Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Categorie
Energie
Internet
Mobiel
Verzekeren
3.2

Aanbiedingen

scores

Algehele indruk
Hoogte premie (prijs)
‘Eerlijkheid’ product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Polisvoorwaarden
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?
Gemiddeld oordeel
62 positief – 115 negatief

Top 5

Schrijf ervaringen en maak zo kans op een gratis vvv waardebon van 50 euro!

OHRA

OHRA vindt haar oorsprong in 1925 bij de oprichting van de Onderlinge Ziekteverzekering der Hoogere Rijks-Ambtenaren. Tegenwoordig heeft OHRA meer dan 800.000 klanten, zowel particulier als zakelijk. OHRA maakt geen gebruik van bemiddelaars, klanten kunnen bij OHRA gewoon zelf een verzekering afsluiten. OHRA is onderdeel van Delta Lloyd Groep en heeft een groot aanbod in verzekeringen. Sinds mei heeft OHRA ook een app voor de mobiele apparaten waarmee schadehulp en navigatie slechts een druk op de knop van je verwijderd is. De recensies over OHRA zijn merendeels positief en OHRA is actief op de grotere fora.

OHRA ervaringen

Geef OHRA een beoordeling

183 OHRA ervaringen

renata
21/02/2014
via twitter
renata (@69renata)
thumbs up

@OHRA snelle uitkering van de declaratie! Binnen 5 dagen, blij met de huisdierenverzekering. Nu de hond nog gezond 🙁

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Mattijs
19/02/2014
via twitter
Mattijs (@Stijsemans)
thumbs up

@OHRA geeft niks, ook mijn fout. Trouwnes het kaartje ‘ik heb schade aan uw auto veroorzaakt’ is erg slim! #tipvandeweek

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Frans H Logixbox
18/02/2014
thumbs up

Prima klantgerichtheid van @Ohra. Download declaratieform en je naam staat er al op. Heldere site, altijd bereikbaar #complimenten

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
BryanG
14/02/2014
via twitter
BryanG (@bryang00)
thumbs up

Ik ben net gebeld door OHRA, mijn probleem is hersteld.
HULDE aan @OHRA , echt top service van de medewerker!!
Ik kan goed mijn weekend in!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Mattijs
11/02/2014
via twitter
Mattijs (@Stijsemans)
thumbs up

Snel de autoverzekering geregeld bij @OHRA echt letterlijk #directgeregeld #top #service

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Dennis 
10/02/2014
thumbs down

Inmiddels @OHRA verzekeringen opgezegd, bedankt voor de goede service. NOT!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Diederik Breijer
06/02/2014
thumbs down

Volgens #ohra kan ik mijn autoschade beter zelf betalen. Is minder dan de premiestijging. Volgens mij gaat hier iets mis. #wtf

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Els 't Hooft-Alberti
23/01/2014
thumbs up

Ben positief over #OHRA. Kreeg duidelijke uitleg over hoge vordering en direct voorstel om in termijnen te betalen. #zorgverzekering

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Klaas Brongers
22/01/2014
thumbs down

Lid geworden van Consumentenbond. Gedoe met OHRA opstalverzekering. Toch maar eens alternatieven onderzoeken.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
cécile
13/01/2014
via twitter
cécile (@akacice)
thumbs down

Lachwekkend. Schade via internet doorgeven aan @OHRA lukt niet. Klantenservice antwoordt : dit kunnen wij helaas niet voor u oplossen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Gertjan de Gans
11/01/2014
thumbs down

Lieve @OHRA, jullie proberen geld van m’n rekening te halen voor een verzekering die is opgezegd..

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Kay
11/01/2014
via twitter
Kay (@kayotickitchen)
thumbs down

Ohra incasseert de premie voor een verzekering die over een paar weken pas ingaat. En dan gewoon niet op email reageren ook.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Femke de Gans
04/01/2014
via twitter
Femke de Gans (@Fehm)
thumbs down

Zo ontzettend klaar met @OHRA. Dubbel verzekerd. Elke medewerker van de klantenservice verteld me weer wat anders.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
EdB
03/01/2014
via twitter
EdB (@edb001)
thumbs down

@OHRA €1.400 incasseren voor een polis die niet meer bestaat en een week om terug te storten noem ik #diefstal @Kiesgoed @Consumentenbond

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
cursus bevallen
03/01/2014
thumbs down

@OHRA wat helemaal schandalig is dat medewerker mij naar de bank stuurt om te storneren terwijl dat niet kan!!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Laura van den Ancker
02/01/2014
thumbs down

Heeft @menzis de verzekering niet opgezegd? Pikt @OHRA gewoon mijn geld? #belachelijk #langindewachtaandetelefoon #slechteservice

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Chantal Helena
16/12/2013
thumbs down

@OHRA hoe kan het dat ik als nieuwe klant € 107,13 met aanvullende verzekeringen betaal en als bestaande € 108,87 ? Is ook niet eerlijk!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Chantal Helena
16/12/2013
thumbs up

Kijk dat is leuk! Ik ga € 8,11 per maand minder betalen aan mijn #zorgverzekering. Terwijl ik er dan zelfs een tandartsverz. bij heb! #OHRA

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Claudia's Solutions
12/12/2013
thumbs down

Omg even een declaratie doen bij @OHRAverzekeren wat een gedoe zeg! Dat moet makkelijker kunnen! #ohra #huisdieren

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Simone van Dijken
05/12/2013
thumbs up

@AgBlanken Waar ga jij heen ? Wij willen van Avero Achmea naar Ohra. Veel goedkoper, en vrije zorgkeuze.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Rogier Swerissen
04/12/2013
thumbs up

Nieuwe #ohra app getest. Eerste indruk: super snel en eenvoudig declareren. Nu het vervolg afwachten.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Maurice Vennemans
03/12/2013
thumbs down

Wijzigingen aanbrengen bij #OHRA wil online weer is niet lukken #waardeloos

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
daisy
25/11/2013
via twitter
daisy (@DaisyLizette)
thumbs down

Neem nooit een reisverzekering bij #OHRA ze sturen elke keer een terugkerende betalingsbrief ‘graag even tekenen’ #verzekering #asociaal

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Natalie Aubel
23/11/2013
thumbs up

@phil1ppa Ik kwam via Independer uit op Ohra. En rechtstreeks bij hen afsluiten bleek nog goedkoper. Scheelt me ruim 35 EUR per maand!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
erikdiepering
23/11/2013
thumbs down

@OHRA Mijn Ohra aanvragen in de app werkt niet #treurig

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Nico Wiggers
22/11/2013
thumbs up

Weer overgestapt van @Interpolis naar @OHRA . Behoorlijke besparing!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
jeannette van veluw
22/11/2013
thumbs down

nou ik heb even snel bij #menzis gekeken en krijg daar toch wel meer dan nu bij #ohra en goedkoper… ga er zondag maar eens goed voor zitte

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Linda van Duivenbode
22/11/2013
thumbs down

@ohra wil tandartsverzekering opzeggen maar kom via website in een soort loep terecht, heel irritant. Kan ook niet zien of ik ben ingelogd!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Hansje Kalff
21/11/2013
thumbs up

Alle zorgverzekeringen bekeken. Blijf toch maar bij @OHRA waar ik al jaren ben en waar ik niet ontevreden over ben. Prijs is ook OK.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Alain
21/11/2013
via twitter
Alain (@dpac0)
thumbs down

Wat een wanpraktijken bij #Ohra – werknemers aan een verzekering, tenzij op tijd opgezegt, laten vastzitten #Fail #Vivre #Domicura #Envida

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Dick Verduin
18/11/2013
thumbs down

@OHRA Net #klantenservice aan de lijn, want op de website zorgverzekering veranderen kost je je collectiviteitskorting! Hoe kan dat!?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
cok
15/11/2013
via twitter
cok (@cok62)
thumbs up

@OHRA zeg nu je collectieve verzekering op en verzeker je weer via site ohra ben je goedkoper uit #belachelijk Jaren verz. En meer betalen

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Frank Brinks
15/11/2013
thumbs up

Innovaties uit de financiële sector blijven komen. Nu aan zet; OHRA met een zorgrekeningen App. Who’s next?

http://t.co/T6dZhSnf6Z

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Teambuilding
15/11/2013
thumbs down

Verzeker je een ongeluk bij @OHRA #reisverzekering #zorgverzekering komt puntje bij paaltje, krijg je niks!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
ツ RIPPIE ツ
14/11/2013
thumbs up

Zooooooo he dat is vet. De #ohra verlaagt de premie met 7 euro.
Beetje jammer dat de eigenbijdrage met 10 euro… http://t.co/wGoV5A9SXO

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Luuk v/d Oosterkamp
14/11/2013
thumbs down

Migratie naar #SEPA een zooitje bij @OHRA, premie wordt opeens afgeschreven van oud rekeningnummer. #FAIL

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Luuk v/d Oosterkamp
14/11/2013
thumbs down

@ohra schrijft zonder akkoord deel van de polis af van een ander rekeningnummer. Wijzigen kan alleen via mail. Doorlooptijd 4 weken. #FAIL!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
M.B.
13/11/2013
via twitter
M.B. (@MB_MB1985)
thumbs up

@Saidatje @OHRA Ohra Service is zeker goed, en ook na fouten van @OHRA is hun klachtenafhandeling echt super !

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Saida
13/11/2013
via twitter
Saida (@Saidatje)
thumbs up

Geweldige service van @OHRA, telefonisch inboedelverzekering opgezegd en verhuizing doorgegeven en dat binnen 3 minuten! Bedankt.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Alex Seesing
12/11/2013
thumbs down

Trap niet in @ohra en hun #orha-app. Ze hebben niets te maken met hoe erg jouw aandoening eruit ziet. #wetteloos en #walchelijk #ziekmakend

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Arthur Herrman
12/11/2013
thumbs down

Ongevraagd nieuwe polis van #Ohra Autoverzekering binnen waaruit korting verdwenen is? In 5 min. ongedaan gemaakt. Desondanks schandalig!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Vergelijkmondzorg.nl
12/11/2013
thumbs down

Ohra gooit tandheelkundige pakketten overhoop: Geen tandgaaf €750 meer bijvoorbeeld

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Cynthia Schafer
12/11/2013
thumbs up

Whow volgens nieuwe berekening zorgpremie van @OHRA ga ik volgend jaar 9 euro per maand minder betalen. Vanavond even uitpluizen. #Jeej

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
 Ahmed Albarzangi
12/11/2013
thumbs down

@OHRA Zo maak je mensen wel erg enthousiast. Benieuwd of ze dat nog zijn als ze merken dat die prijzen bij een eigen risico van 860E gelden.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Linda
12/11/2013
via twitter
Linda (@Lin78_12)
thumbs up

@OHRA ook weleens fijn een verlaging. Scheelt mij zo’n €15 pm zag ik 🙂

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Mark van den Burg
07/11/2013
thumbs down

Eenieder die een autoverzekering bij @OHRA overweegt; doe het niet als je hecht aan betrouwbaarheid & klantvriendelijkheid! #OHRA #fail

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Patrick 
06/11/2013
thumbs up

@Marlies1965 ik zit sinds twee jaar met volle tevredenheid bij @DeFriesland lage premie en goede service. Ook @Ohra is erg goed.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Rowdy Rabouw
06/11/2013
thumbs down

@OHRA dat suggereren jullie wel in de nieuwsbrief en in MijnOhra, maar ik krijg vervolgens leeg invoerscherm http://t.co/yKBljrjmC7

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Rowdy Rabouw
06/11/2013
thumbs down

@OHRA waarom moet ik bij een huisdieren declaratie invullen vanuit MijnOhra weer alle gegevens als polisnr en chipnr invullen. Is bekend!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Laura
04/11/2013
thumbs down

Waardeloos. Al drie dagen niet kunnen inloggen op mijn zorgverzekering van @OHRA via #digid Lang leve de internetverzekering!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
1 2 3 4
OHRA 1.59 stars 183 reviews