Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Artikelen
Pagina's
Categorie
Blog
Energie
Geen categorie
Internet
Mobiel
Nieuws
Verzekeren
2.2

Aanbiedingen

scores

Algehele indruk
Hoogte premie (prijs)
‘Eerlijkheid’ product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Polisvoorwaarden
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?
5 positief – 41 negatief

Top 5

Unigarant

Unigarant is een volledige dochteronderneming van de ANWB en is via verzekeringsmaatschappij UVM aangesloten bij het Verbond van Verzekeraars. Unigarant noemt zichzelf een eerzaam verzekeraar, omdat verzekeren een eerzaam beroep is. Unigarant heeft een breed aanbod aan verzekeringen die makkelijk te vinden zijn op de overzichtelijke internetsite. Zij heeft dan ook het Keurmerk Klantgericht Verzekeren. Ook de recensies op internet zijn redelijk positief over deze verzekeraar, er zijn weinig klachten online die duidelijk gegrond zijn en deze vallen weg tegen de positievere reacties.

Unigarant aanbiedingen en tarieven 2017

Profiteren van extra korting, actie's en aanbiedingen bij Unigarant. Met onze onafhankelijke prijsvergelijkers kunt u alle tarieven van Unigarant vergelijken. Zo weet u binnen enkele minuten of Unigarant voor u de beste keuze is! Vervolgens kunt u overstappen naar Unigarant of naar een andere aanbieder...

Unigarant ervaringen

Geef Unigarant een beoordeling

52 Unigarant ervaringen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algehele indruk( Klik sterren om te beoordelen )
Hoogte premie (prijs)
'Eerlijkheid' product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Polisvoorwaarden
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?

Mulder
05/10/2017
via website
thumbs up

Problemen gehad op vakantie in USA, hebben bij unigarant een doorlopende reis- en annuleringsverzekering werelddekking. Alle opgegeven kosten zijn vergoed. Erg prettig na zo’n vakantie.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Anshie
04/10/2017
via website
thumbs down

Zeer slechte onklantvriendelijke onprofessionele verzekering. Na ongeluk toonde het procesverbaal aan dat ik geen schuld had en dus recht had op schade vergoeding doch wilde Unigarant het schadeformulier van de tegenpartij. Bleek uiteindelijk toch uitgekeerd kunnen worden obv procesverbaal.

Nu maanden later en ontelbare telefoontjes en e-mails, waarbij de meeste onbeantwoord bleven, nogsteeds in afwachting van de uitbetaling. Dramatisch slecht!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Lars
19/09/2017
via website
thumbs down

👎🏿Unigarant de meest slechte verzekeraar
Na een flinke hagelbui in Italie gelijk de ANWB gebeld wat ik nu moest doen, dat weten wij niet meneer en we weten ook niet waarvoor u verzekerd bent.
Unigarant zelf maar gebeld ook die wisten niet hoe ik verzekerd was, 2 dagen later en ongeveer 6 telefoontjes later wist eindelijk iemand wat ik allemaal vergoed kreeg en wat ik moest doen.
Thuis gekomen direct naar de schade specialist gegaan en een dag later kreeg ik van de schade specialist te horen dat mijn auto total loss was verklaard.
Nou Unigarant maar weer een keer gebeld aangezien ik niks van ze te horen krijg, oh meneer u heeft schade ?? wat vervelend.
Uhhhh, ik heb toch aardig wat contact met jullie gehad.
Mail gehad van de schade specialist, het eerste contact waar ik zelf niet achteraan hoefde te gaan.
Contact met de schadespecialist was goed alleen had ik 8 dagen de tijd om mijn auto aan de opkoper te verkopen en dus een andere auto aan te schaffen, beetje kort dag maar ja schijnt normaal te zijn en mocht het niet lukken met een nieuwe auto dan zou ik een leenauto krijgen.
Dus maar weer even gebeld met Unigarant om mijn ongenoegen te tonen, oh meneer heeft u schade wat vervelend, whahahaha nog steeds niks van mijn schade in het systeem en nog steeds geen reactie van verzekeraar.
Overal moet je zelf achteraan gaan en er wordt werkelijk niks door de verzekeraar geregeld.
Om het verhaal maar af te ronden Unigarant maar weer gebeld, oh meneer u heeft nog steeds geen reactie van ons mogen ontvangen, wat slordig.
Mijn auto zelf verkocht want het bod van de opkoper sloeg helemaal nergens op aangezien mijn uitvoering in Nederland, Duitsland en België niet te krijgen is.
Klacht ingediend en zoals aangegeven reactie per mail te willen ontvangen, heb ik die gehad ? Nee natuurlijk niet, ze bellen mijn vriendin op, die er niet heel veel van af wist.
Beoordeling Unigarant: communicatie 0, verstand van zaken 0, service 0, aan te bevelen-zeker niet
Heel lang verzekerd geweest bij Unigarant 1 keer om hulp gevraagd maar niks gekregen dus ik verzeker mij nooit nooit meer bij Unigarant

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Guus Beerdsen
Geen oordeel
19/09/2017
via website

Weet er alles van. Komt met van alle soorten nonsens op de proppen om niet te hoeven betalen. Zit zelf aan de grond door een schade van ruim € 200.000,- 2,5 jaar geleden. Gaan kennelijk over lijken.
Kijk op mijn facebookbericht (Guus Beerdsen) d.d. 22 augustus.

Nuttig? Ja   Nee

Manon Hermans
23/08/2017
via website
thumbs down

Unigarant… wat mij betreft mogen jullie een award van de meest waardeloze verzekering ontvangen!

Schade gemeldt op 3 juni (daklekkage) vervolgens worden er nog 3 tussenpersonen ingeschakeld waardoor jullie door de bomen het bos niet meer zien!

Constant zelf als klant overal achteraan moeten gaan!

Vandaag durven jullie na bijna 3 MAANDEN met het nieuws te komen dat de schade niet vergoed wordt! Gebaseerd op het ‘uitgebreide’ onderzoek van ons dak, uitgevoerd door BCL Gielen, een onderzoek van nog geen 15min lang én zonder dakdekker. CHAPEAU!

Tussenpersoon 3, een ‘schade-expert’ van Dekra Experts welke het niet eens de moeite waard vindt om met zijn eigen ogen het dak te bekijken en alles laat afhangen van de rapportage van BCL Gielen welke op leugens berust is!!!! Een ‘schade-expert’ die enkele foto’s maakt van een doorgezakt plafond en daarna denkt dat hij klaar is!

Jullie moeten je schamen! Alle tussenpersonen wel te spreken, maar jullie nog het meest.. waardeloze verzekeringsmaatschappij!
Dit is nog niet afgelopen, als jullie de koe niet bij de horens vatten dan doe ik het wel!

Innen innen innen.. maar de gedupeerde klanten hun schadebedrag uitbetalen HO MAAR! Maar hey, zo te lezen ben ik niet de enige met deze mening en zijn er nog vele met mij.

Tot snel Unigarant en daarna, tot nooit meer ziens!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Guus Beerdsen
Geen oordeel
30/08/2017
via website

Helemaal mee eens. Kijk op mijn facebook onder de naam Guus Beerdsen. De meest belachelijke argumenten krijg je te horen. Alles wordt uit de kast gehaald om geen schade te hoeven betalen. De meest belachelijke, én zelfs persoonlijk gevaarlijke dingen, worden hiervoor aangehaald. Oók bij Kifid waar ik op een hoorzitting was. Ruim € 200.000 schade én mijn “huis” kwijt.

Nuttig? Ja   Nee

Flip
17/08/2017
via website
thumbs up

In het buitenland had ik een ongeluk gehad, moest daar naar het ziekenhuis, maar besloot na een bezoek aan de eerste hulp zelf om naar Nederland te reizen om hier in het ziekenhuis behandeld te worden. Unigarant heeft totaal niet moeilijk gedaan over kosten die misschien niet precies onder de polis vielen, of over wat vage bonnetjes. Helemaal geen gezeur.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Paul van Buren
Geen oordeel
05/08/2017
via website

Unigarant had de verzekering moeten uitkeren. Aangezien mijn vader een herseninfarct kreeg en inmiddels overleden is probeerde ik hem te helpen. Om maar niet te hoeven uit te keren hebben ze nu mij als fraudeur bestempelt en mij in een negatief daglicht gezet.

Nuttig? Ja   Nee

Leon Rijsdijk
19/07/2017
via website
thumbs down

Vreselijke firma reeds 22 jaar lease rijder nu voor het eerst eigen verzekering maar die 22 jaar nemen ze niet mee.

Unigarant nooit meer dank zij hun sta ik nu op -5 en wil geen enkele andere verzekering mij meer hebben

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
danielle trovatello
Geen oordeel
31/05/2017
via website

Vreselijk….op 19 april is onze motor gestolen. Op 1 mei kwam er een medewerker van een Expertise bureau papieren ingevuld alles keurig ingeleverd te weten sleutels foto;s en alle papieren zojuist voor de 5e keer Uni Garant gebeld waar nog steeds de status is wij hebben niets ontvangen van het expertise bureau en waar ze in 1e instantie nog nooit van dit bureau gehoord hadden !!!!. dat door hen is ingeschakeld !!! mij is net verzekerd net als de voorafgaande 4x dat ik teruggebeld word benieuwd of dat deze keer wel gebeurd maar ondertussen zijn we 7 weken verder !!!!!

Nuttig? Ja   Nee

otto
29/05/2017
via website
thumbs down

Eerst ontvang een incasso van 50 euro, ik was verhuisd vergeten door te geven.. Hadden wel gewoon mijn telefoonnummer. nou betaalt, unigarant opgebeld, adres door gegeven en aangeven mijn verzekering te willen beeindigen. Krijg ik een jaar later weer post met rekeningen. Nu bel ik ze weer op om te zeggen dat ik het vorig jaar al afgezegd had. helaas ik zie hier niks van terug, u moet gewoon betalen. onze fout uw kosten.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
otto
29/05/2017
via website
thumbs down
Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
rinie
27/05/2017
via website
thumbs up

schade ingediend en na een week alles tot in de puntjes geregeld ,eerste keer schade en een flinke, door ziekenhuis opname in ziekenhuis oma in turkye,dank jullie wel unigarant,jammer dat hier alleen negatieve reactie,s staan ,ik vind eigenlijk dat de positieve ook wel gemeld mogen worden

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Linda van Vegchel
19/05/2017
via website
thumbs down

Wat een gezeik om over te stappen naar andere verzekering.
Wacht ik op juiste afreken bedrag krijg ik incasso kosten van bijna 50 euro voor een bedrag van 62 euro. Zeker niet een aanrader. Na 7 jaar trouwe klant wordt je als een stuk vuil behandeld.Op een dag wordt ik door TKB gemaild, gebeld en ontvang ik een brief.
Stelletje stalkers.
Ik ben blij dat ik ben overgestapt.
Wil geen client zijn van zo’n onbeschoft bedrijf.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
P.J.M.
20/04/2017
via website
thumbs down
Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
D. Bogaards
01/03/2017
via website
thumbs up

Net een schade ingediend op mijn doorlopende annuleringsverzekering. Binnen 4 dagen (!) bericht en wordt volledig vergoed. Ben erg onder de indruk.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Vlasman
21/02/2017
via website
thumbs down

Juni 2016 aangereden met de fiets door een auto. Schade aan fiets behoorlijk. Netjes laten maken door de fietsenmaker die de verzekering bij unigarant had afgesloten. Nota gestuurd. binnen 24 uur een brief van een of andere firma. Zou fraude kunnen zijn.
Netjes afgehandeld met deze firma. We zijn nu februari 2017 en jullie raden het al. Nog steeds niet afgehandeld. Ronduit slecht!
Ik verzeker me fiets de volgende x zelf wel ergens anders!!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
mj gijzen
20/02/2017
via website
thumbs down

verzekering is erg slecht ik heb mijn bromfiets verzekering op ge zegt dacht ik maar niet dus ik heb vandaag gebeld en ik kreeg te horen dat mijn verzekering in april vorig jaar was gestoneert is dus heb ik een jaar zonder verzekering ge reden jammer ik ga dus naar een ander toe geen Unigarant meer

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Hero
07/02/2017
via website
thumbs down

Slechtste verzekeringsmaatschappij van NL,proberen echt alles om niet te betalen.
Hebben er alles voor over om je voor dief uit te maken….

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
T.
13/01/2017
via website
thumbs down

Zeer slechte verzekering,en misleidend, wanneer je wilt claimen wijzen ze je op kleine lettertjes

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Zizou
24/10/2016
via website
thumbs down

Slecht slecht en nog eens slecht!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
A.M. van den Berge
20/06/2016
via website
thumbs down

Unigarant heeft de premie voor de fietsverzekering met meer dan 100% verhoogd. Bij navraag bleek dit te kloppen. Voor mij reden om de verzekering te beëindigen en een andere verzekering te zoeken. Dit is een absurde verhoging.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Guus Beerdsen
23/03/2016
via website
thumbs down

Dit is wat ik bovenaan de pagina lees over Unigarant.
Helaas zijn mijn ervaringen anders.

Ook de recensies op internet zijn redelijk positief over deze verzekeraar, er zijn weinig klachten online die duidelijk gegrond zijn en deze vallen weg tegen de positievere reacties.

Kijk op mijn facebook onder de naam Guus Beerdsen voor het hele verhaal.
Alvast bedankt voor de tijd die je er voor neemt.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Guus Beerdsen
21/03/2016
via website
thumbs down

Ik ben zelfs bij KiFid geweest incl. hoorzitting n.a.v. mijn klacht. Tijdens de zitting kreeg ik even de indruk dat men begrip had voor mijn zaak maar toen ik, na 3 maanden(!), de uitspraak ontving was die negatief. Net zoals de meeste klachten bij KiFid worden afgewezen. Kijk maar eens op de website van KiFid. Zouden dan ál die klagers ongelijk hebben? Ik ben in ieder geval ruim € 200.000,- kwijt met het verlies van mijn zeilschip, inboedel en extra kosten. Het is ronduit oneerlijk, onrechtvaardig en onmenselijk. Kijk op mijn facebook onder de naam Guus Beerdsen voor informatie over mijn zaak.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Dion
15/03/2016
via website
thumbs down

Vooral klachten indienen heeft geen enkel nut,de zgn klachtencomissie staat pal voor dit a sociale bedrijf.
Proberen op alle mogelijke manieren je geld afhandig te maken.
Noemt zich eerzaam,belachelijk.
Positieve berichtten komen van medewerkers van unigarant!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Hermine
19/01/2016
via website
thumbs down
Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Guus Beerdsen
08/01/2016
via website
thumbs down

Lees mijn, zeer negatieve, ervaring op facebook onder de naam Guus Beerdsen.
De zorgplicht van de tussenpersoon én de verzekering zelf stelt niets voor.
Zelfs voor het IJsselmeer was het, in mijn ogen, achteraf een slechte verzekering waarbij men via de kleine lettertjes, t.w. 38 artikelen met 179 verwijzingen, althans vanuit Unigarant, alle kanten mee op kon. T.w. de kant om niét te behoeven betalen.
Men “verkocht” mij een verzekering voor het IJsselmeer/wad terwijl ik (solo) een grote reis ging maken over de oceaan en voor maanden lang.
Ik MOEST sterretjes achter laten om dit te publiceren en dat is dan minimaal 1 maar eigenlijk had ik o willen invoeren.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Hennie
16/11/2015
via website
thumbs down

Regelrechte oplichters, dochter van ANWB?
Laten je voor gek staan en registreren je zonder bewijs zodat verzekeren elders onmogelijk wordt.
Zie dat je nooit in aanraking komt met deze oplichters bah

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Frank
30/05/2015
via website
thumbs down

Zeer slecht ! Ga hier niet mee in zee. Nu schade aan fiets maar willen ze niet vergoeden omdat dit volgens ANWB/Unigarant onder opstal valt. Proberen het af te schuiven dus !

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jan Willem
20/04/2015
via website
thumbs down

Regelrechte oplichters die lui, sturen een rechercheur van Vidi die zomaar bij je binnen wil stappen en dreigt met uitsluiting van vergoeding.
Wat een lompe lui zeg ANWB schaam je!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Hendrikx
09/12/2014
via website
thumbs down

Na een fout bij mij, niet van plan mee te werken aan gepaste oplossing.
Valt me erg tegen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Herman
07/11/2014
via website
thumbs down

Erg slechte verzekeraar, bij minste vermoeden van onregelmatigheden wordt een rechercheburo op je afgestuurd.
Maar als er geen bewijzen zijn bewijzen zijn word men gefrustreerd en dreigt unigarant met dagvaarden.
Maar deze lafaards zorgen dat je nergens meer terecht kan voor verzekeringen ( nou een heeft mij prima geholpen,gelukkig) Maar de dagvaarding komt nooit ,pure lafaards!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
willem
27/10/2014
via website
thumbs down

zeer slechte ervaring met betalen autoverzekering. Wilde geen WAM verklaring afgeven terwijl de premie voor de peildatum is betaald. Men wil de incassokosten aan de premie koppelen terwijl dit wettelijk niet toegestaan is. Ze houden bij hoog en bijlag vol en we krijgen geen verklaring. Mensen laat deze verzekeringsmaatschappij links liggen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
wilbert bijzitter
06/10/2014
thumbs down

Ben aangereden door cliënt van #unigarant. Ben dus mooi de sjaak. Mijn vervangend vervoer wordt niet vergoedt

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Bjorn
26/09/2014
thumbs down

lekker oorlog voeren met #unigarant weer zo’n verzekeringsmaatschappij waar ze zitten te slapen!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Aart Slagt
28/08/2014
via twitter
Aart Slagt (@ASlagt)
thumbs down

Wat een schandalige behandeling van @unigarant_nl (van @anwb). Word je beroofd, keert de reisverzekering niets uit. Tijd om te switchen?

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jelle Kolleman
25/07/2014
thumbs down

DIT doet #Unigarant als je je gestolen auto probeert te claimen..#fail http://t.co/YUPjRcSoGW

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Graddy
23/07/2014
via twitter
Graddy (@GraddyGw)
thumbs down

Bel verz.mij na ongeval van dochter met scooter. Had wel wat medeleven verwacht #unigarant

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Barnier Geerling
14/07/2014
thumbs down

Nieuwe bewoner oude huis gooit post weg, en ondanks alle moeite van mijn kant wil #unigarant mijn motor nu niet meer verzekeren. #schande

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Piet
27/06/2014
via website
thumbs down

Advies: GEEN verzekering afsluiten bij ANWB/ UNIGARANT. !!!!!!
Met de reactie van Sascha ben ik het dan ook volstrekt eens.
Gestolen laptops/ foto apparatuur, rugzakken etc. (waarde ca. 2400 euro) uit camper wordt niet vergoed omdat dit onder “kostbaarheden” zou vallen, dit ondanks camper afgesloten was, rugzakken verstopt en honden in de auto.
– Verkeerde voorlichting bij ANWB. Polisvoorwaarden worden niet verstrekt bij afsluiten verzekering. Dit wordt achteraf toegeven door de ANWB.
– Onduidelijke polisvoorwaarden van ANWB/ UNIGARANT., waarbij de verzekeraar bijna alles kan aangrijpen dat ze onze laptops niet hoeven te vergoeden.
Duidelijk is dat er alleen premies geïnd worden, maar de verzekering nagenoeg geen enkele dekking bieden bij schade. Of toch ?? De rugzakken werden vergoed voor een totaalbedrag van € 110,–.
Overigens zijn er ook goede verzekeraars bv. Centraal Beheer, waar wij inmiddels een veel betere ervaring meehebben.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
tess
Geen oordeel
13/05/2017
via website

Pardon??? Achmea, dat is een lekkere club, praat me er niet over!

Nuttig? Ja   Nee

Mattanja Joy Bradley
27/06/2014
thumbs down

Hoeveel ellende kun je hebben met een autoverzekering!!! Echt ongelooflijk, #diks en #voogd&voogd en #unigarant maken er een zooitje van

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Sascha
24/06/2014
via website
thumbs down

Geen zaken doen met unigarant!!! Mocht je een schade melden omdat je denkt goed verzekerd te zijn op vakantie. Nou dan heb je het goed mis. Ze proberen op elke mogelijke manier een smoes te verzinnen om niet uit te hoeven betalen. Zo zijn wij op wintersport geweest en onze zoon is daarbij zijn telefoon verloren door een val tijdens het skieen , nu zul je denken die is goed verzekerd. Nou ik krijg eerst een melding dat ik zou frauderen omdat meneer de expert zegt dat onze zoon niet mee was op vakantie terwijl ik het heb kunnen onderbouwen door reispapieren te laten zien dat hij wel degelijk mee was op wintersport. Wat al een rare situatie is en dus heb ik maar weer naar unigarant de papieren verstuurd dus nu zeggen ze ja mevr. Het klopt wat u zegt u zijn was wel mee en nu zeggen ze dat het niet aangetoond kan worden dan onze zoon zijn telefoon wel bij had…. En zelfs dat heb ik aan kunnen tonen.. En een vreselijk bedrijf heb dit nog nooit mee gemaakt.. Wel dikke premies betalen elk jaar maar n claim uitbetalen ho maar.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Harrie
05/06/2014
via website
thumbs down

Doen zaken met Vidi recherchebureau zo noemen zij zichzelf, je wordt bij voorbaat veroordeeld . Communicatie zeer slecht blijf weg bij Unigarant!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Gianni
13/05/2014
via website
thumbs down

Mensen ik raad jullie af om een verzekering af te nemen bij Unigarant en wel om de volgende redenen! Ten eerste worden er hoge aansluiten kosten gereken in mijn geval 130% ten opzichte van de maandelijkse premiebedrag!!! Ten tweede als je het verzekerde object (in mijn geval een scooter) binnen het jaar verkoopt betaal je ook nog eens beeindigingskosten! Bovendien incasseren ze RUIM van te voren de maandpremie. Bijvoorbeeld: het is 10 maart (je hebt 2 weken geleden nog de verzekering afgesloten en de eerste maandpremie + aansluitkosten betaald) en men Incasseert al voor de 2 termijn 15 april t/m 15 mei. Echt het is te bizar voor woorden!!!!! Talloze verzekeraars hebben GEEN beeindigingskosten en rekenen netjes binnen de betreffende maand de polis. Je krijgt als aurgument: “ja het staat in de polisvoorwaarden”maar goed, zoiets dioen je ook VOORAF te vertellen omdat dit iets bijzonders is, iets wat niet gebruikelijk is bij verzekeraars!!! Dus mensen wees gewaarschuwd!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ed
14/04/2014
via twitter
Ed (@E_klacht)
thumbs down

Unigarant zegt adreswijziging niet te hebben ontvangen. Nu incassokosten door fout Unigarant! Slechte service! Royeren!
#unigarant #anwb

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
W. Meijer
12/03/2014
via website
thumbs down

Super slechte ervaringen.
Voorwaarden van verzekering worden zonder overleg aangepast.
Ze sturen heel snel een incassobureau op je dak, terwijl er nog een vordering loopt.
Allemaal erg onfatsoenlijk.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Jan Mulder
20/02/2014
via website
thumbs down

Zeer slechte ervaring met afhandeling schade. Onmenselijk harde zakelijke reacties.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Rob van der Pol
Geen oordeel
23/07/2015
via website

Uw review gelezen over de zeer slechte Unigarant verzekeringen, mag ik u vragen om welke verzekering dit gaat?

Nuttig? Ja   Nee

Roy van den Anker
23/09/2013
thumbs up

Goede telefonische opvolging door Unigarant van interactie op Twitter. Inhoud ongewijzigd maar wel actief en klantgericht #webcare

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ermin Muratović
21/08/2013
thumbs down

Poh wat heeft unigarant een slechte reis verzekering @unigarantnl

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Gea Verkerk-Hofstede
11/08/2013
thumbs down

Hoe langer ik erover nadenk des te ontevredener ik word over de schade afhandeling van #unigarant mijn horloge kwijtraken is al erg genoeg.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores

Unigarant ervaringen 2017

Heeft u ervaringen met Unigarant en wilt u deze delen, dan bent u op het juiste adres. Op Overstapervaringen.nl kunt u Unigarant beoordelen op diverse aspecten zoals algehele indruk, tarieven, eerlijkheid, overstapproces, service, klachtenafhandeling, kwaliteit, facturatie en meer.

Ons doel is altijd dat u snel en simpel de beste keuze kan maken en zorgeloos kan overstappen. Of u nu kiest voor Unigarant of voor een andere aanbieder. Die keuze is aan u en wij helpen u graag!

Unigarant 1.12 stars 52 reviews