Generic selectors
Exacte woorden
Titel
Content
Artikelen
Pagina's
Categorie
Energie
Internet
Mobiel
Verzekeren
10

no prev

Aanbiedingen

scores

Algehele indruk
‘Eerlijkheid’ product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Polisvoorwaarden
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?
1 positief – 0 negatief

Schrijf ervaringen en maak zo kans op een gratis vvv waardebon van 50 euro!

Top 5

ZLM Verzekeringen

ZLM is actief in Zeeland en Brabant en is een zeer regionaal ingestelde verzekeraar. Door regionaal te blijven, zegt ZLM de premies laag te kunnen houden. Ze biedt uitgebreide dekking en persoonlijke service, en stelt op haar website het voltallig bestuur keurig aan u voor. ZLM eindigde in 2012 op de eerste plaats in het klanttevredenheidsonderzoek van het Verbond van Verzekeraars. Zowel particulieren als bedrijven kunnen zelf verzekeringen afnemen bij deze verzekeringsmaatschappij. ZLM beschikt over het Keurmerk Klantgericht Verzekeren en scoort goed in de recensies online.

ZLM Verzekeringen aanbiedingen en tarieven 2018

Profiteren van extra korting, actie's en aanbiedingen bij ZLM Verzekeringen. Met onze onafhankelijke prijsvergelijkers kunt u alle tarieven van ZLM Verzekeringen vergelijken. Zo weet u binnen enkele minuten of ZLM Verzekeringen voor u de beste keuze is! Vervolgens kunt u overstappen naar ZLM Verzekeringen of naar een andere aanbieder...

ZLM Verzekeringen ervaringen

Geef ZLM Verzekeringen een beoordeling

1 ZLM Verzekeringen ervaringen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Algehele indruk( Klik sterren om te beoordelen )
'Eerlijkheid' product
Verkoopmethoden
Overstapproces
Service
Klachtafhandeling
Polisvoorwaarden
Facturatie
Inlogomgeving
Aanbevelenswaardig?

Fam Verhage
12/04/2018
via website
thumbs up

Wij waren verzekerd bij een ander verzekeringsmaatschappij -welke willen we graag voor ons zelf houden-Omdat we in Zeeland wonen was het overstappen naar een ander eenvoudiger dan we gedacht hadden op dat moment.Het scheelde echt in de maandelijkse uitgave(n).Vooral als je in een groot huis woonde.Het aanmelden ging dan ook met het invullen van de formulieren: schriftelijk.Met deskundige hulp En zonder het opdringen.Nu zo bijna 20 jaar verder mogen we zeggen dat het ons nog steeds positief bevalt.Keurige afhandeling en behandeling van de te melden schade.
Tja nu we wat ouder zijn wordt je ook wat kritischer.Maar we blijven bij de ZLM-in Goes..

Nuttig? Ja   Nee

Bekijk mijn scores

ZLM Verzekeringen ervaringen 2018

Heeft u ervaringen met ZLM Verzekeringen en wilt u deze delen, dan bent u op het juiste adres. Op Overstapervaringen.nl kunt u ZLM Verzekeringen beoordelen op diverse aspecten zoals algehele indruk, tarieven, eerlijkheid, overstapproces, service, klachtenafhandeling, kwaliteit, facturatie en meer.

Ons doel is altijd dat u snel en simpel de beste keuze kan maken en zorgeloos kan overstappen. Of u nu kiest voor ZLM Verzekeringen of voor een andere aanbieder. Die keuze is aan u en wij helpen u graag!

ZLM Verzekeringen 5.00 stars 1 reviews