Exacte woorden
Titel
Content
Artikelen
Pagina's
Categorie
Blog
Energie
Geen categorie
Internet
Mobiel
Nieuws
Verzekeren

Verzekeruzelf

Verzekeruzelf is onderdeel van Intrasurance en is vrij van staatsteun. Verzekeruzelf heeft een aanbod van ruim 30 verzekeringen en regelt (vrijwel) alles online. Ze hebben geen direct telefoonnummer alles wordt per e-mail of online gedaan. Je kan bij Verzekeruzelf al met 5 stappen online een verzekering afsluiten zonder tussenpersonen of gebruik van een callcenter. Ze hebben weinig verplichtingen en je kan je polis dus op elk desgewenst moment beeindigen. Vrijheid en kwaliteit zijn de kernwoorden waar verzekeruzelf voor staat.

 

Verzekeruzelf ervaringen

Geef Verzekeruzelf een beoordeling

14 Verzekeruzelf ervaringen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algehele indruk( Klik sterren om te beoordelen )
Hoogte premie (prijs)
'Eerlijkheid' product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Polisvoorwaarden
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?

de Koninck
20/09/2015
via website
thumbs up

Rij al ruim circa 45 jaar (in verschillende auto’s) schadevrij maar heb sinds drie jaar weer eens een all-risk verzekering op mijn eigen naam afgesloten kortom, ik begon wat no-claim betreft weer van vooraf aan

Uiteraard reed ik ook de afgelopen drie jaar weer schadevrij tot dat er iemand s’nachts een buitenspiegel van mijn auto aftrapte (vandalisme) hetgeen mij nu door verzekeruzelf aangerekend wordt kortom, ik sta nu buiten mijn schuld in de min en sta nu als brokkenpiloot vermeld

Dit alles heb ik te danken aan verzekeruzelf hetgeen mij nu alleen maar geld kost, dus let op, goedkoop blijkt uiteindelijk duurkoop

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Marjanneke
16/10/2014
thumbs down

Flauw hoor, zodra je doorvraagt bij @verzekeruzelf geven ze niet thuis en hebben ze t ineens heel druk. Pff hoe lang nog tot een actie?!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Frits Langerak
08/06/2014
via website
thumbs down

Na 3 eamils met verzoek om gebruikersnaam voor melding autoschade nog steeds na 5 dagen geen reaktie. Waardeloze maatschappij

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Ender
12/05/2014
thumbs down

@verzekeruzelf helaas zijn jullie ook niet telefonisch bereikbaar! !!!!!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Vera
30/04/2014
via twitter
Vera (@VeryVeer)
thumbs down

Overgestapt van autoverzekering #verzekeruzelf gaf terloops per mail aan de maandelijkse verzekeringskosten te verhogen vanwege een ‘update’

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Joke
24/04/2014
via twitter
Joke (@Erfzaken_)
thumbs down

Zo wauw….30% stijging van de premie autoverz bij @verzekeruzelf .. Geen antwoorden terug op mijn vragen maakt vertrouwen wel heel klein..

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Dylan Verheul
03/04/2014
via twitter
Dylan Verheul (@dyve)
thumbs up

Compliment voor service en communicatie @verzekeruzelf. Probleem met autopolis, ik wordt gebeld, en krijg keurige oplossing voorgesteld #fb

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Angeline Evers Æ
01/04/2014
thumbs up

Geweldig dat @verzekeruzelf de groene kaart voortaan digitaal toestuurt. #uptodate en nooit meer kwijt. Top!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
NobodysFool
31/03/2014
thumbs down

Belachelijk. Groene kaart zelf uitprinten. #fail @verzekeruzelf 

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
NobodysFool
14/02/2014
thumbs down

#Verzekeruzelf gooit de auto premie omhoog vanwege veel schadeclaims, ook voor hen die nooit schade hebben geclaimd. #fail #vals #graaien

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Belinda Dahlhaus
12/11/2013
thumbs up

Schade wordt snel opgelost dankzij @verzekeruzelf. Nooit gedacht dat dat zo snel zou gaan.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Eduard Kaan
18/10/2013
via website
thumbs up

Heb hier 2 autos verzekerd, destijds gekozen om lage premie. Doen alles via internet en e-mail, voor mij perfect. Eén keer schade afhandeling gehad en dat ging perfect, je wordt (per e-mail) snel, vakkundig en correct geholpen. Mijn mening is dat verzekeruzelf ideaal is voor met name de simplele verzekeringen. Aanvragen en (te allen tijde) opzeggen vai de site is werkelijk een fluitje van een cent. En al je informatie is via je profiel eenvoudig opvraagbaar. Hier kunnen andere internetverzekeraars een voorbeeld aan nemen.

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Reinier van den Berg
03/10/2013
thumbs down

@verzekeruzelf Duizenden euro,s besteden om klanten te krijgen om ze vervolgens net zo hard weer weg te jagen.#goedkoopisduurkoop

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores
Get Better Organized
23/09/2013
thumbs up

Goede en zeer snelle service verleend vandaag door @verzekeruzelf. Heel erg bedankt! Maakt me gewoon blij!

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores

Verzekeruzelf ervaringen

Heeft u ervaringen met Verzekeruzelf en wilt u deze delen, dan bent u op het juiste adres. Op Overstapervaringen.nl kunt u Verzekeruzelf beoordelen op diverse aspecten zoals algehele indruk, tarieven, eerlijkheid, overstapproces, service, klachtenafhandeling, kwaliteit, facturatie en meer.
6.7

Bekijk aanbiedingen

Top 5

scores

Algehele indruk
Hoogte premie (prijs)
‘Eerlijkheid’ product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Polisvoorwaarden
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?
5 positief – 9 negatief
Verzekeruzelf 3.34 stars 14 reviews