Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Artikelen
Pagina's
Categorie
Energie
Internet
Mobiel
Verzekeren

Aanbiedingen

scores

0 positief – 0 negatief

Top 5

Schrijf ervaringen en maak zo kans op een gratis vvv waardebon van 50 euro!

REAAL

De wortels van REAAL liggen bij De Centrale uit 1904 en Concordia uit 1907, beiden onderdeel van vakbewegingen. In 1990 richtten De Centrale en Concordia in samenwerking met de ASN, de CVB en de Hollandse Koopmansbank REAAL Groep op. In 1997 fuseerde REAAL vervolgens met de SNS Groep, waaruit de bankverzekeraar SNS REAAL ontstond. Niet veel later werd de naam REAAL weer teruggedraaid, en dit REAAL kocht in 2007 AXA Nederland en Winterthur, om in 2008 ook nog Zwitserleven over te nemen. Hiermee werd REAAL één van de grootste verzekeraars in Nederland.

REAAL ervaringen

Geef REAAL een beoordeling

0 REAAL ervaringen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Algehele indruk( Klik sterren om te beoordelen )
'Eerlijkheid' product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Polisvoorwaarden
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?

Wat mensen over REAAL vertellen.

Heeft u ervaringen met REAAL en wilt u deze delen, dan bent u op het juiste adres. Op Overstapervaringen.nl kunt u elke aanbieder beoordelen op diverse aspecten zoals algehele indruk, tarieven, eerlijkheid, overstapproces, service, klachtenafhandeling, kwaliteit, facturatie en meer.

Ons doel is altijd dat u snel en simpel de beste keuze kan maken en zorgeloos kan overstappen. Die keuze is aan u en wij helpen u graag!

Aanbieders vergelijken

Met onze onafhankelijke vergelijkers kunt u alle tarieven en aanbiedingen vergelijken. Zo weet u binnen enkele minuten welk aanbod voor u de beste keuze is.