Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Artikelen
Pagina's
Categorie
Blog
Energie
Geen categorie
Internet
Mobiel
Nieuws
Verzekeren
1

Aanbiedingen

scores

Algehele indruk
Hoogte premie (prijs)
‘Eerlijkheid’ product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Polisvoorwaarden
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?
0 positief – 1 negatief

Top 5

Onna-onna

Onna-onna is een verzekeraar die samenwerkt met AEGON. Onna-onna is een verzekeraar die volgens zichzelf verzekert volgens vrouwen, en dat is goed terug te vinden op de wat kinderlijke website en het altijd bereikbaar zijn op één en hetzelfde telefoonnummer. De naam van de maatschappij betekent overigens ‘vrouw’ in het Japans en hier kun je ook je handtas verzekeren (ideaal voor vrouwen, hilarisch voor mannen). Onna-onna heeft meer dan 30.000 auto’s verzekerd, maar biedt nog veel meer verzekeringen aan zoals inboedelverzekering, opstalverzekering, reisverzekeringen en nog veel meer.

Let op: Sinds 1 juli 2017 kan er geen autoverzekering meer worden afgesloten bij Onna Onna. De autoverzekeringen worden weer ondergebracht bij AEGON. Bestaande klanten kunnen dus terecht bij AEGON.

Onna-onna aanbiedingen en tarieven 2017

Profiteren van extra korting, actie's en aanbiedingen bij Onna-onna. Met onze onafhankelijke prijsvergelijkers kunt u alle tarieven van Onna-onna vergelijken. Zo weet u binnen enkele minuten of Onna-onna voor u de beste keuze is! Vervolgens kunt u overstappen naar Onna-onna of naar een andere aanbieder...

Onna-onna ervaringen

Geef Onna-onna een beoordeling

1 Onna-onna ervaringen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algehele indruk( Klik sterren om te beoordelen )
Hoogte premie (prijs)
'Eerlijkheid' product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Polisvoorwaarden
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?

Lisette
10/07/2015
via website
thumbs down

Slechtste verzekering ooit.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores

Onna-onna ervaringen 2017

Heeft u ervaringen met Onna-onna en wilt u deze delen, dan bent u op het juiste adres. Op Overstapervaringen.nl kunt u Onna-onna beoordelen op diverse aspecten zoals algehele indruk, tarieven, eerlijkheid, overstapproces, service, klachtenafhandeling, kwaliteit, facturatie en meer.

Ons doel is altijd dat u snel en simpel de beste keuze kan maken en zorgeloos kan overstappen. Of u nu kiest voor Onna-onna of voor een andere aanbieder. Die keuze is aan u en wij helpen u graag!

Onna-onna 0.50 stars 1 reviews