Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Categorie
Energie
Internet
Mobiel
Verzekeren
3.2

Aanbiedingen

scores

Algehele indruk
Hoogte premie (prijs)
‘Eerlijkheid’ product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Polisvoorwaarden
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?
Gemiddeld oordeel
62 positief – 115 negatief

Top 5

Schrijf ervaringen en maak zo kans op een gratis vvv waardebon van 50 euro!

OHRA

OHRA vindt haar oorsprong in 1925 bij de oprichting van de Onderlinge Ziekteverzekering der Hoogere Rijks-Ambtenaren. Tegenwoordig heeft OHRA meer dan 800.000 klanten, zowel particulier als zakelijk. OHRA maakt geen gebruik van bemiddelaars, klanten kunnen bij OHRA gewoon zelf een verzekering afsluiten. OHRA is onderdeel van Delta Lloyd Groep en heeft een groot aanbod in verzekeringen. Sinds mei heeft OHRA ook een app voor de mobiele apparaten waarmee schadehulp en navigatie slechts een druk op de knop van je verwijderd is. De recensies over OHRA zijn merendeels positief en OHRA is actief op de grotere fora.

OHRA ervaringen

Geef OHRA een beoordeling

183 OHRA ervaringen

Mandy
09/08/2015
via website
thumbs up

Wij hebben verschillende verzekeringen bij OHRA lopen en zijn zeer tevreden! Goede en snelle schade afhandelingen. We kregen zelfs een bos bloemen van OHRA toen we gingen verhuizen met een persoonlijk kaartje. Top service!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
A Laum
31/07/2015
via website
thumbs down

Ohra zorgverzekering afgesloten met aanvullende tandarts verzekering. Bij de tandarts geweest, die heeft kosten gemaakt, en deze weigert Ohra te betalen omdat het “bepaalde code’s zijn die niet worden vergoed”. Geen verdere uitleg, moest gewoon de tandarts zelf betalen, en ben dus in 1 keer klaar met ohra.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Danny
17/06/2015
via website
thumbs down

Ohra bank is allemaal leuk en aardig maar als je er vanaf wilt omdat je alles afgelost hebt duurt het een eeuwigheid.
Elke keer weer wat anders wat je moet doen.
Wat normaal 5 a 10 werkdagen zijn ben ik al een maand bezig met opzeggen.
Het is nog niet klaar.
Ik zou nooit geen ohra bank nemen daarzo.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
mr c vink
26/03/2015
via website
thumbs down

de ohra app werkt niet. Invullen gaat Wel maar versturen niet pff

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Riz
02/01/2015
via twitter
Riz (@Gewoonriz)
thumbs down

Ja zeg… makkelijk verdienen zo bij @ohra. Premie afgeschreven die opgezegd zou zijn door @azivo #overstapgezeik

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Koen Demouge
15/12/2014
thumbs up

Dat is pas een goede afhandeling. Dikke complimenten @OHRA. #autoverzekering #tweedeauto

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
San
12/12/2014
via twitter
San (@VaultSan)
thumbs down

Want wat is ‘vrije zorgkeuze’ in vredesnaam voor een holle kreet @OHRA. Dat heet bij mij misleiding.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Esther Andoetoe
10/12/2014
thumbs up

Prima service, declareren via een app en snelle uitbetaling: ook komend jaar blijf ik bij @OHRA

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Sander Oord ★★★★☆
04/12/2014
thumbs up

@OHRA Wellicht, als @VGZ mij helemaal in de steek laat, dan stap ik zeker wel over naar jullie! Samen met het hele gezin bij @Ohra! 🙂

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jirikis
03/12/2014
via twitter
Jirikis (@Jirikis1)
thumbs down

@OHRA : Cookiemuren zijn achterhaald! (En mateloos irritant)! #cookiemuren #irritant #verzinnueensietsanders

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Stefanie Rondags
Geen oordeel
03/12/2014
thumbs down

@CinEdDean @Bierhuisdeklomp OHRA ook niet. Dan is mijn hoop nog gevestigd op Zilveren Kruis. Maar vrees geen duidelijkheid voor eind 2014.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
corine crone
22/11/2014
thumbs up

Kijk dit is nou service van #Ohra @ohra. Een foutje maken en zo herstellen. Chapeau!!!! http://t.co/UOr1Wspn9L

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Marja van Rhee
21/11/2014
thumbs up

Na ruim 30 jaar verlaat ik @VGZ (voorheen Trias), stap over naar @OHRA en bespaar daarmee 30 euro per maand. #bestspannend

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Mostapha El Madkouri
21/11/2014
thumbs up

@OHRA , dank voor de perfecte snelle afhandeling van de schademelding. OHRA Direct Geregeld, klopt helemaal. Thnx!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Francis van der Rijst
10/11/2014
via website
thumbs down

Slogan van Ohra is ” Ohra direct geregeld”. Door Ohra wordt er helemaal niets geregeld en zeker niet direct. Ga mijn verzekeringen bij andere maatschappij onderbrengen die wel weten wat “klant centraal” betekent.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Dyana Loehr
20/10/2014
thumbs down

@OHRA niet klantvriendelijk dan en helemaal niet eerlijk. 🙁

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Edith Bal-Verbeek
19/10/2014
thumbs down

#Ohra blijft eigen risico opvragen van een rekening die door een tandarts onterecht is ingediend. Bleek voor andere patiënt. we betalen NIET

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Rogier Keuker
16/10/2014
thumbs up

@OHRA neehoor, jullie hebben mij gisteren echt super geholpen. Ondanks dat een bril buiten de verz valt mij toch geholpen, topservice!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
willemijn maas
13/10/2014
thumbs down

@OHRA 1op3 huwelijken strandt,Ohra heeft daar voor autoverzekering geen oplossing. Slechts een partner mag de no claimkorting houden! Shame

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Sander van der Blonk
11/10/2014
thumbs down

Slechte ervaring met OHRA. Klantgerichtheid uit jaar 0. Ai, ai, wat valt er nog veel te leren en te verbeteren.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
corine nijhof
07/10/2014
thumbs down

Waardeloze afhandeling gehad bij @OHRA niet klantvriendelijk!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Kay
06/10/2014
via twitter
Kay (@kayotickitchen)
thumbs down

Ze zijn bij Ohra een stuk sneller met nota’s sturen dan dat ze zijn met ingediende nota’s afhandelen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Harm Jagerman
06/10/2014
thumbs down

@OHRA. Waardeloze service: zelf alles regelen om m’n autoschade te repareren & niet direct vervangend vervoer krijg. #denkaanoverstappen

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Joost Klieverik
05/10/2014
thumbs up

Onwijs goede service van de @OHRA! Jullie hebben het begrepen. Toppers! #topservice #verzekeren #klantvriendelijkheid http://t.co/KLpFr9qptg

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Carla
25/09/2014
via twitter
Carla (@sashimi12)
thumbs down

Sta op een berg in Zwitserland met pech zegt @OHRA dat we auto niet hebben meeverzekerd met de reisverzekering. Tja, als je dat niet weet…

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Daisy Schut
20/09/2014
thumbs down

Als je de service van @Interpolis gewend bent valt @OHRA toch wel tegen. Na 1 week nog geen reactie op klacht.. #fail

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Eiskje Clason
19/09/2014
thumbs up

Gelukkig! De verzekering dekt het schoonmaken van bank en kleed! @Ohra @inpositie @Wantjes

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Wilma Borgt
08/09/2014
thumbs down

Wat n domme strategie om vaste klanten meer in rekening te brengen voor hetzelfde product dan nieuwe klanten #fail #ohra #autoverzekering

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Linda Volkers
23/08/2014
thumbs up

Fantastische bos bloemen gekregen met persoonlijk briefje van @OHRA. Superleuk. Bedankt! http://t.co/bJAABLYPQm

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Dirk Jan Liemburg
15/08/2014
thumbs down

Wat communiceert @OHRA gebrekkig omtrent het afbetalen van schade… Tijd voor een andere verzekering! #jammer #onvolledig

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Teintje Kerkhof
04/08/2014
thumbs up

Wel goede service bij @OHRA

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Mark vd Zanden
14/07/2014
thumbs down

Handig joh dat mijn @OHRA nergens staat wat je gebruikersnaam is, klantenservice is iedereen in gesprek en de site werkt niet op iphone/ipad

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Robert van Weperen
25/06/2014
thumbs up

@OHRA Dank voor jullie moeite. #geweldiggeholpen

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Arjan Meijer
23/06/2014
thumbs down

Lachwekkend of triest? “Wij kunnen geen risicoverzekering met u afsluiten want we kunnen geen buitenlandse postcode invoeren” #Ohra

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Chantal Vermolen
11/06/2014
thumbs down

Wat een kastje naar de muur organisatie is Ohra zorg/ reisverzekering zeg!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Inge Happé
27/05/2014
thumbs up

Top, schade veroorzaakt door een stommiteit onzerzijds wordt per direct vergoed door de Ohra.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Lee
26/05/2014
via twitter
Lee (@Leelovable)
thumbs down

@ohra jullie app werkt niet. Het is onmogelijk om begin en eindtijd te selecteren bij invoeren declaratie zorgverzekering. Bokirritant dit.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Murgen Templar
26/05/2014
thumbs up

@OHRA ben al jaren ohra klant. merk nu na hartinfarct hoe fijn het is dat de verzekering klopt en alles stressloos wordt afgehandeld! 🙂

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Renee Preijde
25/05/2014
thumbs up

Super tevreden met mijn @OHRA autoverzekering! Auto total loss: binnen no time alles geregeld, meteen vervangend vervoer, top!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
M.
23/04/2014
via twitter
M. (@M54725204)
thumbs down

@Consumentenbond, wat is jullie ervaring met @OHRA? Ik heb persoonlijk nog nooit zo’n slechte klantenservice meegemaakt.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Carsten Lincke
17/04/2014
thumbs down

#Zembla de klantenservice van verzekeraars #OHRA #ACHMEA : ze liegen gewoon en vervolgens wordt het gebagatelliseerd

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Kay
01/04/2014
via twitter
Kay (@kayotickitchen)
thumbs down

Was blij dat ik van Unive af was, maar bij @ohra maken ze er nog een grotere bende van… onverklaarbare afschrijvingen. Heel rommelig

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Swen Cox
31/03/2014
via twitter
Swen Cox (@SwenCox_)
thumbs down

@ohra stop eens met die aanmaningen!! Ben weg bij jullie!! Dus ga het echt niet betalen!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
jeannette van veluw
30/03/2014
thumbs down

@OHRA is dit normaal? €6,00 voor uitleg gebruik medicijn? Is mij niet verteld en ik heb diclofenac al vaker gebruikt! Belachelijk!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Arian Jacobs
21/03/2014
thumbs up

En weer prima en vol begrip geholpen bij de klantenservice van @OHRA zorgverzekeringen. Thnx.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Wilkin Bechtold
17/03/2014
thumbs down

Heb nu opeens andere medicatie gekegen omdat zorgverzekeraar dat wil ik betaal niet voor niets wil gewoon mijn oude merk pillen @OHRA #woest

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ik ben het maar...
06/03/2014
thumbs up

OHRA stuurt 2 verlengingen van verzekering in 1 envelop. Eindelijk een organisatie die niet alles los van elkaar doet. #milieu

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Johan Perk
26/02/2014
thumbs down

Wat een verschrikkelijk erbarmelijke service @OHRA volgend jaar een andere verzekering.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Luuk Claassens
25/02/2014
thumbs up

Twee schademeldingen in korte tijd. Zeer correct, snel en naar volle tevredenheid geholpen door @OHRA Dankjewel

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Kay
22/02/2014
via twitter
Kay (@kayotickitchen)
thumbs down

Wat een zooi bij de @ohra, nu weer gezeik over schadevrijejaren en daar geven de ze de Unive de schuld van. Spijt dat ik overgegaan ben.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
1 2 3 4
OHRA 1.59 stars 183 reviews