN BESTELEN BEWUST !!!!!!!!!!!!

JAMMER DAT IK NOG 1 STER MOET GEVEN VOOR DIT STRONT BEDRIJF OHRA OPLICHTERS GENAAMD

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
willem
11/05/2016
via website
thumbs down

Na 10 jaar heb ik mijn auto van mijn eigen BV gekocht. Hij is al die 10 jaar bij OHRA verzekerd geweest. Telefonisch wordt mij een premie aangeboden van €94. De verzekering gaat 11-4-2016 in. Op 10 mei krijg ik een mail dat mijn premievrije jaren definitief zijn vastgesteld: er staat een nieuwe polis klaar netjes volgens de offerte met 0 schadevrije jaren. De volgende dag krijg ik weer een mail dat mijn wijzigingen zijn doorgevoerd en er weer een nieuwe polis klaarstaat. Inderdaad nieuw, nu met -2 schadevrije jaren en een premie anderhalf keer het geoffreerde bedrag. Gebeld met een ongeduldige, onkundige en onvriendelijke medewerker: uw probleem.
Wat blijkt, bij Univé krijg ik dezelfde dekking voor een veel lager bedrag. Weg dus bij OHRA.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
n van Velzen
05/04/2016
via website
thumbs down

Waardeloze verzekering! Welke altijd onder uitbetaling van een declaratie probeerd uit te komen. En dus als verzekeraar zelf, de definitie van verzekering niet begrijpt.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
hans
02/02/2016
via website
thumbs down

Zeer slechte afhandeling. 2x keer een schade gemeld beide keren wanneer je een schade meld krijg je de volgende standaard email:
“U krijgt binnen tien werkdagen na ontvangst van uw e-mail een inhoudelijke reactie.
“. Zowel telefonisch, per email, per sms of per brief na een maand niks gehoord. Als je om een update vraagt geen reactie. Premie wordt wel verhoogd zonder een verdere toelichting. Tussentijds krijg ik brieven van de verzekering van de tegenpartij of dat de schade niet is afgehandeld en of ik mijn schade formulier wil opsturen.
Ohra is goed in factureren, het geld moet binnen blijven stromen… premieverhogingen worden wel gecommuniceerd echter zonder verdere toelichting.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
paul
10/09/2015
via website
thumbs down

hier het vervolg op mijn klacht bij ohra na dat mij was medegedeeld dat het onterecht afgehouden geld zou worden teruggestort kreeg ik heden Donderdag 10-09-2015 een accept giro in de bus of ik de maandtermijn alsnog maar even wilde storten gelukkig was ik zo wijs geweest om het geld zelf via mijn bank te laten terug storten want bij het niet zo prettig gesprek heden morgen kreeg ik te horen dat er voor mij een rekening klaar stond om te worden teruggestort sorry maar gekker moet het toch niet worden eerst onterecht van mijn rekening halen en dan nog een accept giro durven te sturen ik hoop dat er mensen zijn die hier lering uit trekken dan heb ik al bij al toch nog wat gewonnen dit bedrijf kan wat mij aangaat in de grond zakken.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
paul
05/09/2015
via website
thumbs down

Wij kregen van nationaalspaarfonds de mededeling dat wij met onze autoverzekering van delta loyd naar Orah gingen dat kregen wij op 12-08 2015 dat ging zonder te vragen of wij het er mee eens waren..Wij moesten ook nog eens meer gaan betalen dus de keuze was snel gemaakt en de verzekering opgezegd wie schets onze verbazing dat er op 03-09-2015 toch de maandpremie van mijn rekening is afgehaald terwijl ik officieel geen verzekering bij orah had en nooit heb gehad ik vind dit gewoon diefstal wij kregen 05-09 bericht dat de verzekering die wij niet bij orah hadden werd opgezegd en dat het geld binnenkort zou worden overgemaakt waarom niet meteen en een excuus kon er ook niet van af had ik van zo een firma ook niet verwacht alles bij elkaar Ohra ik wil er niks meer van weten waardeloos

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
1 2 3 4

OHRA ervaringen 2017

Heeft u ervaringen met OHRA en wilt u deze delen, dan bent u op het juiste adres. Op Overstapervaringen.nl kunt u OHRA beoordelen op diverse aspecten zoals algehele indruk, tarieven, eerlijkheid, overstapproces, service, klachtenafhandeling, kwaliteit, facturatie en meer.

Ons doel is altijd dat u snel en simpel de beste keuze kan maken en zorgeloos kan overstappen. Of u nu kiest voor OHRA of voor een andere aanbieder. Die keuze is aan u en wij helpen u graag!

OHRA 1.97 stars 162 reviews