Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Artikelen
Pagina's
Categorie
Energie
Internet
Mobiel
Verzekeren
1

Aanbiedingen

scores

Service
Klachtafhandeling
Facturatie
Aanbevelenswaardig?
0 positief – 1 negatief

Top 5

Schrijf ervaringen en maak zo kans op een gratis vvv waardebon van 50 euro!

SNS Bank

SNS staat voor Samenwerkende Nederlandse Spaarbanken, opgericht in 1987 uit de Stichting Spaarbank Limburg en Stichting Gelders-Utrechtse Spaarbank. Tegenwoordig is het onderdeel van het overkoepelende SNS REAAL. De SNS Bank is meer dan een bank, ze heeft ook een breed assortiment aan verzekeringen. Daarnaast belooft de SNS dat er geen polis- of administratiekosten worden gerekend, dat verzekeringen niet automatisch worden verlengd en dat de schadeafhandeling sneller is dan het gemiddelde. Ook in de recensies lijkt SNS Bank bovengemiddeld te scoren.

SNS Bank ervaringen

Geef SNS Bank een beoordeling

2 SNS Bank ervaringen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Algehele indruk( Klik sterren om te beoordelen )
Hoogte premie (prijs)
'Eerlijkheid' product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Polisvoorwaarden
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?

E Farahat
07/07/2020
via website
thumbs down

Slecht ervaring, van t katje naar de muur gestuurd. Communicatie en e-mail beantwoorden duurt lang( schade verzekering) Word daar niet goed behandeld. Afraden. Ben echt teleurgesteld ☹️

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores

Geen oordeel
07/07/2020
via website

Slecht ervaring, van de kast naar de muur gestuurd, bij (schade verzekering)Communicatie en e-mail beantwoorden duurt heel lang. Word daar niet goed behandeld. Afraden. Ben echt teleurgesteld

Nuttig? Ja   Nee

Wat mensen over SNS Bank vertellen.

Heeft u ervaringen met SNS Bank en wilt u deze delen, dan bent u op het juiste adres. Op Overstapervaringen.nl kunt u elke aanbieder beoordelen op diverse aspecten zoals algehele indruk, tarieven, eerlijkheid, overstapproces, service, klachtenafhandeling, kwaliteit, facturatie en meer.

Ons doel is altijd dat u snel en simpel de beste keuze kan maken en zorgeloos kan overstappen. Die keuze is aan u en wij helpen u graag!

Aanbieders vergelijken

Met onze onafhankelijke vergelijkers kunt u alle tarieven en aanbiedingen vergelijken. Zo weet u binnen enkele minuten welk aanbod voor u de beste keuze is.

SNS Bank 0.50 stars 2 reviews