Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Artikelen
Pagina's
Categorie
Energie
Internet
Mobiel
Verzekeren
2.2

Aanbiedingen

scores

Algehele indruk
Hoogte premie (prijs)
‘Eerlijkheid’ product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Polisvoorwaarden
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?
5 positief – 41 negatief

Schrijf ervaringen en maak zo kans op een gratis vvv waardebon van 50 euro!

Top 5

Unigarant

Unigarant is een volledige dochteronderneming van de ANWB en is via verzekeringsmaatschappij UVM aangesloten bij het Verbond van Verzekeraars. Unigarant noemt zichzelf een eerzaam verzekeraar, omdat verzekeren een eerzaam beroep is. Unigarant heeft een breed aanbod aan verzekeringen die makkelijk te vinden zijn op de overzichtelijke internetsite. Zij heeft dan ook het Keurmerk Klantgericht Verzekeren. Ook de recensies op internet zijn redelijk positief over deze verzekeraar, er zijn weinig klachten online die duidelijk gegrond zijn en deze vallen weg tegen de positievere reacties.

Unigarant aanbiedingen en tarieven 2018

Profiteren van extra korting, actie's en aanbiedingen bij Unigarant. Met onze onafhankelijke prijsvergelijkers kunt u alle tarieven van Unigarant vergelijken. Zo weet u binnen enkele minuten of Unigarant voor u de beste keuze is! Vervolgens kunt u overstappen naar Unigarant of naar een andere aanbieder...

Unigarant ervaringen

Geef Unigarant een beoordeling

53 Unigarant ervaringen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algehele indruk( Klik sterren om te beoordelen )
Hoogte premie (prijs)
'Eerlijkheid' product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Polisvoorwaarden
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?

G. Kersten
Geen oordeel
20/03/2018
via website

uitstekende ervaring. De vlucht kon niet doorgaan op het moment van vertrek, omdat het logeeradres in de VS een overstroming had. De reis heb ik daardoor 2 x uitgesteld. De organisatie “Cheap Tickets”, bij wie ik geboekt had, zei dat ik geen vergoeding kon krijgen, aangezien geen sprake was van annulering, maar van omboeken. Een brief aan Unigarant was voldoende om meteen de gevraagde vergoeding te ontvangen, per kerende post.

Nuttig? Ja   Nee

Mulder
05/10/2017
via website
thumbs up

Problemen gehad op vakantie in USA, hebben bij unigarant een doorlopende reis- en annuleringsverzekering werelddekking. Alle opgegeven kosten zijn vergoed. Erg prettig na zo’n vakantie.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Anshie
04/10/2017
via website
thumbs down

Zeer slechte onklantvriendelijke onprofessionele verzekering. Na ongeluk toonde het procesverbaal aan dat ik geen schuld had en dus recht had op schade vergoeding doch wilde Unigarant het schadeformulier van de tegenpartij. Bleek uiteindelijk toch uitgekeerd kunnen worden obv procesverbaal.

Nu maanden later en ontelbare telefoontjes en e-mails, waarbij de meeste onbeantwoord bleven, nogsteeds in afwachting van de uitbetaling. Dramatisch slecht!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
1 2

Unigarant ervaringen 2018

Heeft u ervaringen met Unigarant en wilt u deze delen, dan bent u op het juiste adres. Op Overstapervaringen.nl kunt u Unigarant beoordelen op diverse aspecten zoals algehele indruk, tarieven, eerlijkheid, overstapproces, service, klachtenafhandeling, kwaliteit, facturatie en meer.

Ons doel is altijd dat u snel en simpel de beste keuze kan maken en zorgeloos kan overstappen. Of u nu kiest voor Unigarant of voor een andere aanbieder. Die keuze is aan u en wij helpen u graag!

Unigarant 1.12 stars 53 reviews