Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Artikelen
Pagina's
Categorie
Blog
Energie
Geen categorie
Internet
Mobiel
Nieuws
Verzekeren

SNS Bank

SNS staat voor Samenwerkende Nederlandse Spaarbanken, opgericht in 1987 uit de Stichting Spaarbank Limburg en Stichting Gelders-Utrechtse Spaarbank. Tegenwoordig is het onderdeel van het overkoepelende SNS REAAL. De SNS Bank is meer dan een bank, ze heeft ook een breed assortiment aan verzekeringen. Daarnaast belooft de SNS dat er geen polis- of administratiekosten worden gerekend, dat verzekeringen niet automatisch worden verlengd en dat de schadeafhandeling sneller is dan het gemiddelde. Ook in de recensies lijkt SNS Bank bovengemiddeld te scoren.

SNS Bank aanbiedingen en tarieven 2017

Profiteren van extra korting, actie's en aanbiedingen bij SNS Bank. Met onze onafhankelijke prijsvergelijkers kunt u alle tarieven van SNS Bank vergelijken. Zo weet u binnen enkele minuten of SNS Bank voor u de beste keuze is! Vervolgens kunt u overstappen naar SNS Bank of naar een andere aanbieder...

SNS Bank ervaringen

Geef SNS Bank een beoordeling

0 SNS Bank ervaringen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algehele indruk( Klik sterren om te beoordelen )
Hoogte premie (prijs)
'Eerlijkheid' product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Polisvoorwaarden
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?

SNS Bank ervaringen 2017

Heeft u ervaringen met SNS Bank en wilt u deze delen, dan bent u op het juiste adres. Op Overstapervaringen.nl kunt u SNS Bank beoordelen op diverse aspecten zoals algehele indruk, tarieven, eerlijkheid, overstapproces, service, klachtenafhandeling, kwaliteit, facturatie en meer.

Ons doel is altijd dat u snel en simpel de beste keuze kan maken en zorgeloos kan overstappen. Of u nu kiest voor SNS Bank of voor een andere aanbieder. Die keuze is aan u en wij helpen u graag!