Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Post Type Selectors
Categorie
Beste
Beste
Energie
Internet
Mobiel
Verzekeren
2.1

Aanbiedingen

scores

Algehele indruk
Hoogte premie (prijs)
‘Eerlijkheid’ product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Polisvoorwaarden
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?
Gemiddeld oordeel
5 positief – 52 negatief

Top 5

Schrijf ervaringen en maak zo kans op een gratis vvv waardebon van 50 euro!

Unigarant

Unigarant is een volledige dochteronderneming van de ANWB en is via verzekeringsmaatschappij UVM aangesloten bij het Verbond van Verzekeraars. Unigarant noemt zichzelf een eerzaam verzekeraar, omdat verzekeren een eerzaam beroep is. Unigarant heeft een breed aanbod aan verzekeringen die makkelijk te vinden zijn op de overzichtelijke internetsite. Zij heeft dan ook het Keurmerk Klantgericht Verzekeren. Ook de recensies op internet zijn redelijk positief over deze verzekeraar, er zijn weinig klachten online die duidelijk gegrond zijn en deze vallen weg tegen de positievere reacties.

Unigarant ervaringen

Geef Unigarant een beoordeling

66 Unigarant ervaringen

schachtschabel
Geen oordeel
02/09/2020
via website

heel slecht de een weet niet wat de ander doet dan word je behandeld als een crimineel dan komt er een meneer na 14 mails en na zoveel keer bellen aan de telefoon waterschade over laminaat vloer laten vallen alles was omgekruld schade expert wezen kijken hij zeg alles moet eruit offerte opgestuurd nu doen ze moeilijk want het kan de vaatwasser zijn klacht ingediend bij klachten side zou uiterlijk 28 augustus reactie krijgen het is nu 2-09-2020 het is daar net ALIBABA met zijn 40 rovers het is een grote oplichters bende

Nuttig? Ja   Nee

R B
22/07/2020
via website
thumbs down

Wat een bagger partij! Leuke verhalen over pechhulp afsluiten en allemaal fijn om te hebben. Tot je het hebt! Ze nemen eerst een half uur niet op op hun pechhulp nummer en later krijg je doodleuk een rekening van 242 euro voor niet gedekte kosten? een band plakken?

Sorry voor dit bedrag had ik mijn fiets ook 8x naar een fietsenmaker kunnen brengen.

Oplichters

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
angelique
Geen oordeel
20/07/2020
via website

Wat een slechte verzekering
Ben 3 jaar terug aangereden door een fietser ik was op de snorscooter behoorlijk gewond.
Nu 3 jaar later nog steeds problemen kan mijn linker arm bijna niet gebruiken en lopen is ook pijnlijk.
Ben je voor hun 6% beperkt terwijl je een huishouden moet runnen auto rijden gast niet fietsen niet altijd iemand bellen om weg te gaan.
Schande maar zo makkelijk komen ze niet van me af

Nuttig? Ja   Nee

J vd kolk
27/07/2019
via website
thumbs down

Slecht eerst 30euro54 voor wa scooterverzekering al jaren ,dan gaan ze werken met tussen personen oa melching en daarna factua of internetverzeringen,ineens meer dan 64 euro voor wa
Hangenen onbegrijpelijk verhaal op voor mij niet te bevatten.
Maar van 34 euro naar ruim 65 euro voor een jaar is toch klantonvriendelijk
VERzekering toch maar opgezegd

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Eric
12/07/2019
via website
thumbs down

Gaat je camera stuk tijdens je vakantie. Kan gerepareerd worden door de fabrikant, kosten € 225. Unigarant reisverzekering keert € 30 uit op basis van hun dagwaardeberekening. Trek zelf je conclusie.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jurgen
09/07/2019
via website
thumbs down

Deze verzekering wil gewoon opgelicht worden als je eerlijk bent keren ze niet uit en lichtten jou op.
Door wateroverlast is onze vloer en dergelijke stuk gegaan. Deze maatschappij gooit het gewoon op achterstallig onderhoud terwijl we hier nog maar 5 a 6 jaar wonen. Ze verlangen dat je jaarlijks je tuin tegels verwijderd om je voegen onder de grond te controleren blijkbaar. En als je aangeeft dat kasten uit faillissement komen en ze zelf meld dat je minder betaald hebt dan de werkelijke waarde keren ze niets uit.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Elma
01/07/2019
via website
thumbs down

Zeer slechte onklantvriendelijke onprofessionele verzekering. Nadat mijn fiets is gestolen blijk ik vast te zitten aan een fietshandelaar waar ik ooit de polis heb afgesloten. Een bedrijf dat zeer slechte service biedt en bovendien mijn nieuwe fiets pas over een half jaar kan leveren. Belachelijk!!!! En Unigarant doet niets.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Gerard Voppen
11/11/2018
via website
thumbs down

Unigarant is een onderdeel van de ”Octupus” ANWB. Een octopus heeft vele tentakels en is giftig!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Koen Van Lishout
25/10/2018
via website
thumbs down

Een reisverzekering bij Unigarant als optie geboekt bij vakantieboeking via Prijsvrij.nl, als Belg zijnde heeft men bij Unigarant blijkbaar geen recht op enige vergoeding bij ziekte in het buitenland !?! Maar dit werd natuurlijk niet vermeld bij de aankoop. Na mijn vakantie, waarin ik ziek werd en medische kosten had gemaakt, wel tal van formulieren moeten aanvragen, invullen, scannen en doorsturen om dan uiteindelijk dit antwoord te mogen ontvangen:

Beste meneer Van Lishout,
U heeft een schade bij ons gemeld. Wij vergoeden deze niet. Ik begrijp dat dit vervelend nieuws
voor u is. Daarom geef ik u in deze brief graag meer uitleg.
Waarom vergoeden wij uw schade niet?
Medische kosten vergoeden wij alleen wanneer u een Nederlandse zorgverzekeraar heeft. U heeft
geen Nederlandse zorgverzekeraar.
Daarom kunnen wij niets vergoeden.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Kees Baardman
27/08/2018
via website
thumbs down

Heel slecht dit, helaas afschrijvingen over het hoofd gezien een aantal jaren van een fietsverzekering die we ooit in de winkel hebben afgesloten. Fiets allang niet meer in bezit en 6 jaar geleden verhuist. Gebeld voor enige coulance nadat de factuur niet meer inbaar was en er een incasso bureau opgezet was. Niks was mogelijk. Echt waardeloos. Post kwam nu in 1 keer wel retour terwijl alle verstuurde polissen niet retour zijn gekomen. Zal vast wel gekomen zijn door het niet betalen. Geen zaken mee doen. Service en inlevingsvermogen is beneden peil

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
erik
07/08/2018
via website
thumbs down

ivm overstap andere bank is 1 maandbedrag voor de verzekering gestorneerd.
Binnen paar weken zorgt unigarant dat de vordering via een incassoburo wordt geregeld. Zonder even een persoonlijk contact over het waarom. Nogmaals het ging om 1 maandtermijn van 39 euro en het incassoburo kostte 40 euro extra. Buitensporig en zwaar overdreven en dat bij een lopend abonnement.

Gek he? dat ik de verzekering heb beeindigd.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Antioplichter
03/06/2018
via website
thumbs down

Zeer slechte hulp gekregen bij medische volledige dekking. Mijn vrouw heeft pijn, toedoen van veel galstenen die bij een x ray scan in het buitenland ontdekt zijn. En daarnaast ook onbekende pijn aan de darmen. Chirurgen hier willen de galstenen verwijderen en onderzoek aan darmen uitvoeren. Beide onderzieken naar de oorzaak worden afgewezen door de artsen van de Anwb Unigarant Alarmcebtrale. Elk verzoek tot hulp wordt door unigarant afgewezen als zijnde dat onderzoeken en ingrijpen niet noodzakelijk zijn. Terwijl er ruim voldoende specifieke rapporten naar de Alarmcentrake Anwb Unigarant zijn verstuurd! Ik vroeg de Alarmcentrale welk onderzoek er dan wel uirgevoerd moest worden volgens hun, maar dat wisten ze niet want, simpele helpdesk Alarmcentrale medewerker zonder kennis. Dus vroeg hen of de arts mij dan dan terug kon bellen , maar dat was ook niet mogelijk. Toen verzocht de artsen met het hospitaal in Thailand te laten communiceren en, u raad het al…ook niet gebeurd! Alarmcentrale zegt ga maar naar het ziekenhuis voor pijnstillers!!! Echte hulp bij pijn krijg je niet! Alarmcentrale Anwb heeft mij 4 dagen lang aan het lijntje gehouden onder het mom van onze artsen beoordelen de situatie, en geen enkel hulp.dan alleen advies om pijnstillers te nemen! Deze Alarmcentrale doet niets meer dan meldingen registreren en vervolgems zijn artsen dan bezig alle mogelijke manieren te verzinnen om niet aan de polisvoorwaarden hieven te voldoen!
Bij het 2e telefoongesprek met de Alarmcentrale over de status van de hulpaanvraag, was het verzoek tot hulp afgewezen vanwegen een darmbacterie wat 6 maanden eerder al was behandeld in NLen allang OPFELOST! De situatie nu staat daar uiteraard totaal helemaal los van! Meer dan 10x in 4 dagen tijd Anwb alarcentrale voor hulp gevraagd en 0,0 hulp gekregen dan alleen het advies pijnstillers te nemem! 0,0 actie ondernomen door de Anwb Unigarant Alarmcentrale! Dat, danes en heren is de ANWB Unigarant medisch volledige dekking wereld die je krijgt als je van de pijn aan het creperen bent! Dus denk maar niet dat je geholpen wordt als je hevige pjnen hebt! Schofterig behandeld door deze oplichterige organisatie! Zal dan ook bij thuiskomst direkt deze waardeloze polis opzeggen en naar een betere reisverzekeraar overstappen! Dus als je wilt creperen van de pijn en dagenlang wilt horen dat artsen de situatie aan het beoordelen en advies wilt krijgen om maar pijnstillers te gaan nenen, dan neem je deze reisverzekering. Want meer dan dat is stelt deze verzekering niet voor. En neem ook alle gesprekken op met de Anwb Unigarant Alarmcentrale. (Registratie en beoordelingscentrale) Heb ik ook gedaan! En overweeg ten stelligste deze gesprekken online te plaatsen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Antioplichter
02/06/2018
via website
thumbs down

Zeerr slechte hulp gekregen bij medische volledige dekking. Mijn vrouw heeft pijn toedoen van veel galstenen die bij een x ray scan in het buitenland intdekt zijn. Tevens aan de darmen. Chirurgen hier willen stenen verwijderen en onderzoek aan darmen uitvoeren. Maar elk verzoek tot hulp wordt door unigarant afgewezen als zijnde dat inderzoeken en ingrijpen niet noodzakelijk zijn.Alarmcentrale zegt ga maar naar het ziekenhuis voor pijnstillers!!! Ecgte hulp bij pijn krijg je niet! Alarmcentrale Anwb heeft mij 4 dagen lang aan.het lijntje gehouden en geen enkel hulp.dal alleen advies om pijnstillers te nemen! Deze Alarmcentrale doet niet meer dan meldingen tegistreren en vervolgems zijn artsen dan bezig alle mogelijke manieren te verzinnen om niet aan de polisvoorwaarden hieven te voldoen! Meer dan 10x in 4 dagen tijd Anwb alarcentrale voor hulp gevraagd en 0,0 hulp gekregen dan alleen het advies oinstillers te nemem! Dat danes en heren is de ANWB Unigarant medisch volledige dekking die je krijgt als je van de pujn aan het creperen bent! Dus denk maar niet dat je geholpen wordt als je hebige pjnen hebt! Schofterig behandeld door deze oplichterige organisatie! Zal dan ook bij thuiskomst direkt deze waardeloze polis opzeggen en naar een betere reisverzekeraar overstappen!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
G. Kersten
Geen oordeel
20/03/2018
via website

uitstekende ervaring. De vlucht kon niet doorgaan op het moment van vertrek, omdat het logeeradres in de VS een overstroming had. De reis heb ik daardoor 2 x uitgesteld. De organisatie “Cheap Tickets”, bij wie ik geboekt had, zei dat ik geen vergoeding kon krijgen, aangezien geen sprake was van annulering, maar van omboeken. Een brief aan Unigarant was voldoende om meteen de gevraagde vergoeding te ontvangen, per kerende post.

Nuttig? Ja   Nee

Mulder
05/10/2017
via website
thumbs up

Problemen gehad op vakantie in USA, hebben bij unigarant een doorlopende reis- en annuleringsverzekering werelddekking. Alle opgegeven kosten zijn vergoed. Erg prettig na zo’n vakantie.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Anshie
04/10/2017
via website
thumbs down

Zeer slechte onklantvriendelijke onprofessionele verzekering. Na ongeluk toonde het procesverbaal aan dat ik geen schuld had en dus recht had op schade vergoeding doch wilde Unigarant het schadeformulier van de tegenpartij. Bleek uiteindelijk toch uitgekeerd kunnen worden obv procesverbaal.

Nu maanden later en ontelbare telefoontjes en e-mails, waarbij de meeste onbeantwoord bleven, nogsteeds in afwachting van de uitbetaling. Dramatisch slecht!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
1 2
Unigarant 1.07 stars 66 reviews