Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Artikelen
Pagina's
Categorie
Energie
Internet
Mobiel
Verzekeren

Aanbiedingen

scores

0 positief – 0 negatief

Top 5

Schrijf ervaringen en maak zo kans op een gratis vvv waardebon van 50 euro!

Proteq Verzekeringen

Proteq Verzekeringen is onderdeel van SNS REAAL Schadeverzekeringen en heeft een breed assortiment aan verzekeringen. Proteq belooft scherpe premies en weinig gedoe rond de verzekeringen. Sinds 2010 heeft Proteq dan ook het Keurmerk Klantgericht Verzekeren, toegekend door de Stichting Toetsing Verzekeraars en was daarmee één van de eersten in Nederland. Opvallend en blijk van zelfvertrouwen is het plaatsen van de algemene regelgeving waar verzekeraars zich aan moeten houden op de website van Proteq Verzekeringen zelf.

Proteq Verzekeringen ervaringen

Geef Proteq Verzekeringen een beoordeling

0 Proteq Verzekeringen ervaringen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algehele indruk( Klik sterren om te beoordelen )
'Eerlijkheid' product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Polisvoorwaarden
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?

Proteq Verzekeringen ervaringen 2018

Heeft u ervaringen met Proteq Verzekeringen en wilt u deze delen, dan bent u op het juiste adres. Op Overstapervaringen.nl kunt u Proteq Verzekeringen beoordelen op diverse aspecten zoals algehele indruk, tarieven, eerlijkheid, overstapproces, service, klachtenafhandeling, kwaliteit, facturatie en meer.

Ons doel is altijd dat u snel en simpel de beste keuze kan maken en zorgeloos kan overstappen. Of u nu kiest voor Proteq Verzekeringen of voor een andere aanbieder. Die keuze is aan u en wij helpen u graag!

Proteq Verzekeringen vergelijken

Met onze onafhankelijke vergelijkers kunt u alle tarieven en aanbiedingen van Proteq Verzekeringen vergelijken. Zo weet u binnen enkele minuten of Proteq Verzekeringen voor u de beste keuze is! Vervolgens kunt u overstappen naar Proteq Verzekeringen of naar een andere aanbieder...